ForeverAlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2021
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
ο εθνικός μας νεκροθάφτης!Εγώ αν δεν βγεί να το πεί ο Μπιμπίλας δεν πιστεύω τίποτε
ο εθνικός μας νεκροθάφτης!Εγώ αν δεν βγεί να το πεί ο Μπιμπίλας δεν πιστεύω τίποτε
...και το να βολεύει κάποιος στην Βουλή ,σωστά;Όλα θα γίνουν όμορφα
Άλλους θα τους βολέψει και άλλους θα τους εκτονώσει........και το να βολεύει κάποιος στην Βουλή ,σωστά;
E...kαι αυτό...μια εξυπηρέτηση δεν είναι;;;;;;Άλλους θα τους βολέψει και άλλους θα τους εκτονώσει.....
Aν θέλει να κάνει ντόρο, ας γυρίσει μία τσόντα νουμεράδα τύπου Blackened όπου θα τη ξεπατώνουν τα μαυροψώλια.Ντόρο θέλει να κάνει να ασχοληθεί ο κόσμος
Σωπα ρε σε καμμιά χωματερή θα την πετάξουνΑς παει κάποιος την Πεμπτη στο δεύτερο νεκροταφείο Αχαρνών να τσεκάρει αν πεθανε στα αλήθεια
ισα μωρη πετουγια που αηδιαζεις κιολαςΔεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά αυτά που γράφετε οι περισσότεροι με κάνουν να αηδιάζω. Εγώ εύχομαι να είναι καλά η κοπέλα!
Two-Factor Authentication.
Kι εμένα μου αρέσουν τα λουκούμια αλλά την σκόνη την αποφεύγω....Two-Factor Authentication.
Τελικά είναι τόσο απερίγραπτο ναυάγιο η λεγάμενη, που έφτιαξε τέτοια ιστορία για self promotion?
Μαλάκα μου, τι εποχές ζούμε κι εμείς οι late 50s !
Kαι χάλασε και τη φυσική ομορφιά της και έχει γίνει σα φάντασμα με τατουάζ. Ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση πάντως...πιο πιθανό για μένα να την έχουν κλείσει σε κανά ψυχιατρείο παρά να πέθανε.Μαλλον απο οτι φαίνεται ειναι κολπαδιστικο τρικ τυπου sin boy.Απο οτι ξερω τα ειχε με εναν μπράβο-σεκιουριτά που ειχε μπλέξει με συμμοριες μαφιών και παλιοτερα ηταν σωματοφύλακας ποδοσφαιρικών προεδρων ομαδας Βορειου Ελλαδας.Φαντασου με τι κουμάσι τα εφτιαξε η Μαρια.Τελος παντων,νομιζω καποια στιγμη προσπαθησε να κανει παιδια αλλα ειχε καποια θεματα υγειας που δεν τα καταφερε,νομιζω το ειχε πει και η ιδια.Αυτο το παιδακι που εμφανισε τωρα δεν ξερω αν ειναι ή οχι δικο της.Βασικα΄δεν ειδαμε ποτε την εγκυμοσυνη της εκτος και αν ηθελε να το κρυψει επειδη ηταν προληπτικη και δεν ηθελε το κακό μάτι.Αλλα δεν θα το εγραφαν τα site και τα λοιπά?Τι να πω.Παντως προσφατα εμφφανισε για πατερα του παιδιου εναν πολυ μεγαλυτερο κυριο.Δεν ξερω πραγματικα τι συμβαίνει.Απλα κρίμα οτι και αν αντιμετωπίζει και δυστυχως οι επιλογές μας καμαι φορά μας καθορίζουν.Ειχε γινει η πιο μουναρα Ελληνιδα πορνοσταρ και αντι να κανει πράγματα με σοβαρότητα πανω στον τομέα της τα εκανε ολα σκατά..
καλα ρε τυπε η κοπελα πεθανε και συ ανεβαζεις εικονες και βιντεο που την ξεκωλιαζουν;Εδω ήταν στα καλύτερά της.Μιλάμε ειχε εξελιχθει εδώ σε πορνοσταρ υψηλών προδιαγραφών,διεθνούς στάτους.Πρεπει να ηταν και η τελευταία της ταινία που βγήκε .