Οποια μου εξηγησει γιατι να ειμαι σπονσορας στο οποιοδηποτε ονειρο για το οποιο εκπαιδευτηκε και μεγαλωσε και για το οποιο χεστηκα και οχι στην αγαπημενη μου βιζιτου που τον παιρνει μιση ωρα απο τον κωλο και λεει κι ευχαριστω ενω και οι δυο γνωριζουμε οτι στην πρωτη γκρινια ή αρνηση θ αντικατασταθει, κερδιζει την χορηγια.
Αν θεωρείς ότι η ζωή σου είναι μόνο γαμήσια, ότι η επικοινωνία με τις γυναίκες είναι μόνο γκρίνια, και ότι η βιζητού που σου λέει ευχαριστω και δεν κρινιάζει γιατί θα αντικατασταθεί είναι η ειλικρινής γυναίκα που ονειρεύεσαι δεν έχει καμία να σου εξηγήσει τίποτα.
Βολέψου με αυτό και συνέχισε με τις προσωπικές ευχές μου
Αγαπητή Erinal,
1ον δεν υπάρχει "ειλικρινής γυναίκα που ονειρεύεσαι" αυτό είναι μία αυταπάτη (illusion) δεν υφίσταται ως έννοια.
2ον "η γκρίνια" των γυναικών μπορεί να είναι πολύ πιο άσχημη από ότι φαντάζεσαι. Δεν έχεις την εμπειρία για αυτό το περνάς έτσι ως ασήμαντο. Η γκρίνια της γυναίκας μπορεί να σε σπάσει με τα χρόνια και να σε οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις. [προσοχή παιδιά!!!!]
3ον Όλοι οι "δυνατοί" της γης (πλανητάρχες, δισεκατομυριούχοι κτλ) επιλέγουν να έχουν τις γυναίκες όπως τις περιγράφει ο φίλτατος andreoug. Κάτι ξέρουν παραπάνω από εμάς ... Εμείς οι υπόλοιποι, σαν κουρδισμένα στρατιωτάκια, προσπαθούμε να μπούμε στο πετσί του ρόλου που μας έχουν επιφυλλάξει όλοι αυτοί οι ισχυροί.
Οι πλανητάρχες κυρήττουν "Μην μοιχεύσεις και σεβάσου την οικογένεια" αλλά είναι οι πρώτοι που αναιρούν το κύρηγμά τους
Οι παππάδες κυρήτουν για τιμιότητα, μονογαμία και μ@λ@κίες και είναι οι πρώτοι που κλέβουν και κάνουν τα όργια τους.
Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι κάνουμε τεράστιο αγώνα να μπούμε στο ρόλο που μας επιφύλλαξαν οι ισχυροί, καταπιέζοντας όλα μας τα ένστικτα, και εξηγώ : δουλεύουμε σαν τα σκυλιά όλη μέρα σε ένα γραφείο αντί να κυνηγάμε ελεύθερα στη φύση, περνάμε όλη μας την ζωη καταπιεσμένη σεξουαλικά έχοντας μόνο μία σύντροφο αντί να διαιωνίζουμε το είδος μας με όποια μας καυλώνει, μαλλώνουμε διαρκώς με τα παιδιά μας (που κηνυγούν περισσότερο τα ένστικτά τους) για να τους υποδείξουμε/εκπαιδεύσουμε σε αυτόν τον μαρτυρικό τρόπο ζωής που ανέφερα παραπάνω και άλλα πολλά που αν τα έγραφα θα ήθελα πολλές σελίδες ...
ΕΝΩ ΑΝΤΙΘETA οι ισχυροί και μάγκες της ζωής, αυτοί που μας κυβερνάνε δηλαδή όλα αυτά τα έχουνε λυμμένα. Επιλέγουν διάφορες δραστηριότητες για να περάσουν ωραία (ταξίδια, ξενοδοχεία, αγώνες με αυτοκίνητα και γενικώς ότι γουστάρου), Κυκλοφορεί ο καθένας με όποιο μοντέλο του αρέσει ενώ βρίσκεται συνέχεια σε επαγγελματικά ταξίδια χωρίς να ανησυχεί για τη γυναίκα που κάθεται σπίτι και μεγαλώνει τα παιδιά (άλλωστε της έχει προσφέρει τα ΠΑΝΤΑ).
Απογοητευτικό φίλοι μου αλλά η κοινωνία είναι φτιαγμένη για τους πολύ πλούσιους και τους πολύ ισχυρούς. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τα γρανάζια που δουλεύουν για να περνάνε αυτοί καλά.
Ξέφυγα λίγο από το θέμα ... ελπίζω να με συγχωρέσετε. Με προκάλεσε ευχάριστα και η Erinal με τις αναλύσεις της που θεωρεί ότι τα έχει όλα υπολογισμένα άψογα. Νοοτροπία γιατρίνας μου κάνει λίγο.
Κλείνοντας λοιπόν έχω να πω στον andreoug +1000000. Εύγε φίλε μου. Είσαι το πρότυπό μου και θα προσπαθήσω να σου μοιάσω περισσότερο.