Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ακόμα και μια Χούντα της προκοπής δεν είναι άξια να δημιουργήσει. Και προτού παρεξηγηθώ, για μένα Χούντα γιαλαντζί δεν είναι Χούντα. Οι πραγματικές Χούντες δεν πέφτουν με διαδηλώσεις πιτσιρικάδων άοπλων........
Χούντα είπατε; Από που να αρχίσω; Απ τον Φράνκο, τον Πινοσέτ, τον Μπατίστα, τον Στάλιν, Τον Χουσσείν, τον Χομεινί;
ΧΑ ΧΑ, και όλοι αυτοί τον Παναγούλη απλώς θα τον βασάνιζαν φοβούμενοι την αντίδραση του λαού.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Η Χούντα μάγκα η πραγματική έχει αίμα. Πολύ αίμα.... Και όταν ανεβαίνει και κατά τη διάρκεια και όταν πέφτει.

Γεια σου ρε Kissinger!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γεια σου ρε Kissinger!
Αγαπητέ εάν είναι να κάνεις κάτι, κάντο καλά...
Αλλιώς μην το κάνεις καθόλου.........ή άντε και γαμήσου........
Απλά πράματα.......
Εχουμε αναγάγει εδώ στην Ελλάδα τον μπούλη Παπαδόπουλο σε δικτάτορα........
Ρε δε γαμιέστε λέω γω.......
Τζάμπα μάγκες, τζάμπα μάγκα επιλέγουν.........

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αγαπητέ εάν είναι να κάνεις κάτι, κάντο καλά...
Αλλιώς μην το κάνεις καθόλου.........ή άντε και γαμήσου........
Απλά πράματα.......
Εχουμε αναγάγει εδώ στην Ελλάδα τον μπούλη Παπαδόπουλο σε δικτάτορα........
Ρε δε γαμιέστε λέω γω.......
Τζάμπα μάγκες, τζάμπα μάγκα επιλέγουν.........

Ο πιο σίγουρος τρόπος να μην κάνεις λάθη, είναι να μην κάνεις τίποτα.

Κατά τα λοιπά, το post σου θύμιζε μία συνέντευξη του Kissinger σχετικά με την 7ετία, γι'αυτό και το ανέφερα.

Αυτά.

edit:
Σχετικά με τους "μάγκες": Αυτό που αναφέρεις είναι ο χρυσός κανόνας της δημοκρατίας. Οι συγκεκριμένοι τουλάχιστον της 7ετίας (απο βλακεία, από μαλακία whatever) πλήρωσαν για τα λάθη τους και δεν έκαναν κωλοτούμπες...ενώ τους δόθηκε η ευκαρία να παίζουν τέννις στο Ekali Club και να σφυράνε ανέμελα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο πιο σίγουρος τρόπος να μην κάνεις λάθη, είναι να μην κάνεις τίποτα.

Κατά τα λοιπά, το post σου θύμιζε μία συνέντευξη του Kissinger σχετικά με την 7ετία, γι'αυτό και το ανέφερα.

Αυτά.

edit:
Σχετικά με τους "μάγκες": Αυτό που αναφέρεις είναι ο χρυσός κανόνας της δημοκρατίας. Οι συγκεκριμένοι τουλάχιστον της 7ετίας (απο βλακεία, από μαλακία whatever) πλήρωσαν για τα λάθη τους και δεν έκαναν κωλοτούμπες...ενώ τους δόθηκε η ευκαρία να παίζουν τέννις στο Ekali Club και να σφυροάνε ανέμελα.

Φίλε δεν ξέρω τι είπε ο Κίσινγκερ... Ξέρω βεβαίως ότι έχει φάει πολλές χιλιάδες......
Για μένα ο Παπαδόπουλος ήταν πνευματικά κάτω του μέσου όρου. Και για να κάνεις χούντα χρειάζεσαι πολύ I.Q και πολλά κιλά ανηθικότητας για να χειραγωγείς όλους τους υποτελείς μαιντανούς.....
Η διαχείριση της απόπειρας λ.χ., όπως και η ίδια η απόπειρα Παναγούλη είναι για κόμικς....... Οι μεν έκαναν ήρωα έναν ερασιτέχνη ανοργάνωτο, οι δε δεν ακολούθησαν τους στοιχειώδεις κανόνες μιας Χούντας που σέβεται τον εαυτό της.
Απλά πράματα...... Πιάνεις, εξαφανίζεις, ανακρίνεις, θανατώνεις. Σκουπίστε τελειώσατε.........
Μιλάμε για γέλια και για κλάματα μαζί........

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οι μεν έκαναν ήρωα έναν ερασιτέχνη ανοργάνωτο, οι δε δεν ακολούθησαν τους στοιχειώδεις κανόνες μιας Χούντας που σέβεται τον εαυτό της.
Απλά πράματα...... Πιάνεις, εξαφανίζεις, ανακρίνεις, θανατώνεις. Σκουπίστε τελειώσατε.........
Μιλάμε για γέλια και για κλάματα μαζί........

Μπορεί, δεν αντιλέγω και δεν έχω γνώσεις διαχείρισης δικτατορίας.
Εγώ πάντως είχα μείνει με την εντύπωση, ότι επί 7ετίας έγιναν πολλά τέτοια πράγματα.
Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, δεν απαντώ.
Δεν έχω άποψη για την εποχή εκείνη, απλά από ότι ακούω και διαβάζω, κρίνω (μέσω των σύγχρονων ΜΜΕ).

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Δεν ξέρω τι ειπε ο Χενιγκερ αλλα να τι λέι σήμερα

οριστε και ο ορισμος του offtopication

[youtube=425,350]PMEde9uXrsM[/youtube]

θελω να φαω πρασινες τηγανητες μολώχες

Συνημμένα

• kissinger.JPG
    kissinger.JPG
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 29

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
7.Α.Student selectivity(που σημαίνει ουσιαστικά εκλεκτικότητα του πανεπιστημίου στην επιλογή φοιτητών,ήτοι στην πράξη βαθμός δυσκολίας εισαγωγής στη σχολή,όπερ μεταφραζόμενον,επίπεδο βάσης στα τεστ για επιλογή στη σχολή).
Ακόμα Β.βαθμοί στα στανταρισμένα τεστ των εισαγωμένων φοιτητών.Το βλέπεις αυτό Annoush?Βαθμοί.Οι βαθμοί καθορίζουν την κατάταξη της σχολής.Είσαι στην ακαδημία,έπρεπε να το ξέρεις,προτιμάς όμως να χαιδεύεις αυτιά.Τώρα τι θα σκεφτείς να πεις πάλι?

μα εξηγησα σε προηγουμενο ποστ ακριβως αυτο κμαν.

ρε κμαν, αν ανεβουν τα αλλα 8 ανεβαινει AYTOMATΩΣ το κριτηριο εισαγωγης. ΕΛΛΗΝΙΚΑ το λεω τοση ωρα. Αν δηλαδη γινει ο γαμαω head of department η το πανεπιστημιο παρει κονδυλιο για μεγαλο συνεδριο, ανεβασει το επιπεδο σπουδων και ουτω καθεξης, κανουμε συμβουλιο και ανεβαζουμε το κριτηριο εισαγωγης. ποσες φορες πρεπει να το πω!!! σαν αποτελεσμα αυτου, στην τελικη ανεβαινει και η καταταξη. Αλλα το εντρυ το γαμημενο δεν ανεβαινει μονο του!!! δεν μας την καβλωνει δηλαδη και βαζουμε το υπεργαμαω Α λεβελ ως προυποθεση. Ναι, ολοι συμφωνουμε με την διακριση στην εισαγωγη, αλλα το δεντρο σου κρυβει το δασος

θα ηθελα να παρακαλεσω τους συναγωνιστες να μου πουν αν το ποστ μου ειναι κατανοητο γιατι πραγματικα τοσο που επιμενει ο κμαν, εχω αρχισει να αναρωτιεμαι μηπως μου βαζει τιποτα βαλιουμ ο αντρας μου στον καφε μου και γραφω αλλ' αντ'αλλων.

δεν αντεχω αλλο κουραστηκα!

ΥΓ Η βικιπαιδεια δεν ειναι τοσο εγκυρη πηγη  για τα αγγλικα ρανκινγκς (και οχι μονο) οσο οι ταιμς. για τον απλουστατο λογο οτι ο καθενας κανει λογαριασμο και γραφει οτι θελει. Εγω παντα διαβαζω και το φορουν των συζητησεων και γενικως δεν την θεωρω τοσο απαξιωτικη οσο οι ανωτεροι μου στο χωρο, σαν τομεα αναφορας. Αν διαβασεις το κριτισισμ στην σελιδα που αναφερεις θα δεις οτι δεν ειναι ακριβως οπως τα λες μια και υπαρχουν πολλοι διαφορετικοι τομεις που βγαζουν ρανκινγκς και η ιδια η αμερικη εχει κινησει λυτους και δεμενους για να ειναι το ιδιο το συστημα πιο ακριβες

American college and university ranking systems have drawn criticism from within and outside higher education in Canada and the United States. Some institutions critical of the ranking systems include Reed College, Alma College, Mount Holyoke College, St. John's College, Earlham College, MIT, and Stanford University.

δεν ειμαι σιγουρη για τα αμερικανικα πανεπιστημια τι συμβαινει ακριβως, σου μιλησα για την αγγλικη ακαδημια  εξ αρχης. αλλα θα ρωτησω και θα μαθω.

εντιτ απο University of Stanford fellow scholar (δεν θα πω ονομα γιατι πως να πω στον ανθρωπο για τα μπουρδελα!):

Each college/school has a bevvy of admissions counselors who work through the office of admissions as well as a variety of deans to determine needs within departments, colleges, and the like for total enrollment numbers as well as diversity (meaning a mix of races and nationalities). By and large, colleges tweak their procedures and needs year-to-year, but there are rarely large changes put in place. It's hard to say what all US universities do...
although trends in education can drive department hires and effect the student balance.Universities will put more money into the physical sciences and mathematics rather than the humanities -- this is almost 100%So of course, the money and student selection goes there, but there is also the need to round out the population, too, but mostly with art and English and music. For well-endowed places like Harvard....there is more luxury and money for extra stuff you cannot get elsewhere...and so the student body and faculty are more diverse and interesting.
They get their budget from the school, which translates to classes they can offer, how many students they can accept, and how many of those students get some kind of financial aid.
This is not a blind admissions process by any means, The department looks at the undergrad institution first, as well as who is on faculty there. If the dept. and its teachers are of quality, the student gets past the first step. research interests are of some importance, basically looking to place students with advisors and the sample essay or critical paper is of great importance. Probably the highest factor in getting in the door re: the application is the letter of recommendation from the undergrad faculty adviser. ofc, any professional publications, history of speaking at conferences, adds gravitas. And an on-campus interview can help (or hurt) a lot.

κατανοητο?  και αυτα για Αμερικη

βολταιρ, groucho marx εχεις για αβαταρ, η μου φαινεται? ευγε αν ναι (αν και ειμαι του Harpo ανθρωπος)

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ορίστε;;;;;;;;;
Η Ελλάδα έχει δυνατότητες;
Ποιές ακριβώς εννοείτε κύριε; Τη Βαριά της βιομηχανία; Τα ακαταμάχητα αγροτικά προιόντα της; Τις υποδειγματικές της τουριστικές υπηρεσίες;
Που είναι η Ελλάς ΟΕΟ;
Ακόμα και μια Χούντα της προκοπής δεν είναι άξια να δημιουργήσει. Και προτού παρεξηγηθώ, για μένα Χούντα γιαλαντζί δεν είναι Χούντα. Οι πραγματικές Χούντες δεν πέφτουν με διαδηλώσεις πιτσιρικάδων άοπλων........
Χούντα είπατε; Από που να αρχίσω; Απ τον Φράνκο, τον Πινοσέτ, τον Μπατίστα, τον Στάλιν, Τον Χουσσείν, τον Χομεινί;
ΧΑ ΧΑ, και όλοι αυτοί τον Παναγούλη απλώς θα τον βασάνιζαν φοβούμενοι την αντίδραση του λαού.....
Η Χούντα μάγκα η πραγματική έχει αίμα. Πολύ αίμα.... Και όταν ανεβαίνει και κατά τη διάρκεια και όταν πέφτει.

Απόλυτα σωστός .... πικρό αλλά πραγματικό ...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
διαβάστε σήμερα στα Νέα συνέντευξη Βουλγάρας εργαζόμενης στη φράουλα στη Μανωλάδα μαζύ με τον σύζυγο - μεροκάματο 25Ευρω - όπου μέσα σε 5 χρόνια αγόρασε σπίτι και αυτοκίνητο στη Βουλγαρία με αυτο το πλούσιο μεροκάματο των 25Ευρω που στη Βουλγαρία είναι 5 Ευρω και αν το βρεις ...

Συμπέρασμα ? όποιος εχει όρεξη για δουλειά προκοπή και πρόοδο βρίσκει και δουλειά και καλοπληρωμένη...

όποιος είναι τεμπέλης μένει στα 700 και πολλά ειναι ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα εξηγησα σε προηγουμενο ποστ ακριβως αυτο κμαν.

θα ηθελα να παρακαλεσω τους συναγωνιστες να μου πουν αν το ποστ μου ειναι κατανοητο γιατι πραγματικα τοσο που επιμενει ο κμαν, εχω αρχισει να αναρωτιεμαι μηπως μου βαζει τιποτα βαλιουμ ο αντρας μου στον καφε μου και γραφω αλλ' αντ'αλλων.

δεν αντεχω αλλο κουραστηκα!

ΥΓ Η βικιπαιδεια δεν ειναι τοσο εγκυρη πηγη  για τα αγγλικα ρανκινγκς (και οχι μονο) οσο οι ταιμς. για τον απλουστατο λογο οτι ο καθενας κανει λογαριασμο και γραφει οτι θελει. Εγω παντα διαβαζω και το φορουν των συζητησεων και γενικως δεν την θεωρω τοσο απαξιωτικη οσο οι ανωτεροι μου στο χωρο, σαν τομεα αναφορας. δεν ειμαι σιγουρη για τα αμερικανικα πανεπιστημια ακριβως, σου μιλησα για την αγγλικη ακαδημια  εξ αρχης. αλλα θα ρωτησω και θα μαθω.
Δεν ξέρω αν εσένα σου βάζει βάλιουμ ο άντρας σου πάντως μερικοί χρειάζονται προζάκ..... Γενικώς μιλάω.
Για την βικιπαίδεια έχεις απόλυτο δίκαιο.
Εγώ κουράστηκα πολύ πριν από σε, αλαφροίσκιωτος γαρ.....

Ο πατέρας μου, καθηγητής, μου έλεγε όταν μικρός διάβαζα πολύ..... Μέτρον νέε μου....
Γιατί πάτερ;
Γιατί η πολύ η μόρφωσις νέε μου οδηγεί στην παρα-μόρφωση. :dancing: :dancing: :dancing:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι αλλα ερωτω, ειναι ξεκαθαρο το ανω ποστ? η μιλαω με τον τοιχο?? :headbang: :headbang: :headbang:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
όποιος είναι τεμπέλης μένει στα 700 και πολλά ειναι ...
Ότι πεις!!! Κι εγώ φίλε 700 ευρώ παίρνω και είμαι ψιλοτεμπελάκος!!! Αλλά υπάρχουν κααααααααααάτι τεμπέληδες που παίρνουν πολύ περισσότερα και χωρίς μόρφωση!!! Αυτό νομίζω λέγεται βύσμα; :think: :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ότι πεις!!! Κι εγώ φίλε 700 ευρώ παίρνω και είμαι ψιλοτεμπελάκος!!! Αλλά υπάρχουν κααααααααααάτι τεμπέληδες που παίρνουν πολύ περισσότερα και χωρίς μόρφωση!!! Αυτό νομίζω λέγεται βύσμα; :think: :cheesy:
ψεύτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
βυσματίαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
κωλομπαράαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οποιος εχει τα ματια του ανοιχτα ,διαθεση για δημιουργια και ειναι αποφασιστικος παντα προοδευει
στη ζωη του και παει καλα οικονομικα.αντιθετως οσοι κλαψομουνιαζουν μεσα απο διαφορα σαιτ(ενω την ωρα που το κανουν αυτο
μπορουσαν να πανε να βγαλουν κανα φραγκο)

θα ειναι μια ζωη στη ζητα και θα ζητιανευουν δανεικα απο εδω και απο εκει....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ορίστε;;;;;;;;;
Η Ελλάδα έχει δυνατότητες;
Ποιές ακριβώς εννοείτε κύριε; Τη Βαριά της βιομηχανία; Τα ακαταμάχητα αγροτικά προιόντα της; Τις υποδειγματικές της τουριστικές υπηρεσίες;
Που είναι η Ελλάς ΟΕΟ;

Αν ολα λειτουργουσαν οπως την περιοδο των Ολυμπιακων Αγωνων θα ειμασταν αλλη χωρα.
Η Ελλαδα μπορει να μεγαλουργησει στον τομεα των υπηρεσιων της τεχνολογιας και της επιστημης.
Αν, λεω αν μπουν οι καταλληλοι ανθρωποι στις καταλληλες θεσεις, αλλαξει η νοοτροπια και υπαρξει πολιτικη βουληση.
Αυτα δε θα γινουν ΠΟΤΕ ομως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom