Νέα

Ιδιωτικη Ασφαλιση υγειας και συνταξης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φιλε μου τα δηλωσες πουθενα.?? Πηρα και εγω κατι ψιλα απο μια ασφαλεια αλλα δεν ειπα κουβεντα ακομα στον λογιστη, πρεπει να του πω.?

κανονικά.. εκείνη την εποχή είχαν μόνο 2.4% χαρτοσημο

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.402
Πόντοι
6.955
Ο κλάδος των ασφαλείών είναι ενας τελειωμένος κλάδος εξαιτίας των κακών πωλήσεων (απάτεωνιών για εμένα) που έκαναν οι ασφαλιστές την περασμένη εικοσαετία. Αυτό που λέω διδάσκεται σε μάθημα "Μάρκετινγκ" μεταπτυχιακού.
Ο κάθε καμμένος γινόταν ασφαλιστής και για να πουλήσει την ασφάλεια είτε έλεγε την μισή αλήθεια είτε έλεγε και ψέμματα στον πελάτη. Ο πελάτης το διαπίστωνε μετά απο καιρό όταν ερχόταν η ώρα να βάλει το χέρι στην τσέπη η ασφαλιστική εταιρεία. Αποτέλεσμα των παραπάνω συμπεριφορών είναι η αγορά να μην εμπιστέυεται τους ασφαλιστές.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Ο κλάδος των ασφαλείών είναι ενας τελειωμένος κλάδος εξαιτίας των κακών πωλήσεων (απάτεωνιών για εμένα) που έκαναν οι ασφαλιστές την περασμένη εικοσαετία. Αυτό που λέω διδάσκεται σε μάθημα "Μάρκετινγκ" μεταπτυχιακού.
Ο κάθε καμμένος γινόταν ασφαλιστής και για να πουλήσει την ασφάλεια είτε έλεγε την μισή αλήθεια είτε έλεγε και ψέμματα στον πελάτη. Ο πελάτης το διαπίστωνε μετά απο καιρό όταν ερχόταν η ώρα να βάλει το χέρι στην τσέπη η ασφαλιστική εταιρεία. Αποτέλεσμα των παραπάνω συμπεριφορών είναι η αγορά να μην εμπιστέυεται τους ασφαλιστές.

σωστός...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Μάλιστα. Πες μας σε παρακαλω και ποιο "μεταπτυχιακό στο μάρκετινγκ" ειναι, έχουμε και παιδιά να στείλουμε για σπουδές αργοτερα.

Ειδικα το επιχείρημα απατεώνες ασφαλιστές => πεθαίνουν οι ασφαλιστικές, αξίζει απο μονο του Νόμπελ.

Μέχρι τωρα εχω διαβάσει για περιπτώσεις που ΔΕΝ πληρώθηκαν. Υπάρχει κανεις που να έχει αποζημιωθεί γερά;

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά μια ερώτηση. Με πήραν τηλέφωνο από την pankarta υγείας. Με ενδιαφέρει γιατί λένε με 109 ευρώ το έτος δικαιούμαι καθαρισμούς δοντιών, φθορίωση, 2 εξαγωγές, προληπτικός έλεγχος, και το σημαντικότερο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ (!?;) επισκέψεις σε ιατρούς σε ακριβά ιδιωτικά κέντρα. Λέτε να λέει? τι ψιλά γράμματα να έχει??

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Παιδιά μια ερώτηση. Με πήραν τηλέφωνο από την pankarta υγείας. Με ενδιαφέρει γιατί λένε με 109 ευρώ το έτος δικαιούμαι καθαρισμούς δοντιών, φθορίωση, 2 εξαγωγές, προληπτικός έλεγχος, και το σημαντικότερο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ (!?;) επισκέψεις σε ιατρούς σε ακριβά ιδιωτικά κέντρα. Λέτε να λέει? τι ψιλά γράμματα να έχει??

Μην παραμυθιάζεσαι.
ΑΥΤΟΙ βγάζουν κάτι, όχι εσύ.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Μην παραμυθιάζεσαι.
ΑΥΤΟΙ βγάζουν κάτι, όχι εσύ.

Ναι, αλλά όπου και να κάνεις καθαρισμό-φθορίωση-2 εξαγωγές- πρόληψη κτλ θα ήθελες αμέσως αμέσως 50-100 ευρώ ανάλογα τον οδοντίατρο. Μια γενική αίματος δωρεάν (ενώ αλλιώς 20-30 ευρά?), και δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς (έχω πληρώσει 70 ευρώ για 4 λεπτά εξέταση χωρίς απόδειξη), άρα δεν θα βγάλω το 100ρι αμέσως σχεδόν με τις δωρεάν υπηρεσίες??

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ναι, αλλά όπου και να κάνεις καθαρισμό-φθορίωση-2 εξαγωγές- πρόληψη κτλ θα ήθελες αμέσως αμέσως 50-100 ευρώ ανάλογα τον οδοντίατρο. Μια γενική αίματος δωρεάν (ενώ αλλιώς 20-30 ευρά?), και δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς (έχω πληρώσει 70 ευρώ για 4 λεπτά εξέταση χωρίς απόδειξη), άρα δεν θα βγάλω το 100ρι αμέσως σχεδόν με τις δωρεάν υπηρεσίες??

Φίλε,

Αυτοί (όλοι αυτοί με τις κάρτες - δεν κάνω διαχωρισμό) έρχονται και σου ζητάνε 109 ευρώ.
Τα δίνεις.
Περιμένεις να πάρεις κάτι πίσω σε αντάλλαγμα των 109 σου.
Δηλαδή κάνεις μια ΣΥΜΒΑΣΗ με αυτούς τους τύπους.
Ζήτα αυτή τη σύμβαση να στη δώσουν γραμμένη, και με την υπογραφή τους από κάτω. Εννοώ, την υπογραφή αυτού (του φυσικού ή νομικού προσώπου) που εισπράττει τα 109 ευρώ σου. Κάποια Α.Ε. θα είναι.
Ότι σου υπόσχονται και σου το λένε με μπλα-μπλα-μπλα, να στο δώσουν ΓΡΑΜΜΕΝΟ και ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ.

Θα δεις, ότι δεν θα σου δώσουν τίποτα (με διάφορες δικαιολογίες). Ή θα σου δώσουν ασαφή πράματα.

Από κει και πέρα, δικά σου είναι τα λεφτά, ότι θέλεις θα τα κάνεις. Μέσα στο "ότι θέλεις" είναι και το να αγοράσεις μ' αυτά αέρα κοπανιστό.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Φίλε,

Αυτοί (όλοι αυτοί με τις κάρτες - δεν κάνω διαχωρισμό) έρχονται και σου ζητάνε 109 ευρώ.
Τα δίνεις.
Περιμένεις να πάρεις κάτι πίσω σε αντάλλαγμα των 109 σου.
Δηλαδή κάνεις μια ΣΥΜΒΑΣΗ με αυτούς τους τύπους.
Ζήτα αυτή τη σύμβαση να στη δώσουν γραμμένη, και με την υπογραφή τους από κάτω. Εννοώ, την υπογραφή αυτού (του φυσικού ή νομικού προσώπου) που εισπράττει τα 109 ευρώ σου. Κάποια Α.Ε. θα είναι.
Ότι σου υπόσχονται και σου το λένε με μπλα-μπλα-μπλα, να στο δώσουν ΓΡΑΜΜΕΝΟ και ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ.

Θα δεις, ότι δεν θα σου δώσουν τίποτα (με διάφορες δικαιολογίες). Ή θα σου δώσουν ασαφή πράματα.

Από κει και πέρα, δικά σου είναι τα λεφτά, ότι θέλεις θα τα κάνεις. Μέσα στο "ότι θέλεις" είναι και το να αγοράσεις μ' αυτά αέρα κοπανιστό.
μα μου δώσανε παροχές σε excel, το συμβόλαιο δεν το στέλνουν από πριν ΑΛΛΑ έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης σε 10 μέρες, οπότε το ξεκοκαλίζεις και μετά αποφασίζεις αν θες να το κρατήσεις ή να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Πάντως επίσκεψη σε γιατρό 70 ευρώ ΧΩΡΙΣ απόδειξη δεν ξαναδίνεις (στις βασικές ειδικότητες, σε άλλες έχει συμμετοχή 10 ευρώ)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
μα μου δώσανε παροχές σε excel, το συμβόλαιο δεν το στέλνουν από πριν ΑΛΛΑ έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης σε 10 μέρες, οπότε το ξεκοκαλίζεις και μετά αποφασίζεις αν θες να το κρατήσεις ή να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Πάντως επίσκεψη σε γιατρό 70 ευρώ ΧΩΡΙΣ απόδειξη δεν ξαναδίνεις (στις βασικές ειδικότητες, σε άλλες έχει συμμετοχή 10 ευρώ)
Φίλε,
Εγώ δεν πουλάω τίποτα, επομένως δεν προσπαθώ να σου πάρω λεφτά μ' αυτά που σου λέω.
Στα λέω γιατί ρώτησες.
Από κει και πέρα, εσύ θα κάνεις ότι θέλεις.
Σκέψου μόνο ποιος έχει ΟΦΕΛΟΣ (επομένως και λόγο να σου λέει ψέμματα για να σου πάρει τα λεφτά σου) από αυτή την ιστορία με τις κάρτες υγείας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
συνταξης τα θεωρω βλακεια εκτος και εισαι σκορπιος και θες να σου διαχειριζεται αλλος τα λεφτα σου γιατι τα πετας.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αυτές οι κάρτες είναι σαν τις κάρτες διακοπών που πουλάγανε ένα καιρό αν θυμόσαστε, ακόμα και στα περίπτερα και κανένας στο τέλος δεν πήγε στα πεντάστερα που έλεγαν αλλά ούτε και σε χόστελ. Τώρα επειδή εκεί είναι το πρόβλημα λόγω κρίσης έχουν αρχίσει  να  δίνουν κάρτες υγείας ακόμα και με κουπόνια σε supermarket.
Ζήτα όπως λέει ο φίλος από πάνω ένα «άκυρο» συμβόλαιο πριν υπογράψεις να δεις τι ακριβώς γράφει. Απλά κάποιοι θέλουν να οικονομήσουν. Είναι όπως οι σόμπες ROKEL που δεν καίνε τίποτε και όταν έρθει ο λογαριασμός του ρεύματος ψάχνονται τα γερόντια και όχι μόνον γιατί για να ζεστάνουν ένα χώρο πρέπει να δουλέψουν και οι τέσσερεις σκάλες και όχι η μία που πράγματι είναι οικονομική.

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ζήτα όπως λέει ο φίλος από πάνω ένα «άκυρο» συμβόλαιο πριν υπογράψεις να δεις.....

Όχι "πριν υπογράψεις".
(Κανείς δε σου ζητάει να "υπογράψεις").

ΠΡΙΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ είναι το σωστό.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
συνταξης τα θεωρω βλακεια εκτος και εισαι σκορπιος και θες να σου διαχειριζεται αλλος τα λεφτα σου γιατι τα πετας.

Πόσοι τα διαχειρίζονται σωστά και για πόσο ? Τι σημαίνει "διαχείρίζομαι" στη συγκεκριμένη περίπτωση ?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.175
Πόντοι
1.106
Ανασταινω πεθαμενο νημα διότι είμαι σε αναζήτηση ιδιωτικου προγραμματος και η δημιουργική ασάφεια παει συννεφο
Τι καλυτερο λοιπόν να απευθυνθώ στον επιστημονικό κόσμο του σαη
Εχω ομαδικό προγραμμα αλλά θέλω να ξεκινήσω ιδιωτικό προαωπικο προγραμμα νοσοκομειακής + πιθανον και έξω νοσοκομειακής περιθαλψης
Έιναι κανεις προσφατος κάτοχος ή χρήστης κτλ
Προτάσεις;

• Like
Αντιδράσεις: 968

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Ανασταινω πεθαμενο νημα διότι είμαι σε αναζήτηση ιδιωτικου προγραμματος και η δημιουργική ασάφεια παει συννεφο
Τι καλυτερο λοιπόν να απευθυνθώ στον επιστημονικό κόσμο του σαη
Εχω ομαδικό προγραμμα αλλά θέλω να ξεκινήσω ιδιωτικό προαωπικο προγραμμα νοσοκομειακής + πιθανον και έξω νοσοκομειακής περιθαλψης
Έιναι κανεις προσφατος κάτοχος ή χρήστης κτλ
Προτάσεις;
Νικ; Πάει.....

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
εκ νέου ανανεωση ,μήπως έχουμε εδω ασφαλιστές που θα μας πουν πως πάει η αγορά τους και τι ιδέες έχουν τωρα με τον ....πόλεμο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom