apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
βρωμοπουτανοσας εχω ενα νεο...;) για απολαυστε την παλιοπορνη που παει μονο με τους αλλους γι ατα λεφτα..δεν κοιταει τιποτα αλλο...
βρωμοπουτανοσας εχω ενα νεο...;) για απολαυστε την παλιοπορνη που παει μονο με τους αλλους γι ατα λεφτα..δεν κοιταει τιποτα αλλο...
Κι αλλες ειναι πουτανες τύπε, αλλά αυτη ειναι σιχαμενη.βρωμοπουτανο
Κι αλλες ειναι πουτανες τύπε, αλλά αυτη ειναι σιχαμενη.
Eιδικά όταν τα φτιάχνουν με κωλόγερους δεν υποφέρονται....χάθηκαν οι νέοι λεφτάδες;λεφτα αισθηματα....
Λιαγουροπούλου είναι αυτή τι περίμενες...Eιδικά όταν τα φτιάχνουν με κωλόγερους δεν υποφέρονται....χάθηκαν οι νέοι λεφτάδες;
Γιατι? Μηπως εννοουσαμε οτι ερωτευτηκαν παραφορα?Μονο σε εμενα φαινεται(τι φαινεται δηλαδη,ματι βγαζει) οτι ολο αυτο ειναι σκηνοθετημενο ?
σας εχω ενα νεο...;) για απολαυστε την παλιοπορνη που παει μονο με τους αλλους γι ατα λεφτα..δεν κοιταει τιποτα αλλο...
Αλλά μας έφαγε το spam..
Τι ζηλευουμε ρε φιλε?Δε μπορώ να καταλάβω πραγματικά πως σκεφτονται μερικοι άντρες. Ρε μάγκες τι καλύτερο απ το να φτασουμε στην ηλικια του ΛΕΠΑ και να έχουμε τέτοια πορνίδια για γκόμενες. Αυτή είναι η ζωή. Δεν είναι κόρη του τι να κάνουμε. Αφήστε αυτά τα κομπλεξικά που ξέρετε. Πείτε την αλήθεια ότι κατα βάθος ζηλεύετε τον ΛΕΠΑ και τα μουνια που εχουν περασει απ τον πουτσο του και οτι στην ηλικια του ξέρετε ότι ουτε κατά διανοια θα πηδάτε ΄τετοια πουτανάκια.
Το συνεχίζεις ζηλιάρηΤι ζηλευουμε ρε φιλε?
Να ειμαστε εβδομηντα χρονων, ντυμενοι σαν φασουληδες, και να ποζαρουμε με το μαλλι βαμμενο καραμπογια να γλειφομαστε στο στομα με μια πουτανα?
Ας διατηρησουμε μια σοβαροτητα...