1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
come squat by my tree.................χαχαχαχαχα toss me a puff m8!
come squat by my tree.................χαχαχαχαχα toss me a puff m8!
Ο πιο σίγουρος τρόπος να μην κάνεις λάθη, είναι να μην κάνεις τίποτα.
Είπαμε πουτανάκι μου.... 2 sips away > >Μαύρη ΟΧΙΑ που σ΄έφαγε....
Μπορεί, δεν αντιλέγω και δεν έχω γνώσεις διαχείρισης δικτατορίας.
Εγώ πάντως είχα μείνει με την εντύπωση, ότι επί 7ετίας έγιναν πολλά τέτοια πράγματα.
Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, δεν απαντώ.
Δεν έχω άποψη για την εποχή εκείνη, απλά από ότι ακούω και διαβάζω, κρίνω (μέσω των σύγχρονων ΜΜΕ).
αν το πουλί μου είχε νύχι θα ήταν δάκτυλο.Αν ολα λειτουργουσαν οπως την περιοδο των Ολυμπιακων Αγωνων θα ειμασταν αλλη χωρα.
Η Ελλαδα μπορει να μεγαλουργησει στον τομεα των υπηρεσιων της τεχνολογιας και της επιστημης.
Αν, λεω αν μπουν οι καταλληλοι ανθρωποι στις καταλληλες θεσεις, αλλαξει η νοοτροπια και υπαρξει πολιτικη βουληση.
Αυτα δε θα γινουν ΠΟΤΕ ομως.
άλλοι μας έκλεβαν για να κάαααθονται, και άλλοι μας κλέβουν καθήμενοι..........Τα πρωτα 1-2 χρονια διακυβερνησης του Καραμανλη.
Μεχρι που αποφασισε να μας μεταρρυθμισει...
Ουσιαστική Δημοκρατία αγαπητέ ουδέποτε υπήρξε στην Ελλάδα μετά τον Βενιζέλο........Γνωμη μου ειναι οτι στην Ελλαδα εχουμε κοινοβουλευτικη ολιγαρχια. Εχουμε τεραστιο ελλειμα Δημοκρατιας.
έχει γαμηθεί ήδη. Δεν το έχεις καταλάβει;αν ειναι να ενημερωνομαστε φιλε απο τα συγχρονα ΜΜΕ αστο να παει να γαμηθει.
αν το πουλί μου είχε νύχι θα ήταν δάκτυλο.
Οσο παει ομως και χειροτερευει (μετα το 74)Ουσιαστική Δημοκρατία αγαπητέ ουδέποτε υπήρξε στην Ελλάδα μετά τον Βενιζέλο........
Ουσιαστική Δημοκρατία αγαπητέ ουδέποτε υπήρξε στην Ελλάδα μετά τον Βενιζέλο........
Δεν περιμένω από δεξιό να συμφωνήσει μαζί μου για το Βενιζέλο.....Επί βενιζέλου είχαμε ουσιαστική δημοκρατία;
Στη ρεπούση το διάβασες αυτό;
Θα συμφωνήσω πάντως μαζί σου για το χαμηλό επίπεδο της χούντας και πόσο παρωδία δικτατορίας ήταν σε σχέση πχ με τις λατινοαμερικάνικες χούντες...
Αυτό πέστο σε κανα απολειφάδι της γενιάς του πολυτεχνείου που παρουσιάζει τον "αγώνα" του λες και είναι ο Άραγκον που πολεμούσε το Σάουρον στη Μέση Γη...
Τράβα στην εκκλησία!!! Έχει τον επιτάφιο!!!Δεν περιμένω από δεξιό να συμφωνήσει μαζί μου για το Βενιζέλο.....
για τα λοιπά....... Μούφα Χούντα από μούφα επαναστάτες θα ανατραπεί......
Ποιός αγώνας; Εχω ξαναπεί χίλιες φορές.... Με κλανιές δε βάφεις αυγά......
Χωρίς ένοπλο αγώνα σε σκληρά καθεστώτα δεν πας πουθενά.....
Δες λ.χ. τη γίνεται στο Θιβέτ........
Εφυγα.......Θα έρθεις μαζί ;Τράβα στην εκκλησία!!! Έχει τον επιτάφιο!!!
Εφυγα.......Θα έρθεις μαζί ;
Ρε και νόμιζα ότι έχεις χιούμορ......
Ναι ρε με τα εννοούσα ότι το σκέφτομαι να έρθω!!!Ρε και νόμιζα ότι έχεις χιούμορ......
Ρε είδανίκησα........
δεν έχεις ακόμα καταλάβει την Αγία Τριάδα μου;
Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Θρησκεία, Ζήτω η Νέα Δημοκρατία........