Νέα

Η Ρωσίδα ωs γκόμενα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
21
Πόντοι
66
λοιπον για χαρη σου Blastbeat208 και ολων των μελων του σαιτ θα σς πω 5 πραγματακια....!!χωρις να ναι απολυτα και παντα σχετικα...!!!

λοιπον οι ρουμανες και γενικοτερα οι γυναικες του ανατολικου μπλοκ ουκρανιδες κλπ εγω τις βαζω στο ιδιο σακι..!!εχουνε τρελες απαιτησεις οι περισσοτερες...!!αν βρεις μια κοπελα χωρις λεφτα (το πιο πιθανο) θα πρεπει να την κερνας και να την εχεις στα οπα οπα...!!!τωρα αν βρεις πλουσια οπως και μου χει τυχει απο καλη  οικογενεια και ευκαταστατη εκει τα πραγματα δυσκολευουνε αν δεν εχεις φραγκα...!!πρεπει να εισαι σε καλα εστιατορια κλαμπακια και χαι κλας καφετεριες...!!δυστυχως στην ρουμανια οτι εχει να κανει σχεση με το ορο μετρο δεν υπαρχει...!!η θα πεινανε η δεν θα ξερουνε τι εχουνε...!!!η θα δεις καταντια η πλουτη....θα δεις απο ντατσια στα φαναρια μεχρι διαστημικα αυττοκινητα...!!ετσι λοιπον και με τις γυναικες, θα δεις η πανεμορφη η μπαζο...!!και μαγκες ενα σας λεω...την ασχημια που χω δει εδω πανω σε γυναικες στην Ελλαδα δεν την εχω δει...!!!δεν μπορουμε να βγαζουμε συμπερασματα απο 10-20-30 ρουμανες που χουμε δει στην Ελλαδα...!επισης γαμιουνται ανελεητα δεν εχουνε ταμπου και μαλακιες...!!το ονειρο τους ειναι η να βρουνε κανα ελληνα και να την κανουνε η τελοσπαντων καποιον λεφτα..!!αλλα τα λεφτα λεφτα..!!ειναι τοσο φιλοχρηματες οσο δεν παει ο ανθρωπινος νους...στην πουτανια στην κλεψια και στη βρωμα και στο εφε εχουνε οχι μαστερ και ντοκτορα...!!τον στοχο τους τον πετυχενουνε με τον εναν η τον αλο τροπο...!!εχω δει και περιποιημενα κοριτσια βεβεα και απο σπιτι αλλα η πουτανια πουτανια...!!
αυτα τα λιγα μην πω κιαλα και κουρασω...!!
α και κατι τρελο....!!κλεινοντας...!οπως εμεις βλεπουμε τι&#962
; ελληνιδες και τις εχουμε βαρεθει και τις κατηγορουμε και βλεπουμε τις ξενες και παθαινουμε κωλουμπρα ετσι ειναι και αυτοι με τις ελληνιδες...!!ουκ ολιγοι ρουμανοι μου χουνε πει οτι τους αρεσουνε οι ελληνιδες...!!
λογικο οταν κατι το χεις μες στα ποδια σου δεν το εκτιμας το ξενο παντα κοιτας..!
 
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Μηνύματα
2.432
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
για τιs τσεχεs τι εχειs να πειs?
 

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Μηνύματα
1.305
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Να σαι καλα φιλε.Μου ειχαν περιγραψει και καπιοι γνωστοι παλιοτερα για την κατασταση στη Ρουμανια αλλα κατι ξερεις καλυτερα μιας και απο κοντα.
Ευχαριστω και παλι.
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
21
Πόντοι
66
κοιταξε να δεις ο καθενας μπορει να σου τα πει οπως θελει και για ρουμανες και για ρωσιδες και συ να τα χαψεις....οχι επειδη θα σου χει πει ψεματα αλλα επειδη ο καθενας κρινει με τα δικα του κριτηρια...αναλογα με το ποσο περπατημενος ειναι κλπ και πως εντυποσαιζεται...!
 

Επισκέπτης
Αγαπητή Erinal,

1ον δεν υπάρχει "ειλικρινής γυναίκα που ονειρεύεσαι" αυτό είναι μία αυταπάτη (illusion) δεν υφίσταται ως έννοια.
2ον "η γκρίνια" των γυναικών μπορεί να είναι πολύ πιο άσχημη από ότι φαντάζεσαι. Δεν έχεις την εμπειρία για αυτό το περνάς έτσι ως ασήμαντο. Η γκρίνια της γυναίκας μπορεί να σε σπάσει με τα χρόνια και να σε οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις. [προσοχή παιδιά!!!!]
3ον Όλοι οι "δυνατοί" της γης (πλανητάρχες, δισεκατομυριούχοι κτλ) επιλέγουν να έχουν τις γυναίκες όπως τις περιγράφει ο φίλτατος andreoug. Κάτι ξέρουν παραπάνω από εμάς ... Εμείς οι υπόλοιποι, σαν κουρδισμένα στρατιωτάκια, προσπαθούμε να μπούμε στο πετσί του ρόλου που μας έχουν επιφυλλάξει όλοι αυτοί οι ισχυροί.

Οι πλανητάρχες κυρήττουν "Μην μοιχεύσεις και σεβάσου την οικογένεια" αλλά είναι οι πρώτοι που αναιρούν το κύρηγμά τους
Οι παππάδες κυρήτουν για τιμιότητα, μονογαμία και μ@λ@κίες και είναι οι πρώτοι που κλέβουν και κάνουν τα όργια τους.
Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι κάνουμε τεράστιο αγώνα να μπούμε στο ρόλο που μας επιφύλλαξαν οι ισχυροί, καταπιέζοντας όλα μας τα ένστικτα, και εξηγώ : δουλεύουμε σαν τα σκυλιά όλη μέρα σε ένα γραφείο αντί να κυνηγάμε ελεύθερα στη φύση, περνάμε όλη μας την ζωη καταπιεσμένη σεξουαλικά έχοντας μόνο μία σύντροφο αντί να διαιωνίζουμε το είδος μας με όποια μας καυλώνει, μαλλώνουμε διαρκώς με τα παιδιά μας (που κηνυγούν περισσότερο τα ένστικτά τους) για να τους υποδείξουμε/εκπαιδεύσουμε σε αυτόν τον μαρτυρικό τρόπο ζωής που ανέφερα παραπάνω και άλλα πολλά που αν τα έγραφα θα ήθελα πολλές σελίδες ...

ΕΝΩ  ΑΝΤΙΘETA οι ισχυροί και μάγκες της ζωής, αυτοί που μας κυβερνάνε δηλαδή όλα αυτά τα έχουνε λυμμένα. Επιλέγουν διάφορες δραστηριότητες για να περάσουν ωραία (ταξίδια, ξενοδοχεία, αγώνες με αυτοκίνητα και γενικώς ότι γουστάρου), Κυκλοφορεί ο καθένας με όποιο μοντέλο του αρέσει ενώ βρίσκεται συνέχεια σε επαγγελματικά ταξίδια χωρίς να ανησυχεί για τη γυναίκα που κάθεται σπίτι και μεγαλώνει τα παιδιά (άλλωστε της έχει προσφέρει τα ΠΑΝΤΑ).

Απογοητευτικό φίλοι μου αλλά η κοινωνία είναι φτιαγμένη για τους πολύ πλούσιους και τους πολύ ισχυρούς. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τα γρανάζια που δουλεύουν για να περνάνε αυτοί καλά.

Ξέφυγα λίγο από το θέμα ... ελπίζω να με συγχωρέσετε. Με προκάλεσε ευχάριστα και η Erinal με τις αναλύσεις της που θεωρεί ότι τα έχει όλα υπολογισμένα άψογα. Νοοτροπία γιατρίνας μου κάνει λίγο.

Κλείνοντας λοιπόν έχω να πω στον andreoug +1000000. Εύγε φίλε μου. Είσαι το πρότυπό μου και θα προσπαθήσω να σου μοιάσω περισσότερο.

1ον Το "ειλικρινής γυναίκα που ονειρεύσαι" το εγραψα ειρωνικα για το παλικάρι που θεωρεί προφανώς ότι η σχέση του με την βυζητου έχει μια ειλικρινεια. (Μπορεί να το θεώρησα λάθος και να το θεωρεί εμπορική συναλλαγή..ποιος ξέρει)
2ον συμφωνώ με την γκρίνια αλλά θεωρώ όπτι εσείς φταίτε που την ανέχεστε και αυτή μου η άποψη προκύπτει απο όσους παρατηρώ να επιλέγουν γυναίκες που της νταντευουν και ανέχονται την γρίνια τους θερωρώντας ότι είναι "γλυκο" χαρακτηριστικο και μετά όταν συνειδητοποιούν τι συμβαίνει ξαφνικά του φταιει η αλλη.
3ον Η κοινωνιολογική σου ανάλυση περί πλούτου και συσχετισμού με τα αγαθά, αποδεικνύει ότι ο ρόλος που σου επιφύλαξαν οι ισχυροί (κατά την ρήση σου) σε κάνει έρμαιο τελικά.  Επειδή είμαι νέα ακόμα για να μην ελπίζω και να ονειρεύομαι και επειδή δεν θέλω να αφήσω την σκεψη  μου και την ζωή μου να βαλτώσει και να σαπίσει δεν σκέφτομαι με τον ίδιο τρόπο (αναγνωρίζω πολλά απο τα στοιχεία που είπες γύρω μου αλλά) και αρνούμαι να εξευτελίσω το αντρικό φύλλο, επειδή κάποιοι απο εσάς στέκουν κοιτάζουν τον κόσμο και κλεινονται στον εαυτό τους και αυτό είναι το κέντρο τους.
Γρανάζια είμαστε αν ακολουθούμε και επιδοκιμάζουμε τις πράξεις τους και τότε άγαπητέ είμαστε και άξιοι της μοίρας μας.



.
 

Επισκέπτης
Μία διαφωνία. Βγάζω ακριβώς τα ίδια με πολλούς οικογενειάρχες φίλους ή και λιγότερα και πάντως όχι πολλά. Εκείνοι έχουν και τον μισθο της συζύγου. Πως σκατα γινεται ενώ ταξιδευω πιο πολύ για ψυχαγωγία, χαλάω ένα σκασμό λεφτά στις πουτάνες, φευγω συχνα ΣΚ, να ειμαι σε καλυτερη οικονομικα κατασταση? να τρωω πιο υγιεινά ενω κανεις δεν μου μαγειρευει? Να ειμαι πιο καθαρος και φροντισμενος ενω καμία αγαπημένη δεν με περιμενει να 'με πλύνει'? Οποια το εξηγήσει, δώρο άλλη μια χορηγία.

Μάλλον ζεις σε συνθήκες αποστείρωσης.  Τα "μικρόβια" που λέγονται άνθρωποι τα σκοτώνεις πριν σε αγγίξουν. Προσοχή έξω υπάρχει κόσμος.  :cheesy:
Την χορηγία δώστην όπου συνήθως.
 

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Μηνύματα
1.305
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
κοιταξε να δεις ο καθενας μπορει να σου τα πει οπως θελει και για ρουμανες και για ρωσιδες και συ να τα χαψεις....οχι επειδη θα σου χει πει ψεματα αλλα επειδη ο καθενας κρινει με τα δικα του κριτηρια...αναλογα με το ποσο περπατημενος ειναι κλπ και πως εντυποσαιζεται...!

Αυτα που μου ειχαν πει ειναι λιγο πολυ ιδια με αυτα που εγραψες.Ισως οχι τοσο η πορωση με τα φραγκα αν και τωρα που μου ερχονται καποια σκηνικα στο μυαλο μαλλον αγνοουσα καταστασεις.Τεσπα.Σε καμια περιπτωση δεν ειχα την αντιληψη οτι στις εν λογω χωρες ολα ειναι παραδεισος.Αντιθετως γνωριζω αρκετα για τον τροπο λειτουργιας αυτων των χωρων.Τροπος που αναποφευκτα αντανακλαται και στην καθημερινη ζωη τους.
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
21
Πόντοι
66
παραδεισος ειναι φιλε μου αν ανεβεις ρουμανια με ατομα που ειναι φοιτοιτες εκει και ξερουνε ολα τα κατατοπια για 10 μερουλες με φραγκα στην τσεπη και πεις θα τα γαμησω ολλα θα κανω καγουριες και θα τα ξεφτυλισω....!!ετσι ναι...!!αλλα οταν ζεις καθε μερα με χιλιαδες προβληματα που εχει ο καθενας...δεν κανεις διακοπες...!μια στο τοσο...!
 

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Μηνύματα
653
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Tωρα ομως καποιοι εδω εχουν χασει το μπουσουλα...
Θετω τα εξης ερωτηματα και παντα μεσα στο πλαισιο του bourdela.com και οχι ενος blog για τις σχεσεις των δυο φιλων.
Αυτο που εχω δει εδω ειναι οτι οι περισσότεροι πατε στις πουτανες γιατι δεν υπαρχουν ειλικρινεις γυναικες Ελληνιδες και ονειρευεστε να παντρευτειτε μια Ρωσιδα ( παρολλο του οτι οι περισσότεροι οποιες ανφορες εχετε απο Ρωσιδες ειναι απο τα στριπτηζαδικα) γιατι ειναι καλα κοριτσια και τους αρεσει το σπιτι ( και τοτε εσεις θα κοξετε τις πουτανες και θα καθεστε σπιτι με την γυναικουλα σας μερα νυχτα και δεν θα βαρεσετε μπιελα)

Δηλαδη κανεις σας δεν παει στις πουτανες απλα για χαβαλε? κανεις δεν παει στα στριπ για την αντροπαρεα? κανεις δεν παει με cg απλα γιατι θελει να πηδαει ωραιες και διαφορετικες γκομενες μονο και μονο για αλλαγη και χωρις υποχρέωση?

Ολοι πατε στις πουτανες μονο και μονο γιατι ειστε φτωχοι και οι Ελληνιδες δεν σας θελουν για το μυαλο και το χιουμορ σας και την καλη σας καρδια και γυρνανε με χοντρουε καραφλου φραγκατους τυπους?

Με εντυπωση βλεπω οτι το σαιτ ειναι γεματο με Ωραιους αντρες με καλη καρδια και αδειο πορτοφόλι που δεν βρισκουν κατανόηση απο τις πουτανες τις Ελληνιδες...

Το θεμα ειναι ενα: Εαν ψαχνετε πραγματικα για το αλλο σας μισο τοτε ειστε σε λαθος σαιτ
Εαν εχετε απογοητευτει απο την Ελληνικη Πραγματικοτητα και η μονη διεξοδος ειναι τπ πληρωμενο σεξ τοτε ειστε σε σωστο σαιτ.
Εαν ειστε πεπεισμενοι οτι οι Ρωσιδες ειναι οι καταληλες για γυναικες σας τοτε και σε λαθος σαιτ ειστε και σε λαθος μερη πηγαινετε... ( μπορει να τυχει αλλα καλυτερα ψαξτε στην πηγη)

Εαν τελος νομιζετε οτι οι Ρωσιδες ειναι καλες για γκομενες επειδη προερχομενες απο μια φτωχη χωρα και εχοντας αναγκες ειναι πιο ευκολες και υποχωρητικες απο τις χορτασμενες υλικα Ελληνιδες...τοτε ειστε οι καλυτεροι απ'ολους και το γλεντατε πραγματικα.

Α  Και μια κουβεντα μεταξυ αντρων:(που ειναι συνειδητοι μπουρδελιαρηδες και οχι κατ αναγκη)

1. Μπορεις να εχεις δεκαδες γυναικες γυρω σου αλλα αμα δεν εχεις την μια δεν κανεις τιποτα
( αρα ναι εχουμε την Σωστη κοντα μας αλλα που και που ριχνουμε και ενα στο πλαι για να κραταμε το αιμα να βραζει)

2. Η Αβανα εχει πολλες εκκλησιες αλλα μια ειναι η Μητροπολη.( Παλια κουβανεζικη Παροιμια)
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
21
Πόντοι
66
countVronsky φιλε εγραψες....!! πραγματικα......!! προσεχε ομως δεν την δεχονατι και πολυ την αληθεια ετσι ομη οπως την λες....!!!
εγω μαζι σου....! :headbang2: :thumbsup: :thumbsup:
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Κόμη, ειλικρινά έβαλες τα πράγματα στη θέση τους.
Συμφωνώ απόλυτα.
 

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Μηνύματα
653
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Thanosss!

Fτανει που βλεπω οτι συμφωνω με καποιους... οσοι πειραζονται απο την ωμη αληθεια ας την βρασουν να μαλακώσει! ΧΕ ΧΕ
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Για άλλη μια φορά, παρακαλώ δέξου τα σέβη μου κόμητα Βρόνσκυ

Απορία

Πως γίνεται και όλοι συμφωνούν με τον κόμητα ακόμα και όταν εχουν διατυπώσει τις ακριβώς αντίθετες απόψεις;
 

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
Εχει η ειχε κανεις γκομενα Ρωσιδα και μαλιστα πουτανα?
 

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
Να και κάποιος που ξέχασε στα γρήγορα τα γραφόμενα του countVronsky και επέστρεψε στα πεζά...
Ναι δεν προσεξα τα προηγουμενα και βαριεμαι να κοιταξω τωρα,αυτος ειχε γκομενα ρωσιδα πουτανα?
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
17
Πόντοι
6
Εχει η ειχε κανεις γκομενα Ρωσιδα και μαλιστα πουτανα?

Μπορείς να δώσεις ορισμό στο "πουτάνα" σε παρακαλώ για να ξέρουμε τι ακριβώς ζητάς; Επίσης σε δεύτερο χρόνο και έναν ορισμό για το "ρωσίδα"...εννοείς από την πρώην USSR γενικά ή τη σημερινή Ρωσία...?
 

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Μηνύματα
653
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Ναι δεν προσεξα τα προηγουμενα και βαριεμαι να κοιταξω τωρα,αυτος ειχε γκομενα ρωσιδα πουτανα?

αυτός που λες ειχε γκομενα Ρωσιδα... define πουτανα και επισης το USSR η Ρωσια για να σου απαντησω ευχαριστως!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom