Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν έσπαγαν μονοπώλια όπως των λιμανιών , οι τιμές στην αγορά θα έπεφταν.
Τώρα όλο το ελληνικό εμπόριο έχει συνέταιρους, αλλά μόνο ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ , τους αλήτες των λιμανιών που παίρνουν μέχρι και ... 150.000€/ΤΟ ΜΗΝΑ !!!!

Ρε εσύ Λάκη, παντρεύτηκες και μυαλό δεν έβαλες; Δεν ορίμασες λιγάκι;

Πάλι μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις;

Ποιό μονοπώλιο των λιμανιών; Για δες πόσα λιμάνια υπάρχουν στην Αττική εκτός από τον ΟΛΠ.
Λαύριο, Ελευσίνα, δίπλα η Κόρινθος, κοντά και η Χαλκίδα.

Και τώρα με την απεργία δεν πήγαν τα φορτία στο terminal του Αστακού;

Ανταγωνιστικά του ΟΛΘ: Βόλος, Καβάλα.

Επίσης μην αμολάς κοτσάνες για τους μισθούς.
Η πραγματικότητα είναι άλλη:

- Οι αμοιβές προσωπικού ανά άτομο στον ΟΛΠ, για το 2007, έφτασαν τα 62.183 ευρώ από 61.558 ευρώ το 2006, σημειώνοντας αύξηση 1%.

- Οι αμοιβές προσωπικού ανά άτομο για τον ΟΛΘ διαμορφώθηκαν το 2007 στα 60.816 ευρώ, από 53.491 ευρώ το 2006, σημειώνοντας αύξηση σε ποσοστό 13,7%.

Όταν:
- Ο ΟΛΠ είχε, το 2007, 1.605 εργαζόμενους και τα έσοδά του ανά εργαζόμενο έφτασαν τα 111.500 ευρώ. Το 2006, ο ΟΛΠ είχε 1.523 εργαζόμενους και τα έσοδά του ανά εργαζόμενο ήταν 99.959 ευρώ.

- Ο ΟΛΘ, το 2007, είχε 570 εργαζόμενους και τα έσοδά του ανά εργαζόμενο έφτασαν τα 118.007 ευρώ. Το 2006, είχε 571 εργαζόμενους και τα έσοδά του ανά εργαζόμενο ήταν 82.703 ευρώ.

Αμάν με σύγχησες βραδυάτικα και θα ποστάρω σεντόνι για τον Bush, το Yale και τα πανεπιστήμια της Αμερικής.

Επισκέπτης
Ρε πατέρα πάρε νικ στο μπουρδέλα να γελάσεις............... Τόσα χρόνια ψήφιζες Κεντροαριστερά......

Με όσα γράφεις, επαληθεύεις απλώς αυτό που έγραψα πριν.
Ότι όλη σου η "ενημέρωση" και η "ιστορική γνώση" προέρχεται από τις μαλακίες που γράφουν στις φυλλάδες τους τα υπαλληλάκια των Μπομπολο-Λαμπράκηδων.
Ο Γέρο Καραμανλής έπαιρνε τις ψήφους των Δεξιών αλλά σε κάθε περίσταση διαφήμιζε ότι δεν είναι Δεξιός και φυσικά ούτε Βασιλικός , παρόλο που αν δεν ήταν ευνοούμενος των ανακτόρων και διορισμένος ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός από τον Βασιλέα Παύλο μετά το θάνατο του Παπάγου, δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του και θα είχαν διαδεχθεί τον Παπάγο ο Μαρκεζίνης ή ο Στεφανόπουλος ή ο Κανελλόπουλος.
Φυσικά το ότι ... νομιμοποίησε το ΚΚΕ και έδιωξε τη δυναστεία με το δημοψήφισμα μάλλον δεν ... αποδεικνύει ότι είναι δεξιός!
Και οι διάδοχοί του στο κόμμα του, τη ΝΔ , σε κάθε περίσταση διαφημίζουν ότι δεν είναι δεξιοί και ότι αντιπαθούν τη μοναρχία! (όχι όμως και τις ψήφους των δεξιών και των μοναρχικών).

Πέρα από όλα αυτά, από όσα γράφεις , φαίνεται και εξαιρετικά απίθανο να προέρχεσαι από πατέρα που ψήφιζε την ΕΡΕ και τη ΝΔ.
Πιο πιθανό το κόβω να έχεις πατέρα δημόσιο υπαλληλο που διορίστηκε μετά το 1981 , πιθανόν ... μυστακοφόρου!

Το ότι διαβάζεις αποκλειστικά ΝΕΑ/ΕΘΝΟΣ/ΒΗΜΑ το αποδέχεσαι προφανώς ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε εσύ Λάκη, παντρεύτηκες και μυαλό δεν έβαλες; Δεν ορίμασες λιγάκι;

Πάλι μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις;

Ποιό μονοπώλιο των λιμανιών; Για δες πόσα λιμάνια υπάρχουν στην Αττική εκτός από τον ΟΛΠ.

Και τώρα με την απεργία δεν πήγαν τα φορτία στο terminal του Αστακού;

Ανταγωνιστικά του ΟΛΘ: Βόλος, Καβάλα.

Επίσης μην αμολάς κοτσάνες για τους μισθούς.
Η πραγματικότητα είναι άλλη:

- Οι αμοιβές προσωπικού ανά άτομο στον ΟΛΠ, για το 2007, έφτασαν τα 62.183 ευρώ από 61.558 ευρώ το 2006, σημειώνοντας αύξηση 1%.

- Οι αμοιβές προσωπικού ανά άτομο για τον ΟΛΘ διαμορφώθηκαν το 2007 στα 60.816 ευρώ, από 53.491 ευρώ το 2006, σημειώνοντας αύξηση σε ποσοστό 13,7%.

Όταν:
- Ο ΟΛΠ είχε, το 2007, 1.605 εργαζόμενους και τα έσοδά του ανά εργαζόμενο έφτασαν τα 111.500 ευρώ. Το 2006, ο ΟΛΠ είχε 1.523 εργαζόμενους και τα έσοδά του ανά εργαζόμενο ήταν 99.959 ευρώ.

- Ο ΟΛΘ, το 2007, είχε 570 εργαζόμενους και τα έσοδά του ανά εργαζόμενο έφτασαν τα 118.007 ευρώ. Το 2006, είχε 571 εργαζόμενους και τα έσοδά του ανά εργαζόμενο ήταν 82.703 ευρώ.

Αμάν με σύγχησες βραδυάτικα και θα ποστάρω σεντόνι για τον Bush, το Yale και τα πανεπιστήμια της Αμερικής.

Το λιμανάκι του αστακού ανταγωνιστικό του πειραιά;
Εκτός της έλλειψης χώρων, προσωπικού και προσβάσεων, το επιπρόσθετο κόστος για μεταφορικά το υπολόγισες;
Είχε σχετικό άρθρο το Βήμα πριν 2-3 βδομάδες..

Σε λίγο θα πούμε ότι η τανάγρα είναι ανταγωνιστική του ελ βελ

Επισκέπτης
Για δες πόσα λιμάνια υπάρχουν στην Αττική εκτός από τον ΟΛΠ.

Ρε μεγάλε είσαι σοβαρός;
Τι ποσοστό των εισαγωμένων εμπορευμάτων ξεφορτώνεται στον Πειραία και τι ποσοστό στα υπόλοιπα "ανταγωνιστικά λιμάνια της Αττικής";
Μη γράφουμε μαλακίες.

Τα νούμερα της ναυτεμπορικής, δεν τα θεωρώ πλήρω, αλλά ακόμη κι αν τα δεχθούμε, μας λές 62183€ αμοιβή εργαζομένου το έτος 2007. Αν το διαιρέσουμε διά 14 μισθούς το χρόνο , έχουμε κάπου 4450€ μηνιαίο μισθό το 2007!

Ποιός παίρνει τέτοιο μισθό από το δημόσιο;

Άσε που τα δεδομένα που αναφέρεις δεν είναι πλήρη.
Και αφορούν βασικούς μισθούς, ενώ έχουν και πολλά μπόνους αυτοί οι μάγκες!
Και έτσι φτάνουν οι αρχιεργάτες μέχρι τα ... 150.000€ το μήνα!
Τα καθήκια ...

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
μπορεις να χτυπιεσαι οσο θες φιλε Κμαν. ειπαμε ειναι αποτελεσμα.. δεν καθοριζει την καταταξη παρα μονο στο 1/9 απλα αυτο ειπα, αλλα δεν καταλαβαινεις καθολου!!! ειναι αλλοι 8 παραγοντες που ανεφερα!

δες αξιολογηση Ταιμς

Η αρχικη μου ρηση ηταν οτι τα πανεπιστημια στην ελλαδα, με πολυ λιγες εξαιρεσεις δεν πληρουν προυποθεσεις καταταξης... ουτε καν στο 30!

και οσο για το οτι οι γυναικες ειναι ασυναρτητες φιλαρακο, πρωτη και καλυτερη εγω το λεω. αλλα απο οτι φαινεται δεν ειναι το ΧΧ χρωμοσωμα που εχει κανει την ζημια στην περιπτωση σου...

φιλικα και με πολλη αγαπη παντα.. Πασχας ερχεται..

ΥΓ απαραδεκτο στην ελλαδα να δινεις πτυχιακη με περιθωριο 2 ετων... ανοιχτο... στις ανταγωνιστικες σχολες. και εγω προσωπικα δεν ξερω και πολυ κοσμο που να εχει βγαλει ανταγωνιστικη η μη σχολη στα 4 χρονια μπαμ. Συν τοις αλλοις στην αγγλια αν δεν παραδωσεις στα ντεντλαιν χανεις βαθμους και κοβεσαι η παιρνεις κατι πιο κατω απο πτυχιο αν δεν παραδωσεις καθολου. και κατι αλλo.. δεν βγαζουν ολοι οσοι μπαινουν τις σχολες... αυτα. Annoush has left the building. Hide your pearl from the pigs!  απαπα μαλλιασε η γλωσσα μου....

Ωραία λοιπόν αφού μου τα 'πρηξες,τώρα παραδέχεσαι οτι καθορίζει την κατάταξη στο 1/9 των σχολών.
Λοιπόν θα επαναλάβω αυτά που έγραψα και αν μπορείς αμφισβήτησέ τα γιατί εδώ άλλα λέμε και σε άλλα απαντάνε.
Είναι ή δεν είναι αλήθεια οτι οι ιατρικές σχολές στην Αμερική διαλέγουν αυτούς με υψηλά σκορ στα MCAT και κόβουν τους άλλους γιατί έχει αποδειχθεί οτι αυτοί που παίρνουν υψηλό βαθμό στα MCAT παίρνουν και υψηλούς βαθμούς στα USMLE,τις εξετάσεις για την άδεια του ιατρικού επαγγέλματος στην Αμερική,ο βαθμός στις οποίες καθορίζει κατά πολύ και την ειδκότητα που θα πάρει ο απόφοιτος?Πες,είναι ή δεν είναι αλήθεια?Γιατί επιλέγουν τους υψηλόβαθμους οι σχολές και όχι τους χαμηλόβαθμους?Πες,γιατί.Γιατί δίνουν τόση σημασία στο αποτέλεσμα των τεστ.Είναι ή δεν είναι αλήθεια οτι το ποστστό επιτυχίας των αποφοίτων στα USMLE παίζει μεγάλο ρόλο στην κατάταξη των ιατρικών σχολών?

Ξέρω οτι θες να συσκοτίσεις τα πράγματα και να αποφύγεις την πραγματική και μείζονα και φλέγουσα διάκριση μεταξύ ανταγωνιστικών σχολών(που σημαίνει δημοφιλείς,άρα ανταγωνιστικές στην εισαγωγή) και μη ανταγωνιστικών σχολών(που σημαίνει μη δημοφιλείς και άρα μη ανταγωνιστικές στην εισαγωγή).Ξέρω οτι προσπαθείς να γενικεύσεις,δε θα σε αφήσω όμως.Αλλο οι ανταγωνιστικές σχολές άλλο οι μη ανταγωνιστικές.Το καταλαβαίνεις αυτό,ναι ή όχι?Θες να ξέρεις πώς ζει ο υποψήφιος αυτή τη διάκριση που κατ'εσένα είναι φανταστική κατ'αυτόν όμως απόλυτα πραγματική?Η διάκριση υπάρχει,είναι συγκεκριμένη,σαφής,προκύπτει από τα πράγματα,την ξέρουν όλοι,δεν οφελεί να την αρνείσαι.Τι να κάνουμε?Ο,τι και να λες εγώ σου λέω οτι τα κριτήρια εισαγωγής στις ανταγωνιστικές σχολές δεν είναι τα ίδια με τις μη ανταγωνιστικές.Επιτέλους δηλαδή.Θα μου επικαλεστείς τώρα την κοινή γνώμη?
Είναι η εισαγωγή στις ελληνικές υψηλόβαθμες σχολές ανταγωνιστική,ναι ή ου?Διαγωνίζονται πολλοί υποψήφιοι για λίγες θέσεις,ναι ή ου?Τα υπόλοιπα είναι αμπελοφιλοσοφίες,τι να τα κάνω?
Βρε,αν οι σχολές είναι χάλια,τα άτομα είναι μαλάκες να σκοτώνονται για μία θέση?Και έστω οτι είναι χάλια.Τι σχέση έχει αυτό με τον τρόπο εισαγωγής?Ο τρόπος εισαγωγής βοηθάει τις σχολές να ανέβουν,αυτό λέω τόση ώρα.Αυτό που τις μειώνει είναι ο τρόπος επιλογής του διδακτικού προσωπικού,ο οποίος δεν γίνεται κατόπιν εξετάσεων.Εδώ βλέπεις τον άλλο να λέει πήγα να γίνω καθηγητής πανεπιστημίου γιατί δεν μπορούσα να στρώσω κώλο να διαβάσω για ΑΣΕΠ.Μη μου πεις οτι δεν το λένε,ή οτι δεν το παραδέχονται?

Να σου πω εγώ τι θα πει ισοτιμία πτυχίων αποδεδειγμένη στην πράξη και όχι με βάση νομικίστικα θεωρήματα και γενικόλογες παραδοχές?Πάρε όσους τελείωσαν ελληνική σχολή εισηγμένοι με πανελλήνιες και εξέτασέ τους.Και μετά ζήτα από τους αποφοίτους εξωτερικού να πιάσουν τις ίδιες επιδόσεις.Αν τα καταφέρουν είναι ισότιμοι.Σου φαίνεται φανταστικό αυτό?Αυτό ακριβώς κάνουν οι Αμερικανοί.Σου λένε δώσε τις ίδιες εξετάσεις που δίνουν οι δικοί μας απόφοιτοι και αν τις περάσεις σε αναγνωρίζουμε ισότιμο.Το έπιασες?Τις ίδιες εξετάσεις.Τις ίδιες εξετάσεις και να έχεις τις ίδιες επιδόσεις με αυτούς.Αλλιώς δεν είσαι ισότιμος.Παπάρας είσαι.Ετσι σου λένε.Κύριε είσαι παπάρας.Δεν έπιασες τα ίδια με τους δικούς μας,τι να σε κάνουμε?
Για αυτό σου λέω,δείξε μου απόφοιτο νομικής Αγγλίας που να έχει περάσει στο διαγωνισμό δικαστικών ή απόφοιτο καθηγητικής σχολής εξωτερικού που να έχει περάσει στον ΑΣΕΠ καθηγητών και τότε θα τον θεωρήσω ισότιμο.Τα λοιπά είναι παγαποντιές εγχώριας και όχι μόνο προέλευσης.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το λιμανάκι του αστακού ανταγωνιστικό του πειραιά;
Εκτός της έλλειψης χώρων, προσωπικού και προσβάσεων, το επιπρόσθετο κόστος για μεταφορικά το υπολόγισες;
Είχε σχετικό άρθρο το Βήμα πριν 2-3 βδομάδες..

Σε λίγο θα πούμε ότι η τανάγρα είναι ανταγωνιστική του ελ βελ

Εγώ δεν μίλησα για το αν είναι ανταγωνιστικά αλλά αν υπάρχει μονοπώλιο.

Τα λιμάνια που ανέφερα σαφώς θα μπορούσαν να ήταν ανταγωνιστικά για ορισμένα φορτία.
Όταν λες κόστος για τον Αστακό, εννοείς προφανώς οδικό.
Αν έχεις όμως φαντασία μπορείς να δεις και άλλες λύσεις, πχ feedεράκια.

Επίσης μην ξεχνάς ότι σημαντικό κομμάτι είναι η μεταφόρτωση των containers που δεν χρειάζεται να είσαι κοντά σε οδικούς άξονες και για αυτό παληότερα είχε προταθεί η Γαυδοπούλα.

Και σε τελική ανάλυση δεν νομίζω κανείς να υποστηρίζει ότι άμα αναλάβει το ΣΕΜΠΟ η Dubai Ports, τα κινέζικα θα μας έρχονται φθηνότερα.

Καλό θα ήταν δε να υπήρχε αεροδρόμιο ανταγωνιστικο του Ελ. Βενιζέλος γιατί μας έχουν π@δ@ξει με τα τέλη.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ δεν μίλησα για το αν είναι ανταγωνιστικά αλλά αν υπάρχει μονοπώλιο.

Τα λιμάνια που ανέφερα σαφώς θα μπορούσαν να ήταν ανταγωνιστικά για ορισμένα φορτία.
Όταν λες κόστος για τον Αστακό, εννοείς προφανώς οδικό.
Αν έχεις όμως φαντασία μπορείς να δεις και άλλες λύσεις, πχ feedεράκια.

Επίσης μην ξεχνάς ότι σημαντικό κομμάτι είναι η μεταφόρτωση των containers που δεν χρειάζεται να είσαι κοντά σε οδικούς άξονες και για αυτό παληότερα είχε προταθεί η Γαυδοπούλα.

Και σε τελική ανάλυση δεν νομίζω κανείς να υποστηρίζει ότι άμα αναλάβει το ΣΕΜΠΟ η Dubai Ports, τα κινέζικα θα μας έρχονται φθηνότερα.

Καλό θα ήταν δε να υπήρχε αεροδρόμιο ανταγωνιστικο του Ελ. Βενιζέλος γιατί μας έχουν π@δ@ξει με τα τέλη.

Για του λόγου το αληθές το λινκ είναι
Μα η έλλειψη ανταγωνισμού οδηγεί ούτως ή άλλως σε μονοπώλια στην πράξη, ακόμη και αν υπάρχουν θεωρητικά κάποιες εναλλακτικές...

Πώς να ανταγωνιστεί ο αστακός τον πειραιά, τουλάχιστον για τον όγκο φορτίων που έχει ανάγκη η αγορά;
Και δεν είναι μόνο θέμα απόστασης, είναι και θέμα υποδομών...

Τεσπα, μεγάλη κουβέντα αυτή και εγώ νυστάζω...

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Kman μέσα στην αφέλειά σου και την ασχετοσύνη σου, εισαι και προκλητικός.

Επιβεβαιώνεις πως οσο λιγότερα ξέρει κανείς τόσο πιο απόλυτος, ξερόλας και προκλητικός γίνεται.

Εχεις κάνει αχταρμά ένα σωρό πράγματα άσχετα μεταξύ τους. Ο λόγος σου δεν έχει λογική και συνέχεια - μάλλον προς παραλήρημα κάνει.

Εισαι και εσυ ένα κάτω του μετρίου προϊόν της ελληνικής αποτυχημένης εκπαίδευσης. Αφού μαζεψες τα μπράβο σπο τους συγγενείς που πέρασες στις πανελλήνιες (οπως επαναλαμβάνω και εγω και χιλιαδες σαν εσένα) και καμαρώνεις σα γύφτικο σκεπάρνι (όλοι μας χαρήκαμε αλλα εσυ το έχεις παρακάνει) η αγορά εργασίας σε περιμένει να ανταγωνιστείς παιδιά που μιλάνε σωστά ελληνικά, έχουν λογική, ξέρουν τι γράφουν και έχουν κάνει σπουδές μαθαίνοντας γνώσεις αιχμής.

Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι αξίζεις πάνω απο 700 ευρώ;

Το οτι δε μπορεις να γράψεις μια σωστή πρόταση;

Το ότι εισαι ξεχωριστός επειδή μπήκες σε κάποιο τοπικό ίδρυμα, παγκοσμίως άγνωστο;

Το οτι εισαι φοιτητής σε ίδρυμα του οποίου οι καθηγητές δεν αξιολογούνται;

Το οτι ο ίδιος ο καθηγητής που δεν αξιολογείται, στέλενει το βοηθό του να σου κάνει μάθημα;

Καταλαβαίνεις πόσο γελοίος γινεσαι οταν συγκρίνοντας τον ΤΡΟΠΟ εισαγωγής σε διάφορες χώρες, βγάζεις συμπέρασμα για τα..πενεπιστήμια; Δηλαδή αν αύριο η Ζιμπάμπουε αντιγράψει το συστημα των πανελλήνιων, εχει αναβαθμίσει τα πανεπιστήμιά της; Τα οποία μάλιστα συγκρίνονται με το Χάρβαρντ;

Οταν βγεις απο το χωριό σου και καταλάβεις τι γίνεται εκτός, τότε σε προκαλώ να έρθεις εδω και να στηριξεις οσα λες.

Και όχι να "αποδειξεις" όπως είπες λίγες σελίδες πριν. Για μια ακόμη φορά, η λέξη που χρησιμοποίησες ήταν λάθος.

Αν θες και μπορεις να απαντήσεις στα παραπάνω, κάντο.

Πρώτα από όλα ξέρω τα κέρατά μου,ό,τι και να μου παραθέσεις το ξέρω εκ των προτέρων,αντίθετα εσύ δεν ξέρεις τι θα πω διότι αυτό που θα πω δεν το ξέρεις και το λέω για να μην μπορείς να απαντήσεις.
Το οτι είναι ανεξάρτητο το αποτέλεσμα εισαγωγής με την επίδοση στη σχολή και τις εξετάσεις μετά,είναι κάτι που μπορεί να κυκλοφορεί στο μυαλό σου όπως και όλων όσων θέλουν να βαυκαλίζονται με σκέψεις ήμουν ανώριμος τότε και ωρίμασα μετά,δεν είχα όρεξη να διαβάσω στο σχολείο και μου ήρθε στο πανεπιστήμιο και λοιπές πίπες.Ολα αυτά είναι εντελώς εσφαλμένα,αντιεπιστημονικά,όλες οι έρευνες δείχνουν το αντίθετο,κανένας που ασχολείται με εκπαίδευση δεν τα πιστεύει και απλώς κυκλοφορούν ως mainstream σε φυλλάδες και τηλεόραση για να ανακουφίζουν αποτυχημένους γόνους.

Αυτοί που σπούδασν έξω ξέρουν αρχίδια ελληνικά.Οι ίδιοι θα σου πούνε είναι άδικο να μας εξετάσεις στα ελληνικά γιατί τα έχουμε ξεχάσει.Αμα ήξεραν ελληνικά δεν θα πάτωναν στις πανελλήνιες.Εκτός και αν τα έμαθαν ατην ξένη χώρα.
Οσο για τη λογική που λες,αυτό κι αν απουσιάζει στα άτομα.Εσύ πιστεύεις οτι έχεις λογική που κάθεσαι και μιλάς για 200 θέματα και επιχειρείς συνεχώς να γενικεύεις αντί να απαντάς σε συγκεκριμένα πράγματα.Σιγά μην αφήσουμε και τον άλλο να γενικεύει και να μιλάει για ό,τι να' ναι.Αυτές οι τακτικές είναι καλές για τηλεόραση,αλλά όχι για γραπτό λόγο.

Τι με κάνει να πιστεύω οτι αξίζω πάνω από 700 ευρώ?Οτι γάμησα και έδειρα σε κάθε είδους ανταγωνιστικές εξετάσεις που οι άλλοι πιάσανε τα αρχίδια τους τα δυο και κοίταξαν να καταφύγουν σε ψευτοθεωρίες για τη σκληρότητα των εξετάσεων που τάραξε τον ευαίσθητο κόσμο των παιδιών.

Εγώ δεν μπορώ να γράψω μια σωστή πρόταση?Αμα έχεις εσύ πρόβλημα αντίληψης επειδή δεν έχεις έρθει σε επαφή με συμπυκνωμένο και συγκεκριμένο λόγο ή επειδή θέλεις κλισέ για να μπορείς να απαντήσεις με κλισέ είναι δικό μου πρόβλημα?Στα παπάρια μου,Δε θα σου πω κλισέ για να απαντήσεις.Αμα θες κλισέ,άνοιξε το κουτί.

Ποιος σου είπε ποιο ίδρυμα είναι γνωστό και ποιο άγνωστο?Π.χ ξέρεις οτι η Νομική Αθηνών κατετάγη 22η στις σχολές ηπειρωτικού δικαίου από την πιο έγκριτη νομική επιθεώρηση του Αμβούργου?Οχι βέβαια.Γιατί κανείς δεν φρόντισε να στο πει.Τι να τα κάνω τα γενικά και τους αφορισμούς?Πρέπει να μιλάς συγκεκριμένα.

Το ξέρω οτι οι καθηγητές δεν αξιολογούνται και για αυτό διαμαρτύρομαι.Θέλω να μπουν εξετάσεις και να πάρουν όλοι τον πούλο,να φύγουν από εκεί μέσα.Δεν μπορεί οι λεπροί που δεν περνάνε καν πανελλήνιες να έχουν το θράσος να διδάσκουν αριστούχους.Τα τομάρια πρέπει να φύγουν  μια ώρα αρχύτερα.Απλώς πρέπει να ξυπνήσουν οι φοιτητές,να καταλάβουν οτι δεν αξίζει να συμβιβάζονται.Εξετάσεις στους καθηγητές πανεπιστημίου τύπου ΑΣΕΠ να καθαριστεί η κόπρος του Αυγείου.Συμφωνείς?Σιγά μη συμφωνείς.Για εσένα αξιολόγηση δεν είναι οι εξετάσεις.Αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου,ξέρεις τι σημαίνει αυτό?
Αν του πεις του μπάστακα θα σε αξιολογήσω,ξέρεις τι θα σου απαντήσει?Δεν μπορείς να με αξιολογήσεις γιατί η αξιολόγηση γίνεται βάσει της ερευνητικής δραστηριότητας και εμείς δεν έχουμε κονδύλια για έρευνα.Για αυτό είμαστε χαμηλά.Οπότε του λες θα σε αξιολογήσω πούστη βάσει του εκπαιδευτικού έργου,θα δω τις δυνατότητες των φοιτητών σου,τι έμαθαν από εσένα.Εκεί του βάζεις το παλούκι.Γιατί αν πεις γενικά αξιολόγηση,μπορεί να ξεγλιστρήσει να επικαλεστεί αντικειμενική δυσχέρεια.Ενώ αν του πεις από την αρχή αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου,ο τύπος την έχει άσχημα,τον έχεις στενέψει,δεν ξέρει πώς να ξεφύγει.

Αν η Ζιμπάμπουε αντιγράψει το σύστημα των πανελληνίων,φυσικά θα βελτιώσει την ποιότητα των εισακτέων και θα δημιουργήσει προυποθέσεις για βελτίωση της κατάταξης των πανεπιστημίων της.Αλλά σου έγραψα είναι φοβερά δύσκολο γιατί ο δείκτης νοημοσύνης των κατοίκων της Ζιμπάμπουε και γενικά της Αφρικής είναι κάτω από 80,οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα νοητικής υστέρησης,ό,τι και να κάνεις θα πέσει στο κενό.Εχεις δει εσύ κανέναν να επενδύει στην Αφρική και δη στο ανθρώπινο υλικό?

Δεν είναι στηρίζω είναι αποδεικνύω.Δεν αφήνω επιχειρήματα στην άλλη πλευρά.Αυτό που γράφω είναι έτσι ακριβώς γιατί έτσι είναι.Δεν κάνω αμφισήμαντες δηλώσεις.Είναι όλα συγκεκριμένα,οπότε είτε τα απορρίπτεις είτε τα δέχεσαι,δεν τα σταθμίζεις με υπέρ και κατά.Είναι ή το ένα ή το άλλο.

Γιατί υπάρχει η γενιά των 700 ευρώ?το έγραψα και πριν.Λόγω του νόμου προσφοράς και ζήτησης.Αυξημένη προσφορά πτυχιούχων οδηγεί σε μείωση των αποδοχών τους.Είναι εντελώς προβλέψιμη εξέλιξη.Για το 700 και να μην πέσει πιο κάτω παρεμβαίνει και ο ελάχιστος μισθός που είναι νομικά θεσπισμένος στα 650 ευρώ αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.Εδώ εξετάζω την καθαρή σχέση προσφοράς και ζήτησης και όχι τα νομικά μέτρα που την διαταράσσουν.
Θες να αυξηθούν τα 700 ευρώ?Απλά ελαττώνεις τον αριθμό των πτυχιούχων.Πώς το κάνεις?Με εξετάσεις μετά το πτυχίο όπου οι απόφοιτοι εξωτερικού θα πρέπει να πιάσουν τις ίδιες επιδόσεις με αυτές που θα πιάσουν οι απόφοιτοι εσωτερικού εισηγμένοι με πανελλήνιες.Είναι δικής μου έμπνευσης το σύστημα?Οχι.Αυτό σε αδρές γραμμές γίνεται στην Αμερική για να προστατεύονται τα επαγγέλματα.Δεν προστατεύονται στην Ευρώπη τα επαγγέλματα?Προστατεύονται,βέβαια.Πώς προστατεύονται?Αυτό είναι μια άλλη ιστορία και μπορεί να την κουβεντιάσουμε.Αυτά τα θέματα είναι στο επίκεντρο,έχεις ιδέα τι σφαγή γίνεται στην ΕΕ σχετικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα,τις αναγνωρίσεις,τη μετανάστευση,τους κατώτατους μισθούς κτλ?Απλώς δεν τα περνάνε προς τα έξω υπάρχει ένα είδος αποχαύνωσης μέσω μπλοκαρίσματος της πληροφορίας.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε μεγάλε είσαι σοβαρός;
Τι ποσοστό των εισαγωμένων εμπορευμάτων ξεφορτώνεται στον Πειραία και τι ποσοστό στα υπόλοιπα "ανταγωνιστικά λιμάνια της Αττικής";
Μη γράφουμε μαλακίες.

Τα νούμερα της ναυτεμπορικής, δεν τα θεωρώ πλήρω, αλλά ακόμη κι αν τα δεχθούμε, μας λές 62183€ αμοιβή εργαζομένου το έτος 2007. Αν το διαιρέσουμε διά 14 μισθούς το χρόνο , έχουμε κάπου 4450€ μηνιαίο μισθό το 2007!

Ποιός παίρνει τέτοιο μισθό από το δημόσιο;

Άσε που τα δεδομένα που αναφέρεις δεν είναι πλήρη.
Και αφορούν βασικούς μισθούς, ενώ έχουν και πολλά μπόνους αυτοί οι μάγκες!
Και έτσι φτάνουν οι αρχιεργάτες μέχρι τα ... 150.000€ το μήνα!
Τα καθήκια ...

Τα λιμάνια υπάρχουν και θα μπορούσαν να προσελκύσουν πολύ περισσότερα φορτία. Δεν υπάρχει μονοπώλιο όπως λες εσύ.

Καλά εντάξει, εσύ ξέρεις καλλίτερα για το τι παίρνουν οι λιμενεργάτες. Οι ορκωτοί λογιστές της ΟΛΠ ΑΕ και της ΟΛΘ ΑΕ λένε ψέμματα.

Το άρθρο αναφέρεται σαφώς σε αμοιβές προσωπικού επομένως και οι υπερωρίες είναι μέσα.

Σύγκριση με τους μισθούς στο δημόσιο δεν έχει νόημα. Το μόνο που έχει νόημα είναι το νούμερο (έσοδα/παραγωγικό εργαζόμενο)-(κόστος εργαζόμενου) και η σύγκριση με αντίστοιχα νούμερα άλλων λιμανιών.
Άλλωστε ΟΛΠ και ΟΛΘ δεν είναι πλέον δημόσιο. Εισηγμένες είναι. Το ΔΣ αποφασίζει τις αμοιβές.

Τέλος το πρόβλημα των λιμανιών σήμερα δεν είναι οι υψηλοί μισθοί (ή μόνον οι υψηλοί μισθοί) αλλά ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων και ο αριθμός των εργαζομένων ανά ειδικότητα καθώς και ο εσωτερικός κανονισμός που προβλέπει πόσα άτομα πρέπει να απασχολούνται για να γίνει μία εκφόρτωση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σταμάτα να μαλώνεις με όλους λόγο της πικρας σου 2 μέρες τώρα! :grin:

Ταράτσα μα το Χριστό εδω μέσα έχω ανακαλύψει πράγματα που αγνοούσα παντελώς....
1.
Ο γερο Καραμανλής δεν είναι δεξιός επειδή νομιμοποίησε το ΚΚ.
2.
Καμμιά δεξιά κυβέρνηση δεν κυβέρνησε την Ελλάδα μετά τη συμφωνία Τσώρτσιλ-Στάλιν.
3.
Η Γιάρος ήταν η Νέα Μάκρη των Αριστερών.
4.
Ο Μπελλογιάννης ήταν προδότης και τον εκτέλεσαν κομμουνιστές.
5.
Οι 350000 άνθρωποι που αγοράζουν καθημερινά το Βήμα, τα Νέα και το Εθνος είναι τελείως αποβλακωμένοι......

Λακη.......
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
Μην το πεις σε κανένα... Ο πατέρας μου σε κατ ιδίαν συζητήσεις για την εφταετία που ήταν και σε δημοτικό συμβούλιο μου εκμυστηρεύθηκε ότι όλοι γνώριζαν πως τον Παπαδόπουλο τον έφεραν οι Κομμουνιστές.....
Μη το πεις σε κανέναν όμως γιατί θα με εκθέσεις.....
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
1)Το ξέρω οτι οι καθηγητές δεν αξιολογούνται και για αυτό διαμαρτύρομαι.Θέλω να μπουν εξετάσεις και να πάρουν όλοι τον πούλο,να φύγουν από εκεί μέσα.Δεν μπορεί οι λεπροί που δεν περνάνε καν πανελλήνιες να έχουν το θράσος να διδάσκουν αριστούχους.Τα τομάρια πρέπει να φύγουν  μια ώρα αρχύτερα.Απλώς πρέπει να ξυπνήσουν οι φοιτητές,να καταλάβουν οτι δεν αξίζει να συμβιβάζονται.Εξετάσεις στους καθηγητές πανεπιστημίου τύπου ΑΣΕΠ να καθαριστεί η κόπρος του Αυγείου.Συμφωνείς?Σιγά μη συμφωνείς.

2)Αν η Ζιμπάμπουε αντιγράψει το σύστημα των πανελληνίων,φυσικά θα βελτιώσει την ποιότητα των εισακτέων και θα δημιουργήσει προυποθέσεις για βελτίωση της κατάταξης των πανεπιστημίων της.Αλλά σου έγραψα είναι φοβερά δύσκολο γιατί ο δείκτης νοημοσύνης των κατοίκων της Ζιμπάμπουε και γενικά της Αφρικής είναι κάτω από 80,οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα νοητικής υστέρησης,ό,τι και να κάνεις θα πέσει στο κενό.Εχεις δει εσύ κανέναν να επενδύει στην Αφρική και δη στο ανθρώπινο υλικό?

1)Στην Ελλάδα υπάρχει μια παγκόσμια πρωτιά και αποκλειστικότητα. Οι συνδικαλιστές φοιτητές ΨΗΦΙΖΟΥΝ τους καθηγητές τους!!!!! Συγκλονιστικό. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Ασύλληπτο.Φαντάζεσαι τους μαθητές του Δημοτικού να ψήφιζαν για ποιός θα είναι ο δάσκαλός τους; Ποιός θα διάλεγαν; Αυτόν που ξέρει την καλύτερη αριθμητική και γραμμτική για να τους μάθει κι αυτούς; Μη λέμε μαλακίες! Θα διάλεγαν κάποιον αναλφάβητο για να μην τους ... κουράζει! Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στα Πανεπιστήμια. Τα καθήκια οι συνδικαλιστάδες ψηφίζουν για καθηγητές τα καθήκια που θα προσφέρουν τα περισσότερα στους συνδικαλιστάδες! Σιγά μην κρίνουν με βάση συγγραφικό έργο , ερευνητικό , τίτλους σπουδών επιδόσεις και άλλες μαλακίες. Βολεύουν στη θέση καθηγητή αυτόν που θα βολέψει περισσότερους δικούς τους.

2)Υπονοείς δηλαδή ότι ο Αράπης της Αφρικής που ακονίζει τα δόντια του με πέτρινη λίμα και περνάει από τη μύτη του δόντια αγριογούρουνων , δεν είναι ίσος με αυτόν που σχεδιάζει επεξεργαστές ή νέα αντιβιωτικά;
Δεν νομίζω να υποστηρίζεις ότι οι Παπούα που κυκλοφορούν έχοντας βάλει την ψωλή τους σε θήκη από κολοκύθα, δεμένη γύρω από τη μέση τους, είναι υποδεέστεροι πολιτισμικά από τους αρχαίους Έλληνες που έκτισαν τον Παρθενώνα;

Αν υπονοείς κάτι τέτοιο, τότε εκτός από φασίστας δεξιός είσαι και ... ρατσιστής!
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αυτά που γράφεις εδώ αν τα έλεγες σε συνέλευση Ελληνικού πανεπιστημίου, όχι έδρα δεν θα έπαιρνες, αλλά ούτε καν πτυχίο!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Οι 350000 άνθρωποι που αγοράζουν καθημερινά το Βήμα, τα Νέα και το Εθνος είναι τελείως αποβλακωμένοι......
Αποβλακωμενοι (συνταξιουχοι στο μεγαλυτερο μερος τους)
ανθρωποι κλεισμενοι στον μικροκομματικο τους κοσμακη
οπου τη μονη αληθεια την προβαλλει το αλλοτε μπλε η πρασινο φυλλο που αγοραζουν
η το εκαστοτε εργαλειο των ΜΜΕ που λεγεται δελτιο ειδησεων των 8.
Θα λεγα επισης οτι το νουμερο συνολικα των αποβλακωμενων αυτων που συντηρουν
και διαιωνιζουν τις ιδιες εξουσιες στην ιδια θεση τα τελευταια χρονια ειναι
πολυ μεγαλυτερο απο 350000.
Ειναι επισης αυτοι οι αποβλακωμενοι που στηνονται στις καλπες απο τις 6 το πρωι οταν εχουμε εκλογες.
Ειναι επισης οι αποβλακωμενοι που τρεχουν σε συλλαλητηρια για να ακουσουν ξυλινη γλωσσα υπο βροχη.
Ειναι οι αποβλακωμενοι που κλαιγονται οταν τους ρωτανε για την κατασταση στην αγορα και γλυφουν
κωλους οταν ειναι να ζητησουν χαρη απο την εξουσια.
350000 (για μενα περισσοτερο) αποβλακωμενοι
που οδηγησαν τον νεο ανθρωπο να κανει 3 μελη οικογενεια
να εχει απαισιοδοξια και ανασφαλεια για το αυριο
που αν αυριο τους εξοριζαμε ολους αυτους σε ενα σεναριο ταινιας,
ισως οι υπολοιποι που μεινουν θα καταφερουν να αφησουν μια
υποσχεση
για τις επομενες γενιες που μεχρι τωρα η δικη μας δεν εχει δει ποτε!

Επισκέπτης
Ο Μπελλογιάννης ήταν προδότης και τον εκτέλεσαν κομμουνιστές.

Ο Μπελογιάννης, καταδικάστηκε σε θάνατο, επί εσχάτη προδοσία, γιατί την περίοδο του ψυχρού πολέμου, μετέδιδε με τον ασύρματο πλήροφορίες για τον Ελληνικό Στρατό σε Βούλγαρους. Η καταδίκη και η εκτέλεση έγινε όταν κυβερνούσαν τη χώρα Πλαστήρας & Σοφοκλής Βενιζέλος.

Μπορεί εσύ , με την ιστορία που γνωρίζεις από το ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ και το ΕΘΝΟΣ να μας αποδείξεις ότι η μετάδοση πληροφοριών στους Βούλγαρους , ειδικά εκείνη την εποχή που ανήκαν σε αντίπαλο στρατόπεδο , ήταν πράξη πατριωτική. Με τις δικές σου γνώσεις άλλωστε εσύ , θα μπορούσες να μας αποδείξεις ότι και ιστορικά οι Βούλγαροι ήταν πάντα φίλοι μας και ήθελαν το καλό των Ελλήνων και ότι ο Βασίλιος ο Β' που τους πολέμησε ήταν δεξιός δοσίλογος. 'Αμα μαθαίνεις ιστορία από τους υπαλλήλους του ΑΚΤΩΡΑ όλα είναι δυνατά!
Αν κριτήριο της ιστορικότητας είναι ο αριθμός πωλήσεων , τότε σίγουρα ήταν σοβαρή πηγή και η παλιά Αυριανή, αυτοί που μελετούσαν οι ΠΑΣΟΚοι των 80's γιατί και εκείνη πουλούσε πολύ! Και έβαζε και ... ιστορικές φωτογραφίες, όπως εκείνη του Μητσοτάκη.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
'Αμα μαθαίνεις ιστορία από τους υπαλλήλους του ΑΚΤΩΡΑ όλα είναι δυνατά!

'Ελεος.

Ο Άκτωρ, του Άκτορος.

Κατά τό: ο δικτάτωρ, του δικτάτορος.

(Και να πει κανένας ότι έμαθες πληκτροόλογογηση στον ΖΧ-81; Στον Spectrum έμαθες)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε κμαν, αν ανεβουν τα αλλα 8 ανεβαινει AYTOMATΩΣ το κριτηριο εισαγωγης. ΕΛΛΗΝΙΚΑ το λεω τοση ωρα. Αν δηλαδη γινει ο γαμαω head of department η το πανεπιστημιο παρει κονδυλιο για μεγαλο συνεδριο, ανεβασει το επιπεδο σπουδων και ουτω καθεξης, κανουμε συμβουλιο και ανεβαζουμε το κριτηριο εισαγωγης. ποσες φορες πρεπει να το πω!!! σαν αποτελεσμα αυτου, στην τελικη ανεβαινει και η καταταξη. Αλλα το εντρυ το γαμημενο δεν ανεβαινει μονο του!!! δεν μας την καβλωνει δηλαδη και βαζουμε το υπεργαμαω Α λεβελ ως προυποθεση. Ναι, ολοι συμφωνουμε με την διακριση στην εισαγωγη, αλλα το δεντρο σου κρυβει το δασος

*le sigh*

ΦΕΕΕΕΕΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΝΤΟΛΙΙΙΙΙΙΙΝΟΟΟΟΟΟΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΩΩΩΣ ΠΟΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!

σε επρηξα ε? παρομοιως! αν ειχα αρχιδια φιλε, τσουρεκια θα μου τα 'χες κανει απο το πρηξιμο!

οσο για αυτο
Ξέρω οτι θες να συσκοτίσεις τα πράγματα και να αποφύγεις την πραγματική και μείζονα και φλέγουσα διάκριση μεταξύ ανταγωνιστικών σχολών(που σημαίνει δημοφιλείς,άρα ανταγωνιστικές στην εισαγωγή) και μη ανταγωνιστικών σχολών(που σημαίνει μη δημοφιλείς και άρα μη ανταγωνιστικές στην εισαγωγή).

ναι, ειμαι πραγματικα ενας απαισιος, μυστηριωδης ανθρωπος, αθεος και σιχαμερος και συχναζω στα μπουρδελα. πως με καταλαβες βρε παιδακι μου. Μπραβο!! ρε που πααααμε ρε που παμε..

ΥΓ
Για αυτό σου λέω,δείξε μου απόφοιτο νομικής Αγγλίας που να έχει περάσει στο διαγωνισμό δικαστικών

η νομικη ειναι ιδιαιτερη περιπτωση, ναι μεν ισχυει το ευρωπαικο δικαιο αλλα απο χωρα σε χωρα υπαρχουν διαφορες. Μεχρι και το 2000 μπορω να σου πω με σιγουρια οτι ηθελε πολυ διαβασμα για ΔΙΚΑΤΣΑ και πολυς κοσμος απετυχε. και για να εξηγουμαστε, πιστευω οτι υπαρχουν πολλες ελλεινες και δευτεροκλασσατες σχολες εξω, και αγγλια και παντου. Δεν ειπα ποτε οτι δεν υπαρχουν η οτι οι ελληνες (και μη ελληνες)  φοιτητες εξω δεν ειναι ζωα..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πρώτα από όλα ξέρω τα κέρατά μου,ό,τι και να μου παραθέσεις το ξέρω εκ των προτέρων,αντίθετα εσύ δεν ξέρεις τι θα πω διότι αυτό που θα πω δεν το ξέρεις και το λέω για να μην μπορείς να απαντήσεις.

Τι με κάνει να πιστεύω οτι αξίζω πάνω από 700 ευρώ?Οτι γάμησα και έδειρα σε κάθε είδους ανταγωνιστικές εξετάσεις που οι άλλοι πιάσανε τα αρχίδια τους τα δυο και κοίταξαν να καταφύγουν σε ψευτοθεωρίες για τη σκληρότητα των εξετάσεων που τάραξε τον ευαίσθητο κόσμο των παιδιών.

Εγώ δεν μπορώ να γράψω μια σωστή πρόταση?Αμα έχεις εσύ πρόβλημα αντίληψης επειδή δεν έχεις έρθει σε επαφή με συμπυκνωμένο και συγκεκριμένο λόγο ή επειδή θέλεις κλισέ για να μπορείς να απαντήσεις με κλισέ είναι δικό μου πρόβλημα?Στα παπάρια μου,Δε θα σου πω κλισέ για να απαντήσεις.Αμα θες κλισέ,άνοιξε το κουτί.

Ποιος σου είπε ποιο ίδρυμα είναι γνωστό και ποιο άγνωστο?Π.χ ξέρεις οτι η Νομική Αθηνών κατετάγη 22η στις σχολές ηπειρωτικού δικαίου από την πιο έγκριτη νομική επιθεώρηση του Αμβούργου?Οχι βέβαια.Γιατί κανείς δεν φρόντισε να στο πει.Τι να τα κάνω τα γενικά και τους αφορισμούς?Πρέπει να μιλάς συγκεκριμένα.

Ξέρεις, με διασκεδάζεις. Γραφόμενά σου θα μπορούσαν να αποτελέσουν κείμενα επιθεώρησης του Μάρκου Σεφερλή.

Η έπαρση ποτέ δεν ήταν συνώνυμο της εξυπνάδας. Ειναι όμως χαρακτηριστικό ορισμένων τροφίμων του ιδρύματος στο Δαφνί.

Α ναι. Ειναι χαρακτηριστικό και του Βύρωνα Πολύδωρα - δεν ξέρω αν σε βοηθάει η πληροφορία.

Πιο πολύ σου πάει να βάλεις κανα φτερο και να παριστάνεις το παγώνι.

Δε θα ήσουν το πιο έξυπνο πλάσμα (κάτι που δεν εισαι ούτως ή άλλως). Θα ήσουν όμως το πιο επηρμένο και πλουμιστό ζώο στον κόσμο που έχεις φτιάξει ο ίδιος για τον εαυτό σου

Προφανώς και δεν υπάρχει περίπτωση να χαραμίσω άλλη φαιά ουσία με κάποιον του οποίου η διανοητική κατάσταση ειναι εμφανώς προβληματική.

Περαστικά και είπαμε

Κάνε το παγώνι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
'Ελεος.

Ο Άκτωρ, του Άκτορος.

Κατά τό: ο δικτάτωρ, του δικτάτορος.

(Και να πει κανένας ότι έμαθες πληκτροόλογογηση στον ΖΧ-81; Στον Spectrum έμαθες)
Βολταίρο μην ασχολείσαι. Ο άνθρωπος θεωρεί ότι όποιος έχει άλλη άποψη και έτερη ιστορική γνώση την έχει αποκτήσει από εφημερίδες.......του ΑκτΩρα.... Τη λεπτομέρεια της ορθογραφίας αναζητάς;
Μιλάμε εάν μελετήσεις όλες τις ιστορικές του αναφορές, οι δηλώσεις του ακροδεξιού Πατέρα μου περί Δεξιάς και Φασισμού θεωρούνται τουλάχιστον μετριοπαθείς. Και ο άνθρωπος είναι και άνω των 65 και του έχουν πάρει μπροστά στα μάτια του οι κομμουνιστές τον πατέρα. Κάνε τις συγκρίσεις και θα καταλάβεις. Εγώ προσωπικά μένω άναυδος από δηλώσεις ατόμων κάτω των 40 με πτυχίο Πανεπιστημίου και πραγματικά ορισμένες φορές προσπαθώ να μπω στη λογική του ακραίου, του απόλυτου, του μονόπατου. Αυτού ακριβώς που και γω έζησα και μεγάλωσα αλλά απέβαλα μόλις απέκτησα πολυσυλλεκτική γνώση και άποψη. Βρίσκω δικαιολογίες, αλλά τελικά έχω καταλήξει ότι πρέπει να οφείλεται σε γενετήσιο χαρακτηριστικό, για να μην φτάσω στον χαρακτηρισμό του ελαττωματικού DNA.  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αποβλακωμενοι (συνταξιουχοι στο μεγαλυτερο μερος τους)
ανθρωποι κλεισμενοι στον μικροκομματικο τους κοσμακη
οπου τη μονη αληθεια την προβαλλει το αλλοτε μπλε η πρασινο φυλλο που αγοραζουν
η το εκαστοτε εργαλειο των ΜΜΕ που λεγεται δελτιο ειδησεων των 8.
Θα λεγα επισης οτι το νουμερο συνολικα των αποβλακωμενων αυτων που συντηρουν
και διαιωνιζουν τις ιδιες εξουσιες στην ιδια θεση τα τελευταια χρονια ειναι
πολυ μεγαλυτερο απο 350000.
Ειναι επισης αυτοι οι αποβλακωμενοι που στηνονται στις καλπες απο τις 6 το πρωι οταν εχουμε εκλογες.
Ειναι επισης οι αποβλακωμενοι που τρεχουν σε συλλαλητηρια για να ακουσουν ξυλινη γλωσσα υπο βροχη.
Ειναι οι αποβλακωμενοι που κλαιγονται οταν τους ρωτανε για την κατασταση στην αγορα και γλυφουν
κωλους οταν ειναι να ζητησουν χαρη απο την εξουσια.
350000 (για μενα περισσοτερο) αποβλακωμενοι
που οδηγησαν τον νεο ανθρωπο να κανει 3 μελη οικογενεια
να εχει απαισιοδοξια και ανασφαλεια για το αυριο
που αν αυριο τους εξοριζαμε ολους αυτους σε ενα σεναριο ταινιας,
ισως οι υπολοιποι που μεινουν θα καταφερουν να αφησουν μια
υποσχεση
για τις επομενες γενιες που μεχρι τωρα η δικη μας δεν εχει δει ποτε!
Ποιός σου είπε πώς διαφωνώ;
Το να κατηγορείς ξυλλήβδην δημοσιογράφους ότι απευθύνονται σε ντουβάρια και άρα είναι άχρηστοι μου θυμίζει μαθηματικό επαγωγικό απόπημα.
Για παράδειγμα, το ότι η πλειονότητα των φιλάθλων που παρακολουθεί ένα ντέρμπυ Τσου Λου στο ποδόσφαιρο δεν έχουν πάρει μυρωδιά ποδοσφαίρου, δεν πάει να πει ότι το παραγώμενο θέαμα είναι άχρηστο και οι ποδοσφαιριστές ανίκανοι.
Η παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών δεν αντικατοπτρίζει πάντα το επίπεδο του δέκτη.
Τελευταίο παράδειγμα ένα σύγχρον κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να καταλάβουν το σύνολο των δυνατοτήτων του. Η μάνα μου για παράδειγμα δεν έχει ακόμα ανακαλύψει το μενού "Επαφές" και εξακολουθεί ΚΑΘΕ γαμημένη φορά να πληκτρολογεί τον αριθμό. Εγώ απ την άλλη το έχω μετατρέψει μέχρι και σε πλοηγό.
Με πιάνειςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Επιβεβαιώνω τον ισχυρισμό σου χωρίς να λέω ότι ισχύει γενικά, απλά έχοντας υπόψη μου άτομο που σπούδαζε ιατρική (; ) σε κάποια από αυτές τις χώρες που προανέφερες και με καμάρι δήλωνε εδώ ότι πέρασε τα μαθήματα αφού χάρισε ένα τενεκέ λάδι και ένα δερμάτινο στον καθηγητή...

Τι ειδικότητα έκανε τελικά; και που είναι ΤΩΡΑ; Αν μπορούσες να μας δώσεις κάποια περισσότερα στοιχεία για να μας διαφωτίσεις για ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ μην τυχόν και πέσουμε στα χέρια του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom