You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η γενιά των G700
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 859
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
laki μη μπαίνεις θέμα ηγέτης Βενιζέλος και Παλάτι γιατί από παλιότερα posts αν θυμάμαι έχω διαβάσει απαντήσεις, που φέρουν σε πολλή δύσκολη θέση ένα καλώς νοούμενο Δεξιό σαν εσένα.
Καταρχήν δεν είμαι Δεξιός. Υπό καμία έννοια.
Εκτός κι αν βαπτίζεις Δεξιό , όποιον δεν είναι αναρχικός ή κομμυονιστής.
Για το Βενιζέλο δεν έχω κανένα πρόβλημα να κουβεντιάσω.
Αλλά είναι θέμα για γνώστες και όχι για κρατικοδίαιτους που διάβασαν στο ένθετο των Νέων , του Βήματος ή της Ελευθεροτυπίας ότι για το 1922 έφταιγε το ότι έπεσε ο "Εθνάρχης" και πήρε την εξουσία η κακιά Δεξιά που έφερε πίσω τον κακό Βασιλιά και έτσι χάσαμε τον πόλεμο που με τον ... Εθνάρχη θα κερδίζαμε σίγουρα.
Για όποιον καλόπιστο ενδιαφέρεται να μάθει ιστορία , θα του έβαζα μερικά ερωτήματα να ψάξει να τα απαντήσει από όποια πηγή θέλει.
1)Ποιά ήταν τα αποτελέσματα των Εκλογών του 1920.Ποιός ο εκλογικός νόμος και τους αριθμούς των ψήφων.
2)Ποιά η στάση στις εκλογές αυτών παραδοσιακών υποστηρικτών του Βενιζέλου, όπως οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης.
3)Ποιά η στάση του νεοσύστατου τότε ΚΚΕ.
4)Τι έγραψαν οι ίδιοι οι αριστεροί για τη στάση τους στον πόλεμο μέχρι το 1922.
5)Τι έγραψε ο τότε αρχηγός της αριστεράς Σταυρίδης. Τι έγραψε Ζαχαριάδης για την ήττα του 1922.
6)Ποιά ήταν η πρόβλεψη του Μεταξά σε σχετική εργασία του από το 1915, για υποτιθέμενο πόλεμο στην Μ.Ασία.
Φυσικά τέτοιες γνώσεις δεν περιμένουμε να τις έχουν οι αναγνώστες της παλιάς Αυριανής , όπως ο δημόσιος υπάλληλος persona ...
Επισκέπτης
τελικα τις πταιει???
η δεξια η ο κοκκαλης???
περσονα μαζι θα κανουμε την επανασταση ρε(γιατι τις επαναστασεις τις κανουν οι χορτατοι & οχι οι πειναλες)..
Υ.Γ απο τωρα σου δηλωνω οτι ο ΘΡΥΛΟΣ θα ειναι ΜΟΝΙΜΟΣ πρωταθλητης ΠΑΝΤΟΥ,αφου θα εχουμε διαλυσει ολες τις υπολοιπες ομαδουλες μετα την επικρατηση της επαναστασης..
η δεξια η ο κοκκαλης???
περσονα μαζι θα κανουμε την επανασταση ρε(γιατι τις επαναστασεις τις κανουν οι χορτατοι & οχι οι πειναλες)..
Υ.Γ απο τωρα σου δηλωνω οτι ο ΘΡΥΛΟΣ θα ειναι ΜΟΝΙΜΟΣ πρωταθλητης ΠΑΝΤΟΥ,αφου θα εχουμε διαλυσει ολες τις υπολοιπες ομαδουλες μετα την επικρατηση της επαναστασης..
Επισκέπτης
ρεεεεεεεεεεεεε..γιατι βριζετε τον λαλακη???ακου δεξιος..ποσες φορες πρεπει να δηλωσει φασιστας για να τον πιστεψετε???ντροπη αγιες ημερες..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αγαπητέ, πολλές φορές έχω πεί... Τι κάθεσαι ρε μαλάκα και ασχολείσαι.... Από την άλλη δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να υποφέρουν, πείνα, δυστυχία και δεν μπορώ τότε ούτε να κοιμηθώ. Δεν θέλω να νιώθω προσωπικά υπεύθυνος δια της αδράνειας (αφού όπως και η κοπελιά μου έχει πεί τα έχεις όλα τι ασχολείσαι) ότι δεν είμαι με το σωστό και το δίκαιο.Πιστευω παντως οτι ο καθενας αν θελει να ψαξει την αληθεια για ενα θεμα και να εχει μια αντικειμενικη αποψη μπορει να το κανει παρολα τα εμποδια.
Αν καποιος βολευεται με την εικονα που του παρουσιαζει η οικογενεια του και το περιβαλλον του γενικοτερα ειναι αλλο θεμα.Και πιστευω οτι εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης αυτος αφου εθελοτυφλει.
Παντως μου κανει εντυπωση που ασχοληθηκες τοσο με αυτο το θεμα , το εψαξες και ειχατε τετοιες συζητησεις πολυταραχες με τον πατερα σου.
Γιατι εγω φροντιζω οι συζητησεις με τους γονεις μου να περιστρεφονται κυριως γυρω απο το καρνε των επιταγων που θα μου κοψει
Οσο για τους γνωστούς δεξιούς μαλάκες του σάιτ δηλώ τα κάτωθι.
1.
Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.
2.
Σπούδασα με εξετάσεις από Πανελλήνιες και βρήκα μόνος μου δουλειά (μέσα από το Πανεπιστήμιο) σε αντικείμενο που δεν έχει καμμιά σχέση με την εργασία του Πατρός.
3.
Δουλεύω σε πολυεθνική.
4.
Οι πρασινοφρουροί είχαν την οικογένειά μου φακελλωμένη και εμένα προσωπικά με έχουν κυνηγήσει στα φοιτητικά μου χρόνια ΠΑΣΟΚΙΑ ως δεξιό ουκ ολίγες φορές.
Οποιος λέγει την αλήθεια για τους μεν έλληνες κομμουνιστές είναι οπορτουνίστας , για τους δε έλληνες γόνους δεξιών είναι πρασινοφρουρός και δημόσιος υπάλληλος.
Γαμιέστε και οι μεν και οι δε καθώς είστε η όψη του ίδιου κάλπικου νομίσματος που ταλανίζει δεκαετίες τώρα τον τόπο αυτό.
Κσι εδώ τελειώνω καθώς εάν θέλω να διαφωνήσω με δεξιούς το κάνω και δημιουργικότερα εντός της οικογενείας μου. Αντε γεια κομπλεξικοί πάσας ιδεολογίας.
Επισκέπτης
Οποιος λέγει την αλήθεια για τους μεν έλληνες κομμουνιστές είναι οπορτουνίστας , για τους δε έλληνες γόνους δεξιών είναι πρασινοφρουρός και δημόσιος υπάλληλος.
Γαμιέστε και οι μεν και οι δε καθώς είστε η όψη του ίδιου κάλπικου νομίσματος που ταλανίζει δεκαετίες τώρα τον τόπο αυτό.
Κσι εδώ τελειώνω καθώς εάν θέλω να διαφωνήσω με δεξιούς το κάνω και δημιουργικότερα εντός της οικογενείας μου. Αντε γεια κομπλεξικοί πάσας ιδεολογίας.
Αυτο ακριβως πιστευω ειναι το σαρακι που τρωει την Ελλαδα.Ο φανατικος κοματισμος.Για εμενα και οι ακροδεξιοι και οι κουμουνιστες ειναι το ιδιο.Ο καθενας σκεφτεται μονοπλευρα και λεει σαν παπαγαλακι οτι του εχουν μαθει οι δικοι του.
Μονο τα παγκακια των κοματων στα πανεπιστημια να δεις καταλαβαινεις την διασταση του προβληματος του κομματισμου.
Στην Αγγλια στα universe εκει δεν υπαρχουν τετοιες παπαριες.
Για αυτο και εγω τα γραφω αυτα στα αρχιδια μου και σε καθε συνελευση που παιζουν μπουνιες και κλωτσιες στα αμφιθετρα τα διαφορα κοματα εγω πηγαινω καμια τσαρκα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ορθόν... Αλλά επί του πρακτέου με νέους τριαντάρηδες με δομή σκέψης (ανάθεμα αν μπορεί να χαρακτηριστεί ως δομημένη) τύπου λάκη κλπ..... δεν υπάρχει φίλε γιατρειά... Είτε δηλώνουν αριστεροί, είτε αναρχοκομμουνιστές, είτε δεξιοί, είτε φασίστες. Είναι θέμα ελλείμματος εγκεφάλου, όχι ιδεολογίας........Το θέμα είναι ότι από τη κληρονομική ευρωστία τύπου Δεξιάς, περάσαμε ΚΑΙ στη δημοσιομιζοευρωστία τύπου ΠΑΣΟΚ, μοντέλα που και τα δύο τη παρούσα στιγμή δεν επαρκούν.
Έτσι είναι αλλά φαίνεται ότι το 83,5% διαφωνεί.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ελα ρε ομαδάραααααααααααααααααα. Εγώ και ο πλε θα αναμορφώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική οικονομία. Το μοντέλο που προτείνω είναι το εξής:περσονα μαζι θα κανουμε την επανασταση ρε(γιατι τις επαναστασεις τις κανουν οι χορτατοι & οχι οι πειναλες)..
Πολιτικά θα υπάρχει μόνο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Ποδοσφαιρικά θα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός.
Οικονομικά θα υπάρχει μισθός μόνο για αυτούς που ζουν με χρυσά κουτάλια.
Ως αστυνομία πόλεων θα ανβαλάβει η Θύρα 7.
Ετσι απλά και δημοκρατικά εγώ και ο πλέ θα φέρουμε σ αυτή τη χώρα την αλλαγή.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ετσι απλά απάντησες στην ερώτησή μου.....Έτσι είναι αλλά φαίνεται ότι το 83,5% διαφωνεί.
ΤΙΣ, ή ΤΙ φταίει λοιπόν;
Απλά και δυαδικά η μαλακία που δέρνει τον έλληνα...........
τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη γενιά των 700 euro ?
'εχετε υπόψη το tsounami που πλησιάζει και δεν θα υπάρχει όχι των 700, ούτε των 300κοσίων γενιά ?
Πότε σκάει το κύμα;
Φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η κατάσταση δεν ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Υποκλίνομαι...
Οσο για τα δεξιά υαλληλάκια που ομιλόυν γαι Καγιέν και Φαραντούρη έχω μια απάντηση και να την θυμούνται....
Προτιμώ αριστεροστροφος με Καγιέν που αγόρασε με τα φράγκα μου, παρά δεξιόστροφος με καγιέν που αγόρασα με τα φράγκα του μπαμπά... Συγγνώμη με τα φράγκα υπαλλήλων-δούλων του μπαμπά.
Οσο για την καραμέλα ότι οι αριστεροί και κομμουνιστές πρέπει σύμφωνα με το δικό σας μοντέλο κληρονομικής ευρωστίας και εξουσίας να είναι ξυπόλυτοι και πειναλέοι, είναι αυτή ακριβώς που σας πνίγει όταν βλέπετε ότι τα προνόμοια που κάποιοι σας μεταβιβάζουν, άλλοι τα αποκτούν με αξιοκρατία και προσωπική εξέλιξη.
Βεβαίως στον δεξιό γόνο που τα χει όλα έτοιμα ο 700άρης πειναλέος είναι ΓΤΠ και υποχείριο. Η ζημιά έρχεται από αυτόν που τρίζει την παντοκρατορία εκ των έσω γιατί πρώτον γνωρίζει πράγματα που μπορούν να διαλύσουν την κληρονομική του ευρωστία και πολύ περισσότερο γιατί έχοντας ανεξαρτησία πολιτική, οικονομική και πνευματική το πολύ πολύ να του κλάσσουν τ αρχίδια.........
Και ναι ρε πουσταράδες μπορείς να έχεις λεφτά και να είσαι πετυχημένος και να είσαι και αριστερός.... Δλδ απλά να μην είσαι μοναχοφάης. Γύρνα πίσω στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ λακαμά... Μπορεί και από αυτό το γραφείο που κάθεσαι να έχω περάσει ως έφηβος............
Έχεις περίεργη αίσθηση του χιούμορ τελικά...
Σε λίγο θα μας πεις ότι μόνο οι δεξιοί εργοδότες απασχολούν κόσμο με € 700 και ότι οι "αριστεροί" (αυτοί με την καγιέν και τη φαραντούρη) έχουν ανθρώπινο πρόσωπο και δεν πίνουν το αίμα του εργάτη...
Ξεχνάς βέβαια ότι η τάξη των g700 δημιουργήθηκε επί πασοκ...
Φυσικά, το χρηματιστήριο και τη μετακίνηση του πλούτου σε μια δράκα αυτοδημιούργητων αριστερών (εδώ γελάτε) το προκάλεσε η επάρατος "δεξα" που έλεγε και ο Σημίτης, διότι δημιούργησε απωθημένα στο δημοκρατικό κόσμο και κάπου έπρεπε να ξεσπάσει...
Και κάτι άλλο γραφικέ, διότι έχεις αρχίσει να γίνεσαι εκνευριστικός εκτός από αστείος:
Δεν ήμουν στην οννεδ ή στη δαπ...Ποτέ...Ούτε και σε κάποια άλλη παράταξη οποιασδήποτε ιδεολογίας...Εσύ ομολογείς ότι ήσουν μέχρι που ως νέος Σαούλ έγινες απόστολος παύλος του αλέκου και του αλέξη τρομάρα σου..
Τελείωσα δημόσιο σχολείο, πανεπιστήμιο και τα μεταπτυχιακά μου τα έκανα ελλάδα...Εσύ μας είπες ότι πήγες σε αμερικάνικο σχολείο και έδινες και εξετάσεις για μεταπτυχιακά στις ηπα...Οποία υποκρισία...
Και φυσικά, ο πατέρας μου δεν κατείχε δημόσιο αξίωμα στην 7ετία, κάθε άλλο...
Ε, φανταστικέ αυτοδημιούργητε αριστερέ επιχειρηματία;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ορθόν...... Αλλά που να κάνω διάλογο. Αφού και αυτά στα οποία συμφωνώ πάντα καταλήγουν σε αυτό που ακού 20 χρόνια τώρα τον πατέρα μου....Δεν νομίζω ότι ο λακις έχει σε πολλά άδικο, αλλά πρεπει να ξεχωρίσει κανείς ανάμεσα σε προσβολές, αναρχοκομμούνια, Εξάρχεια, Λαμπράκη κλπ το statement
Για όλα φταίει και γαμιέται το ΠΑΣΟΚ.......................
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν είπα ποτέ ότι έδωσα εξετάσεις για μεταπτυχιακά στις ΗΠΑ... Για πανεπιστήμιο έδωσα...Έχεις περίεργη αίσθηση του χιούμορ τελικά...
Σε λίγο θα μας πεις ότι μόνο οι δεξιοί εργοδότες απασχολούν κόσμο με € 700 και ότι οι "αριστεροί" (αυτοί με την καγιέν και τη φαραντούρη) έχουν ανθρώπινο πρόσωπο και δεν πίνουν το αίμα του εργάτη...
Ξεχνάς βέβαια ότι η τάξη των g700 δημιουργήθηκε επί πασοκ...
Φυσικά, το χρηματιστήριο και τη μετακίνηση του πλούτου σε μια δράκα αυτοδημιούργητων αριστερών (εδώ γελάτε) το προκάλεσε η επάρατος "δεξα" που έλεγε και ο Σημίτης, διότι δημιούργησε απωθημένα στο δημοκρατικό κόσμο και κάπου έπρεπε να ξεσπάσει...
Και κάτι άλλο γραφικέ, διότι έχεις αρχίσει να γίνεσαι εκνευριστικός εκτός από αστείος:
Δεν ήμουν στην οννεδ ή στη δαπ...Ποτέ...Ούτε και σε κάποια άλλη παράταξη οποιασδήποτε ιδεολογίας...Εσύ ομολογείς ότι ήσουν μέχρι που ως νέος Σαούλ έγινες απόστολος παύλος του αλέκου και του αλέξη τρομάρα σου..
Τελείωσα δημόσιο σχολείο, πανεπιστήμιο και τα μεταπτυχιακά μου τα έκανα ελλάδα...Εσύ μας είπες ότι πήγες σε αμερικάνικο σχολείο και έδινες και εξετάσεις για μεταπτυχιακά στις ηπα...Οποία υποκρισία...
Και φυσικά, ο πατέρας μου δεν κατείχε δημόσιο αξίωμα στην 7ετία, κάθε άλλο...
Ε, φανταστικέ αυτοδημιούργητε αριστερέ επιχειρηματία;
αλλά τι να κάθομαι να εξηγώ....
Το κόμπλεξ του δεξιού το ποιός την εχει πιό μεγάλη, έχει πιο πολλά λεφτά και πιο πολλά πτυχία μεγαλουργεί για άλλη μια φορά.
Υποκριτής λοιπόν είναι αυτός που αναγνωρίζει τα λάθη των συν αυτώ και προσπαθεί να βελτιώσει τη ζωή άλλων, όχι μόνο τη δική του.
Πεφωτισμένος αναμορφωτής και "μεταρρυθμιστής" είναι ο οπαδός του Ζαγορίτη και του Τσιτουρίδη.
ΦΕΥ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αδελφέ δεν απευθύνεσαι σε έναν.... Βάσει μαθηματικής πράξης με βάση την απογραφή του 2000 απευθύνεσαι στο 83.5% επί 10 μύρια... Δλδ περίπου σε 8 μύρια ανθρώπους που δεν βrίσκουν καμμιά σχέση σε αυτό που συζητάμε με το G700.Πότε σκάει το κύμα;
Φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η κατάσταση δεν ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη
Τελικά είχε απόλυτο δίκαιο ο Αινστάιν......
και πως προσομοιώνεται η γενιά των 700 με το νέο ίνδαλμα τον Προεδρο Τσίπρα, γόνο μεγαλοεργολάβων - πατέρας εργολάβος Πολ. Μηχανικός, και 3 αδέλφια όλοι μεγαλύτεροι ηλικιακά, όλοι Πολ. Μηχανικοί εργολάβοι ... Δίοδος ΑΤΕ η οικογενεική επιχείρηση ....
Και πόσο αξιόπιστη η εργοληπτική τους εταιρέια που ασχολειται με εργολαβίες δημοσίου αποκλειστικά ... δες τα έργα και τις ημέρες στην Νομαρχία Ανατ. Αττικής ....
Και πόσο αξιόπιστη η εργοληπτική τους εταιρέια που ασχολειται με εργολαβίες δημοσίου αποκλειστικά ... δες τα έργα και τις ημέρες στην Νομαρχία Ανατ. Αττικής ....
Επισκέπτης
εγω μιλαω σοβαρα & εσυ μου γαμας το ονειρο ρε μαλακα περσονα..
ποιος την γαμει την νεα δημοκρατια???
με χαλασες..
συνεχισε να μαλακιζεσαι με τον λαλακη..
ποιος την γαμει την νεα δημοκρατια???
με χαλασες..
συνεχισε να μαλακιζεσαι με τον λαλακη..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 540
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις