Νομιζω τοτε δεν ηταν και τοσο μουναρα αν θυμαμαι καλα
Κι όμως ήταν πιο μουναρα. Δεν είχε κάνει ακόμα καμία επέμβαση πουθενά.
Νομιζω τοτε δεν ηταν και τοσο μουναρα αν θυμαμαι καλα
συνεχίζει να βιζιτάρει ?
Χααααααα είσαι προχό εσύΚάτι πήρε το αυτί μου, ότι έγινε αρχιτετκτόνισσα στη Βαρκελώνη και ανέλαβε την χηρεύουσα θέση του Αντόνι Γκαουντί.
κριση και αρχιδια..μεχρι και πουτανες στο διαστημα εξαγουμε :SΠαιδιά η μαρια δεν βιζιταρει πλέον, έχει ενταχθεί στην ομάδα εργασίας της νάσα που προετοιμάζει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή για τον πλανήτη αρη
πρόσφατα μου ζήτησε 400 και της είπα έχω μόνο 3...Παιδιά η μαρια δεν βιζιταρει πλέον, έχει ενταχθεί στην ομάδα εργασίας της νάσα που προετοιμάζει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή για τον πλανήτη αρη
και ποιος ειναι ο τομεας της τυπε, εσυ που ζεις στις παρυφες της σοου μπιζ και τα ξερεις;Παιδιά η μαρια δεν βιζιταρει πλέον, έχει ενταχθεί στην ομάδα εργασίας της νάσα που προετοιμάζει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή για τον πλανήτη αρη
ποια ειναι η μαφιοζικη οικογενεια της;
φυσικα και δεν τ πιστεψα αλλα δεν καταλαβαινω τους λογους που το ειπε τοσες φορεςΓιατί το πίστεψες? Αυτή έχει κάψει φλάντζα ρε φίλε. Όλο μαλακίες λέει για να πουλήσει μούρη. Κάτι για ξένους διάσημους λέει που ήρθαν για να γαμήσουν μόνο αυτή!! Rocco λέει, ενώ στις πρώτες ταινίες την πήδηξαν οι Ζαφείρης Ντούρος, Kenzo, Τεό, Φίλιππος, Δημητρηςχχχ και δεν συμμαζεύεται.
σε πολύ στενό κύκλο ....Συναγωνιστές για τη γκόμενα που είναι αμάξι μαζί με τη Μαρία ξέρουμε τίποτα; (εμφανίζεται στο 16.50)
Άραγε βιζιτάρει;
Μαλλον το αφησεΠοτέ θα γυρίσει τσόντα καινούρια? Το άφησε το άθλημα?