Φίλε gamikoulien, επειδή το sex είναι πάρα πολύ σημαντικός τομέας σε μια σχέση (και πολύ περισσότερο για τον άντρα) θα σου έλεγα ότι αν η κοπέλα γούσταρε πραγματικά, όχι εσένα, αλλά όλη τη φάση που περνάτε, θα έκανε την καρδιά της πέτρα και θα στο έκανε. Σκέψου ότι αν δεν μπορεί να κάνει μια μικρή παραχώρηση στο sex (που δεν της κοστίζει και τίποτα στο κάτω-κάτω) ίσως να μην μπορέσει να συνεργαστεί μαζί σου σε κάποιον άλλο τομέα στο μέλλον.
Παραθέτω προσωπική μου εμπειρία: Πριν από μερικά χρόνια τα είχα με μία ξενέρωτη που δεν ήθελε τίποτα άλλο στο κρεβάτι εκτός από ιεραποστολικό. Αν και έκανα προσπάθειες, δεν μπορέσαμε ποτέ να τα βρούμε ούτε στον συναισθηματικό τομέα, γιατί ήταν γενικότερα ανένδοτη. Με την τωρινή μου σχέση τα πηγαίνουμε φανταστικά, στο κρεβάτι είναι όλα καλά και μάλιστα, επειδή ξέρει ότι τρελαίνομαι για πρωκτικό, αν και της ίδιας δεν της πολυαρέσει, μου το ζητάει από μόνη της κάθε τόσο (
) γιατί μου λέει "το κάνω ΓΙΑ ΣΕΝΑ".
Οπότε, αν η σχέση σου δεν θέλει να κάνει τίποτα για σένα και τα κρατάει όλα για πάρτη της στο κρεβάτι, ίσως να πρέπει να προβληματιστείς αν και στο μέλλον δεν θα θελήσει να σου προσφέρει τίποτα και θα κρατήσει τα πάντα ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ.