Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πλήγωσέ με.σε προκαλω! εκτος και να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας :dancing:
Ρε φιλαράκο μισθωτός είμαι και γράφω 90000 annual gross plus adsl/car/gas/mob.
Και δεν χτυπάω κάρτα. Τι θες να σου βάλω και το Ε1 attached???????

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Enforcer και Voltaire κάνετε το λάθος να απαντάτε.Οπότε μου είναι εύκολο να σας τσακίσω.

Τα γραφόμενά σου δείχνουν οτι υπάρχει πρόβλημα - το οποίο όμως δεν ξεπερνιέται. Λυπάμαι.

Αν εχεις τη διανοητική ικανότητα απάντησε στα θέματα τα οποία ζητούν την τοποθέτησή σου και τα οποία αναφέρω στο ποστ 529.

Αλλιώς βγες σε κανα μεσημεριανό σόου και πες τις απόψεις σου. Νούμερα σαν εσένα κάνουν καλή τηλεθέαση.

Ή τράβα να σπουδάσεις Ζιμπάμπουε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Αλλιώς βγες σε κανα μεσημεριανό σόου και πες τις απόψεις σου. Νούμερα σαν εσένα κάνουν καλή τηλεθέαση.

δηλαδη τωρα με βριζεις επειδη δουλευω σε μεσημεριανάδικο ????

ουστ ρε..

γαβ γαβ

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πατερ! κανετε και ευχελαια στα μεσημεριαναδικα?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πατερ! κανετε και ευχελαια στα μεσημεριαναδικα?
οχι. εκει ειμαι προισταμενος παραγωγης. ξερεις, ψαχνω τους μαλακες που καιγονται για κανενα 500άρικο και τετοια..

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλη φαση. θελω και εγω να εργαστω στον τομεα σας! το αποφασισα σημερα. θελω και εγω να κανω μια εργασια της προκοπης. ρεκρουιτ για μοντς ποτε κανετε? (δεν κανω πλακα).. Αυτο ειναι λειτουργημα φιλτατε, οχι εργασια  :-*

Επισκέπτης
οχι. εκει ειμαι προισταμενος παραγωγης. ξερεις, ψαχνω τους μαλακες που καιγονται για κανενα 500άρικο και τετοια..
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..σταματα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλη φαση. θελω και εγω να εργαστω στον τομεα σας! το αποφασισα σημερα. θελω και εγω να κανω μια εργασια της προκοπης. ρεκρουιτ για μοντς ποτε κανετε? (δεν κανω πλακα).. Αυτο ειναι λειτουργημα φιλτατε, οχι εργασια  :-*
κοιταξε, ειναι μια διαδικασια. θα την περασω στο συμβουλιο και θα ενημερωσω..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.925
Πόντοι
606
μαγκες δυσκολο.ασχοληθηκα κ εγω για να γινω mod αλλα εχω πληροφορια οτι για να προταθεις στο συμβουλειο πρεπει να προσκομησεις ακτινογραφια θωρακος,τεστ κοποσεως,υπερηχο,αξονικη,ιατρικο ιστορικο,ταυτοτητα,διπλωμα οδηγησης,εκκαθαριστικο(των πεντε τελευταιων ετων τουλαχιστο,διαβατηριο,πιστοποιητικο γεννησεως,οικογενειακης καταστασης και (βασικο) υπογραφη γονεων για ατομα κατω των 50 ετων.

Επισκέπτης
Ρε φιλαράκο μισθωτός είμαι και γράφω 90000 annual gross plus adsl/car/gas/mob.
Και δεν χτυπάω κάρτα. Τι θες να σου βάλω και το Ε1 attached???????
ελα σ' εμενα με 100.000 plus καρτα απεριοριστων φραπε στο στριπ της αρεσκειας σου & 4 ct τον μηνα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom