Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
Μπορεί να βρεθεί κανένας "γόνος" πλουσίων & ΠΟΥΣΤΑΡΑ
και να την παντρευτεί για ΓΑΜΟ ΚΑΛΥΨΗΣ (της πουστιάς)
και με τους αράπηδες που θα πληρώνει για τον δικό του κώλο,
να βολεύονται και οι δύο.
Και να της πάρει δώρο και κανένα σκαφάκι των 10 μύριων ....
το εχω δει και σε αλλες αυτο το ταττου,οντως ειναι μαλακια μεγαληισως το χειροτερο τατου πλατης που εχω δει ποτε.... :S :S...τι σκατα σχεδιο ειναι αυτο?γαμω τα μανικια μου.///
η αλλη ποια ειναι????
μυστη μου ειναι απαραδεκτο....αισχος...το εχω δει και σε αλλες αυτο το ταττου,οντως ειναι μαλακια μεγαλη
μονο μανικι αξιζει ουτε στην φαλακρα ουτε στον λαιμο ουτε ξερω γω που αλλουμυστη μου ειναι απαραδεκτο....αισχος...
μονο μανικι αξιζει ουτε στην φαλακρα ουτε στον λαιμο ουτε ξερω γω που αλλου
Το αρχιμπάζο ποιό είναι στις προπαραπάνω φωτός; :S
ισως το χειροτερο τατου πλατης που εχω δει ποτε.... :S :S...τι σκατα σχεδιο ειναι αυτο?γαμω τα μανικια μου.///
Το αρχιμπάζο ποιό είναι στις προπαραπάνω φωτός; :S
Θεοδώρα Θέα.
ισως το χειροτερο τατου πλατης που εχω δει ποτε.... :S :S...τι σκατα σχεδιο ειναι αυτο?γαμω τα μανικια μου.///
και χαλαει την ομορφια της. :SΗ κακογουστιά σε όλο της το μεγαλείο. Εδώ βλέπεις τέτοια τατουάζ στο πόδι και λες τι μαλακία είναι αυτή, αυτή πήγε και το έκανε στην πλάτη...
Κάποιες γυναίκες δεν έχουν καθόλου γούστο.
Από τη Ρωμανού/Σάλυ το είδε.Η κακογουστιά σε όλο της το μεγαλείο. Εδώ βλέπεις τέτοια τατουάζ στο πόδι και λες τι μαλακία είναι αυτή, αυτή πήγε και το έκανε στην πλάτη...
Κάποιες γυναίκες δεν έχουν καθόλου γούστο.