Νέα

Η σημαντικότητα της πίπας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Μία ακόμα συμβουλή είναι να τις πεις πως θα βρεις άλλη γκόμενα για να σε...καλύπτει στον τομέα της πίπας  :2funny: :2funny: :2funny: και μόνο σε αυτό  :dancing:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
η πιπα ειναι ολη η ουσια του γαμησιου γιατι με αυτην προθερμενεσε. οπωσ και το γλυφομουνι για την γυναικα :)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Μία ακόμα συμβουλή είναι να τις πεις πως θα βρεις άλλη γκόμενα για να σε...καλύπτει στον τομέα της πίπας  :2funny: :2funny: :2funny: και μόνο σε αυτό  :dancing:

Αλλωστε ο πρώην πλανητάρχης την γλύτωσε γιαυτό. Δεν είναι κακό πες της

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Αν δεν σου σηκωνεται για τον Α Β λογο η γκομενα θα σου παρει πιπα.

Μηπως ειναι αυτο τυχαιο?Οχι φυσικα η πιπα ειναι ενα αναποσπαστο μερος του γαμησιου μην πω πολλες φορες σημαντικοτερο.
:rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πειτε μου κι εσεις τη γνωμη σας ρε μαγκες.
Ειμαι με μια μια γκομενα σχεδον 4 μηνες και δεν με εχει πιπωσει ακομα! Απο γαμησι δεν εχω παραπονο τη ξεκωλιαζω 3-4 φορες τη βδομαδα. Της ειπα πριν λιγες μερες για το θεμα της πιπας και μου λεει εγω δε κανω τετοια και δεν εχω κανει ποτε και δε μου αρεσει και τετοιες παπαριες .. και τα εχω παρει γιατι γουσταρω πολυ τη πιπα μεχρι που σκεφτομαι να τη χωρισω για αυτο το λογο. Εχω δικιο η μηπως γινομαι μαλακας?
ειλικρινα αδερφε οποια πει οτι δεν το εχει κανει λεει μαλακιες εκτος αν ειναι πιτσιρικα.δεν διαβασα ολη την κουβεντα για να ξερω την ηλικια της αλλα ολες το κανουν.το θεμα ειναι να την πεισεις.απλα ισως στ παιζει παρθενα σε αυτα γιατι μπορει να θεωρει οτι ειναι ακομα νωρις χρονικα γι αυτο,οποτε μην το βαζεις κατω κ συνεχισε να της το φερνεις με πλαγιο τροπο.δεν παιζει να μην σου κανει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
25 χρονων ειναι, καλα για κωλο ουτε λογος, αλλα δε με χαλαει γιατι δεν ειμαι φαν του κουλουριου.
Αλλα οντως, δε γινεται:

φαγητο χωρις αλατι
κρεβατι χωρις μαξιλαρι
φραπες χωρις παγακια
γυναικα χωρις βυζους
γαμησι χωρις πιπα

και κανα δυο αλλα που δε μου ερχονται
τωρα ειδα την ηλικια της.συγνωμη ρε φιλε αλλα ειπες στην αρχη οτι την ξεκωλιαζεις 3-4 φορες την εβδομαδα.το θεωρεις πολυ?δεν θελω να το παιξω γαμιας αλλα οταν εχω σχεση κ ποσο μαλλον οταν ειμαι με την κοπελα στην αρχη οπως εσυ μπορει να πηδαω κ καθε μερα.ειναι μεγαλη παντως για να στο παιζει δυσκολη κ να μην εχει κανει πιπα.μπορει να εχει κανει κ να λεει μαλακιες γιατι οντως δεν της αρεσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom