Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.232
- Πόντοι
- 28.246
Κι αλλος σου πατησε θυμο. Πολυ κοσμο εκνευριζεις, φιλτατε.ισα μωρη πετουγια που αηδιαζεις κιολας
Κι αλλος σου πατησε θυμο. Πολυ κοσμο εκνευριζεις, φιλτατε.ισα μωρη πετουγια που αηδιαζεις κιολας
εγω φταιω που ειμαι φιλικος και γλυκομιλητος...Κι αλλος σου πατησε θυμο. Πολυ κοσμο εκνευριζεις, φιλτατε.
Λογικά ζει και βασιλεύει … πάντα τέτοια ήταν…εγω φταιω που ειμαι φιλικος και γλυκομιλητος...
ειδες ομως νευρα για το Μαρακι ε; μεγαλο φαν κλαμπ, δεν τους το χα
Δεν ξέρω τυπε πάντως στα έξοδα συν το ξενοδοχείο υπολόγιζε και τον παπά για το μνημόσυνοΡε τύποι, ξέρετε πόσα παίρνει; Για ένα φίλο νεκρόφιλο ρωτάω...
εγω σε εχωδεν σε ειχα για τόσο στόκο
Έφερναν στην παρέα κι ένα ροτβάιλερ κι έκαναν κάτι παρτούζες στις οποίες γαμιόντουσαν σαν τα σκυλιά!Έχει γραφτεί ότι τα έχει με ένα μπόξερ. Τώρα ισχύει η όχι, άντε βγάλε άκρη. Πάντως το παιδάκι που παρουσίασε δεν είναι σε καμία περίπτωση νεογέννητο και δεν ήταν ποτέ εγγυος
και τι είπε ?? Ότι έκανε πλάκα ?Παίδες μουφα το θέμα ανέβασε βίντεο στο προφίλ της στο ινσταγκραμ απάνω σε αυτό το ζήτημα και τρολαρε
Έλα μωρέ, αφού δεν είναι και πολύ στα καλά της...Την μια φορα την απαγάγουν, την αλλη την βιαζουν, τώρα πεθαινει. Αυτη η κοπελα δινει άλλο νοημα στην λεξη "ναυάγιο". Οικογένεια δεν εχει να της αστραψει κανενας δυο γερές σφαλιαρες να συνελθει?
Νομίζω πια ότι είναι μια "τεχνική" ώστε να μένει στην επικαιρότητα και να ασχολουνται μαζί της και να μαθαίνουν πια είναιΤην μια φορα την απαγάγουν, την αλλη την βιαζουν, τώρα πεθαινει. Αυτη η κοπελα δινει άλλο νοημα στην λεξη "ναυάγιο". Οικογένεια δεν εχει να της αστραψει κανενας δυο γερές σφαλιαρες να συνελθει?
Αν δεν ειναι καλα, υπαρχουν και ψυχιατρεια.Έλα μωρέ, αφού δεν είναι και πολύ στα καλά της...
Μπα... τις έχει αρπάξει και τη κουρέψανε κι όλας για επιδόρπιο, και μυαλό δεν έβαλε. Απάλευτο ναυάγιο.Οικογένεια δεν εχει να της αστραψει κανενας δυο γερές σφαλιαρες να συνελθει?
Γίνεται να σου χακάρουν το account FacebookΌντως, κάτι βρωμάει στη φάση.
Πως χακάρεται όμως ένας facebook account?
Μεγάλη ζωή δεν έκανε αλλά είναι μέσα στη σόου μπιζ με εκπομπές στην τηλεόραση κλπ...κάτι είναι κι αυτό για κορίτσια χωρίς μορφωτικά και εργασιακά προσόντα που ξέρουν μόνο να ανοίγουν τα πόδια τουςΓια τρελοκομειο μαλλον η κοπελα . Πηγε για μεγαλη ζωη και δεν της βγηκε . Αμφιβαλλω αν εχει και παιδι γιατι θα της το επαιρναν.
Ιστοριες για αγριους για 10 λεπτα δημοσιότητας.
τυπε εισαι τοσο ηλιθιος που δεν καταλαβαινεις πότε καποιος σε ειρωνευεται.Εντάξει στόκε?Ζει η αναστήθηκε μυξιαρικο?
εν τω μεταξυ δεν υπαρχει ΚΑΝ ειδηση πουθενα και ανεβαζετε μια μαλακια που γραφτηκε στο φβ.
Ο νηματοθετης @ErotasPeiratis λογικα ειναι η Μαρια και ειπε να ριξει τα διχτυα της και εδω να γεμισει follows
ασε τις βλακειες μαρια μας κουρασες