Νέα

Ιδιωτικη Ασφαλιση υγειας και συνταξης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Έχω full πρόγραμμα ιντεραμέρικαν με αποζημιώσεις κλπ αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος απ' τους γιατρούς. Θα προτιμούσα κάποια ασφαλιστική που να συνεργάζεται με μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία όπως το ιατρικό ή το υγεία.
Τι πρόβλημα υπάρχει με τους γιατρούς; Ειμαι στο τσακ να πάω ιντεραμέρικαν.

Επισκέπτης
κανενα πρόβλημα δεν υπαρχει... Και αν πας σε μη συνεργαζομενο νοσοκομειο πληρωνεις και στα δινουν. (αν δεν εχεις υπογραφεις γραμματια και πληρωνεις όταν τα παρεις από την Interamerican) ;)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ναι αλλά έχει δεσμευτικό κατάλογο αμοιβών. Ειναι αντιπορσωπευτικός της πιάτσας ή θα πληρώνω από την τσέπη μου συνέχεια για το παραπάνω;

Επισκέπτης
Ναι αλλά έχει δεσμευτικό κατάλογο αμοιβών. Ειναι αντιπορσωπευτικός της πιάτσας ή θα πληρώνω από την τσέπη μου συνέχεια για το παραπάνω;
δεν είμαι ασφαλιστης... Αυτό που ξερω να σου πω είναι ότι εγω όταν χρειαστηκε δεν πληρωσα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
δεν είμαι ασφαλιστης... Αυτό που ξερω να σου πω είναι ότι εγω όταν χρειαστηκε δεν πληρωσα
Στο συμβόλαιό σου έχει πινακες αμοιβών των γιατρών για τις επεμβάσεις; Το έχεις διαβάσει;

Επισκέπτης
Στο συμβόλαιό σου έχει πινακες αμοιβών των γιατρών για τις επεμβάσεις; Το έχεις διαβάσει;
νομιζω παιζει ρολο και σε αυτό το ειδος του συμβολαιου και τα χρηματα που πληρωνεις. Εμενα είναι δεκα ετων συμβολαιο και απ ότι μου λεει ο ασφαλιστης δεν κυκλοφορει πια. Αν το ψαξεις σιγουρα θα βρεις καλα προγράμματα

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω πλεον ολες εχουν πλαφον στους γιατρους...εκτος ΑΧΑ κ BUPA..

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
και αυτη πολυ καλη! αλλα θελει προσοχη γενικα με τις καλυψεις οχι μονο σε γιατρους αλλα και σε υλικα χειρουργειου αν χρειαστει...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Έρχεται κούρεμα καταθέσεων στις τράπεζες ...αργά η γρήγορα όλα εκεί δείχνουν.....το λένε και έμμεσα στα ΜΜΕ .η χειρότερη εποχή για ασφαλιστικά συμβόλαια......μετα το κούρεμα θα πεσει κλάμα όσοι έχωσαν σε συμβόλαια υγειας και ειδικα συνταξιοδοτικά.

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
και τι σχεση εχει το κουρεμα καταθεσεων με τα προγραμματα???ρωταω δεν ξερω..

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και τι σχεση εχει το κουρεμα καταθεσεων με τα προγραμματα???ρωταω δεν ξερω..

Στις τράπεζες έχουν τα φράγκα τους και οι ασφαλιστικές......όλες οι εταιρίες έχουν κωδικούς καταθέσεων......οτι Κουρεψουν θα παρασύρει και εκεί .....ο γαμπρός μου είναι ασφαλιστής 22 χρόνια.....και μου λεει οτι ειναι η χειροτερη εποχη για τετοιες κινησεις....ολα στον αερα ειναι.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Καμία σχέση και αν είσαστε άσχετοι μην πετάτε μαλακίες.

Οι ασφαλιστικές φάγανε 80% κούρεμα στις τοποθετήσεις τους σε ομόλογα Ελληνικού δημοσίου.

Παρά τη μεγάλη ζημιά δεν κούρεψαν τις συντάξεις ούτε ένα ευρώ.

Πλέον οι ξένες ασφαλιστικές δεν κρατάνε ρευστό στην Ελλάδα ούτε για μια μέρα (overnight accounts και Ελβετία ή Αγγλία).

Φυσικά ο κουμπάρος σου είναι σε Ελληνική ασφαλιστική. Ειδικά αν είναι στην Εθνική βοήθειά του!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.402
Πόντοι
6.955
Καλημέρα παιδιά,

δεν εχω διαβάσει απο την αρχή όλες της σελίδες με τις παρατηρήσεις σας.
Ψαχνω για συμβόλαιο υγείας το οποίο να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ 1500 € αλλά λιγότερα 500-700 €. Έχει κάποιος υπόψη του κάτι?
Το 1500 αρι το θεωρώ απάτη καθώς σε επεμβάσεις ρουτίνας στην πράξη πληρώνεις το μεγαλύτερο κόστος της επέμβασης εσύ και λίγα η ασφαλιστική. Τί την έχεις την ασφάλεια τότε?

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1

Οι ασφαλιστικές φάγανε 80% κούρεμα στις τοποθετήσεις τους σε ομόλογα Ελληνικού δημοσίου.

Πλέον οι ξένες ασφαλιστικές δεν κρατάνε ρευστό στην Ελλάδα ούτε για μια μέρα (overnight accounts και Ελβετία ή Αγγλία).

Φυσικά ο κουμπάρος σου είναι σε Ελληνική ασφαλιστική. Ειδικά αν είναι στην Εθνική βοήθειά του!
ευχαριστω...πωπω,καθενας λεει οτι θελει!!

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά,

δεν εχω διαβάσει απο την αρχή όλες της σελίδες με τις παρατηρήσεις σας.
Ψαχνω για συμβόλαιο υγείας το οποίο να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ 1500 € αλλά λιγότερα 500-700 €. Έχει κάποιος υπόψη του κάτι?
Το 1500 αρι το θεωρώ απάτη καθώς σε επεμβάσεις ρουτίνας στην πράξη πληρώνεις το μεγαλύτερο κόστος της επέμβασης εσύ και λίγα η ασφαλιστική. Τί την έχεις την ασφάλεια τότε?
φιλε εγω εχω eurolife χωρις απαλλαγη..δεν ξερω αν παιζει ακομα...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Μακριά τύπε! Έσπασα το χέρι μου και ούτε νάρθηκα δε μου βάλανε! Πήγα την άλλη μέρα στα επείγοντα του ΚΑΤ και με φτιάξανε. Άλλοι γιατροί τους λες 3 προβλήματα και ασχολούνται με το ένα. Γενικά πουστιές που δείχνον ότι υπάρχουν συμφωνίες under the table.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Ναι στην εθνική ασφαλιστική είναι ......αλλά δουλεύει και αλλες ασφάλειες.....οποίος νομίζει ας τολμήσει......

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Δηλ ο φιλος σου ειναι πράκτορας.
Ασφαλιστές επαγγελματίες ειναι ελάχιστοι.
Ψαχτε να βρείτε καλυτερα έναν. 

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δηλ ο φιλος σου ειναι πράκτορας.
Ασφαλιστές επαγγελματίες ειναι ελάχιστοι.
Ψαχτε να βρείτε καλυτερα έναν. 

Όπως και οι ταξιτζηδες.......όλοι οι υπόλοιποι φοροδιαφευγουν πλην απο αυτον που πήραν συνεντευξη .......εδώ μια ασφάλεια απλή πας να κανεις αυτοκινήτου και εκεί παλι να σου παίξουν μπινια....η ασπίς και η διεθνή ένωση ας πούμε δεν είχε καλούς πράκτορες.....τα λεφτά που έχασε ο κόσμος δε τα έδωσαν οι σωστοί πράκτορες απο την τσέπη τους.ο κάθε απόφοιτος λυκείου πουηήθελε γραβάτα και γραφείο ήθελε να γίνει ασφαλιστής .....για αυτό και τοσα χαλιά γίνονται στις ιδιωτικές ασφάλειες.....τώρα έχουν πλακώσει όσοι είναι άνεργοι και τους βάζουν να κανουν καμια ασφάλεια......ο απόλυμένος του κοτσοβολου που πουλούσε φριτεζες εβρεθει να κανει ασφαλειες και επενδυτθκα πακετα συνταξης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom