lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Πώς την κλείνουμε? δουλεύει σε κανα γραφείο?
Τελικά άκυρο, πήρα και ρώτησα και δεν ειναι στο γραφείο η μαριλούΕγω διαβασα ότι εχει αλλάξει γραφείο η Λιαγουροπούλου , Η άλλη έχει φύγει από το γκόλντεν, υποψιάζομαι ότι δουλεύουν μαζί όπως κάνει και με τις άλλες τις κολλητές της. Θα πάρω από αύριο και θα μάθω.
Εγω διαβασα ότι εχει αλλάξει γραφείο η Λιαγουροπούλου , Η άλλη έχει φύγει από το γκόλντεν, υποψιάζομαι ότι δουλεύουν μαζί όπως κάνει και με τις άλλες τις κολλητές της. Θα πάρω από αύριο και θα μάθω.
ποια είναι αυτή η πολύ διάσημη πορνσταρ από την σιρίνα? παίρνει 250 την ώρα χωρίς κώλο.
Παραβλέποντας την ηλικία, η Λιαγουροπούλου, Αλεξάνδρου και όπως αλλιώς την λένε δεν είναι 1,79 και σε καμία περίπτωση το στήθος της δεν είναι Ε.
Παραβλέποντας την ηλικία, η Λιαγουροπούλου, Αλεξάνδρου και όπως αλλιώς την λένε δεν είναι 1,79 και σε καμία περίπτωση το στήθος της δεν είναι Ε.
πήρα τηλέφωνο και μου είπαν είναι η αλεξάνδρου. εντάξει πέφτει πολύ υπερβολή. απο τις παλιές κριτικές που διαβασα δεν έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. Τελικά τα αξίζει τα 250?
πήρα τηλέφωνο και μου είπαν είναι η αλεξάνδρου. εντάξει πέφτει πολύ υπερβολή. απο τις παλιές κριτικές που διαβασα δεν έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. Τελικά τα αξίζει τα 250?
πρώτη τσόντα της αλεξάνδου είναι το 66ο ελληνικό ερασιτεχνικό. Ξερει κανείς πότε κυκλοφόρησε?
την εχω παρει 1 φορα...πήρα τηλέφωνο και μου είπαν είναι η αλεξάνδρου. εντάξει πέφτει πολύ υπερβολή. απο τις παλιές κριτικές που διαβασα δεν έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. Τελικά τα αξίζει τα 250?
Σωστός, αν κι εκτός από το όνομα είναι κι από τις ωραιότερες Ελληνίδες που ασχολούνται ανοικτά (κι όχι μέσω κυκλωμάτων) με το άθλημα.προφανως οποιος την παιρνει, την παιρνει για το ονομα και οχι για το γαμησι.
Οπως και να το κανουμε ειναι μουναρα και εχει κατι μυστηριο να την βλεπεις καθε μερα στα sites και να λες το χω γαμησει. Προφανως δεν ειναι για αυτον που ψαχνει αξια στα 250, αλλα για αυτον που θελει να γραψει αλεξανδρου. ειναι τοσο απλο.
για αυτον που θελει να γραψει αλεξανδρου.