Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάνω που μιλούσαμε για το κατάντημα της ελληνικής δημόσιας εκπαίδευσης, έσκασε ο πάπιας...
Πώς μετά να μην πιστέψεις στις συμπτώσεις...

Όταν είσαι πιο μπούλης απο τον Λάκη, ενίοτε γίνεσαι πιο δεξιός και συντηρητικός ακόμα και απο κείνον.
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις που -για μια ακόμα φορά- μου έδωσες απλόχερα.  :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στο πληκτρολόγιο 25 χρόνια πριν από τις γομολάστιχες του 48άρη Σπέκτρουμ, οπότε τώρα με τα τέλεια πληκτρολόγια των 3,5€ του Πλαισίου, πετάω!
Λάκη μην καρφώνεσαι.... Εχομεν περάσει και μεις από την υψηλή κενωνία και τα ωραία -όλα πλερωμένα- παιδικά χρόνια που ο μπαμπάς μας χάλαγε μια περιουσία για κομόντορ και αταρι.......
Είσαι προνομιούχος, δε χρειάζεται να κορδώνεσαι και γι αυτό....... Απαξιώνεις εαυτόν.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οχι δεν κάνω λάθος..... τα 700 ευρώπουλα είναι καθαρά καπιταλιστική, επιχειρηματική πατέντα για να εκμεταλλεύεται κάθε εργαζόμενο. Είτε έχεις τρία πτυχία και 2 μεταπτυχιακά από γαμάτη σχολή στην Ελλάδα, η απάντηση που θα πάρεις πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι, ή ότι είσαι οβερκουόλιφάιντ, ή ότι παίρνεις αυτά και να σαι και φχαριστημένος που δεν πας ΟΑΕΔ....
Ο πούστης ο εργοδότης δεν ενδιαφέρεται εάν έχεις μούφα πτυχίο. Αν μάλιστα μπορέσει με 3 και εξήντα να φέρει τον καλύτερο ακόμα μεγαλύτερη η μαγκιά του....... Απλά πράματα.
Ακόμα και το ΑΣΕΠ η πουτάνα η Δεξιά (ένα από τα ελάχιστα καλά που έκανε σε 20 χρόνια το ΠΑΣΟΚ) φρόντισε να το διαλύσει.......
Αλλού είναι το πρόβλημα και όχι στα πτυχία...... Στους νταβατζήδες είναι και στους ψηλά ισταμένους... Πάρε και ένα άρθρο που έχει έμμεση σχέση με το θέμα μας......

[ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ ]
Άτλας
Δημήτρης Δανίκας ddanikas@dolnet.gr
ΤΟ ΨΑΡΙ βρωμάει από το κεφάλι. Ας κόψουμε τη μακακία. Η πυραμίδα, αγαπητοί. Έτσι επιμερίζεται η ευθύνη σε μια χώρα σωστή και δημοκρατική. Στο ρετιρέ η πολιτική ηγεσία. Αμφοτέρων των κομμάτων. Από κάτω η αθλητική. Όλων των συνθέσεων, προέδρων, μελών και λοιπών κολλητών. Πιο κάτω οι ιθύνοντες γιατροί της φαρμακευτικής αγωγής. Στη συνέχεια ο προπονητής και στο τέλος, κάπου μεταξύ ισογείου και υπογείου, το αθλητικό τιμ. Κάποτε σήκωναν την υπερηφάνεια της Ελλάδας, τώρα τον σταυρό του μαρτυρίου. Και πού ΄σαι. Σ΄ εσένα το λέω. Τώρα χάσκεις σαν κορασίδα που κάποιος άθλιος της πήρε την παρθενία. Κι εσύ, όπως κι εγώ, γνώριζες πως κάτι σάπιο υπάρχει πίσω από κάθε μεγάλο ρεκόρ. Ήξερες για την ντόπα. Γιατί ανθρωπίνως αδύνατον ένας δρομέας να ξεπερνάει σε επιτάχυνση μια Ρorsche και ένας αρσιβαρίστας ογδόντα κιλών να σηκώνει τον πλανήτη σαν τον Άτλαντα τον μυθικό. Μήτηρ πάσης εθνικοπατριωτικής ξεφτίλας η συγκάλυψη των πραγματικών ενόχων μιας ακόμα ελληνικής τραγωδίας!   

ΔΕν ξέρω κατά πόσο τα € 700 σε διδάκτορα είναι καπιταλιστική ή αυθεντικά ελληνική πατέντα...
Στις προηγμένες χώρες υπάρχει κάποια υποτυπώδης αναλογία προσόντων - μισθών..
Επίσης αν δείτε ποια είναι τα πιο καλοπληρωμένα επαγγέλματα στο εξωτερικό, θα δείτε να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις γιατροί όλων των ειδικοτήτων, δικηγόροι, μηχανικοί και άλλα επιστημονικά επαγγέλματα (μιλάμε για μέσους μισθούς πάντα)..
Στην ελλάδα αντίθετα, τα πιο καλοπληρωμένα επαγγέλματα έχουν σχέση με το μεσαζοντιλίκι...

Από τη στιγμή λοιπόν που για να πάρει μια επιχείρηση μια παραγγελία θέλει πρωτίστως κονέ, τί να τον κάνει τον διδάκτορα;
Αφού η παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών δεν έχει σχέση με την εμπορική επιτυχία!

Το κείμενο του αχώνευτου σε μόνιμο παραλήρημα τί το ήθελες;

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αι στο διάολο Ελλάδα και τα κωλο-πανεπιστήμια σου και τα κόμματά σου και οι συνδικαλισμοί σου.

Έχετε διαβάσει ότι στην Ιατρική Αθήνας , το 45% του ΔΕΠ είναι συγγενείς;

Αν π.χ. υπάρχει ένας Λάκης του Σούλη Παπαρόπουλος καθηγητής ,
σύντομα θα δείτε και έναν

Σούλη του Λάκη Παπαρόπουλο καθηγητή

Λακη, αυτος ηταν ο λογος που τρωω τα χρονια μου (και εγω και ο συζυγος) στην αγγλια. Και γιατι λεω τρωω, γιατι εργαζομαι καθε μερα (και σαββατοκυριακο) απειρες ωρες για να φερω εις περας τα παντα. τουλαχιστον ομως εχω την ευκαιρια!

αλλιως (ελλαδα) δεν θα ειχα ουτε τις γνωριμιες (προσπαθησα και ειδα την βρωμα και την κτηνωδια) ουτε την οικ. δυνατοτητα να κανω κατι της προκοπης.  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΔΕν ξέρω κατά πόσο τα € 700 σε διδάκτορα είναι καπιταλιστική ή αυθεντικά ελληνική πατέντα...
Στις προηγμένες χώρες υπάρχει κάποια υποτυπώδης αναλογία προσόντων - μισθών..
Επίσης αν δείτε ποια είναι τα πιο καλοπληρωμένα επαγγέλματα στο εξωτερικό, θα δείτε να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις γιατροί όλων των ειδικοτήτων, δικηγόροι, μηχανικοί και άλλα επιστημονικά επαγγέλματα (μιλάμε για μέσους μισθούς πάντα)..
Στην ελλάδα αντίθετα, τα πιο καλοπληρωμένα επαγγέλματα έχουν σχέση με το μεσαζοντιλίκι...

Από τη στιγμή λοιπόν που για να πάρει μια επιχείρηση μια παραγγελία θέλει πρωτίστως κονέ, τί να τον κάνει τον διδάκτορα;
Αφού η παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών δεν έχει σχέση με την εμπορική επιτυχία!

Το κείμενο του αχώνευτου σε μόνιμο παραλήρημα τί το ήθελες;
Αχώνευτος σε ποιόν...ακριβώς; Στα χιλιάδες φύλλα που πουλάει κάθε μέρα;

Αλλά άσε ξέρω .... Στην ΟΝΝΕΔ δεν έχεις άποψη. Σου λένε τι να πεις.... Γι αυτό με διαγράψανε ...........

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ο πούστης ο εργοδότης δεν ενδιαφέρεται εάν έχεις μούφα πτυχίο. Αν μάλιστα μπορέσει με 3 και εξήντα να φέρει τον καλύτερο ακόμα μεγαλύτερη η μαγκιά του.......
Εγώ σταματώ σε αυτό το σημείο καθώς και σε αυτό του str81977......

Όσο για το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, ό,τι είχε απομείνει, το ξέσκισαν οι καταλήψεις των τσιπρόπουλων, τα κομματόσκυλα καθηγητές και φυσικά το άνοιγμα σχολών και στο τελευταίο κωλοχώρι για να βγάζουν οι ντόπιοι από τα νοίκια και τα ντελίβερυ...

Στην μαγκιά του εργοδότη και στα delivery  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.
Δεν μας φταίνε οι άλλοι, εμείς φταίμε που θέλουμε να γίνουμε ΟΛΟΙ διδάκτορες....με κάθε τρόπο.

Επισκέπτης
Ακόμα και το ΑΣΕΠ η πουτάνα η Δεξιά (ένα από τα ελάχιστα καλά που έκανε σε 20 χρόνια το ΠΑΣΟΚ) φρόντισε να το διαλύσει.......
Πάρε και ένα άρθρο που έχει έμμεση σχέση με το θέμα μας......
Δημήτρης Δανίκας ddanikas@dolnet.gr

Ρε φίλε, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να έκανε το ΑΣΕΠ, αλλά σε όλες τις Δημόσιες υπηρεσίες οι οργανώσεις του παίρνουν πάνω από 95%. Αυτό πως εξηγείται;

Και μετά τι;
Μας βάζεις άρθρο από υπαλλήλους του Λαμπράκη;
Για την άρση βαρών;
Στα αρχίδια μας η άρση βαρών και το τι λένε οι υπάλληλοι του Λαμπράκη.
Ο οποίος είναι Ο Φύρερ των πολιτιστικών δρώμενων σε αυτόν τον τόπο και επιτρέπει μόνο σε αναρχικούς & αριστερούς να κάνουν συναυλίες στα μέγαρα , στο φεστιβάλ Αθηνών και οπουδήποτε αλλού προβάλλοντας μόνο τη δική του άποψη. Ουδείς άλλος εκφράζεται.

Το θέμα δεν είναι πως γίνονται οι προσλήψεις στο δημόσιο.
Το θέμα είναι να πάψει το δημόσιο να προσλαμβάνει κι άλλους δημοσίους υπαλλήλους.
Δεν πάει άλλο.
Εχουμε περισσότερους από τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρεταννία και κράτος δεν έχουμε.
Και οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι που πληρώνουν τα σπασμένα έχουν αφανιστεί.
Η ραχοκοκαλιά της οικονομίας αυτοί ήταν πάντα.
Όχι οι κοπρίτες του Δημοσίου που εμποδίζουν τους μικρομεσαίους να εργαστούν!

Στο διάολο τα κρατικοδίαιτα καθήκια.
Αν έσπαγαν μονοπώλια όπως των λιμανιών , οι τιμές στην αγορά θα έπεφταν.
Τώρα όλο το ελληνικό εμπόριο έχει συνέταιρους, αλλά μόνο ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ , τους αλήτες των λιμανιών που παίρνουν μέχρι και ... 150.000€/ΤΟ ΜΗΝΑ !!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όταν είσαι πιο μπούλης απο τον Λάκη, ενίοτε γίνεσαι πιο δεξιός και συντηρητικός ακόμα και απο κείνον.
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις που -για μια ακόμα φορά- μου έδωσες απλόχερα.   :jerking:

Τιμή μου και καμάρι μου...
Εσύ γλείψε και κάνε κωλοτούμπες σε αυτούς που σε βρίζουν και συνέχισε να φαντασιώνεσαι νταβραρισμένους δεξιούς όταν παίζεις κλαρίνο σε κανά πανηγύρι μεταναστών!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε φίλε, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να έκανε το ΑΣΕΠ, αλλά σε όλες τις Δημόσιες υπηρεσίες οι οργανώσεις του παίρνουν πάνω από 95%. Αυτό πως εξηγείται;

Και μετά τι;
Μας βάζεις άρθρο από υπαλλήλους του Λαμπράκη;
Για την άρση βαρών;
Στα αρχίδια μας η άρση βαρών και το τι λένε οι υπάλληλοι του Λαμπράκη.
Ο οποίος είναι Ο Φύρερ των πολιτιστικών δρώμενων σε αυτόν τον τόπο και επιτρέπει μόνο σε αναρχικούς & αριστερούς να κάνουν συναυλίες στα μέγαρα , στο φεστιβάλ Αθηνών και οπουδήποτε αλλού προβάλλοντας μόνο τη δική του άποψη. Ουδείς άλλος εκφράζεται.

Το θέμα δεν είναι πως γίνονται οι προσλήψεις στο δημόσιο.
Το θέμα είναι να πάψει το δημόσιο να προσλαμβάνει κι άλλους δημοσίους υπαλλήλους.
Δεν πάει άλλο.
Εχουμε περισσότερους από τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρεταννία και κράτος δεν έχουμε.
Και οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι που πληρώνουν τα σπασμένα έχουν αφανιστεί.
Η ραχοκοκαλιά της οικονομίας αυτοί ήταν πάντα.
Όχι οι κοπρίτες του Δημοσίου που εμποδίζουν τους μικρομεσαίους να εργαστούν!

Τώρα όλο το ελληνικό εμπόριο έχει συνέταιρους, αλλά μόνο ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ , τους αλήτες των λιμανιών που παίρνουν μέχρι και ... 150.000€/ΤΟ ΜΗΝΑ !!!!
Τα χεις κάνει αχταρμά στον εγκέφαλο...... Ξεκινάς καλά και στο τέλος πάντα λες μια μαλακία.....
Για όλα φταίνε οι αριστοκράτες λιμενεργάτες.........  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τιμή μου και καμάρι μου...
Εσύ γλείψε και κάνε κωλοτούμπες σε αυτούς που σε βρίζουν και συνέχισε να φαντασιώνεσαι νταβραρισμένους δεξιούς όταν παίζεις κλαρίνο σε κανά πανηγύρι μεταναστών!

Δεν έρχεσαι να παίξεις με το κλαρίνο μου μαλακάκο;

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Επειδή δεν θυμάμαι, μήπως ξέρεις πόσα χρήματα παίρνουν για κάθε ώρα υπερωρίας???? ΔΕν θυμάμαι το ποσό ρε πούστη μου αλλά όταν το άκουσα φρίκαρα.

Επισκέπτης
Λάκη μην καρφώνεσαι.... Εχομεν περάσει και μεις από την υψηλή κενωνία και τα ωραία -όλα πλερωμένα- παιδικά χρόνια που ο μπαμπάς μας χάλαγε μια περιουσία για κομόντορ και αταρι.......
Είσαι προνομιούχος, δε χρειάζεται να κορδώνεσαι και γι αυτό....... Απαξιώνεις εαυτόν.

Άσε ρε που θα με πεις προνομιούχο.
Ο σπέκτρουμ δεν ήταν για προνομιούχους.
Φτωχικός ήταν.
Ο πατέρας μου , είχε ξεκινήσει από λούστρος, κουλουράς , μετά χαμάλης στη λαχαναγορά και τελικά έγινε σιδεράς και μετά αλουμινάς.Έτσι πήρε σύνταξη.
Σίγουρα δεν ήταν προνομιούχος.
Βέβαια θα μου πεις πολλούς σαν τον πατέρα μου , λίγο παλιότερα τα καθήκια του ΚΚΕ/ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΟΠΛΑ τους έσφαξαν σαν ... μεγαλοαστούς!
Αλλά αυτοί μια ζωή μαλάκες ήταν και είναι.
Δες τη σημερινή αριστερά στην Ελλάδα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδή δεν θυμάμαι, μήπως ξέρεις πόσα χρήματα παίρνουν για κάθε ώρα υπερωρίας???? ΔΕν θυμάμαι το ποσό ρε πούστη μου αλλά όταν το άκουσα φρίκαρα.
Δεν είναι θέμα υπερωριών.... Και άμα δεν ξέρετε μη λέτε μαλακίες...... Μαύρα παίρνουν στο συρτάρι για να αλλάζουν προτεραιότητα σε νταλίκες και να ξεφορτώνουν αυτοκίνητα για αντιπροσωπίες..... Για κάθε του του που βγαίνει αγρατζούνιστο παίρνουν 50-100 Ευρώ αναλόγως αντιπροσωπίας.... Βάζουν 2-3 αλβανούς και τα λοιπά στην τσέπη.....

Βέβαια δε φταίνε για το χάλι του εμπορίου οι αριστοκράτες λιμενεργάτες..... Μη τρελλαθούμε και τελείως......

Επισκέπτης
Επειδή δεν θυμάμαι, μήπως ξέρεις πόσα χρήματα παίρνουν για κάθε ώρα υπερωρίας????

Πέρα από το πόσα παίρνουν για κάθε ώρα υπερωρίας , σημαντικό είναι και το πόσες ώρες δηλώνουν.
Ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνεται κάποιος να εργάζεται 8 ώρες το 24ώρο και να έχει και άλλες 20-30 ώρες υπερωρίες.
Συνολικά να δουλεύει δηλαδή ... 35 ώρες το 24ωρο!!!!!!!!!!!!!

Κι αυτό κάθε μέρα, για μήνες.

Οι λιμενεργάτες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι κρατικοδίατοι στην Ελλάδα.
Και φυσικά δεν ξεφορτώνουν τίποτε οι ίδιοι.
Πάλι ανασφάλιστοι πακιστανοί ξεφορτώνουν, απλά αυτοί παίρνουν τη μερίδα του λέοντος μέσω της μαφίας που συντηρούν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άσε ρε που θα με πεις προνομιούχο.
Ο σπέκτρουμ δεν ήταν για προνομιούχους.
Φτωχικός ήταν.
Ο πατέρας μου , είχε ξεκινήσει από λούστρος, κουλουράς , μετά χαμάλης στη λαχαναγορά και τελικά έγινε σιδεράς και μετά αλουμινάς.Έτσι πήρε σύνταξη.
Σίγουρα δεν ήταν προνομιούχος.
Βέβαια θα μου πεις πολλούς σαν τον πατέρα μου , λίγο παλιότερα τα καθήκια του ΚΚΕ/ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΟΠΛΑ τους έσφαξαν σαν ... μεγαλοαστούς!
Αλλά αυτοί μια ζωή μαλάκες ήταν και είναι.
Δες τη σημερινή αριστερά στην Ελλάδα.
Ο βασίλης Καίλας των Β.Π.

Επισκέπτης
Ο βασίλης Καίλας των Β.Π.

Δεν έμεινα ποτέ στα ΒΠ.
Πήγα απλά σε ιδιωτικό σχολείο κάποια στιγμή στα ΒΠ (είχε καλύτερα μουνιά από το Δημόσιο της Κοκκινιάς πάντως που είχα πάει επίσης).
Ούτε τώρα μένω στα ΒΠ.
Πέρα από τα προσωπικά μου όμως, καλύτερα να ασχολούμαστε με το θέμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έμεινα ποτέ στα ΒΠ.
ρε για να μη σ αρχίσω στα μπινελίκια.....
Ο παππούς μου ήταν πρόσφυγας απ τη Σμύρνη, ο πατέρας μου ήταν ξυπόλητος και πεινασμένος, και στον εμφύλιο έχασα 2 παππούδες από Κομμουνιστές....
Αλλά άσε τις μαλακίες για τα καλά παιδιά των Δεξιών και τα μουνιά κομμουνιστές.... Ξεστραβώσου και μελέτησε ιστορία....
Ολη η κατάντια αυτής της χώρας οφείλεται σε καμμιά κατοστή μουνιά δεξιούς/αυλικούς/πραίτορες και τους γόνους τους.
Και δεν ασχολούμαι άλλο.
Λύσε πρώτα τα ψυχολογικά σου προβλήματα πάσης φύσεως και μετά ασχολήσου και με τους δαίμονες της Ελλάδας.
Σε μένα όμως όχι τέτοιες καραμέλες... Τις έφτυσα νωρίς.

Επισκέπτης
Ξεστραβώσου και μελέτησε ιστορία....
Ολη η κατάντια αυτής της χώρας οφείλεται σε καμμιά κατοστή μουνιά δεξιούς/αυλικούς/πραίτορες και τους γόνους τους.

Το πρόβλημά σου είναι ότι μάλλον την ιστορία που έμαθες, την έμαθες από ... ιστορικά ένθετα εφημερίδων των Μπομπολο-Λαμπράκηδων και λοιπές δικές τους εκδόσεις.
Οπότε σύμφωνα με αυτά που διάβασες, τέτοια λες.
Τα 34 χρόνια της μεταπολίτευσης κυβέρνησε η δεξιά;
Αμέσως μετά την κατοχή, ο πρώτος εκλεγμένος πρωθυπουργός ο σοφούλης ήταν δεξιός;
Ο προδότης μπελογιάννης που εκτελέστηκε επί κυβέρνηση πλαστήρα-σοφοκλή βενιζέλου ήταν ... θύμα δεξιών; Ήταν δεξιός ο πλαστήρας και ο θεμιστοκλης;
Το δρόμο για τους απριλιανούς δεν τον άνοιξε ο ανδρέας , που είχε κάνει τη χώρα μουνί και όλοι παρακαλούσαν να βρεθεί ένας λοχίας-σωτήρας;
Παλιότερα ο Πάγκαλος που πρώτη φορά έθεσε εκτός νόμου το ΚΚΕ, όταν αυτό αποδέχθηκε τη θέση της Κομιντέρν το 1924 ότι η Μακεδονία ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ήταν κι αυτός δεξιός;

Πόσοι δεξιοί κυβέρνησαν την Ελλάδα;
Ο Παπάγος ήταν δεξιός, αλλά ποιός άλλος ήταν δεξιός;
Ο Γέρο-Καραμανλής ήταν δεξιός;
Αυτός που νομιμοποίησε το ΚΚΕ και έδιωξε τη δυναστεία από την Ελλάδα;

Σε έχουν αποβλακώσει τα ΝΕΑ,το ΒΗΜΑ και το ΕΘΝΟΣ που διαβάζεις.
Ξεκώλα λίγο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom