NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
εμένα τα 500ρικα αυτά μου φαίνονται για χαρτοπετσέτες πάλι...
εμένα τα 500ρικα αυτά μου φαίνονται για χαρτοπετσέτες πάλι...
100 και πολλα ειναιΝαι αλλά υποδηλεί το πόσα θέλει για να... ;)
γεια ποιο λογο μου διαγραφουν εδω και δυο μερεσ αυτα που γραφψ?Στο ειπα οτι ειπες μαλακια.
γεια ποιο λογο μου διαγραφουν εδω και δυο μερεσ αυτα που γραφψ?
Μπορεί να παίρνει τηλέφωνο,στο "Πρωϊνό του Αντ1" και να κερδίζει τα χρήματα που μοιράζουν...ρε που τα βρηκε τοσα πεντακοσαρικα;
διατροφικό πρόγραμμα ; το πιάτο χρησιμοποιούν όχι για φαγητό αλλά έχουν εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους
διατροφικό πρόγραμμα ; το πιάτο χρησιμοποιούν όχι για φαγητό αλλά έχουν εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους
Τη φωτό που τη βρήκες τύπε; Ήσουν κι εσύ εκεί και γράφτηκες τώρα για να "εκθέσεις" τη λεγάμενη; Μήπως έχεις ξαναγραφτεί κι άλλες φορές για να πεις διάφορα και στα σβήνουν;διατροφικό πρόγραμμα ; το πιάτο χρησιμοποιούν όχι για φαγητό αλλά έχουν εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους
Τη φωτό που τη βρήκες τύπε; Ήσουν κι εσύ εκεί και γράφτηκες τώρα για να "εκθέσεις" τη λεγάμενη; Μήπως έχεις ξαναγραφτεί κι άλλες φορές για να πεις διάφορα και στα σβήνουν;
Ουτε οι τράπεζες δεν έχουν πλέον τα 500αρια!εμένα τα 500ρικα αυτά μου φαίνονται για χαρτοπετσέτες πάλι...
Να ξέρεις ότι το κοκο αδυνατιζει κ γραμμωνει γρήγορα!Τι λιποδιαλύτες με εφεδρινη και @@πολυ αδυνατισε....παντως ευχαριστως την