Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Έλα ρε, τρεις φορές το άλλαξες το μήνυμα σου. Αποφάσισε.

Και εκείνο το "Να και ο μαλάκας ο Νεοέλληνας" γιατί το έσβησες;

Βρίσε όσο θέλεις. Δεν με πειράζει.

Εγώ θα σε ευχαριστήσω γιατί μου θύμισες την Αλβανία. Όντως πρέπει να πάω στο Δυρράχιο για μιά δουλειά που έχω αναλάβει.
I am not exactly looking forward to it, αλλά τι να κάνουμε.

Ιδιαίτερα όταν σκέφτομαι ότι εσύ θα βρίσκεσαι στο Mexico City να βάζεις την ταφόπλακα στην ξεπερασμένη NAFTA (North American Free Trade Agreement για τους πολυπληθείς φίλους σου εδώ) και να επιλαμβάνεσαι να κάνεις ironing out the kinks της ενοποίησης των τριών οικονομιών.

Αν θέλεις σου συστήνω και ένα καταπληκτικό μπουρδέλο στην Tijuana όπου παίζει ακόμη το γνωστό show με τον γάϊδαρο.

δεν έσβησα τιποτα ....

ανοίγουμε συντομα swiss diamond hotel οπότε θαχω κι εγω κονάκι να μενω και να γαμαω ...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Με απογοητεύεις.
Μα είναι δυνατόν κάποιος που ξέρει 3 γλώσσες, με 2 Master, 1 Ph.D. (ή μήπως το αντίστροφο) και μακροχρόνια καριέρα στην Ελβετία να μην μπορεί να γράψει ένα στοιχειώδες κείμενο σε σωστά Αγγλικά. Αποφεύγοντας γραμματικά λάθη. Μη μεταφράζοντας αυτολεξί από τα Ελληνικά.
Ιδιαίτερα όταν πρίν από λίγο έχει βάλει χέρι στον Γεώργιο Παπαδόπουλο για ορθογραφικά λάθη.

Μα να υποπίπτεις μέσα σε 10 γραμμές 2 φορές στο ίδιο λάθος;
Greece deserves worst than its current situation , and here is the simple why.
There are rules , even in Mafioso games. Greece is worst than that ... Have nice day .
Τσ,τσ, τσ. Κατανοώ ότι γράφεις εν βρασμώ ψυχής, αλλά ένας διαπραγματευτής σαν εσένα ποτέ δεν πρέπει να χάνει την ψυχραιμία του.
Πως θα κλείσεις εκείνο το deal για το αέριο της Κασπίας άμα αρπάζεσαι έτσι;

Γιατί είναι κρίμα να χάσεις εκείνο το substantial commission που σε περιμένει για κάτι τέτοιο:
I live in a country not USA any way.
How kind of you to let us know that you live in a country. Here, in this forum, we were under the impression that you live in Rafina.

I live in a country not USA any way. So, I, as a Greek living abroad, ........
Eh, do not repeat yourself. We have already established the fact that you live in another country.
Also do not translate verbatim from your native language:
"the simple why" = το απλό γιατί

You too.
And thanks for the warning. We are deeply obliged.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά βολταίρε όταν έχεις κέφια είσαι hilarious......
Πες μου και σε πμ σε παρακαλώ σε ποιό σκολείο τελείωσες..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
και ο Ceausescu ειχε καταφέρει το ίδιο αλλά ξερεις οι υπηκοοι δεν συμφωνούν ....

ο κοσμάκης θέλει ναχει και καλη ζωή ....

οι υπηκοοι σε αυτη τη χωρα επιλεγουν με  κομμα βαση τη μελλοντικη τους επαγγελματικη αποκατασταση
(δημοσιο).αυτη ειναι η καλη ζωη?
φατε τα 700 ευρω τοτε και φατε το τσιπρα το γιωργακη και το κωστακη στη μαπα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι υπηκοοι σε αυτη τη χωρα επιλεγουν με  κομμα βαση τη μελλοντικη τους επαγγελματικη αποκατασταση
(δημοσιο).αυτη ειναι η καλη ζωη?
φατε τα 700 ευρω τοτε και φατε το τσιπρα το γιωργακη και το κωστακη στη μαπα!
Ζητω η Επανάστασης........
Αποφάσισε εάν θέλεις να μιλάς την καθαρεύουσα ή την δημοτική. Επίσης αποφάσισε εάν επευφημείς, ή ζητάς κάτι......

Επισκέπτης
Ζητω η Επανάστασης........
Αποφάσισε εάν θέλεις να μιλάς την καθαρεύουσα ή την δημοτική. Επίσης αποφάσισε εάν επευφημείς, ή ζητάς κάτι......

την προστακτικη στους οικειους σου σε παρακαλω.
οχι σε εμενα.το πως θα μιλαω ειναι δικο μου θεμα οπως και το τι πρεσβευω.

ζητω η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ της 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Ο αποθαμένος δεν τα πήγαινε καλά με την πολιτική.
Εσύ δεν τα πας καθόλου καλά με τα ελληνικά.......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Η Επανάστασις της Επαναστάσεως γαμώ το φελέκι μου!
Δες καμια αφίσα της εποχής τουλάχιστον!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Πλακα-πλακα η Ελλαδα ειναι τοσο μεγαλο μπουρδελο που πιστευω οτι πολλοι θα αναπολουν τους προδοτες της Χουντας. Το θεμα ειναι οτι οι σημερινοι (και χθεσινοι) που κυβερνουν ειναι λιγοτερο προδοτες η λιγοτερο χουντα?

Εμενα με στεναχωρει το γεγονος οτι η Ελλαδα εχει δυνατοτητες αλλα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πλακα-πλακα η Ελλαδα ειναι τοσο μεγαλο μπουρδελο που πιστευω οτι πολλοι θα αναπολουν τους προδοτες της Χουντας. Το θεμα ειναι οτι οι σημερινοι (και χθεσινοι) που κυβερνουν ειναι λιγοτερο προδοτες η λιγοτερο χουντα?

Εμενα με στεναχωρει το γεγονος οτι η Ελλαδα εχει δυνατοτητες αλλα...
Ορίστε;;;;;;;;;
Η Ελλάδα έχει δυνατότητες;
Ποιές ακριβώς εννοείτε κύριε; Τη Βαριά της βιομηχανία; Τα ακαταμάχητα αγροτικά προιόντα της; Τις υποδειγματικές της τουριστικές υπηρεσίες;
Που είναι η Ελλάς ΟΕΟ;
Ακόμα και μια Χούντα της προκοπής δεν είναι άξια να δημιουργήσει. Και προτού παρεξηγηθώ, για μένα Χούντα γιαλαντζί δεν είναι Χούντα. Οι πραγματικές Χούντες δεν πέφτουν με διαδηλώσεις πιτσιρικάδων άοπλων........
Χούντα είπατε; Από που να αρχίσω; Απ τον Φράνκο, τον Πινοσέτ, τον Μπατίστα, τον Στάλιν, Τον Χουσσείν, τον Χομεινί;
ΧΑ ΧΑ, και όλοι αυτοί τον Παναγούλη απλώς θα τον βασάνιζαν φοβούμενοι την αντίδραση του λαού.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Η Χούντα μάγκα η πραγματική έχει αίμα. Πολύ αίμα.... Και όταν ανεβαίνει και κατά τη διάρκεια και όταν πέφτει.

Επισκέπτης
Η Επανάστασις της Επαναστάσεως γαμώ το φελέκι μου!
Δες καμια αφίσα της εποχής τουλάχιστον!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...ξερω εγω τι λεω.......
warnwarn.gif
 δεν[/URL] κανουμε off-topic..

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Και φασίστας και π..ς δλδ :2funny: :2funny: Sorry αλλά εγώ φασίστα, όπως λέγανε οι παλιότεροι  - μπάτσο χωρίς @@ για τις αστυνομικίνες - δε παραδέχομαι

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
  Αφου πιασαμε τις ξενες γλώσσσες οριστε και εκπρωσωποι του ισπανικου(??) g700 μονο που αυτοι παιρνουν 1000€ εξου και milleouristas (300€ ειναι μισο ενοικιο και ισως παραπανω)

[youtube=425,350]QH-FVfpD4eU[/youtube]

δεν ξερω ισπανικα αλλα futuro ειναι το μελλον και facturas ι λογαριασμοι αρα σε ελευθερη μεταφραση οχι μονο δεν εχω μελλον αλλα δεν μπορω να πληρωσω τα φακτουρας!!!

Μεχρι η ελληνικη tv δειξει πως την βγαζει καποιος με 700€ (survivor 700E) ας δειξει τουλάχιστον αυτό!

[youtube=425,350]eigSqIz8Z-4[/youtube]

εδιτ παρτε και στα γαλλικα ενα κειμενο για τους Ισπανους G7001000

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
ρε κμαν, αν ανεβουν τα αλλα 8 ανεβαινει AYTOMATΩΣ το κριτηριο εισαγωγης. ΕΛΛΗΝΙΚΑ το λεω τοση ωρα. Αν δηλαδη γινει ο γαμαω head of department η το πανεπιστημιο παρει κονδυλιο για μεγαλο συνεδριο, ανεβασει το επιπεδο σπουδων και ουτω καθεξης, κανουμε συμβουλιο και ανεβαζουμε το κριτηριο εισαγωγης. ποσες φορες πρεπει να το πω!!! σαν αποτελεσμα αυτου, στην τελικη ανεβαινει και η καταταξη. Αλλα το εντρυ το γαμημενο δεν ανεβαινει μονο του!!! δεν μας την καβλωνει δηλαδη και βαζουμε το υπεργαμαω Α λεβελ ως προυποθεση. Ναι, ολοι συμφωνουμε με την διακριση στην εισαγωγη, αλλα το δεντρο σου κρυβει το δασος

*le sigh*

ΦΕΕΕΕΕΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΝΤΟΛΙΙΙΙΙΙΙΝΟΟΟΟΟΟΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΩΩΩΣ ΠΟΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!

σε επρηξα ε? παρομοιως! αν ειχα αρχιδια φιλε, τσουρεκια θα μου τα 'χες κανει απο το πρηξιμο!

οσο για αυτο
ναι, ειμαι πραγματικα ενας απαισιος, μυστηριωδης ανθρωπος, αθεος και σιχαμερος και συχναζω στα μπουρδελα. πως με καταλαβες βρε παιδακι μου. Μπραβο!! ρε που πααααμε ρε που παμε..

ΥΓ  

η νομικη ειναι ιδιαιτερη περιπτωση, ναι μεν ισχυει το ευρωπαικο δικαιο αλλα απο χωρα σε χωρα υπαρχουν διαφορες. Μεχρι και το 2000 μπορω να σου πω με σιγουρια οτι ηθελε πολυ διαβασμα για ΔΙΚΑΤΣΑ και πολυς κοσμος απετυχε. και για να εξηγουμαστε, πιστευω οτι υπαρχουν πολλες ελλεινες και δευτεροκλασσατες σχολες εξω, και αγγλια και παντου. Δεν ειπα ποτε οτι δεν υπαρχουν η οτι οι ελληνες (και μη ελληνες)  φοιτητες εξω δεν ειναι ζωα..

Λοιπόν κοίτα Annoush για να τελειώνουμε,θα γράψω όλα τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται από τα αμερικανικά πανεπιστήμια για το ranking των σχολών.Τώρα αν εσύ δεν βλέπεις μέσα σε αυτά κάτι που λέγεται επιδόσεις σε στανταρισμένα τεστ και admission selectivity(βάσει scores σε προπτυχιακά στανταρισμένα τεστ),περνάμε πλέον στη σφαίρα του φανταστικού όπου ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι του καπνίσει.
Πάρε λοιπόν τη λίστα με τα αμερικανικά κριτήρια.
1.Αποτέλεσμα έρευνας για την υπόληψη του πανεπιστημίου μεταξύ πρυτάνεων,καθηγητών κλπ άλλων πανεπιστημίων(φοβερά υποκειμενικό κριτήριο που δέχεται μεγάλη κριτική)
2.Συγκράτηση φοιτητών.Πόσοι φοιτητές αποφοιτούν στα 6 έτη και πόσοι συνεχίζουν μετά το πρώτο έτος(επίσης αδύνατο να εκτιμηθεί χωρίς αναφορά σε άλλους αντικειμενικούς παράγοντες,εφόσον θα μπορούσε δυνητικά ένα πανεπιστήμιο να περνάει όλους τους φοιτητές στις εξετάσεις βάζοντας εύκολα θέματα για να ανέβει στην κατάταξη.Εδώ βλέπουμε και τη διγλωσσία και παγίδα όσων αφενός μέμφονται το ελληνικό πανεπιστήμιο γιατί όλοι τελειώνουν(άρα απάτη) και αφετέρου το κατηγορούν για αιώνιους φοιτητές(άρα αποτυχία αποφοίτησης,συνεπώς μείωση κατάταξης).Φαίνεται οτι οι τύποι αυτοί νομίζουν οτι οι άλλοι είναι αδαείς και δεν ξέρουν τι συμβαίνει ενώ δε χρειάζεται μεγάλη ευφυία για να αντιληφθείς την αντίφαση στην οποία πέφτουν.

3.Faculty resources.Εδώ περιλαμβάνονται καθαρά ζητήματα που άπτονται οικονομικών παραμέτρων όπως μισθοί διδακτικού προσωπικού,αναλογία σπουδαστών-διδακτικού προσωπικού και ποσοστό full time διδακτικού προσωπικού.
Προφανώς για τα παραπάνω δεν ευθύνεται ο φοιτητής,ούτε καν το διδακτικό προσωπικό.Συνεπώς τα ζητήματα αυτά μπορούν να αποτελέσουν μόνιμο επιχείρημα και δικαιολογία της χαμηλής θέσης στα rankings και είμαι σίγουρος οτι χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τους εν Ελλάδι πανεπιστημιακούς.
4.Οικονομικοί πόροι.Πόσα δαπανώνται ανά φοιτητή.
Εδώ πλέον τι να πούμε.Καθαρά οικονομικό μέγεθος,άνετα δικαιολογεί τη χαμηλή θέση των ελληνικών πανεπιστημίων σε σχέση με οικονομικά πιο προηγμένες χώρες για καθαρά οικονομικούς λόγους(Αυτά για να ξέρουμε τι πραγματικά κρύβεται πίσω από μια γενικόλογη δήλωση περί χαμηλής κατάταξης των πανεπιστημίων.Ξέρω οτι πολλοί προτιμούν τη γενικόλογη δήλωση και το εφφέ με τη χειραγώγηση από την αναλυτική παρουσίαση.Στα αρχίδια μου,ας μείνουν στη γενικολογία για να τους ξεσκεπάζω,καλύτερα είναι).

5.Διαφορά ανάμεσα στον αναμενόμενο και τον πραγματικό χρόνο αποφοίτησης.
Αναλύσαμε πιο πάνω γιατί το κριτήριο αυτό είναι σάπιο για τα ευρωπαικά δεδομένα και εντελώς ανακριβές για τα ελληνικά.Με βάση αυτό το κριτήριο η νομική Θράκης π.χ. όπου οι περισσότεροι τελειώνουν στα 4 χρόνια λόγω ευκολίας μαθημάτων και έλλειψης των εξαιρετικά δύσκολων πτυχιακών εξετάσεων στις συνθέσεις δικαίου,θα κατετάσσετο πολύ μπροστά από τη Νομική Αθηνών όπου ελάχιστοι τελειώνουν κανονικά λόγω των εξαιρετικά δύσκολων εξετάσεων και ο μέσος όρος παίρνει πτυχίο στα 6 ή πάνω χρόνια.Συνεπώς το ως άνω κριτήριο δεν ισχύει στο ελληνικό περιβάλλον και να θυμίσουμε την πετεινόμυαλη περηφάνεια όσων θεωρούν οτι επέτυχαν κατόρθωμα τελειώνοντας στα 4 χρόνια ένα Polytechnik τρίτης κατηγορίας του οποίου οι εξετάσεις ούτε κατά στοιχείο δε συγκρίνονται με αυτές του ελληνικού πολυτεχνείου.Για να μη νομίζουν κάποιοι οτι μπορούν να περνάνε το μπουρδολόγημά τους χωρίς συνέπειες.

6.Εργασίες.
Εδώ τι να πούμε.Αφήνουμε τους καθηγητές να τσακώνονται για το αν υπάρχουν κονδύλια ή όχι ή για το αν είναι απλώς τεμπέληδες.Απλά πράγματα.Αν τους κατηγορήσεις για έλλειψη ερευνητικής δραστηριότητας θα επικαλεστούν οικονομική δυσχέρεια της διεύθυνσης για χρηματοδότηση έρευνας και θα απαντήσουν οτι οι ίδιοι κάνουν εξαίρετο εκπαιδευτικό έργο που για την Ελλάδα είναι πιο σημαντικό από την έρευνα.Αν πάλι τους πεις ρε μαλάκες,ούτε που πατάτε στην τάξη,είστε υπναλέοι,δεν έχετε ιδέα από παιδαγωγικά αυτοί θα απαντήσουν οτι ναι μεν δεν έχουν παιδαγωγικές ικανότητες,παράγουν όμως σημαντική έρευνα.
Θες λοιπόν να τους γαμήσεις ολοσχερώς για να μην έχουν επιχειρήματα?Τους υποβάλλεις σε αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου με αντικειμενική αξιολόγηση των επιδόσεων των φοιτητών τους μέσω τεστ βαθμολογούμενων από ανεξάρτητη αρχή.
Αν οι φοιτητές τα σκατώσουν,τους λες κύριε δεν αξίζεις μία,κοιμάσαι όρθιος πάρε το πουλάκι σου και φύγε από εδώ πέρα.Αυτό ακριβώς κάνουν στις ΗΠΑ και συνεχώς οι άχρηστοι καθηγητές που κατάφεραν να παρεισφρύσουν απομακρύνονται αφού η μετριότητα της εκαπίδευσης που παρέχουν έχει καταστεί οφθαλμοφανής ως αντικειμενικά μετρήσιμη.

Για να πάμε τώρα και στο σημαντικότερο κριτήριο κατάταξης,αυτό που έχει πραγματική,αντικειμενική,αδιαφιλονίκητη αξία και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε χώρα ανεξαρτήτως περιβάλλοντος.
7.Α.Student selectivity(που σημαίνει ουσιαστικά εκλεκτικότητα του πανεπιστημίου στην επιλογή φοιτητών,ήτοι στην πράξη βαθμός δυσκολίας εισαγωγής στη σχολή,όπερ μεταφραζόμενον,επίπεδο βάσης στα τεστ για επιλογή στη σχολή).
Ακόμα Β.βαθμοί στα στανταρισμένα τεστ των εισαγωμένων φοιτητών.Το βλέπεις αυτό Annoush?Βαθμοί.Οι βαθμοί καθορίζουν την κατάταξη της σχολής.Είσαι στην ακαδημία,έπρεπε να το ξέρεις,προτιμάς όμως να χαιδεύεις αυτιά.Τώρα τι θα σκεφτείς να πεις πάλι?
Γ.Αναλογία των φοιτητών με υψηλά σκορ στα στανταρισμένα τεστ που γίνονται δεκτοί στο πανεπιστήμιο.
Annoush,το βλέπεις αυτό ή πρέπει να κάνω και κακά?Βλέπεις οτι το ποσοστό αρίστων μαθητών που απορροφά η Σχολή καθορίζει το ranking της?
Δ.Αναλογία υποψηφίων που έγιναν δεκτοί.
Ακριβώς.Οταν γίνεται δεκτό μόνο το 4% των υποψηφίων στην ιατρική του Χάρβαρντ π.χ. και δη αυτοί με τους κορυφαίους βαθμούς,ανεβαίνει το ranking του πανεπιστημίου.Σας φαίνονται διαστημικά όλα αυτά?Μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα οι μπουχέσες που απέτυχαν να εισαχθούν και τώρα κατηγορούν το σύστημα που τους πέταξε έξω οτι τάχα χαμηλώνει το ranking ή οτι έστω είναι άδικο?Πού είσαι Μπαμπινιώτη να μας αραδιάσεις τις θεωρίες σου γιατί το πανεπιστήμιο,δηλαδή εσύ πρέπει να παίρνει αυτούς που θέλει ανεξαρτήτως επίδοσης?Πού είναι όλοι αυτοί οι καραγκιοζοπαίχτες,απατεώνες του κερατά που μας έχουν φλομώσει με τις παπαροειδείς,φανταστικές θεωρίες τους που εφευρίσκουν για να δικαιολογήσουν τη θεσούλα τους?

Ιδού και το link.
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/College_and_university_rankings[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom