Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Σιχαμένη και βρόμα η Λιαγουροπούλου, γεμάτη STDS
πες τα παιχτη μουΣιχαμενή και βρόμα η Λιαγουροπούλου, γεμάτη STDS
κανονικα στην βιζιτα ειναι δικε μου.αρκει να κανονισεις με τον μανατζερ της ενας κωστας και καλα σηκωνει το τηλ.αν εισαι μερακλης και καλο πληρωτης δουλευει και ακαποτοΔηλαδή ρε μάγκες τίς έχει κόψει τίς βιζητες τί γίνεται μ αυτή?
και ποσο παει το μαλι?κανονικα στην βιζιτα ειναι δικε μου.αρκει να κανονισεις με τον μανατζερ της ενας κωστας και καλα σηκωνει το τηλ.αν εισαι μερακλης και καλο πληρωτης δουλευει και ακαποτο
εγω γενικα δεν θα την γαμαγα αυτην.ρωτησα απο περιεργια ποσο χρεωνειΔηλαδή γουστάρετε ακάποτο με τη Λιαγουροπούλου?
Δηλαδή πιστεύετε πως θα εξετάζεται συχνά για αφροδίσεια?
κόβει το γαμήσι η πουτάνα??κανονικα στην βιζιτα ειναι δικε μου.αρκει να κανονισεις με τον μανατζερ της ενας κωστας και καλα σηκωνει το τηλ.αν εισαι μερακλης και καλο πληρωτης δουλευει και ακαποτο
Δηλαδή γουστάρετε ακάποτο με τη Λιαγουροπούλου?
Δηλαδή πιστεύετε πως θα εξετάζεται συχνά για αφροδίσεια?
οποιος δοκιμασει θα μας πει αν κανει και τελειωτικο ακαποτο.παντως ακαποτο κανειΤελειωτικο ακάποτο αραγε?
πάντως οι φωτογραφίες είναι παλιές. μήπως λειτουργεί ως λαγός του γραφείου και παίζει φάση 'είναι κλεισμένη μήπως θέλετε να στείλουμε την τάδε;'.
πάντως οι φωτογραφίες είναι παλιές. μήπως λειτουργεί ως λαγός του γραφείου και παίζει φάση 'είναι κλεισμένη μήπως θέλετε να στείλουμε την τάδε;'.