πλήγωσέ με.σε προκαλω! εκτος και να είσαι ελεύθερος επαγγελματίαςΓάμα τα ..... Δεν θέλω να σε πληγώσω.........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η γενιά των G700
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ρε φιλαράκο μισθωτός είμαι και γράφω 90000 annual gross plus adsl/car/gas/mob.πλήγωσέ με.σε προκαλω! εκτος και να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας
Και δεν χτυπάω κάρτα. Τι θες να σου βάλω και το Ε1 attached???????
Enforcer και Voltaire κάνετε το λάθος να απαντάτε.Οπότε μου είναι εύκολο να σας τσακίσω.
Τα γραφόμενά σου δείχνουν οτι υπάρχει πρόβλημα - το οποίο όμως δεν ξεπερνιέται. Λυπάμαι.
Αν εχεις τη διανοητική ικανότητα απάντησε στα θέματα τα οποία ζητούν την τοποθέτησή σου και τα οποία αναφέρω στο ποστ 529.
Αλλιώς βγες σε κανα μεσημεριανό σόου και πες τις απόψεις σου. Νούμερα σαν εσένα κάνουν καλή τηλεθέαση.
Ή τράβα να σπουδάσεις Ζιμπάμπουε.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....Αλλιώς βγες σε κανα μεσημεριανό σόου και πες τις απόψεις σου. Νούμερα σαν εσένα κάνουν καλή τηλεθέαση.
δηλαδη τωρα με βριζεις επειδη δουλευω σε μεσημεριανάδικο ????
ουστ ρε..
γαβ γαβ
δηλαδη τωρα με βριζεις επειδη δουλευω σε μεσημεριανάδικο ????
ουστ ρε..
γαβ γαβ
Εσεις πάτερ δε μετράτε. Ειστε της κριτικής επιτροπής και έχετε άλλο συμβόλαιο
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οχι. εκει ειμαι προισταμενος παραγωγης. ξερεις, ψαχνω τους μαλακες που καιγονται για κανενα 500άρικο και τετοια..πατερ! κανετε και ευχελαια στα μεσημεριαναδικα?
Επισκέπτης
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..σταματα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..οχι. εκει ειμαι προισταμενος παραγωγης. ξερεις, ψαχνω τους μαλακες που καιγονται για κανενα 500άρικο και τετοια..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κοιταξε, ειναι μια διαδικασια. θα την περασω στο συμβουλιο και θα ενημερωσω..καλη φαση. θελω και εγω να εργαστω στον τομεα σας! το αποφασισα σημερα. θελω και εγω να κανω μια εργασια της προκοπης. ρεκρουιτ για μοντς ποτε κανετε? (δεν κανω πλακα).. Αυτο ειναι λειτουργημα φιλτατε, οχι εργασια :-*
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.925
- Πόντοι
- 606
μαγκες δυσκολο.ασχοληθηκα κ εγω για να γινω mod αλλα εχω πληροφορια οτι για να προταθεις στο συμβουλειο πρεπει να προσκομησεις ακτινογραφια θωρακος,τεστ κοποσεως,υπερηχο,αξονικη,ιατρικο ιστορικο,ταυτοτητα,διπλωμα οδηγησης,εκκαθαριστικο(των πεντε τελευταιων ετων τουλαχιστο,διαβατηριο,πιστοποιητικο γεννησεως,οικογενειακης καταστασης και (βασικο) υπογραφη γονεων για ατομα κατω των 50 ετων.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Το γαμήσαμε κι αυτό το θρεντ.......
Επισκέπτης
ελα σ' εμενα με 100.000 plus καρτα απεριοριστων φραπε στο στριπ της αρεσκειας σου & 4 ct τον μηνα..Ρε φιλαράκο μισθωτός είμαι και γράφω 90000 annual gross plus adsl/car/gas/mob.
Και δεν χτυπάω κάρτα. Τι θες να σου βάλω και το Ε1 attached???????
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δώσε του και ένα διαρκείας για τον χάρτινο πρωταθλητή!Θα γουστάρει...ελα σ' εμενα με 100.000 plus καρτα απεριοριστων φραπε στο στριπ της αρεσκειας σου & 4 ct τον μηνα..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αμα είναι έτσι γίνομαι και Ολυμπιακός.....ελα σ' εμενα με 100.000 plus καρτα απεριοριστων φραπε στο στριπ της αρεσκειας σου & 4 ct τον μηνα..
Επισκέπτης
ασε ρε τις μαλακιες μην το διαβασει η παπια & μετα ποιος την γαμαει με το κλαμα που θα ριξει..Αμα είναι έτσι γίνομαι και Ολυμπιακός.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Χαλαρά παίρνω και τη θέση του Γκαγκάτση.....Δώσε του και ένα διαρκείας για τον χάρτινο πρωταθλητή!Θα γουστάρει...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Θα της παραχωρήσω τα 2 сt....... Ολοι έχουν την τιμή τους.........ασε ρε τις μαλακιες μην το διαβασει η παπια & μετα ποιος την γαμαει με το κλαμα που θα ριξει..
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.925
- Πόντοι
- 606
λιγο χιουμορ γαμαει το θρεντ??δεν ειχα τετοια προθεση..Το γαμήσαμε κι αυτό το θρεντ.......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν είναι προσωπικό....λιγο χιουμορ γαμαει το θρεντ??δεν ειχα τετοια προθεση..
Οπου εμφανίζεται ο πλέζουρας αρχίζουν οι παρτούζες......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 522
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 312
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις