Πειτε μου κι εσεις τη γνωμη σας ρε μαγκες.
Ειμαι με μια μια γκομενα σχεδον 4 μηνες και δεν με εχει πιπωσει ακομα! Απο γαμησι δεν εχω παραπονο τη ξεκωλιαζω 3-4 φορες τη βδομαδα. Της ειπα πριν λιγες μερες για το θεμα της πιπας και μου λεει εγω δε κανω τετοια και δεν εχω κανει ποτε και δε μου αρεσει και τετοιες παπαριες .. και τα εχω παρει γιατι γουσταρω πολυ τη πιπα μεχρι που σκεφτομαι να τη χωρισω για αυτο το λογο. Εχω δικιο η μηπως γινομαι μαλακας?
ειλικρινα αδερφε οποια πει οτι δεν το εχει κανει λεει μαλακιες εκτος αν ειναι πιτσιρικα.δεν διαβασα ολη την κουβεντα για να ξερω την ηλικια της αλλα ολες το κανουν.το θεμα ειναι να την πεισεις.απλα ισως στ παιζει παρθενα σε αυτα γιατι μπορει να θεωρει οτι ειναι ακομα νωρις χρονικα γι αυτο,οποτε μην το βαζεις κατω κ συνεχισε να της το φερνεις με πλαγιο τροπο.δεν παιζει να μην σου κανει
τωρα ειδα την ηλικια της.συγνωμη ρε φιλε αλλα ειπες στην αρχη οτι την ξεκωλιαζεις 3-4 φορες την εβδομαδα.το θεωρεις πολυ?δεν θελω να το παιξω γαμιας αλλα οταν εχω σχεση κ ποσο μαλλον οταν ειμαι με την κοπελα στην αρχη οπως εσυ μπορει να πηδαω κ καθε μερα.ειναι μεγαλη παντως για να στο παιζει δυσκολη κ να μην εχει κανει πιπα.μπορει να εχει κανει κ να λεει μαλακιες γιατι οντως δεν της αρεσει.