Νέα

Η Μαρία Αλεξάνδρου στο νοσοκομείο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οταν πας να γαμησεις δεν σε ενδιαφερει το ποσο εξυπνη ειναι η γυναικα......δεν θα λυσεις μαζι της το μεσανατολικο η το προβλημα χρεους της ελλαδας....απο την αλλη νομιζω οτι η λιαγουροπουλου ειναι υπερεκτιμημενη......υπαρχουν πολλες κοπελες που γαμιουνται καλυτερα απο αυτην και με λιγοτερα λεφτα....τωρα αν καποιος θελει να λεει οτι πηδηξε και μια κοπελα που κανει ταινιες πορνο....ε τοτε ας δωσει αυτα τα λεφτα...... :grin: :grin: :grin: :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ότι πείτε παίδες...
δεν θέλετε να τον ακούσετε τον παλιό...
εσείς λοιπόν που ΔΕΝ εχετε δοκιμάσει μεχρι στιγμής ΚΑΜΙΑ τους, τραβάτε λοιπόν πάρτε και τις δύο... και μετά μην πείτε οτι δεν σας προειδοποίησα...
ψάρακες... άπατα θα πανε τα 200ρια με το κομοδίνο...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
μα θα γαμάνε τη μουνάρα με τις ποδάρες ρε χόρχε..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πως κάνουμε το κονέ ρε σεις;

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
ότι πείτε παίδες...
εσείς λοιπόν που ΔΕΝ εχετε δοκιμάσει μεχρι στιγμής ΚΑΜΙΑ τους, τραβάτε λοιπόν πάρτε και τις δύο... και μετά μην πείτε οτι δεν σας προειδοποίησα...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Ρε παιδιά (Jorge και _ntenis_) αφού έχετε άποψη (πιθανολογώ ότι έχετε δοκιμάσει) γιατί δε γράφετε και κριτική και για τις 2 (Λιαγουροπούλου, Κατερίνα)? Να πω ότι ήταν άματερ και δεν θέλατε να τις εκθέσετε να το δεχτώ.

Από τη μια ο Jorge δοκιμάζει στα 200-300 ευρα με CT (αλλά για αυτές τις 2 δεν έχει κριτική) και ο _ntenis_ έχει 0 κριτικές αλλά έχει άποψη. Αν τις έχετε δοκιμάσει γράψτε κριτική και βοηθήστε τα μέλη. Ειδάλλως δε έχει λόγω ύπαρξης αυτό το forum...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
να υποθέσω ότι τα παραπάνω δεν είναι κατανοητά?... μήπως είναι μισόλογα?
πρέπει να ξεπεράσουμε εαυτόν και να γράψουμε και κριτική?
όχι κύριοι όχι, να πάτε να γαμήσετε καμένη αγελάδα των 200 ευρώ μόνο και μόνο επειδή την είδατε στο  βίντεο με τον Ζαφείρη... όσο για την άλλη μην πάτε γιατί φόραγε μάσκα και δεν είδατε καλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της... ε ρε γέλια...
πόσο φαντασμένος είναι ο μέσος Έλληνας... ψοφάει να έχει για 5 λεπτά την ψευδαίσθηση της διασημότητας...
όταν θα σας κυττάει με το σπινθηροβόλο βλεμμα της και θα σας παρει τα αυτιά με τις γελοίες κοινοτυπίες της η μεγαλύτερη πορνοσταρ της ψωροκώσταινας, και η πτωχότερη κατα 200 ευρώ ψωλή σας υα μαραθεί από την ακατασχετη βλακεία τότε να έρθετε να μου πείτε περι vfm...

Παίχτη απόλυτα σωστά τα γράφεις, αλλά μην παθιάζεσαι.
Άσε τον καθένα να ζήσει τον μύθο του...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ότι πείτε παίδες...
όχι κύριοι όχι, να πάτε να γαμήσετε την καμένη αγελάδα των 200 ευρώ μόνο και μόνο επειδή την είδατε στο  βίντεο με τον Ζαφείρη... όσο για την άλλη μην πάτε γιατί φόραγε μάσκα και δεν είδατε καλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της... ε ρε γέλια...
πόσο φαντασμένος είναι ο μέσος Έλληνας... ψοφάει να έχει για 5 λεπτά την ψευδαίσθηση της διασημότητας...
όταν λοιπόν θα σας κυττάει με το σπινθηροβόλο βλεμμα της και θα σας παρει τα αυτιά με τις γελοίες κοινοτυπίες της η ''μεγαλύτερη πορνοσταρ της ψωροκώσταινας'', και η πτωχότερη κατα 200 ευρώ ψωλή σας θα μαραθεί από την ακατάσχετη βλακεία της, τότε να έρθετε να μου πείτε περι vfm...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

Συνημμένα

• julesjordan_com-17-01.jpg
    julesjordan_com-17-01.jpg
    109,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 9.jpg
    9.jpg
    366,2 KB · Εμφανίσεις: 68

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Βρε ειρωνικά το αναφέρω το "μύθος", "παραμύθι" εννοώ πως να το πω αλλιώς για το φτηνιάρικο τσουλάκι.

Τώρα προσωπικά ούτε χιλιάρικο έδινα για την Τόρι Μπλακ ή για καμία άλλη, αλλά η διαφορά κλάσσεως είναι όντως προφανής.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
όχι κύριοι όχι, να πάτε να γαμήσετε την καμένη αγελάδα των 200 ευρώ μόνο και μόνο επειδή την είδατε στο  βίντεο με τον Ζαφείρη... όσο για την άλλη μην πάτε γιατί φόραγε μάσκα και δεν είδατε καλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της... ε ρε γέλια...
όταν λοιπόν θα σας κυττάει με το σπινθηροβόλο βλεμμα της και θα σας παρει τα αυτιά με τις γελοίες κοινοτυπίες της η ''μεγαλύτερη πορνοσταρ της ψωροκώσταινας'', και η πτωχότερη κατα 200 ευρώ ψωλή σας θα μαραθεί από την ακατάσχετη βλακεία της, τότε να έρθετε να μου πείτε περι vfm...

Ρε φίλε σεβαστές οι απόψεις σου ΟΚ, δε θα πάμε.

Αλλά αν δει κανείς το προφίλ σου είσαι στο τοπ 10 των δοκιμαστών των CT... Σκας 200 ευρώ το μίνιμουμ για την ψευδαίσθηση των δήθεν διάσημων. Θα έδινες και 1000 ευρώ για την Tori (εδώ κι αν κολλάει το live your myth). Βασικά είσαι ακριβώς αυτό που περιγράφεις και ειρωνεύεσαι ότι είναι οι άλλοι.  :think:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
έτσι!!! με ψυχολόγησες Σέρλοκ... η διορατικότητα σου να κοιτάξεις το προφίλ μου με ανατρίχιασε... μη σου πω... μου ίδρωσανε τ' αρχίδια...
πόσο καλά με ξέρεις τελικά.... με αποκάλυψες οτι και γω τα ιδια σκατα είμαι... αλλά η διαφορά κλάσης είναι φανερή!!!
γιατι με τριμπάζα δεν παω ποτέ δυό φορές...
αλλά εσεις να πάτε να πατε....
το γήπεδο είναι ανοιχτό

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ΥΓ. με την Τόρι θα πήγαινα γιατι είναι καυλόμουνο... όχι γιατι είναι διασημότητα....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε χορχε εχεις κοψει τον υδατανθρακα? καθεστε και τσακωνεστε για γουστα. αν καποιος του αρεσει ή οχι το παστιτσιο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτό είναι ακριβές... ούτε ψωμιά, μακαρόνια, ρύζια, πατάτες, αλκοόλ, ζάχαρες... πάω για γράμμωση για να είμαι φίτ στο ραντεβού μου με την Μαρία/Λυδία.... εεε Τόρι ήθελα να πω...
κάτσε να βάλω άλλη μία να δείτε το φώς το αληθινό...

ε πεστο ντε

συμπασχω  :-

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε χορχε εχεις κοψει τον υδατανθρακα?
αυτό είναι ακριβές... ούτε ψωμιά, μακαρόνια, ρύζια, πατάτες, αλκοόλ, ζάχαρες... πάω για γράμμωση για να είμαι φίτ στο ραντεβού μου με την Μαρία/Λυδία.... εεε Τόρι ήθελα να πω...
κάτσε να βάλω άλλη μία να δείτε το φώς το αληθινό...

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    170,3 KB · Εμφανίσεις: 42

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ΥΓ. με την Τόρι θα πήγαινα γιατι είναι καυλόμουνο... όχι γιατι είναι διασημότητα....

Ρε σύ καυλόμουνα σαν την Τόρι υπάρχουν και με 100, 120, άντε 150 ένα σωρό.
Οπότε ασφαλώς και για την διασημότητα θα έσκαγες τη χιλιαρικούρα. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom