Νέα

Η σημαντικότητα της πίπας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οοοοχι!
την ξεμουνιαζει απο τον κωλο!
Μας ψιλομπέρδεψε...στην αρχή μας είπε ότι την ξεκωλιάζει και μετά ότι δεν τον παίρνει από πίσω!
Δεν είναι τόσο σπάνια περίπτωση...αλλά στα 25 δύσκολα θα αλλάξει μυαλά!Θέλει πολύ μπλα-μπλα και το πιο πιθανό είναι να στα πρήξει και να μην καταφέρεις τίποτα!Δεν χάνεις όμως τίποτα να δοκιμάσεις...ειδικά αν είναι αξιογάμητη γκόμενα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εννοειται, αμα δε κλεισω 20 λεπτα γλυφομουνι δε ξεκολαω απο το μουνι και γουσταρει
το ξεκωλακι, μου πιανει το κεφαλι και το παταει πανω στο μουνι της και εννοειται οτι
το μουνοχυμα σταζει μεχρι τη σουφρα και λερωνει και το σεντονι
απο την μια πιστευα οτι η γκομενα μπορει να μην εχει εμπειριες αλλα να σου παταει και το κεφαλι σου στο μουνι της!!
τοτε φιλε παιζει να ναι και παρτακιας η γκομενα ! απλα!
αν εσυ ξεκινας με 15-20 λεπτα και τηνν γλυφεις και μετα την ξεμουνιαζεις! ε ποτε να σου κανει πιπα! ;)

ειμαι παντα καθαρος και μυρωδατος και δουλευω και max3 στα αρχιδια
και γινεται πολυ πρωτο το συστημα!
ε τοτε ειναι παρτακιας! :cheesy: ;)

OP
OP
gamikoulien

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
ε τοτε την ωρα που θα χει τρελες καβλες γυρνα την σε 69! και αν δεν σου την κανει ΣΦΕΝΤΟΝΑ ε τοτε μαστορα συζητησετο!
καλη ιδεα, δε το ειχα σκεφτει, θα το δοκιμασω!

.. παω για νανι γιατι αντε να σηκωθω στις 6!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
κοψτω αυτο και τα λεμε.....δεν ειναι σωστο.την παρτυ της κοιταει....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια παντως 25 χρονων γκομενα και να μην κανει πιπες.Πολυ περιεργο μου ακουγετε εμενα παντως.

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πειτε μου κι εσεις τη γνωμη σας ρε μαγκες.
Ειμαι με μια μια γκομενα σχεδον 4 μηνες και δεν με εχει πιπωσει ακομα! Απο γαμησι δεν εχω παραπονο τη ξεκωλιαζω 3-4 φορες τη βδομαδα. Της ειπα πριν λιγες μερες για το θεμα της πιπας και μου λεει εγω δε κανω τετοια και δεν εχω κανει ποτε και δε μου αρεσει και τετοιες παπαριες .. και τα εχω παρει γιατι γουσταρω πολυ τη πιπα μεχρι που σκεφτομαι να τη χωρισω για αυτο το λογο. Εχω δικιο η μηπως γινομαι μαλακας?
:huh: :huh: :huh:

'Εχω μία φίλη που το κάνει αυτό. Λες να είναι αυτή? Μου έχει πει πως της "βρωμάει"!!!

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εννοειται, αμα δε κλεισω 20 λεπτα γλυφομουνι δε ξεκολαω απο το μουνι και γουσταρει
το ξεκωλακι, μου πιανει το κεφαλι και το παταει πανω στο μουνι της και εννοειται οτι
το μουνοχυμα σταζει μεχρι τη σουφρα και λερωνει και το σεντονι

Φίλε Gamikoulien,

Σου προτείνω (χωρίς πλάκα) να την παρατήσεις και να της πεις και το λόγο κιόλας μπας και καταλάβει ότι δε μπορεί να δέχεται στοματικό έρωτα χωρίς να δίνει.

Αν μή τι άλλο κάνεις και κακό γιατί της μαθαίνεις να παίρνει χωρίς να δίνει.

Που ξέρεις, ίσως την κάνεις να σκεφτεί και στον επόμενο που θα έχει να του φέρεται πιο σωστά. Γιατί δυστυχώς έχω την εντύπωση πως επειδή εσείς ξεκινήσατε «στραβά» (δηλαδή να δέχεται χωρίς να δίνει στοματικό έρωτα) δύσκολα θα διορθωθεί η κατάσταση μεταξύ σας τώρα...

Γνώμη μου λοιπόν είναι να την παρατήσεις και να πας για άλλα εξηγώντας της τι μαλακία έκανε.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Πειτε μου κι εσεις τη γνωμη σας ρε μαγκες.
Ειμαι με μια μια γκομενα σχεδον 4 μηνες και δεν με εχει πιπωσει ακομα! Απο γαμησι δεν εχω παραπονο τη ξεκωλιαζω 3-4 φορες τη βδομαδα. Της ειπα πριν λιγες μερες για το θεμα της πιπας και μου λεει εγω δε κανω τετοια και δεν εχω κανει ποτε και δε μου αρεσει και τετοιες παπαριες .. και τα εχω παρει γιατι γουσταρω πολυ τη πιπα μεχρι που σκεφτομαι να τη χωρισω για αυτο το λογο. Εχω δικιο η μηπως γινομαι μαλακας?
Ασχετο(η μηπως σχετικο? :grin:)αλλα αυτη τη στιγμη διαβαζουν το θεμα 6 μελη και 9 επισκεπτες!69 σημαδιακος αριθμος και μαλλον αποτελει και τη λυση στο προβλημα σου! :2funny: :2funny:

Αγορασε προφυλακτικα με την αγαπημενη της γευση φιλε μου και καντε το πριν τη βγαλεις για φαγητο ωστε να θελει να βαλει κατι στο στομα της πριν το κυριως πιατο...θα ειναι γι αυτην ενα απολαυστικοτατο ορεκτικο η πιπα που θα σου κανει,σαν πεινασμενη! :2funny: :2funny:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Μία γκόμενα κάποτε δεν μου το βαζε μέσα απλά τον έγλειφε σαν παγωτό φοβούμενη ότι θα τελειώσω μέσα της  (:jerking:) Πες της ότι δεν κινδυνεύει από αυτό (για αρχή λέμεεε)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μπορεί το κορίτσι να θέλει να κρατήσει και μιά τρύπα παρθένα και γι αυτό να μη πιπώνει ακόμη ! :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εσυ να την γλυφης το θελη εσυ δεν σιχενεσαι,ενω αυτη σιχενεται την στιγμη τις ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΥΛΑΣ γυρισετην σε 69 και δωστον στο στομα της και σιγα σιγα ξεκινα να βαζης κωλοδαχτυλο τοτε τις αρεση ;)

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
προσπάθησε να το κάνεις λίγο διασκεδαστικό, βάλε πάνω του κάτι που να της αρέσει, σοκολάτα, παγωτό και προσπάθησε να την πείσεις να το γλύψει.
ρωτησε την γιατί δεν θέλει.Εαν για σένα ειναι σημαντικό και γουστάρεις πολύ την πίπα εξηγησε της το.Εαν δεν καταλαβαίνει στειλε την σπίτι της ,εφόσον δεν την θεωρεις σοβαρή σχέση.

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
Αν ειναι να σου σπαει τα αρχιδια απο τωρα καλυτερα να την κανεις με τροπο σιγα σιγα...
αυτο που αυτη δυσκολευεται να κανει καποιες αλλες το λατρευουν..
;) ;) ;) ;)

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Μηπως ειναι μαζωχα.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πιστεύω οτι από την στιγμή που δεν κάνει πίπες, ακόμη και να την πείσεις στο τέλος δεν θα το ευχαριστηθείς καθόλου λόγω της απειρίας της.  Οπότε καλύτερα συνέχισε έτσι ή παράτα την για να μην μάθει σε σένα και την χαίρεται άλλος στο τέλος...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
:huh: :huh: :huh:

'Εχω μία φίλη που το κάνει αυτό. Λες να είναι αυτή? Μου έχει πει πως της "βρωμάει"!!!

Πες της να κλεινει τη μυτη της!

την στιγμη τις ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΥΛΑΣ γυρισετην σε 69 και δωστον στο στομα της

Για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις παει ζιου ζιτσου!

~ioannis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
0
Φίλε gamikoulien, επειδή το sex είναι πάρα πολύ σημαντικός τομέας σε μια σχέση (και πολύ περισσότερο για τον άντρα) θα σου έλεγα ότι αν η κοπέλα γούσταρε πραγματικά, όχι εσένα, αλλά όλη τη φάση που περνάτε, θα έκανε την καρδιά της πέτρα και θα στο έκανε. Σκέψου ότι αν δεν μπορεί να κάνει μια μικρή παραχώρηση στο sex (που δεν της κοστίζει και τίποτα στο κάτω-κάτω) ίσως να μην μπορέσει να συνεργαστεί μαζί σου σε κάποιον άλλο τομέα στο μέλλον.

Παραθέτω προσωπική μου εμπειρία: Πριν από μερικά χρόνια τα είχα με μία ξενέρωτη που δεν ήθελε τίποτα άλλο στο κρεβάτι εκτός από ιεραποστολικό. Αν και έκανα προσπάθειες, δεν μπορέσαμε ποτέ να τα βρούμε ούτε στον συναισθηματικό τομέα, γιατί ήταν γενικότερα ανένδοτη. Με την τωρινή μου σχέση τα πηγαίνουμε φανταστικά, στο κρεβάτι είναι όλα καλά και μάλιστα, επειδή ξέρει ότι τρελαίνομαι για πρωκτικό, αν και της ίδιας δεν της πολυαρέσει, μου το ζητάει από μόνη της κάθε τόσο ( :rockon: :rockon: :rockon:) γιατί μου λέει "το κάνω ΓΙΑ ΣΕΝΑ".

Οπότε, αν η σχέση σου δεν θέλει να κάνει τίποτα για σένα και τα κρατάει όλα για πάρτη της στο κρεβάτι, ίσως να πρέπει να προβληματιστείς αν και στο μέλλον δεν θα θελήσει να σου προσφέρει τίποτα και θα κρατήσει τα πάντα ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ.

OP
OP
gamikoulien

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Ας μας απαντησουνε οι γυναικες του site, γουσταρετε να κανετε πιπες η το κανετε αγκαρια μονο και μονο για να ευχαριστησετε τον γκομενο σας? Και γενικα κανετε κατι στο σεξ επειδη το γουσταρει ο γκομενος σας ενω εσεις οχι?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Οπότε, αν η σχέση σου δεν θέλει να κάνει τίποτα για σένα και τα κρατάει όλα για πάρτη της στο κρεβάτι, ίσως να πρέπει να προβληματιστείς αν και στο μέλλον δεν θα θελήσει να σου προσφέρει τίποτα και θα κρατήσει τα πάντα ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ.

Φίλε δεν ξέρω αν την πίπωσες ακόμα αλλά αν και μετά από τις συμβουλές δεν έγινε τπτ άστα. Η γκόμενα δεν γουστάρει πραγματικά είτε εσένα είτε το σεξ. Οπότε κάτσε όσο θες ακόμα αλλά νε ξέρεις ότι δεν θα αλλάξει. Αυτό είναι σίγουρο. Το εκνευριστικό για σένα είναι ότι με άλλον γκόμενο που θα της την δώσει γερά είναι πιθανόν να του κάνει τρομερες πίπες και να τα πίνει κιολας. Ελλεηνιδες φίλε μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom