Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε περσόνα, φιλικά, δύο περσόνες είσαι; 800 φορές έχεις γράψει ρώσσικα. Η δικιά μου φιλογλωσσία σε πείραξε;
Η συζήτηση περί ικανοτήτων ήταν. Από αχρηστία ξέρουμε
Δεν είναι το θέμα μας οι γλώσσες. Ορθώς και καλώς κάνεις να ξέρεις όσες περισσότερες μπορείς. Το θέμα μας ακριβώς ήταν η ικανότητα. Τώρα ότι έχεις I.Q. πολύ πάνω του μέσου όρου το έχω καταλάβει. Ανεξάρτητα εάν διαφωνούμε ή συμφωνούμε. Οπότε το να ομιλεί ταυτόχρονα κάποιος 3 γλώσσες σε μια πρόταση μπορεί να δείχνει γνώση, αλλά όχι απαραίτητα και ικανότητα (δεν αναφέρομαι σε σένα).

Ντόμπρε Ούτρα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οι μόνοι αξιόλογοι από πλευράς Ι.Q. στο παρόν κυβερνητικό κωλοχανείο είναι οι Μειμαράκης, Σουφλιάς και Ντόρα....  (:headbang:  :2funny:)Ολοι οι άλλοι είναι ο καθείς και από ένα οπωροκηπευτικό. Αλλος μαιντανός, άλλος μαρούλι, άλλος τομάτα, άλλος άνιθος.......
Κυβέρνησης της λαικής ένα πράμα, όχι του λαού........

Γιατι βριζεις τον μαιντανο ,το μαρουλι, την ντοματα ,τον ανιθο και ολα τα αλλα οπωροκηπευτικα??  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και για να συνδέουμε και τα θέματα, μην τυχόν και έρθει κανένας με μηχανή bmw. Η σε μαύρη μερσεντέ θα έρθετε ή με παπί 6βολτο με κομμένη εξάτμιση.

Δλδ τώρα για να καταλάβω με το φτωχό μου το μυαλό.
Το σάιτ αυτό είναι ο θάνατος της μεσοαστικής τάξης....
Η από Β.Π. , ή από Εξάρχεια μπορούμε να έλθομεν..... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Αν και τελευταία υπάρχουν ψίθυροι στ αυτάκια μου ότι και τα Εξάρχεια είναι ενδιάμεση στάση των Β.Π.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατι βριζεις τον μαιντανο ,το μαρουλι, την ντοματα ,τον ανιθο και ολα τα αλλα οπωροκηπευτικα??  :2funny:

Πήγαινε μια βόλτα στη λαική να δεις τις τιμές τους σε ευρώ να δεις εσύ τι Χριστοπαναγιές θα αρχίσεις....

Ουργκ συγγνώμη, για την ακρίβεια φταίει η μπε εμ βε του Τσίπρα και η αποποινικοποίηση της χρήσης κάνναβης.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Δεν είναι το θέμα μας οι γλώσσες. Ορθώς και καλώς κάνεις να ξέρεις όσες περισσότερες μπορείς. Το θέμα μας ακριβώς ήταν η ικανότητα. Τώρα ότι έχεις I.Q. πολύ πάνω του μέσου όρου το έχω καταλάβει. Ανεξάρτητα εάν διαφωνούμε ή συμφωνούμε. Οπότε το να ομιλεί ταυτόχρονα κάποιος 3 γλώσσες σε μια πρόταση μπορεί να δείχνει γνώση, αλλά όχι απαραίτητα και ικανότητα (δεν αναφέρομαι σε σένα).

Ντόμπρε Ούτρα.

Spaciba bolsoi, αλλά το θέμα δεν είναι ή δική...μου γνώση, αλλά η ικανότητα των πενηντάρηδων. Νομίζω ότι είναι ολίγον αφοριστικό να τους βάζουν σε ένα τσουβάλι.
Πολλοί νέοι, δεν γνωρίζουν από Ψυχρό Πόλεμο και δύο Υπερδυνάμεις. Προβλεπτικότητα τότε?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Προηγούμένως κάποιος ανέφερε σα μειονέκτημα οτι ο τσίπρας εχει το φτηνό μονοκύλινδρο bmw.

Οι δικοί μας υποψήφιοι θα πρέπει να δίνουν εικόνα με την οποία ο έλληνας κάτω του μέσου όρου θα μπορεί να ταυτιστεί. Οπότε η μαυρο μερσεντικό (εστω και απο λαχαναγορά νοικιασμένο) ή παπί.

Αλλα οχήματα δε γίνονται δεκτά

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ουργκ συγγνώμη, για την ακρίβεια φταίει η μπε εμ βε του Τσίπρα και η αποποινικοποίηση της χρήσης κάνναβης.

Σωστος ο Τσιπ(ου)ρας .Να αποποινοκοποιηθει η κανναβη και ολες οι αλλες ευγενεις ουσιες και να ποινοκοποιηθουν τα παγωτα οι σοκολατες τα γλυφιτσουρια οι καραμελες και ολα τα αλλα επικινδυνα προιοντα  :uglystupid: 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Spaciba bolsoi, αλλά το θέμα δεν είναι ή δική...μου γνώση, αλλά η ικανότητα των πενηντάρηδων. Νομίζω ότι είναι ολίγον αφοριστικό να τους βάζουν σε ένα τσουβάλι.
Πολλοί νέοι, δεν γνωρίζουν από Ψυχρό Πόλεμο και δύο Υπερδυνάμεις. Προβλεπτικότητα τότε?

Αναφέρομαι στους 50άρηδες της εξουσίας. Οχι τους λοιπούς. Ο κανόνας είναι οι άχρηστοι κάθε ηλικίας να καταλήγουν στην εξουσία. Αυτή είναι η γενική μου άποψη και γι αυτό θεωρώ ότι ο τόπος είναι κωλοχανείο. Γιατί αυτοί που παράγουν έργο αρνούνται να αφιερώσουν χρόνο για την χώρα. Ετσι νομοτελειακά αναλαμβάνουν δράση οι τεμπελχανάδες, ψεύτες, αποτυχημένοι, χαζοβιόληδες κτλ κτλ.....
Ειδικά αυτό το μοντέλο Αβραμόπουλου είναι όλα τα λεφτά........ Ο καθένας έχει δημιουργήσει δική του σχολή...
Αλλο τρανό παράδειγμα ο Καμμένος.
Αλλο ο Τσοχατζόπουλος.
Αλλο ο Ψωμιάδης.
Αλλο ο Πρωτόπαπας.
Ο καθέ φελλός με το δικό του σχήμα και μπουκάλι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σωστος ο Τσιπ(ου)ρας .Να αποποινοκοποιηθει η κανναβη και ολες οι αλλες ευγενεις ουσιες και να ποινοκοποιηθουν τα παγωτα οι σοκολατες τα γλυφιτσουρια οι καραμελες και ολα τα αλλα επικινδυνα προιοντα   :uglystupid: 
Δλδ πρέπει κάτι να ποινικοποιηθεί σε αυτή τη χώρα....
Εγώ προτείνω τη θέση της φούντας να πάρει η βλακεία........ όχι το παγωτό.....
Αυτό είναι το πραγματικά επικίνδυνο προιόν που παράγει σε πλεόνασμα αυτή η χώρα.... Το κακό είναι πως δεν μπορούμε να το εξάγουμε...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αναφέρομαι στους 50άρηδες της εξουσίας. Οχι τους λοιπούς. Ο κανόνας είναι οι άχρηστοι κάθε ηλικίας να καταλήγουν στην εξουσία. Αυτή είναι η γενική μου άποψη και γι αυτό θεωρώ ότι ο τόπος είναι κωλοχανείο. Γιατί αυτοί που παράγουν έργο αρνούνται να αφιερώσουν χρόνο για την χώρα. Ετσι νομοτελειακά αναλαμβάνουν δράση οι τεμπελχανάδες, ψεύτες, αποτυχημένοι, χαζοβιόληδες κτλ κτλ.....
Ειδικά αυτό το μοντέλο Αβραμόπουλου είναι όλα τα λεφτά........ Ο καθένας έχει δημιουργήσει δική του σχολή...
Αλλο τρανό παράδειγμα ο Καμμένος.
Αλλο ο Τσοχατζόπουλος.
Αλλο ο Ψωμιάδης.
Αλλο ο Πρωτόπαπας.
Ο καθέ φελλός με το δικό του σχήμα και μπουκάλι.

Στους ως άνω πενηντάρηδες συμπεριλαμβάνεις και τον κυρ- αλέκο;

Και στην ηλικία του τσιπράκου, ο αβραμό ήταν διπλωμάτης και απ΄όσο γνωρίζω, δεν είναι και τόσο εύκολο να μπεις στο διπλωματικό σώμα...Προϋποθέτει και πολλή δουλειά και ευφυία...
Θα μπορούσε βέβαια να κάνει καταλήψεις στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο...

Α, και κάτι άλλο...
Αρκετοί από τους  50ηδες που θεωρείς στόκους έχουν υψηλά ποσοστά δημοφιλίας στις δημοσκοπήσεις...
Όπως και ο τσύριζα και το τσιπρόπουλο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στους ως άνω πενηντάρηδες συμπεριλαμβάνεις και τον κυρ- αλέκο;
Και στην ηλικία του τσιπράκου, ο αβραμό ήταν διπλωμάτης και απ΄όσο γνωρίζω, δεν είναι και τόσο εύκολο να μπεις στο διπλωματικό σώμα...Προϋποθέτει και πολλή δουλειά και ευφυία...
Θα μπορούσε βέβαια να κάνει καταλήψεις στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο...
Α, και κάτι άλλο...
Αρκετοί από τους  50ηδες που θεωρείς στόκους έχουν υψηλά ποσοστά δημοφιλίας στις δημοσκοπήσεις...
Όπως και ο τσύριζα και το τσιπρόπουλο...
1.
Κωλοτούμπα..... Εχθές μας έλεγες ότι μέχρι τις επόμενες εκλογές ο τσύριζα έχει 5%... Το 5% σε κανένα υπάρχον μαθηματικό μοντέλο δεν είναι δημοφιλές.
2.
Το ότι στόκοι έχουν δημοφιλία σε στόκους δε μου κάνει καμμιά μα καμμιά εντύπωση.... Δε θεωρώ ότι οι επιλογές του έλληνα ψηφοφόρου είναι σωστές.  Μάρτυράς μου η κατάντια της χώρας.
3.
Αυτό με το διπλωματικό σώμα και τη δουλειά και την ευφυία με συγκινεί........
Ειλικρινά είμαι πεπεισμένος ότι σε αυτή τη χώρα ειδικά Διπλωμάτες γίνονται οι εργατικοί και ευφυείς άνθρωποι...... Σαν το Νο2 του ΛΑΟΣ ένα πράμα......

Ρε θα μας τρελλάνετε τώρα....
Μάθε να διαβάζεις.... Ο κυρ Αλέκος δεν ανήκει σε 50ρηδες εξουσίας. Εχεις γαμώ τα γέλια τελικά. Είμαι σίγουρος ότι ποστάρεις μέσα από την ΟΝΝΕΔ......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

αυτα ειναι εξυπνοτερα απο ολους που γραφεται

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτα ειναι εξυπνοτερα απο ολους που γραφεται
Ποιός ακριβώς γράφεται;

Μαθήματα νοημοσύνης από άτομα που δεν είχαν, έχουν, θα έχουν αρκετό I.Q. να μάθουν στην παιδική ηλικία ότι ο απλός κανόνας παθητικής και ενεργητικής φωνής δε χρειάζεται I.Q. ΑινΣτάιν.... Που να ασχοληθούμε και με αντικείμενο και υποκείμενο....
Ρε μην εκτίθεστε... Γελοιοποιείτε εαυτούς........

Επισκέπτης
Δλδ πρέπει κάτι να ποινικοποιηθεί σε αυτή τη χώρα....
Εγώ προτείνω [size=15pt]τη θέση της φούντας να πάρει η βλακεία[/size]........ όχι το παγωτό.....
Αυτό είναι το πραγματικά επικίνδυνο προιόν που παράγει σε πλεόνασμα αυτή η χώρα.... Το κακό είναι πως δεν μπορούμε να το εξάγουμε...
+100.000.000.000.000.000.000.000.000.000
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καθένας κρίνεται με βάση το αποτέλεσμα που παράγει.

Και όχι απο τις προθέσεις του. Ούτε απο το pedigree του.

Οι σημερινοί 50ρηδες ειναι αρκετά χρόνια στο χώρο της showbiz που στην ελλάδα αποκαλείται πολιτική σκηνή. Παρά τη μακροχρόνια ενασχόλησή τους με το άθλημα, δεν εχουν καταφέρει και πολλά.

Διόρθωσις - δεν έχουν καταφέρει και πολλά για τη χώρα. Δεν ισχύει το ίδιο για την τσέπη τους.

Το να μιλάμε για 50ρηδες που ΘΑ κάνουν και ΘΑ διορθώσουν και ΘΑ ανατρέψουν...ειναι λίγο αργά πια γι'αυτούς πλεον. Ο,τι ειχαν να κάνουν έπρεπε να το είχαν κάνει, ο,τι είχαν να πουν έπρεπε να το είχαν πει. 

Καλά θα κάνουν να σταματήσουν να ξεφτυλίζουν τόσο τον εαυτό τους όσο και τη χώρα και να μας αδειάσουν τη γωνία.

Επι τη ευκαιρία, θερμά συγχαρητήρια στο ΥΠΕΧΩΔΕ που πέταξε τη χώρα εκτός ΚΙΟΤΟ. Μεγάλη επιτυχία της φωτισμένης κουτοπόνηρης ηγεσίας

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Χααχαχα αίντε πάλι πρωί πρωί, όρεξη έχετε ορισμένοι. Οκ, κανείς δεν θέλει και δεν μπορεί να βοηθήσει τη χώρα. Use your brain cells and eyes, not only for you writings, Spaciba

Εντάξει, ας μην είμαστε τελείως αρνητικοί.
Ένας επιχειρηματίας που έχει επιδείξει έργο ως υφυπουργός στην παρούσα Κυβέρνηση είναι ο Φώλιας.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Επι τη ευκαιρία, θερμά συγχαρητήρια στο ΥΠΕΧΩΔΕ που πέταξε τη χώρα εκτός ΚΙΟΤΟ. Μεγάλη επιτυχία της φωτισμένης κουτοπόνηρης ηγεσίας

Και να φανταστεί κανείς ότι για τον εν λόγω ΚΩΛΟΒΛΑΧΟ φιλοτεχνείται επί χρόνια προφίλ "Νέστορα" της πολιτικής.

θα πει κανείς, ο μόνος είναι, ή ο χειρότερος;...

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Οι άχρηστοι μπορεί να καταλήγουν στην εξουσία γιατί ο κόσμος δε γουστάρει να ξέρουν πάντα οι κυβερνώντες τι γίνεται.Και γιατί να ξέρουν δηλαδή?
Το θέμα είναι οτι τα εισοδήματα ρυθμίζονται από το νόμο προδσφοράς και ζήτησης.Θες να αυξήσεις τα 700 ευρώ που παίρνει η γενιά?Πρέπει να αυξήσεις τη ζήτηση πτυχιούχων ή να ελαττώσεις την προσφορά.Για να αυξηθεί η ζήτηση πρέπει να γίνουν επενδύσεις και έργα υποδομής πράγμα αδύνατο με τα σημερινά δεδομένα.Οπότε πρέπει να ελαττωθεί η προσφορά και αυτό μπορεί να γίνει με αυστηρές εξετάσεις για άδεια ασκήσεως για κάθε κλάδο ώστε να πετχτούν έξω οι μαιμούδες πτυχία.Τότε θα πάρει το πτυχίο αξία.Τώρα ο καθένας ισχυρίζεται ό,τι θέλει αλλά μετά αντικειμενικές εξετάσεις θα το βουλώσουν.Φανταστείτε ας πούμε ο ελπιδοφόρος νέος από την Αγγλία που κόπηκε στις πανελλήνιες να χτυπάει 2 ή 3 στις εξετάσεις και να διασύρεται και αυτός και το πτυχίο του?
Θα είναι μεγάλη ανακούφιση.Τέτοια μέτρα θωράκισης χρειάζονται.Οπως κάνουν και άλλες ευρωπαικές χώρες.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εεε...στόχος δεν ειναι η διαχείριση της συρρίκνωσης.

Στοχος ειναι (ή πρέπει να είναι) η ανάπτυξη. Εκει έχει αποτύχει η πολιτική ηγεσία όλων των κομμάτων.

Οσον αφορά στο "κόψιμο" στις πανελλήνιες και αγγλίες και τα ρέστα, μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσεις την πραγματική ποιότητα της λεγόμενης ανώτατηες εκπαίδευσης στην ελλάδα σε σχέση με αυτή του εξωτερικού. Για μερικούς το να δώσουν πανελλήνιες ειναι ήδη μια αποτυχία.

Γιατι ξέρεις, ίσως το οτι εισαι μηχανικός απο τη θεσσαλονίκη ή το πανεπιστήμιο θεσσαλίας να αποτελεί "ισχυρισμό" για κάποιον που έχει τελειώσει το πολυτεχνείο του μονάχου ή το UCL.

Η το να δηλώνεις οικονομολόγος όταν έχεις τελειώσει ασοεε, σε κάποιον που εχει τελειώσει London School of Economics.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom