Νέα

Ιδιωτικη Ασφαλιση υγειας και συνταξης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Ναι ρε φίλε, έχουμε ακούσει και γνωρίζουμε. Αλλά ψάχνεις σε μπουρδελοαναλύσεις τι θα κάνεις τα χρήματα σου και ποιον θα εμπιστευτείς. Από την 1η σελίδα του thread γράφονται μερικές ανακρίβειες (sic). Στηρίζεσαι τώρα ότι κάποιος από εδώ μέσα θα σου ανοίξει τα μάτια.
Ρώτα για καμμιά γλειφοκωλάδα για πιο σίγουρα.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Στην ΑΣΠΙΣ -ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ  :2funny:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
εχω ακουσει οτι το ομαδικο υγειας δεν ειναι και οτι καλυτερο.καλυτερα μου ειπαν ατομικα.Εχει ακουσει κανεις κατι γιαυτο?

τα ομαδικά σε εταιρείες και ομίλους είναι παρά πολύ καλά συμβόλαια όποιος έχει κάτι τέτοιο και έχει συμπληρώσει με κάτι ακόμα από κάποια ιδιωτική εταιρεία και έχει ΕΟπΠΥ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα !!!

τώρα τα ομαδικά που λες εσύ δλδ οικογενειακό η ακόμα και εξαρτώμενο μέλος να βάλεις στο συμβόλαιο σου το παιδι σου δεν προτείνεται γενικά γιατί οτιδήποτε συμβεί στον συμβαλλόμενο χάνονται τα συμβόλαιο και μένουν οι υπόλοιπο ξεκρέμαστοι !!! έχω δει περιπτώσεις πολλές από το να πηγαίνει κάποιος φυλακή και να μην καλύπτεται πλέον η οικογένεια μέχρι και να πεθαίνει συμβαλλόμενος και να χάνονται συμβόλαια χωρίς λόγο και πολλά αλλά όπως κλείσιμο εταιρειών κτλππππ!!!

το καλύτερο είναι ο καθενας το δικο του ακομα και νεογενητο να ειναι !

επίσης τα οικογενειακά ομαδικά είναι λίγο  πιο φτηνά από τα ατομικά  για αυτό τα προτίμα ο κόσμος!    

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
τα ομαδικα σε εταιρειες και ομιλους ειναι παρα πολυ καλα συμβολαια οποιος εχει κατι τετοιο και εχει συμπληρωσει με κατι ακομα απο καποια ιδιωτικη εταιρεια και εχει κ εοοπυ δεν εχει να φοβηθει τιποτα !!!
οντως αυτα τα συμβολαια ειναι με διαφορα οτι καλυτερο!!ειχα για χρονια (οσο δουλευα) τετοια προγραμματα και τα συνδιαζα με ΙΚΑ οποτε δεν πληρωνα φραγκο!!!
αλλα εκανα την μαλακια να κανω οικογενειακο (λαθος ο ορος ομαδικο που ανεφερα παραπανω),ο καθενας εχει ανεξαρτητο συμβολαιο, απλα σαν πακετο σουρχεται φτηνοτερα, στην Εθνικη και με πηδηξαν...
τωρα ψαχνομαι για GRupama...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
οντως αυτα τα συμβολαια ειναι με διαφορα οτι καλυτερο!!ειχα για χρονια (οσο δουλευα) τετοια προγραμματα και τα συνδιαζα με ΙΚΑ οποτε δεν πληρωνα φραγκο!!!
αλλα εκανα την μαλακια να κανω οικογενειακο (λαθος ο ορος ομαδικο που ανεφερα παραπανω),ο καθενας εχει ανεξαρτητο συμβολαιο, απλα σαν πακετο σουρχεται φτηνοτερα, στην Εθνικη και με πηδηξαν...
τωρα ψαχνομαι για GRupama...

εχω ακουσει πολλα περιεργα για εθνικη σε ατομικα συμβολαιο οταν αντιμετοπιζουν σοβαρες ασθενειες η παθησεις  ! ειδικα στις χημειοθεραπειες σου καλυπτει 40% περιπου στην καλυτερη ή μεχρι ενα ποσο αναλογα το συμβολαιο σου ! αυτα ειναι που λεμε τα ΨΙΛΑ γραμματα στα συμβολαια κ η εθνικη εχει πολλα !

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
αυτο που διαφημιζει η δανδουλακη ποιο ειναι?ενας φιλος ασφαλιστης μου λεγε οτι ειναι αξιοπιστο και αρκετα φτηνο

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
αυτο που διαφημιζει η δανδουλακη ποιο ειναι?ενας φιλος ασφαλιστης μου λεγε οτι ειναι αξιοπιστο και αρκετα φτηνο

Είναι μόνο για εξετάσεις, όχι για να πληρώσει ένα νοσοκομείο αν μπεις.
Ο φίλος σου, δε στα λέει καλά, με όλο το θάρρος.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
σιγουρο αυτο? το θεμα παντως ειναι να καλυψει εισαγωγη

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πληρώνω 3000/χρόνο ιντεραμέρικαν υγείας και ψάχνω πρόγραμμα με 5000/χρόνο υγεία+σύνταξη σε ασφαλιστική με καλύτερους γιατρούς. Τι προτείνετε;

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Πληρώνω 3000/χρόνο ιντεραμέρικαν υγείας και ψάχνω πρόγραμμα με 5000/χρόνο υγεία+σύνταξη σε ασφαλιστική με καλύτερους γιατρούς. Τι προτείνετε;

τα 3000 που δινεις δεν ειναι παρα πολλα?? ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται και σε ποια εταιρια?

Groupama πηγαινε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
καθόλου μούφα δεν είναι υπό την προυπόθεση ότι δεν θα πάς σε καταστάσεςι τύπου unit linked και λοιπές παπαριές...

τα συνταξιοδοτικά προγράμματα έχουν εγγυημένο επιτόκιο 3.37% για όλη την διάρκεια του συμβολαίου (ορισμένο από το υπουργείο) και πιθανόν να έχουν υπεραπόδοση (αυτό εξαρτάται)...

στις 12/12 έληξε ένα δικό μου που το είχα από το 1986 και πήρα 84.000 ... είχα βάλει συνολικά 53.000 από το 1986... καθόλου κακή απόδοση για περίπου 2.000 που έβαζα στην πάντα κάθε χρόνο.. και έχω ένα που λήγει στα 60 ένα στα 62 και ένα στα 65...

Φιλε μου τα δηλωσες πουθενα.?? Πηρα και εγω κατι ψιλα απο μια ασφαλεια αλλα δεν ειπα κουβεντα ακομα στον λογιστη, πρεπει να του πω.?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Φιλε μου τα δηλωσες πουθενα.?? Πηρα και εγω κατι ψιλα απο μια ασφαλεια αλλα δεν ειπα κουβεντα ακομα στον λογιστη, πρεπει να του πω.?

τι να πεις ρε αδερφε μαυριλα μονο.Σε κλεβει το κρατος απο παντου ε κλεφτο και εσυ.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
σε ποια ασφαλιστικη εγιναν αυτα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
φοινικας, τωρα γκρουπραμα, πληρωσε μεσα σε μια βδομαδα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
το πληρωσε μεσα σε μια βδομαδα τι εννοεις? τι αποδοση πηρες σε αυτο?

Με το που εληξε η ασφαλεια ο ασφαληστης μου ειπε σε μια βδομαδα θα μου ερθει επιταγη μεσω ταχυδρομειου, και ετσι και εγινε, αποδοσεις δεν ξερω να σου πω, γιατι την πληρωνε αλλος, ηταν δωρο.!  :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τα 3000 που δινεις δεν ειναι παρα πολλα?? ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται και σε ποια εταιρια?

Groupama πηγαινε.

Έχω full πρόγραμμα ιντεραμέρικαν με αποζημιώσεις κλπ αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος απ' τους γιατρούς. Θα προτιμούσα κάποια ασφαλιστική που να συνεργάζεται με μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία όπως το ιατρικό ή το υγεία.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Έχω full πρόγραμμα ιντεραμέρικαν με αποζημιώσεις κλπ αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος απ' τους γιατρούς. Θα προτιμούσα κάποια ασφαλιστική που να συνεργάζεται με μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία όπως το ιατρικό ή το υγεία.

groupama ,  eurolife , ing και Εθνικη αλλα δεν θα πηγαινα εγω. για το υγεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom