Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  Το θεμα δεν ειναι που τοποθετεις ΕΣΥ τον εαυτο σου σε μια κοινωνία αλλα που σε τοποθετει ΑΥΤΗ. ο Κακοφωνιξ θεωρουσε τον εαυτο του μεγάλο τροβαδουρο αλλα οι αλλοι τον φιμωναν μηπως τραγουδήσει!!!
  Εγω αυτο που λέω ειναι οτι στην Ελλαδα σε φιμωνουν ΠΡΙΝ σε ακουσουν!!!
ΥΓ δεν κλαψομουνιαζω για να συκινησω α πλήθη ως Ξανθόπουλος αλλα επειδη θα εκτιμουσα το να με ειχε προειδοποιησει καποιος για το χάλι της Ελλαδας ΠΡΙΝ αρχίσω να ονειρευομαι!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ οποιος εχει προσβαση σε εξοδο κινδυνου ας την κάνει και αν θέλει ας  δειξει την πορτα σε κανεναν αλλον μηπως σωσει τίποτα!!!

ΥΓ2 Κυριε ιδιοκτητη ΔΕΝ εχω τα λεφτα του ενοικιου αλλα μαθαινω php!!
Αγαπητέ δε νομίζω ότι ήταν τόσο χάλια η κατάσταση πριν από μια δεκαπενταετία για παράδειγμα.... Η κατάσταση την τελευταία δεκαετία έχει εκτροχιαστεί.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τράβα το λίγο παραπάνω. Και πολύ μετά την ενηλικίωση μπορείς να επενδύσεις με αυτόν τον τρόπο.
Δε διαφωνούμε. Απλά μέχρι τότε και ειδικά στη μέση ελληνική οικογένεια ΄(ακόμα και αυτό τελευταία ελέγχεται) δε χρειάζεται να ασκείς επάγγελμα για τα προς το ζην, αλλά να εστιάζεις κυρίως στην εκμάθηση.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Δ
ε διαφωνούμε. Απλά μέχρι τότε και ειδικά στη μέση ελληνική οικογένεια ΄(ακόμα και αυτό τελευταία ελέγχεται) δε χρειάζεται να ασκείς επάγγελμα για τα προς το ζην, αλλά να εστιάζεις κυρίως στην εκμάθηση.

Μόνο που τα πράγματα μέχρι την ενηλικίωση, είναι λίγο-πολύ δεδομένα. Δεν μπορείς να χωρέσεις πολλά μαζί. Η μεγάλη διαφορά, βλέπω να γίνεται την περίοδο των σπουδών και μετά. Δηλαδή η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο ή σε ΤΕΙ, συνδυάζεται με κραιπάλες, καραπουτσιλίκι, αλκοολ, καφε και αναζήτηση του έρωτα. Ντάξει, αλλά όταν βγεις για τον επιούσιο, μην πεις αμαν, τι πάθαμε. Με ανοιχτά μάτια και όχι στρουθοκαμηλισμό, μπορείς να δεις προς τα που πάει η βάρκα κι αν θες να πηδήξεις στη θάλασσα και να κολυμπήσεις μόνος σου.

Δυστυχώς, οι δημόσιες σχέσεις και οι γνωριμίες, πάντα και παντού θα παίζουν ρόλο. Και δε μιλάω για σχέσεις γλυψίματος, μιλάω για σχέσεις εκτίμησης. Άν γουστάρεις στον ελεύθερο χρόνο σου να παίζεις 5x5, δυστυχώς οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι χειρότερες από το να παίζεις τενις. Και το δίνω ως απλό παράδειγμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μόνο που τα πράγματα μέχρι την ενηλικίωση, είναι λίγο-πολύ δεδομένα. Δεν μπορείς να χωρέσεις πολλά μαζί. Η μεγάλη διαφορά, βλέπω να γίνεται την περίοδο των σπουδών και μετά. Δηλαδή η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο ή σε ΤΕΙ, συνδυάζεται με κραιπάλες, καραπουτσιλίκι, αλκοολ, καφε και αναζήτηση του έρωτα. Ντάξει, αλλά όταν βγεις για τον επιούσιο, μην πεις αμαν, τι πάθαμε. Με ανοιχτά μάτια και όχι στρουθοκαμηλισμό, μπορείς να δεις προς τα που πάει η βάρκα κι αν θες να πηδήξεις στη θάλασσα και να κολυμπήσεις μόνος σου.

Δυστυχώς, οι δημόσιες σχέσεις και οι γνωριμίες, πάντα και παντού θα παίζουν ρόλο. Και δε μιλάω για σχέσεις γλυψίματος, μιλάω για σχέσεις εκτίμησης. Άν γουστάρεις στον ελεύθερο χρόνο σου να παίζεις 5x5, δυστυχώς οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι χειρότερες από το να παίζεις τενις. Και το δίνω ως απλό παράδειγμα.

Από τα μεγαλύτερά μου μαθήματα στη ζωή τα πήρα στις συναναστροφές μου με κωλάδικα.... Δε μπορείς να φανταστείς σε πόσο απίθανα σημεία βρίσκεις τα πιο χρήσιμα πράγματα. Οσο πιο πολύ δε ακολουθείς τα στερεότυπα, τόσο πιο μικρός και ανύπαρκτος γίνεσαι.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Από τα μεγαλύτερά μου μαθήματα στη ζωή τα πήρα στις συναναστροφές μου με κωλάδικα.... Δε μπορείς να φανταστείς σε πόσο απίθανα σημεία βρίσκεις τα πιο χρήσιμα πράγματα. Οσο πιο πολύ δε ακολουθείς τα στερεότυπα, τόσο πιο μικρός και ανύπαρκτος γίνεσαι.

Ώπα, μην παρεξηγηθώ : δεν εννοώ πως πρέπει κα΄ποιος να κινείται μόνο σε avant garde χώρους. Στα κωλάδικα, βρίσκεις τους πάντες. ¨οπως και στο γηπεδο, και στα μπουζούκια, και στα μουσεία. Το θέμα είναι να έχεις το αισθητήριο να τους αναγνωρίσεις και να μην παρασύρεσαι σε ανούσιους μικρόκοσμους.
Άν έχεις υπάρξει πχ μέλος αθλητικής ομάδας, καταλαβαίνεις τι εννοώ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε φίλε ξεκόλλα. Εδώ δεν ήρθαμε να καταθέσουμε τις κομματικές μας ταυτότητες.
Μου αρέσουν οι 30άρηδες που δεν παίρνουν στα σοβαρά το 17% του εκλογικού σώματος.... Μου αποδεικνύουν περίτρανα πόσο βολεμένοι είναι.....

1ον δεν είναι εκλογικό σώμα αλλά δείγμα σε δημοσκοπήσεις, δηλαδή 1000 -2000 άτομα...
Το εκλογικό σώμα έχει δώσει στο τσύριζα 5% και αυτή είναι η δύναμή του μέχρι τις επόμενες εκλογές...Τα λοιπά είναι εκτιμήσεις, θεωρίες και αμοελοφιλοσοφίες...
2ον το 17% στις δημοσκοπήσεις έχει ήδη γίνει 14% με περαιτέρω πτωτικές τάσεις..

Για να ακριβολογούμε, διότι ο τσύριζα και εκτός βουλής να μείνει στις επόμενες εκλογές, πάλι αυτές τις δημοσκοπήσεις θα επικαλείται...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1ον δεν είναι εκλογικό σώμα αλλά δείγμα σε δημοσκοπήσεις, δηλαδή 1000 -2000 άτομα...
Το εκλογικό σώμα έχει δώσει στο τσύριζα 5% και αυτή είναι η δύναμή του μέχρι τις επόμενες εκλογές...Τα λοιπά είναι εκτιμήσεις, θεωρίες και αμοελοφιλοσοφίες...
2ον το 17% στις δημοσκοπήσεις έχει ήδη γίνει 14% με περαιτέρω πτωτικές τάσεις..

Για να ακριβολογούμε, διότι ο τσύριζα και εκτός βουλής να μείνει στις επόμενες εκλογές, πάλι αυτές τις δημοσκοπήσεις θα επικαλείται...
Είστε όντως ανεκδιήγητοι......
Δεν έχει υπάρξει καμμιά δημοσκόπηση σε βάθος χρόνου που να έχει κάνει μέσες άκρες λάθος.....
Βεβαίως όταν δε μας συμφέρουν τις απαξιώνουμε (κόντρα ΠΑΣΟΚ VPRC προ εκλογών) και όταν μας συμφέρουν αποτυπώνουν την εκλογική πραγματικότητα.
Εάν μιλήσεις λοιπόν και με κανένα σοβαρό σημοσκόπο θα σου πει (όλοι το λένε) ότι η κατάσταση θεωρείται παγιωμένη σε 2ψήφιο νούμερο. Τώρα βέβαια εσύ που έχεις κομματική ταυτότητα στη Ρηγίλλης ή στη Χαριλάου δε μου κάνει εντύπωση που κρατάς την πτώση του 3% ως ορθό δημοσκοπικό νούμερο (όρια στατιστικού σφάλματος).
Α και πού σαι. Στ αρχίδια μου τα δυό εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει 5 ή 15 ή 25.
Απλά έχω κουραστεί με φιλελεύθερους "τριαντάρηδες" δημοκράτες που προτιμούν τους ΖαγοριτοΠάγκαλους από      κάποιον που δεν είναι ούτε γόνος πολιτικού, ούτε κωλοπαίδι πλουσίου, ούτε τίποτα απ όλα αυτά.... Κατά τα άλλα διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν υπάρχει στη χώρα αξιοκρατία.

Υ.Γ. 1 Είστε ήδη "has been". Με, ή χωρίς Τσίπρα, τα ψέμματα τελείωσαν. Η απάτη της ΝΔ ήταν η ανατροπή του ΠΑΣΟΚ. Τώρα τα κανονάκια τελείωσαν και για τους δυό. Γκέιμ Οβερ φίλε μου.... Και κράζε για δημοσκοπήσεις όσο θέλεις.

Υ.Γ. 2 Επειδή δεν πληρώνομαι από κανένα κόμμα με μισθό δε θα συνεχίσω την αντιπαράθεση με παπαγαλάκια. :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είστε όντως ανεκδιήγητοι......
Δεν έχει υπάρξει καμμιά δημοσκόπηση σε βάθος χρόνου που να έχει κάνει μέσες άκρες λάθος.....
Βεβαίως όταν δε μας συμφέρουν τις απαξιώνουμε (κόντρα ΠΑΣΟΚ VPRC προ εκλογών) και όταν μας συμφέρουν αποτυπώνουν την εκλογική πραγματικότητα.
Εάν μιλήσεις λοιπόν και με κανένα σοβαρό σημοσκόπο θα σου πει (όλοι το λένε) ότι η κατάσταση θεωρείται παγιωμένη σε 2ψήφιο νούμερο. Τώρα βέβαια εσύ που έχεις κομματική ταυτότητα στη Ρηγίλλης ή στη Χαριλάου δε μου κάνει εντύπωση που κρατάς την πτώση του 3% ως ορθό δημοσκοπικό νούμερο (όρια στατιστικού σφάλματος).
Α και πού σαι. Στ αρχίδια μου τα δυό εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει 5 ή 15 ή 25.
Απλά έχω κουραστεί με φιλελεύθερους "τριαντάρηδες" δημοκράτες που προτιμούν τους ΖαγοριτοΠάγκαλους από       κάποιον που δεν είναι ούτε γόνος πολιτικού, ούτε κωλοπαίδι πλουσίου, ούτε τίποτα απ όλα αυτά.... Κατά τα άλλα διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν υπάρχει στη χώρα αξιοκρατία.

Υ.Γ. 1 Είστε ήδη "has been". Με, ή χωρίς Τσίπρα, τα ψέμματα τελείωσαν. Η απάτη της ΝΔ ήταν η ανατροπή του ΠΑΣΟΚ. Τώρα τα κανονάκια τελείωσαν και για τους δυό. Γκέιμ Οβερ φίλε μου.... Και κράζε για δημοσκοπήσεις όσο θέλεις.

Υ.Γ. 2 Επειδή δεν πληρώνομαι από κανένα κόμμα με μισθό δε θα συνεχίσω την αντιπαράθεση με παπαγαλάκια. :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Την ΠολΑν και το Δηκκι τα θυμάται κανείς;
Κυρίως τί νούμερα έπαιρναν στις δημοσκοπήσεις σε ανύποπτο εκλογικά χρόνο;
Και πόσο μειωνόταν αυτό το ποσοστό όταν πλησίαζαν εκλογές και τελικά έπαιρναν ακόμη λιγότερο από τις δημοσκοπήσεις στις εκλογές;
Μάλλον δεν θα θυμάσαι διότι ο θαυμασμός σου προς τον σέξυ αλέξη, (μήπως έχεις και αφίσα στο δωμάτιό σου; ) όσο και να θέλεις να το παίξεις υπαράνω και στ' @@ σου, σε κάνει να ξεχνάς..

Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει αν πληρώνεσαι από κάποιο κόσμα με μισθό ή με απυ...
Και ουδόλως με ενδιαφέρει που κολλάς τη στάμπα του παπαγάλου σε όποιον δεν συμμερίζεται το παραλήρημά σου, που είμαι σίγουρος ότι μπροστά στον καθρέπτη σου θα φαντάζει ορθός και τεκμηριωμένος πολιτικός λόγος..

Σε μια δημοκρατία όμως, τις κυβερνήσεις και τις αντιπολιτεύσεις ΔΕΝ τις βγάζουν οι δημοσκοπήσεις αλλά ή κάλπη...
Όταν ο τσύριζα πάρει σε εκλογές 15%, τότε και εγώ θα τον πάρω στα σοβαρά...
Έως τότε θα είναι ένα ποντίκι που βρυχάται και μάλιστα φάλτσα...

Επισκέπτης
Η μόρφωση δεν είναι μόνο αυτή που αποκτάς απ την παπαγαλία....Ο άνθρωπος μέχρι την ενηλικίωση κατά βάση μορφώνεται..... Ο καθένας αυτό το καλλιεργεί όπως νομίζει.... Αλλοι με φέιμ στόρι, άλλοι με ξένες γλώσσες, άλλοι με πουτάνες...... Ο λογαριασμός έρχεται μετά τα 30......

ναι σορυ πριν νομισα οτι ελεγες για την μορφωση του σχολειου μονο.(ο θεος να την κανει μορφωση)

Εγω παντως ψηφιζω σαν καλυτερη μορφωση ξενες γλωσσες και ιεροδουλες  :2funny:
Πιστευω παντως οτι την πραγματικη μορφωση και το παιχνιδι της ζωης το μαθαινεις εξω και οχι μελετωντας σε ενα γραφειο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα αφήσω τον φέρθυ να αναλάβει τα περαιτέρω..... Μετά την τελευταία μας ανακωχή θα ενωθούμε όλοι οι αριστεροί ενάντια στο θλιβερό κατεστημένο..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Με τέτοιους εκπροσώπους της αριστεράς, ήδη ο καραμανλής ετοιμάζει την παραίτησή του και ο παπούλια ετοιμάζεται να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον αλέξη...
Πραγματικά τρέμω....

Από τα γέλια!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ωραια

Λοιπον το θέμα εδω ειναι η γενιά των 700 ευρώ

Και όχι η κόρη του Μαγγίνα που την έβαλε ο μπαμπας της στον ΟΤΕ - για να ξεφύγει απο τα 700 ευρώ

Και όχι αν ο Ζαγορίτης ειναι "αρκετά έξυπνος" κάτι το οποίο τον καθιστά...πρότυπο! (σε ποιον ακριβώς;)

Και όχι ο στρατηγός άνεμος που θεωρεί οτι η δεξιά τείνει προς τα αριστερά, ενω αυτός ο μεγάλος στρατηλάτης και πολιτικός θέλει να δει το αντίθετο.

Και όχι η ντορούλα της οποία η ύπαρξη δικαιολογείται μόνο επειδή μας θυμίζει σε τι είδους εκβιασμό έχει περιπέσει η κυβέρνηση αυτή

Και όχι ο μεγάλος "καθηγητής" και εξαιρετικά αστείος υπουργός εσωτερικών με το άσπρο περουκίνι

Και όχι η Παναγιωταρέα η οποία διατηρεί θέση καθηγήτριας πανεπιστημίου χωρις η ίδια να εχει καν μεταπτυχιακό

Και όχι η σύζυγος του πρωθυπουργού που ξεφτίλισε την έννοια του πανεπιστημίου και της (όποιας) παιδείας φτάνει να γινει σύζυγος με μουράτο επάγγελμα

Και όχι οι κλέφτες των ταμείων

Και όχι ο Ζαχόπουλος που εκμεταλευτόταν τη θέση του για να πηδήξει όσες ήθελαν μια θέση στη μιζέρια του δημοσίου

Οξω ρε καραγκιόζηδες απο τη βουλή...και εσεις και τα φερέφωνά σας.

Αντε να μαζέψετε καμμια φράουλα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δειτε τι δηλώνει ένας μέτριος που ποτέ του δεν έχει δουλέψει - πόσο μάλιστα για 700 ευρώ.

Η αλαζονεία είναι η απαρχή της παρακμής. Η αλαζονεία απο ανεπάγγελτους γιους του μπαμπά ειναι απλά κωμική.

«Από τη στιγμή που ακολουθεί αυτό το δρόμο, εγώ θα τον είχα διαγράψει. Εάν δεν τον εκφράζει πια το κόμμα του, θα έπρεπε να παραιτηθεί», δήλωσε σήμερα στο ρ/σ Alpha 989 ο πρώην υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης.

«Να καταθέσει την έδρα του στη ΝΔ και μετά να λέει ό,τι θέλει», πρόσθεσε.

Πηγή - Ναυτεμπορική

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Την ΠολΑν και το Δηκκι τα θυμάται κανείς;
Κυρίως τί νούμερα έπαιρναν στις δημοσκοπήσεις σε ανύποπτο εκλογικά χρόνο;
Και πόσο μειωνόταν αυτό το ποσοστό όταν πλησίαζαν εκλογές και τελικά έπαιρναν ακόμη λιγότερο από τις δημοσκοπήσεις στις εκλογές;
Μάλλον δεν θα θυμάσαι διότι ο θαυμασμός σου προς τον σέξυ αλέξη, (μήπως έχεις και αφίσα στο δωμάτιό σου; ) όσο και να θέλεις να το παίξεις υπαράνω και στ' @@ σου, σε κάνει να ξεχνάς..

Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει αν πληρώνεσαι από κάποιο κόσμα με μισθό ή με απυ...
Και ουδόλως με ενδιαφέρει που κολλάς τη στάμπα του παπαγάλου σε όποιον δεν συμμερίζεται το παραλήρημά σου, που είμαι σίγουρος ότι μπροστά στον καθρέπτη σου θα φαντάζει ορθός και τεκμηριωμένος πολιτικός λόγος..

Σε μια δημοκρατία όμως, τις κυβερνήσεις και τις αντιπολιτεύσεις ΔΕΝ τις βγάζουν οι δημοσκοπήσεις αλλά ή κάλπη...
Όταν ο τσύριζα πάρει σε εκλογές 15%, τότε και εγώ θα τον πάρω στα σοβαρά...
Έως τότε θα είναι ένα ποντίκι που βρυχάται και μάλιστα φάλτσα...
"Απάντηση #433 στις: Σήμερα στις 22:08 από: Enforcer"
Ουδέν περαίτερον σχόλιον.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
το λαθος εγινε απο τους σημερινους 50ρηδες που εβγαλαν την πεπεοιθηση οτι στην ελλαδα μονο με πτυχιο προκοβεις....και βλεπεις τωρα ενα σωρο ανεπαγγελτους πτυχιουχους!!και ο αλβανος στα χωραφια παιρνει 50 την μερα τουτεστιν 800-1000Ε το μηνα! δηλαδη τοσα η και παραπανω οσο ενας μαστερας (στον κλαδο μου)!! :headbang: :headbang:αλλα που να πανε στα χωραφια η στις οικοδομες οι ''πτυχιουχοι'' μας?? :jerking: :jerking:

Δε σπουδαζεις για να βγαλεις λεφτα.
Σπουδαζεις για αλλους λογους.
Αν θες λεφτα πρεπει να στραφεις αλλου και οχι στις επιστημες.
Εντωμεταξυ δε ξερω αν το εχουν καταλαβει ολοι στην Ελλαδα η παραμυθιαζονται.
Τα πανεπιστημια ειναι ανοικτα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ.
Για να μη μπεις τη σημερον ημερα στο Πανεπιστημιο πρεπει να εισαι η κοπροσκυλο η ηλιθιος.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Αν η πολιτική παρακαταθήκη του τσίπρα θα είναι η νομιμοποίηση του μπάφου και οι gay γάμοι, τότε ναι, προτιμώ τους 50ηδες μαυρογιαλούρους....
Και ας σταματήσει αυτός ο ηλικιακός ρατσιμός ότι οι μεγάλοι είναι άχρηστοι και οι νέοι ξέρουν να δουλεύουν...30 χρονών είμαι αλλά δεν έχω και την καλύτερη άποψη για τις εργασιακές δυνατότητες των συνομιλήκων μου, + - 5 χρόνια...
Το ότι φοράνε κάποιοι ωραίες γραβάτες, μάθανε το εξέλ σε κάποιο ιεκ, κάθονται υποκριτικά πάνω από το 8ωρο για να δείξουν ότι σκίζονται στη δουλειά και έχουν υφάκι χιλίων καρδιναλίων όταν παπαγαλίζουν αγγλική επιχειρηματική ορολογία που ανάθεμα και αν καταλαβαίνουν τί λένε, δεν τους κάνει καλούς εργαζόμενους...κάθε άλλο.

Και εννοείται ότι τα 700 € είναι λίγα, ειδικά για πτυχιούχο...
Το ζήτημα όμως δεν είναι ποιος είναι ο 1ος μισθός αλλά ποιές προοπτικές εξέλιξης υπάρχουν...
Το να εργαστείς για 1η φορά στα 22-23 και να πάρεις 700€ ΄δεν είναι παράλογο...
Το να γαμιέσαι στη δουλειά για 5-6 χρόνια, τα €700 να τα φτάσεις στα € 900-1000 και τις προαγωγές και τις καλοπληρωμένες θέσεις να τις παίρνει κάποιος άσχετος βυσματίας, τη δουλειά του οποίου βγάζεις εσύ είναι το πρόβλημα...

Κοινώς, η ρίζα του κακού είναι στην αναξιοκρατία στον ιδιωτικό τομέα και στην ανορθολογική διάρθρωση της αγοράς (θρίαμβος των δημοσιών σχέσεων επί του παραγόμενου έργου- σημασία δεν έχει τί παράγεις αλλά τι εμφανίζεις ότι παράγεις και τί εμφανίζεις ότι δεν παράγουν οι συνάδελφοί σου)

Ο μαλακας ακομα δε βγηκε προεδρος και αρχισε τις μαλακιες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δειτε τι δηλώνει ένας μέτριος που ποτέ του δεν έχει δουλέψει - πόσο μάλιστα για 700 ευρώ.

Η αλαζονεία είναι η απαρχή της παρακμής. Η αλαζονεία απο τέτοια άτομα ειναι απλά κωμική.

«Από τη στιγμή που ακολουθεί αυτό το δρόμο, εγώ θα τον είχα διαγράψει. Εάν δεν τον εκφράζει πια το κόμμα του, θα έπρεπε να παραιτηθεί», δήλωσε σήμερα στο ρ/σ Alpha 989 ο πρώην υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης.

«Να καταθέσει την έδρα του στη ΝΔ και μετά να λέει ό,τι θέλει», πρόσθεσε.

Πηγή - Ναυτεμπορική
Ρε ενφό....
Εχουν ξεφύγει από κάθε έννοια υγιούς πολιτικής διαβίωσης τα άτομα...
Εδώ περιμένουν να γυρίσει ο Κουκοδήμος για να διαγραφεί ο Τατούλης.
Και γαμώ την πολιτική στάση.  Αλλωστε την έδρα του ο κάθε βουλευτής την αγόρασε από το έκαστοτε κόμμα. Προσωπικότητα, σχέση με τους πολίτες και λοιπά πάνε περίπατο. Και ομιλεί ποιός;;;;; Αυτός που η ανηψιά του έκλεψε την έδρα στην Κρήτη με ψήφους "ετεροδημοτών" που εστάλησαν την επομένη με ταχυδρομείο....
Ρε δε γαμιέστε λέω γω ν ασπρίσετε.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για να μη μπεις τη σημερον ημερα στο Πανεπιστημιο πρεπει να εισαι η κοπροσκυλο η ηλιθιος.

Μέτρηση στην Ελλάδα των παραπάνω έχει γίνει;
Γιατί κάτι μου μυρίζει για αποτελέσματα με 6 μηδενικά......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom