Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Top , Στις 10 με το καλό με το δέκα το καλό, Χέρι - Χέρι με το Καρατζαφέρη και (life is life)...γ...ώ το ΠΑΣΟΚ

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ότι πεις!!! Κι εγώ φίλε 700 ευρώ παίρνω και είμαι ψιλοτεμπελάκος!!! Αλλά υπάρχουν κααααααααααάτι τεμπέληδες που παίρνουν πολύ περισσότερα και χωρίς μόρφωση!!! Αυτό νομίζω λέγεται βύσμα; :think: :cheesy:

άξια η αμοιβή σου ....

όσο για τους άλλους που λες ... Άφεσον αυτοίς ... ου γαρ οίδασι τι ποιούσι ...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ρε και νόμιζα ότι έχεις χιούμορ......

Ρε είδανίκησα........
δεν έχεις ακόμα καταλάβει την Αγία Τριάδα μου;

Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Θρησκεία, Ζήτω η Νέα Δημοκρατία........ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ζήτω και η βλακεία ...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
άξια η αμοιβή σου ....

όσο για τους άλλους που λες ... Άφεσον αυτοίς ... ου γαρ οίδασι τι ποιούσι ...
Άρχισε τα θρησκευτικά του!!! O μισθός μου δεν είναι άξιος κύριε μηδενιστή γιατί ούτε επίδομα πτυχίου μου πληρώνει ούτε αργίες ούτε βραδυνά ούτε τίποτα!!! Σε χάλασα;

thetdoc

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
περσονα.....σωστες και καλες οι αποψεις σου...αλλα ακομα καλυτερα τα αβαταρ σου...τα διαλεγεις ενα προς ενα μπαγασακο...πρεπει να εισαι λατρης της ποιοτητας ε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα.....σωστες και καλες οι αποψεις σου...αλλα ακομα καλυτερα τα αβαταρ σου...τα διαλεγεις ενα προς ενα μπαγασακο...πρεπει να εισαι λατρης της ποιοτητας ε?
Quality is my middle name...... :- :P :P :P

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω παλι λεω να παρω την ΟΧΙΑ να παμε να τα πιουμε μπας και περασει και η ζαλαδα απο τα ακαδημαικα ποστ! περσονα, μου επιτρεπεις?

ΥΓ ο περσονα εχει πολυ ωραια αβαταρ, αυτος και ο πολεμιστης

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
μα εξηγησα σε προηγουμενο ποστ ακριβως αυτο κμαν.

θα ηθελα να παρακαλεσω τους συναγωνιστες να μου πουν αν το ποστ μου ειναι κατανοητο γιατι πραγματικα τοσο που επιμενει ο κμαν, εχω αρχισει να αναρωτιεμαι μηπως μου βαζει τιποτα βαλιουμ ο αντρας μου στον καφε μου και γραφω αλλ' αντ'αλλων.

δεν αντεχω αλλο κουραστηκα!

ΥΓ Η βικιπαιδεια δεν ειναι τοσο εγκυρη πηγη  για τα αγγλικα ρανκινγκς (και οχι μονο) οσο οι ταιμς. για τον απλουστατο λογο οτι ο καθενας κανει λογαριασμο και γραφει οτι θελει. Εγω παντα διαβαζω και το φορουν των συζητησεων και γενικως δεν την θεωρω τοσο απαξιωτικη οσο οι ανωτεροι μου στο χωρο, σαν τομεα αναφορας. Αν διαβασεις το κριτισισμ στην σελιδα που αναφερεις θα δεις οτι δεν ειναι ακριβως οπως τα λες μια και υπαρχουν πολλοι διαφορετικοι τομεις που βγαζουν ρανκινγκς και η ιδια η αμερικη εχει κινησει λυτους και δεμενους για να ειναι το ιδιο το συστημα πιο ακριβες

δεν ειμαι σιγουρη για τα αμερικανικα πανεπιστημια τι συμβαινει ακριβως, σου μιλησα για την αγγλικη ακαδημια  εξ αρχης. αλλα θα ρωτησω και θα μαθω.

εντιτ απο University of Stanford fellow scholar (δεν θα πω ονομα γιατι πως να πω στον ανθρωπο για τα μπουρδελα!):

Each college/school has a bevvy of admissions counselors who work through the office of admissions as well as a variety of deans to determine needs within departments, colleges, and the like for total enrollment numbers as well as diversity (meaning a mix of races and nationalities). By and large, colleges tweak their procedures and needs year-to-year, but there are rarely large changes put in place. It's hard to say what all US universities do...
although trends in education can drive department hires and effect the student balance.Universities will put more money into the physical sciences and mathematics rather than the humanities -- this is almost 100%So of course, the money and student selection goes there, but there is also the need to round out the population, too, but mostly with art and English and music. For well-endowed places like Harvard....there is more luxury and money for extra stuff you cannot get elsewhere...and so the student body and faculty are more diverse and interesting.
They get their budget from the school, which translates to classes they can offer, how many students they can accept, and how many of those students get some kind of financial aid.
This is not a blind admissions process by any means, The department looks at the undergrad institution first, as well as who is on faculty there. If the dept. and its teachers are of quality, the student gets past the first step. research interests are of some importance, basically looking to place students with advisors and the sample essay or critical paper is of great importance. Probably the highest factor in getting in the door re: the application is the letter of recommendation from the undergrad faculty adviser. ofc, any professional publications, history of speaking at conferences, adds gravitas. And an on-campus interview can help (or hurt) a lot.

κατανοητο?  και αυτα για Αμερικη

βολταιρ, groucho marx εχεις για αβαταρ, η μου φαινεται? ευγε αν ναι (αν και ειμαι του Harpo ανθρωπος)

Κάτσε Annoush.Πρώτα γράφεις οτι η δυσκολία στην επιλογή των υποψηφίων δεν καθορίζει την κατάταξη του πανεπιστημίου.
Μετά σου φέρνω παραδείγματα και λες ναι,αυτό ισχύει στο 1/9 των σχολών.
Υστερα σου γράφω και άλλα και ομολογείς οτι ναι,καθορίζει την κατάταξη αλλά πρέπει πρώτα να γίνουν άλλα πράγματα κτλ.
Μετά σου αποδεικνύω πλέον οτι είναι κριτήριο κατάταξης και αρχίζεις πάλι να γράφεις γενικά για τα admission policies.

Νομίζω πρέπει να αντιληφθείς μερικά πράγματα.
1.Δεν υπάρχουν γενικολογίες.Η μιλάμε συγκεκριμένα ή δε λέμε τίποτα.
2.Δεν υπάρχει γενική συζήτηση.Το θέμα ήταν αν η δυσκολία στην επιλογή υποψηφίων και τα σκορ που δέχονται τα πανεπιστήμια ως βάση μεταφραζόμενο στο ποσοστό των αριστούχων επί του συνόλου που γίνονται δεκτοί,χρησιμοποιείται σαν κριτήριο κατάταξης.Δε με νοιάζει τι πρέπει να γίνει,αν γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει,τι γίνεται κτλ.
Εμένα με ενδιαφέρει αυτό το συγκεκριμένο,στενό πράγμα.Γιατί αυτό έχει τεράστια σημασία και νομίζω οτι ξέρεις ποια,όπως και καταλαβαίνεις τις προεκτάσεις που υπάρχουν.
3.Πας ξανά και αραδιάζεις άσχετα πράγματα.Τώρα με φέρνεις σε πειρασμό να σου φέρω στοιχεία για την αξία των σκορ στα στανταρισμένα τεστ στα admission policies των ανταγωνιστικών σχολών και αν θες θα σου πω ακριβώς και τι άλλους παράγοντες λαμβάνουν υπόψη έξω από τα σκορ(φύλο,φυλή,ναι φυλή κλπ).Αλλά το θέμα είναι να έχει κανείς καθαρή εικόνα.Και η καθαρή εικόνα είναι οτι χωρίς υψηλά σκορ δεν μπαίνεις στις καλές σχολές αν δεν έχεις κάποια άλλα πράγματα.Εγώ όμως δεν μιλάω για τα κάποια άλλα πράγματα.Μιλάω για τα σκορ.Γιατί αυτά καθορίζουν ως επί το πλείστον το αποτέλεσμα.Και μπορώ να σου γράψω πώς το καθορίζουν.

Νομίζω έχεις μια γενική αίσθηση ελευθερίας,οτι ας πούμε μπορείς να ισχυρίζεσαι ό,τι θες,ποντάροντας σε πιθανή άγνοια ή ας πούμε να επικαλεστείς μη κατανόηση των θέσεών σου ενώ από την αρχή ήταν σαφείς(έγραφες δεν παίζει ρόλο στην κατάταξη των πανεπιστημίων η βάση εισαγωγής και μετά ξανά,όχι δεν παίζει ρόλο) και να κατηγορείς τον άλλο οτι δήθεν δεν κατάλαβε τι ήθελες να πεις μεταφέροντας το όλο ζήτημα σε επίπεδο προσωπικής διαμάχης.(κοιτάτε τι τραβάω δεν έγινα καταννοητή).Οταν όμως τα δικαιώματα της προσωπικότητας απουσιάζουν όπως και αυτή η ίδια η προσωπικότητα(καθότι ανωνυμία) γιατί να είμαι υποχρεωμένος να τη σεβαστώ?Γιατί εδώ δεν πρόκειται για προσωπική,ψυχική ή οποιαδήποτε διαμάχη αλλά για απλή επιστημονική διαμάχη αν ισχύουν ή όχι κάποια πράγματα.

Τι βλέπω λοιπόν?Οτι παραθέτεις ένα ολόκληρο κείμενο ενός Αγγλου,το οποίο μιλάει για τα admission policies του Χάρβαρντ(υποθέτω γιατί εγώ όπως είδες έχω περιορίσει το θέμα στις ανταγωνιστικές σχολές) και δεν λέει κουβέντα για την αξία των σκορ ενώ αυτή είναι γνωστή σε όλους όσους θέλουν να εισαχθούν στο συγκεκριμένο ίδρυμα.Εχω δει παρόμοιες τάσεις ανάλυσης των πανελληνίων εξετάσεων π.χ. και άλλες από πανεπιστημιακούς που πραγματικά κάνουν να αναρωτιέσαι αν τα άτομα δεν έχουν ιδέα,δεν κατανοούν στοιχειώδη προτσές ή απλά θέλουν να συσκοτίσουν και να πουν βολικά και ανούσια πράγματα ή και τα τρία.Για εμένα η στάση του ατόμου είναι εντελώς ανέντιμη εκτός και αν έκοψες το κομάτι που μιλάει για τα σκορ(αν υπήρχε).
Και εγώ θα μπρούσα συνεχώς να παραθέτω τα δικά μου κείμενα λέγοντας οτι απλά δεν απαντάς σε όλα τα ζητήματα,αλλά απαντάς επιλεκτικά όπου νομίζεις οτι σε βολεύει.Και όμως θα κάνω τη συζήτηση τόσο στενή που θα χάσεις ακόμα και τη δυνατότητα της επιλεκτικής απάντησης ώστε να μην μπορείς απαντώντας στο ένα,να βγαίνουν έμμεσα συμπεράσματα για το άλλο.
Για αυτό παραδέξου από τώρα την αξία των σκορ στα στανταρισμένα τεστ τόσο για την επιλογή των υποψηφίων στις ανταγωνιστικές σχολές όσο και για την κατάταξη των πανεπιστημίων γιατί μετά θα βρεθείς αντιμέτωπη με τέτοιο όγκο στοιχείων που θα μπλέξεις και θα κάνεις και κακό σε ό,τι τυχόν υποστηρίζεις.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τι βλέπω λοιπόν?Οτι παραθέτεις ένα ολόκληρο κείμενο ενός Αγγλου,το οποίο μιλάει για τα admission policies του Χάρβαρντ και δεν λέει κουβέντα για την αξία των σκορ ενώ αυτή είναι γνωστή σε όλους όσους θέλουν να εισαχθούν στο συγκεκριμένο ίδρυμα.

Το στανφορντ ειναι στην αμερικη δεν ειναι αγγλια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να τελειωνουμε δεν σου ειπα ποτε οτι δεν  παραδεχτηκα την αξια εισαγωγης, απλα ειπα οτι οι αλλοι παραγοντες διαμορφωνουν τα κριτηρια εισαγωγης. Κατα συνεπεια, η ουσιαστικη μαχη του πανεπιστημιου εσωτερικα ειναι να εχει οσο το δυνατον καλυτερο ακαδημαικο προσωπικο, καλυτερο επιπεδο εκπαιδευσης, τομεις ερευνας κ.τ.λ δηλαδη ολα τα προαναφερθεντα κριτηρια αυτα κανουν ενα πανεπιστημιο καλο. To αποτελεσμα αυτων, ειναι το κριτηριο εισαγωγης. Απο εκει και περα ο τροπος εισαγωγης ειναι απαραιτητος αλλα ουσιαστικα στις μεγαλες και ανταγωνιστικες σχολες παιζουν ρολο και παραγοντες στατιστικοι, γνωριμιες κτλ.

γκεγκε?

Και νομιζω οτι τωρα μπορω να ΕΠΙΣΗΜΑ σταματησω να ασχολουμαι μαζι σου. Ολοι οι αλλοι (ενφο, περσονα κτλ) σταματησαν. Αυτα που σου λεω, στα λεω εχοντας κανει πρωτο πτυχιο ελλαδα. και κυριολεκτικα δεν στα λεω κακοβουλα ουτε με κανενα σκοπο να σε εξαπατησω. Ελπιζω για το καλο σου να μην σπουδαζεις νομικη!

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν με πιανεις. τεσπα, καλο πασχα να εχεις,

φιλικα,

Αννους

ΥΓ Φιλικα παντα, θα σου προτεινα να βαζεις κενο μετα τα σημεια στιξεως. Κανει το κειμενο σου πιο ευαναγνωστο. Ειναι ενα απο τα πρωτα πραγματα που μαθαινεις οταν αρχιζεις να γραφεις εργασιες σε PC. Θα μου πεις κυρα μου εσυ δεν βαζες τονους... εχω πολυτονικο στην παλιο-μπακατελα και μου βαζει πρι-κομπαιντ αξεντς και δεν εμφανιζονται σωστα...

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Annoush,θα απαντήσεις επί της ουσίας ή όχι?Θες να καταλήξει σε grapling ή σε πνιγμό?
Ξέρω οτι μπορεί να ξαφνιάζεσαι αλλά απλά δεν περνάνε τα συνηθισμένα μέσα που χρησιμοποιείς.Εχω φροντίσει εκ των προτέρων.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μα σου απαντησα αγαπητε μου πολυ ξεκαθαρα! Και οπως βλεπεις δεν κανω την χαζογκομενα ουτε σε ρωταω αν με απειλεις για να κανω το καημενο το κοριτσακι.

και τι εννοεις με τα συνηθισμενα μεσα 'που χρησιμοποιω'?????  ΟΥΑΟΥ!  σε ξερω και ΙΡΛ????? με τρομαζεις!  :uglystupid: :idiot:

πιστεψε με ειμαι κατι λιγοτερο απο ενα χρονο στο σαιτ και δεν εχω τσακωθει ΠΟΤΕ με κανεναν. Ουτε καν με την εριναλ :-*

αν αδυνατεις να καταλαβεις αυτο που τοσο ξεκαθαρα σου λεω, μαλλον εσυ εχεις το προβλημα, και Α! τι ειπαμε για τα σημεια στιξεως και τα κενα? *taps her foot*

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω παλι λεω να παρω την ΟΧΙΑ να παμε να τα πιουμε μπας και περασει και η ζαλαδα απο τα ακαδημαικα ποστ! περσονα, μου επιτρεπεις?

ΥΓ ο περσονα εχει πολυ ωραια αβαταρ, αυτος και ο πολεμιστης
Αμα είναι να πάτε σε κωλάδικο.... Ελεύθερα.....
Και μη συνεχίζεις Annoushιες αντιπαραθέσεις .... Ακου και τον περσόνα... Εχει καεί η γούνα του....... Οταν ο εγκέφαλος κολλάει δεν ξεκολλάει ούτε με εγχείριση.

Μου αρέσει να μου κάνουν θηλυκά, κοπλιμέντα για τα αβατάρ μου...
Σπασίμπα Μπαλσόι........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α! τι ειπαμε για τα σημεια στιξεως και τα κενα? *taps her foot*
Είναι προφανές ότι το πληκτρολόγιο στερείται του space bar......
Η άλλη ερμηνεία είναι πως θέλει να διαβάζουμε τα ποστ του ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παντα σε κωλαδικο και μονο εκει.
ευχαριστω φιλτατε που μου δωσατε την αδεια σας, γι' αυτο και εγω..τερμα οι *annoushιες* αντιπαραθεσεις! What is food for some is a harsh poison for others. ;)

*υποκλιση*

Δεν είναι φυσιολογικό
και ομως ειναι! Ειμαι μουνοδουλος! τι να κανουμε! (κατα το ειμαι μακαρονας)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντα σε κωλαδικο και μονο εκει.
ευχαριστω φιλτατε που μου δωσατε την αδεια σας, γι' αυτο και εγω..τερμα οι *annoushιες* αντιπαραθεσεις! What is food for some is a harsh poison for others. ;)
Να μας στείλετε μετά και ανταπόκριση ;) ;)
Και ναι έτσι είναι όπως το είπες........quod cibus est aliis,aliis est venenum

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Κάτσε Annoush.Πρώτα γράφεις οτι η δυσκολία στην επιλογή των υποψηφίων δεν καθορίζει την κατάταξη του πανεπιστημίου.
Μετά σου φέρνω παραδείγματα και λες ναι,αυτό ισχύει στο 1/9 των σχολών.
Υστερα σου γράφω και άλλα και ομολογείς οτι ναι,καθορίζει την κατάταξη αλλά πρέπει πρώτα να γίνουν άλλα πράγματα κτλ.
Μετά σου αποδεικνύω πλέον οτι είναι κριτήριο κατάταξης και αρχίζεις πάλι να γράφεις γενικά για τα admission policies.

Νομίζω πρέπει να αντιληφθείς μερικά πράγματα.
1.Δεν υπάρχουν γενικολογίες.Η μιλάμε συγκεκριμένα ή δε λέμε τίποτα.
2.Δεν υπάρχει γενική συζήτηση.Το θέμα ήταν αν η δυσκολία στην επιλογή υποψηφίων και τα σκορ που δέχονται τα πανεπιστήμια ως βάση μεταφραζόμενο στο ποσοστό των αριστούχων επί του συνόλου που γίνονται δεκτοί,χρησιμοποιείται σαν κριτήριο κατάταξης.Δε με νοιάζει τι πρέπει να γίνει,αν γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει,τι γίνεται κτλ.
Εμένα με ενδιαφέρει αυτό το συγκεκριμένο,στενό πράγμα.Γιατί αυτό έχει τεράστια σημασία και νομίζω οτι ξέρεις ποια,όπως και καταλαβαίνεις τις προεκτάσεις που υπάρχουν.
3.Πας ξανά και αραδιάζεις άσχετα πράγματα.Τώρα με φέρνεις σε πειρασμό να σου φέρω στοιχεία για την αξία των σκορ στα στανταρισμένα τεστ στα admission policies των ανταγωνιστικών σχολών και αν θες θα σου πω ακριβώς και τι άλλους παράγοντες λαμβάνουν υπόψη έξω από τα σκορ(φύλο,φυλή,ναι φυλή κλπ).Αλλά το θέμα είναι να έχει κανείς καθαρή εικόνα.Και η καθαρή εικόνα είναι οτι χωρίς υψηλά σκορ δεν μπαίνεις στις καλές σχολές αν δεν έχεις κάποια άλλα πράγματα.Εγώ όμως δεν μιλάω για τα κάποια άλλα πράγματα.Μιλάω για τα σκορ.Γιατί αυτά καθορίζουν ως επί το πλείστον το αποτέλεσμα.Και μπορώ να σου γράψω πώς το καθορίζουν.

Νομίζω έχεις μια γενική αίσθηση ελευθερίας,οτι ας πούμε μπορείς να ισχυρίζεσαι ό,τι θες,ποντάροντας σε πιθανή άγνοια ή ας πούμε να επικαλεστείς μη κατανόηση των θέσεών σου ενώ από την αρχή ήταν σαφείς(έγραφες δεν παίζει ρόλο στην κατάταξη των πανεπιστημίων η βάση εισαγωγής και μετά ξανά,όχι δεν παίζει ρόλο) και να κατηγορείς τον άλλο οτι δήθεν δεν κατάλαβε τι ήθελες να πεις μεταφέροντας το όλο ζήτημα σε επίπεδο προσωπικής διαμάχης.(κοιτάτε τι τραβάω δεν έγινα καταννοητή).Οταν όμως τα δικαιώματα της προσωπικότητας απουσιάζουν όπως και αυτή η ίδια η προσωπικότητα(καθότι ανωνυμία) γιατί να είμαι υποχρεωμένος να τη σεβαστώ?Γιατί εδώ δεν πρόκειται για προσωπική,ψυχική ή οποιαδήποτε διαμάχη αλλά για απλή επιστημονική διαμάχη αν ισχύουν ή όχι κάποια πράγματα.

Τι βλέπω λοιπόν?Οτι παραθέτεις ένα ολόκληρο κείμενο ενός Αγγλου,το οποίο μιλάει για τα admission policies του Χάρβαρντ(υποθέτω γιατί εγώ όπως είδες έχω περιορίσει το θέμα στις ανταγωνιστικές σχολές) και δεν λέει κουβέντα για την αξία των σκορ ενώ αυτή είναι γνωστή σε όλους όσους θέλουν να εισαχθούν στο συγκεκριμένο ίδρυμα.Εχω δει παρόμοιες τάσεις ανάλυσης των πανελληνίων εξετάσεων π.χ. και άλλες από πανεπιστημιακούς που πραγματικά κάνουν να αναρωτιέσαι αν τα άτομα δεν έχουν ιδέα,δεν κατανοούν στοιχειώδη προτσές ή απλά θέλουν να συσκοτίσουν και να πουν βολικά και ανούσια πράγματα ή και τα τρία.Για εμένα η στάση του ατόμου είναι εντελώς ανέντιμη εκτός και αν έκοψες το κομάτι που μιλάει για τα σκορ(αν υπήρχε).
Και εγώ θα μπρούσα συνεχώς να παραθέτω τα δικά μου κείμενα λέγοντας οτι απλά δεν απαντάς σε όλα τα ζητήματα,αλλά απαντάς επιλεκτικά όπου νομίζεις οτι σε βολεύει.Και όμως θα κάνω τη συζήτηση τόσο στενή που θα χάσεις ακόμα και τη δυνατότητα της επιλεκτικής απάντησης ώστε να μην μπορείς απαντώντας στο ένα,να βγαίνουν έμμεσα συμπεράσματα για το άλλο.
Για αυτό παραδέξου από τώρα την αξία των σκορ στα στανταρισμένα τεστ τόσο για την επιλογή των υποψηφίων στις ανταγωνιστικές σχολές όσο και για την κατάταξη των πανεπιστημίων γιατί μετά θα βρεθείς αντιμέτωπη με τέτοιο όγκο στοιχείων που θα μπλέξεις και θα κάνεις και κακό σε ό,τι τυχόν υποστηρίζεις.

Annoush,στο παραπάνω απάντησες?Σιγά μην απαντήσεις.Αφού αδυνατείς.Οπως και ο άλλος ο εξυπνάκιας που είναι εντελώς για τον πούτσο.Ακου εξυπνάκια.Βάλε τις εξυπνάδες στο κωλαράκι σου και κοίτα να απαντάς αν μπορείς,να μην αφήνεις υποννοούμενα και μαλακίες.
Ποια σημεία στίξης?Το κείμενο έχει συνοχή?Είναι αληθνό?Είναι βάσιμο?Φυσικά και είναι.Μπορείς να απαντήσεις?Οχι.
Θα σου πω γιατί δε μπορείς.Γιατί φοβάσαι οτι αν απαντήσεις θα πέσεις σε παγίδα.Φυσικά και θα πέσεις σε παγίδα.Γιατί όλο αυτό είναι παγίδα.Αν ήσουν σοβαρή συνομιλήτρια,θα έψαχνες να βρεις ποια είναι τα αδύνατα σημεία και θα τα κάρφωνες.Εγώ ό,τι και να γράψεις σου το ξεσκαρτάρω,σου απαντάω σε όλα τα σημεία.Εγώ όμως ξέρω οτι δεν μπορείς να βρεις τα αδύνατα σημεία.Αν ήταν άλλος,θα το έγραφα διαφορετικά για να δυσκολευτεί αυτός.
Π.χ. αν ήταν στη θέση σου Γερμανός,θα με έπρηζε.Θα μου χτύπαγε το ένα,θα ζητούσε αποδείξεις για το άλλο,θα ήθελε όλη τη γραμμική ακολουθία των επιχειρημάτων αναλυμένη.Αμα ήταν αμερικανός,θα συζητούσε 2-3 σημεία.Αν ήταν Αγγλος,θα πέταγε κάτι,θα επέμενε σε αυτό και μετά θα με καλούσε σε συμπεριφορά τζέντλεμαν.
Εσύ όμως κάνεις τις κλασσικές ελληναριές του στυλ,αγνοώ,δεν είδα,δεν άκουσα,παραλείπω,ό,τι δε μου αρέσει δεν το λαμβάνω υπόψη,πετάω εξυπνακισμούς,φέρνω το θέμα σε προσωπικό κτλ.Αυτά είναι της πλάκας,έτσι κι αλλιώς δε στέκουν,άμα διαβάσει κάποιος τι γράφω εγώ και τι εσύ θα αναρωτηθεί ποιος ανήκει στην ακαδημία.

Να σου πω και κάτι που θα πουν οι μπουχέσες?Θα πουν οτι το μόνο που μαθαίνει κάποιος στο ελληνικό πανεπιστήμιο είναι αυτό το στυλ γραφής κτλ,κτλ.Λοιπόν μπουχέσες μου,ακριβώς αυτό είναι.Αυτό μαθαίνει κάποιος στο ελληνικό πανεπιστήμιο για να σας γαμάει καλά.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
:cheesy: thx persona :) will send you the evidence!

μοντς μην μιουταρετε τον κμαν, αφηστε τον να λεει :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μοντς μην μιουταρετε τον κμαν, αφηστε τον να λεει :sunglasses:
Εχει πλάκα..... Μας γαμάνε με το πληκτρολόγιο...... Μου θυμίζει αυτούς που γαμάνε με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό, τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ.........
Και που είναι κρυμμένο το μυστικό τους; Στο ότι βεβαίως δε γαμάνε με το πουλί τους.....
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom