giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....Κανείς δεν σας χρωστάει τίποτα σε αυτή τη ζωή!
αντε να το φυτεψεις στα μυαλα του κοσμου αυτο..
....Κανείς δεν σας χρωστάει τίποτα σε αυτή τη ζωή!
Το διάβασα και εγω στις σ/κ εφημερίδες το νεο κοσνεπτάκι με τα Γ700 και έφριξα!
Αυτες τις μαλακίες εφευρίσκουν οσοι προσπαθούν να ΄΄ομαδοποιήσουν'' και να γενικεύσουν τη μετριώτητα και ανικανότητά τους (ίσως και την τεμπελιά τους) και αρχίζουν τα G700, ΒΛ567 και τα αρχίδια μου κουνιούνται.
Βάλτετο καλά στο μυαλό σας (στους νέους απευθύνομαι). Το ταβάνι των αποδοχών σας σε αυτη τη ζωή το καθοριζεται ΕΣΕΙΣ. Εκτός βεβαια αν ειστε εντελώς ανίκανοι και στερείστε ολοσχερώς δεξιοτητων (όχι απαραιτητα επιστημονικων, ό υδραυλικός της περιοχής μου είναι ενας πλούσιος ανθρωπος, το ιδιο και ο κηπουρός) οπότε είστε αξιοι της μοίρας σας και δεν σας λοιπάμε καθόλου που θα ψωφήσετε στη ψαθα.
Όποιος θελει να πετυχει (υποκειμενικό βεβαια αυτο) σε αυτη την ζωή, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Όποιος θέλει να βγάλει χρήματα, τό ίδιο. ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Το πρωί στη φαμπρικα, το απογευμα σε βενζινάδικο, το βαδυ γκαρσόνι. ΟΡΕΞΗ να υπάρχει.
Όσο για τους τεμπέληδες/ανίκανους ας συνεχισουν να κλαιγονται και να G700αριζονται. Με τετοια μυαλά, σε λίγο θα έχουμε G-500 και G-300....
Με τις υγείες σας, τεμπελόσκυλα!
Αρχίσαμε πάλι,
Συμφωνώ απόλυτα με Raven και Liomas. Το τι θα γίνεις στη ζωή σου είναι δικό σου πρόβλημα. Αν είσαι μάγκας και έχει όνειρα και διάθεση θα πετύχεις. Αν επιζητείς το βόλεμα και την άνεση θα πρέπει να συμβιβαστείς με τα 700...
....Το φαινόμενο της υποαμοιβής νομίζω συζήταμε....
σωστο. καλο θα ηταν να συζητησουμε ομως και το φαινομενο της ''υποεργασιας'' που προσφερουν οι υποαμοιβομενοι..
Εγώ πάλι θα έλεγα να μιλήσουμε για τα απίστευτα μπόνους που πάιρνουν γραβατωμένα ή ταγιερομένα στελεχοειδή που το μόνο τους προσόν είναι οι δημόσιες σχεσεις και ο στελεχοτσαμπουκάς για να πηγαίνουν από σεμινάριο σε σεμινάριο και από μήτινγκ σε μήτινγκ και το μόνο που κάνουν είναι να ξεζουμίζουν τους υφιστάμενους τους για να πετύχουν κάποιους ανεδαφικούς στόχους, χωρίς ποτέ βέβαια να τους παράσχουν τα μέσα για να τους πετύχουν, καθότι άσχετα από διοίκηση και φυσικά μετά ρίχνουν την όποιες αποτυχίες τους σε αυτούς τους φουκαράδες που τους ξεζουμίζουν για ? 700 και απορούν με την αχαριστία τους...
Αν βέβαια το δουλάκι των ?700 πετύχει τους στόχους, την επιτυχία τη χρεώνεται μόνο η στελεχάρα και στα λογύδρια που βγάζουν σε ημερίδες με θέμα "Ρωμαϊκή Γαλέρα- Το νέο εργασιακό πρότυπο" εισηγούνται περαιτέρω μείωση τους κόστους με περικοπές θέσεων και μισθών - ως δια μαγείας ποτέ των δικών τους...
Ουαι υμίν...
tomito μην εκνευρίζεσε
τι να σου πω, μπορει να εχεις δικιο. παντως εγω ποτε δεν το ειδα απ την οπτικη σου. παντα το εβλεπα απο μια αλλη οπτικη που ελεγε ''πως θα γινω κι εγω σαν κι αυτους που περιγραφεις, διοτι πολυ απλα, αυτοι παιρνουν το χρημα''.. και νομιζω πως κατι καταφερα.
Είμαι 4 μήνες απλήρωτος φίλε. Για το καλό της εταιρείας...
Και όταν στρώσουν τα πράγματα θα γυρίσει κανείς να μου πει "ευχαριστώ για την υπομονή σου"?!
Δεν νομίζω.
Αν δεν θεωρηθώ και μαλάκας που δεν τους έσκισα, θα θεωρούμαι απλά ώς κάποιος που "τιμά το ψωμί που τρώει".
Ιδιωτικός τομέας...
Μα το πρόβλημα φίλε Γιώργο δεν είναι ότι κάποιοι θέλουν να βγάλουν λεφτά- και εγώ με τους άλλους θέλω να είμαι - αλλά το ότι ζητάνε και τα ρέστα...Η αλλαζονεία τους με ενοχλεί περισσότερο από την εκμετάλλευση στον εργασιακό τομέα.
Το διάβασα και εγω στις σ/κ εφημερίδες το νεο κοσνεπτάκι με τα Γ700 και έφριξα!
Αυτες τις μαλακίες εφευρίσκουν οσοι προσπαθούν να ΄΄ομαδοποιήσουν'' και να γενικεύσουν τη μετριώτητα και ανικανότητά τους (ίσως και την τεμπελιά τους) και αρχίζουν τα G700, ΒΛ567 και τα αρχίδια μου κουνιούνται.
Βάλτετο καλά στο μυαλό σας (στους νέους απευθύνομαι). Το ταβάνι των αποδοχών σας σε αυτη τη ζωή το καθοριζεται ΕΣΕΙΣ. Εκτός βεβαια αν ειστε εντελώς ανίκανοι και στερείστε ολοσχερώς δεξιοτητων (όχι απαραιτητα επιστημονικων, ό υδραυλικός της περιοχής μου είναι ενας πλούσιος ανθρωπος, το ιδιο και ο κηπουρός) οπότε είστε αξιοι της μοίρας σας και δεν σας λοιπάμε καθόλου που θα ψωφήσετε στη ψαθα.
Όποιος θελει να πετυχει (υποκειμενικό βεβαια αυτο) σε αυτη την ζωή, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Όποιος θέλει να βγάλει χρήματα, τό ίδιο. ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Το πρωί στη φαμπρικα, το απογευμα σε βενζινάδικο, το βαδυ γκαρσόνι. ΟΡΕΞΗ να υπάρχει.
Όσο για τους τεμπέληδες/ανίκανους ας συνεχισουν να κλαιγονται και να G700αριζονται. Με τετοια μυαλά, σε λίγο θα έχουμε G-500 και G-300....
Με τις υγείες σας, τεμπελόσκυλα!