Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ποιος ειναι ο Ζαγορίτης και τι έχει κάνει τοσο καιρό που να αποδυκνείει οτι ειναι "κάποιος"; Γιατι αποτελεί σημείο αναφοράς και απο πότε;

Το ίδιο και ο Τσίπρας - δεν έχει δειξει κάτι. Στο χέρι του ειναι να αποδείξει οτι μπορεί. Δεν ειναι όμως καμμένος. Και αυτό μετράει - προς το παρόν.

Οσο για τα ΜΜΕ, θέλει κανεις να μιλήσουμε για τα θαψίματα που έκαναν σε διάφορα θέματα με το αζημίωτο;

Ας μην προκαλούμε με κομματικές τοποθετήσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
O Ζαγορρίτης μια χαρά θα ήταν άμα κόιταγε την Ελλάδα. Αλλά...
Τώρα το 30χρονο αποκύημα των media μπορεί κα να έχει μεσσοπρόθεσμο καλό
Μπορείς να μου το εξηγήσεις το "άμα κοίταγε την Ελλάδα" γιατί είμαι ολίγον χαζός;
δλδ το κατά μέσο όρο 17% των δημοσκοπήσεων είναι αποκύημα των ΜΜΕ και όχι της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιος ειναι ο Ζαγορίτης και τι έχει κάνει τοσο καιρό που να αποδυκνείει οτι ειναι "κάποιος"; Γιατι αποτελεί σημείο αναφοράς και απο πότε;
Δια της μαιευτικής κατέληξες στο συμπέρασμά μου... Ο τίποτας, ο πουθενάς, "ο λέω ότι μου λένε" είναι γραμματέας του κόμματος που κυβερνά τον τόπο.
Δυστυχώς στην Ελλάδα σημείο αναφοράς είναι το σημείο μηδέν.

Το ίδιο και ο Τσίπρας - δεν έχει δειξει κάτι. Στο χέρι του ειναι να αποδείξει οτι μπορεί. Δεν ειναι όμως καμμένος. Και αυτό μετράει - προς το παρόν.
100% συμφωνώ. Πώς θα σου δείξω τις δυνατότητές μου εάν δε με δοκιμάσεις;

Ας μην προκαλούμε με κομματικές τοποθετήσεις.

Στην Ελλάδα πλέον δεν υπάρχει θέμα κομματικής τοποθέτησης.
Το ΚΚΕ απλά υπάρχει γιατί δεν έχει με τι άλλο να ασχοληθεί.
Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει γιατί δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης.
Η ΝΔ υπάρχει απλά για να μας θυμίζει ότι δεν υπάρχει όριο στην κατάντια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να υπάρχει αλλά δεν ξέρω εάν όντως θα υπάρξει.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Είναι αρκετά έξυπνος και πετυχημένος επαγγελματίας. Αυτό θα έφτανε άμα τον ενδιέφερε η χώρα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τα κόμματα πάντα στηρίζονταν στους πουθενάδες.

Προφανώς και θέλω για γραμματέα κάποιον που απλά να κάνει αυτό που θα του πω. Το ίδιο ισχύει και για τον πρόεδρο κρατικού οργανισμού, τράπεζας, ασφαλιστικού ταμείου. Με ενα τηλέφωνο έχει απολύσει, ξεπουλήσει, μεταθέσει. Χωρις πολλα πολλα, χωρις καν να ρωτήσει τι και πως.

Τωρα βέβαια καλό θα ήταν να μην έχουμε την προσοχή του κόσμου στραμμένη πάνω μας γιατι αλλιώς πως θα κάνουμε τις λαμογιές μας; Πάρε κομματικες αντιπαραθέσεις, πάρε άρτον, πάρε και θεάματα.

Πάρε και 700 ευρώ το μήνα.

Αλλα μην ξεχασεις να μας ψηφίσεις την επομενη 4ετία. Εμεις για το καλό σου δουλεύουμε.

Ναψ - το "αρκετά" έξυπνος ακούγεται πολύ χειρότερα απο το "βλάκας"

Προς το παρόν ο "πετυχημένος επαγγελματίας" ειναι κρατικοδίαιτος υπάλληλος - στην υπηρεσία της χώρας φυσικά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι αρκετά έξυπνος και πετυχημένος επαγγελματίας. Αυτό θα έφτανε άμα τον ενδιέφερε η χώρα
Εμένα πάντως οι μαλακίες που λέει διαρκώς σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μάλλον για φελλός μου κάνει. Είναι απίστευτες οι βλακείες που έχει πει ο στόμας του. Συναγωνίζεται επάξια τον Αντώναρο.
Και μη μου πεις ότι είναι η έκθεσή του στα ΜΜΕ που τον οδηγούν σε διαρκή ολισθήματα. Ο Μειμαράκης όσες φορές και αν τον ακούσω ουδέποτε έχω βάλει τα γέλια. Ακόμα και όταν κοροιδεύει την κοινωνία ξέρει να το κάνει με σωστό τρόπο. Ο άλλος ούτε τον εαυτό του δε μπορεί να κοροιδέψει.
Κορυφαία του δήλωση ήταν αυτή τελευταία στην ερώτηση περί Κλαδά.
"Τι έχετε να πείτε"
Απάντησις:
"Τι να πω;" (τα λέει όλα η σιωπή..........)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σταύρο, δεν τον λυπάμαι.....
Αποφάσισε να κάνει αντιπολίτευση και ιδού τα αποτελέσματα.
Αποφάσισε να κάνει γυμναστική και ιδού τα αποτελέσματα.

Δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει εάν αποφασίσει να κυβερνήσει...........

Δεν μιλάς σωστά.

Ας μη ξαναγυρίσουμε στα λεγόμενα στο thread περί Χριστόδουλου, όπου τα ίδια ακριβώς είχαν αναπτυχθεί.

Γάτα να πάταγε ένα ποδήλατο, θα στενοχωριόσουν, φαντάζομαι.

Έσπασε τη ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ του ΣΤΗΛΗ. Δεν είναι αστείος τραυματισμός. Απο αυτή τη σκοπιά και μόνο, είσαι λάθος.

Για την τελευταία σου πρόταση (που την ξεχώρισα), σου λέω ότι:
1) Το έχει αποφασίσει.
2) Δεν εξαρτάται όμως μόνο από αυτόν.
3) Καθ' όσον εξαρτάται, μάλλον έχει χάσει.

Στη γυμναστική είναι ΠΟΛΥ καλός. Ατυχία του (ας το δεχτούμε) ήταν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σταύρο με παρεξηγείς...
Θεωρώ τον Γιώργο πολύ καλύτερο από άλλους. Απλά νομίζω ότι για ορισμένους ανθρώπους ταιριάζουν άλλες θέσεις. Για μένα ο Γιώργος θα ήταν άριστος σε μια άλλη θέση.

Οι τραυματισμοί που παθαίνουν όλοι είναι δυσάρεστοι, αλλά μπορώ να σου πω ότι θλίβομαι λιγότερο για τους γόνους απ΄ότι για άλλους θνητούς. Εχθές που είδα την είδηση δεν ασχολήθηκα και πολύ. Εχθές πάντως που γύριζα 2 η ώρα ξημερώματα από την Εθνική στενοχωρήθηκα περισσότερο για τον παππού χωρίς χέρια που καθόταν μετά τον εισπράκτορα των διοδίων και περίμενε να του δώσω ένα πενηντάρι για ένα πακέτο χαρτομάντηλα.........

Ο Γιωργάκης θα έχει την καλύτερη περίθαλψη. Οι άλλοι είναι αυτοί που για μένα έχουν προτεραιότητα.

Υ.Γ. Χιλιάδες είναι οι σοβαροί τραυματισμοί καθημερινών απλών ανθρώπων. Μια βόλτα στο ΚΑΤ, ή το Ασκληπείο θα σου δώσει μια άλλη σκοπιά για το ποιός είναι λάθος........Και σίγουρα όχι οι τραυματισμένοι που τους φέρονται σα ζώα κατά την εισαγωγή τους σε δημόσιο νοσοκομείο.
Πάντως οφείλω να παραδεχθώ ότι γενικά δείχνει μεγαλύτερη ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα και τον απλό λαό από τον χοντρόπετσο παιδοβούβαλο. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω αποκομίσει.

Επισκέπτης
Υ.Γ.
Πάντως οφείλω να παραδεχθώ ότι γενικά δείχνει μεγαλύτερη ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα και τον απλό λαό από τον χοντρόπετσο παιδοβούβαλο. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω αποκομίσει.

Για αυτο και δεν κανει για την πολιτικη :) Ειναι περισσοτερο "ανθρωπος" απο τα αλλα γουρουνια...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  H ουσια ειναι αλλη. Αν ενα παληκαρι που τελειωσε εστω ενα ΤΕΕ αμειβεται το ΙΔΙΟ με τον "εργατη γης" στην Μανωλαδα
25Χ25€=625€ λίγο παραπανω απο τον βασικο των 520€ εε τοτε καθε Σεπτεμβρη να μην μοιράζουν βιβλια στα σχολεια αλλα κανα μισοκιλο φουντα  ανα μαθητη!!!!!!

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τα κόμματα πάντα στηρίζονταν στους πουθενάδες.

Προφανώς και θέλω για γραμματέα κάποιον που απλά να κάνει αυτό που θα του πω. Το ίδιο ισχύει και για τον πρόεδρο κρατικού οργανισμού, τράπεζας, ασφαλιστικού ταμείου. Με ενα τηλέφωνο έχει απολύσει, ξεπουλήσει, μεταθέσει. Χωρις πολλα πολλα, χωρις καν να ρωτήσει τι και πως.

Τωρα βέβαια καλό θα ήταν να μην έχουμε την προσοχή του κόσμου στραμμένη πάνω μας γιατι αλλιώς πως θα κάνουμε τις λαμογιές μας; Πάρε κομματικες αντιπαραθέσεις, πάρε άρτον, πάρε και θεάματα.

Πάρε και 700 ευρώ το μήνα.

Αλλα μην ξεχασεις να μας ψηφίσεις την επομενη 4ετία. Εμεις για το καλό σου δουλεύουμε.

Ναψ - το "αρκετά" έξυπνος ακούγεται πολύ χειρότερα απο το "βλάκας"

Προς το παρόν ο "πετυχημένος επαγγελματίας" ειναι κρατικοδίαιτος υπάλληλος - στην υπηρεσία της χώρας φυσικά

Φυσικά, αλλά δεν ισχύει το0 δεύτερο μέρος αυτού που είπα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  H ουσια ειναι αλλη. Αν ενα παληκαρι που τελειωσε εστω ενα ΤΕΕ αμειβεται το ΙΔΙΟ με τον "εργατη γης" στην Μανωλαδα
25Χ25€=625€ λίγο παραπανω απο τον βασικο των 520€ εε τοτε καθε Σεπτεμβρη να μην μοιράζουν βιβλια στα σχολεια αλλα κανα μισοκιλο φουντα  ανα μαθητη!!!!!!

Αγαπητέ κάνεις ένα μέγα λάθος. Η μόρφωση και η παιδεία δεν χρησιμεύει μόνο για να σε ταίζει. Χρησιμεύει και για την όμαλή σου συμβίωση με άλλους ανθρώπους. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία του Ελληνα που για ότι κάνει πρέπει να έχει κάποια απολαβή/ανταπόδωση. Η προσωπική εξέλιξη πολλές φορές είναι από μόνη της μεγάλη ανταμοιβή.

Επισκέπτης
Αγαπητέ κάνεις ένα μέγα λάθος. Η μόρφωση και η παιδεία δεν χρησιμεύει μόνο για να σε ταίζει. Χρησιμεύει και για την όμαλή σου συμβίωση με άλλους ανθρώπους. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία του Ελληνα που για ότι κάνει πρέπει να έχει κάποια απολαβή/ανταπόδωση. Η προσωπική εξέλιξη πολλές φορές είναι από μόνη της μεγάλη ανταμοιβή.

Ποτε δεν καταλαβα ολες αυτες οι παπαριες που καναμε στα σχολεια που χρησιμευσαν στην κοινωνικη μας συμβιωση με αλλους ανθρωπους.
Το αντιθετο θα ελεγα...Αφου ο Ελληνας μαθητης τρωει μια ψωλαρα που δεν την τρωνε ουτε στα κολεγια της Αγγλιας Γερμανιας κτλ...
Αχρηστες παπαγαλιστικες γνωσεις που μετα απο μερικους μηνες γινονται αερας.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επειδή μερικοί μπλέκονται στις βούρτσες και τις πούτσες......
Δε με ενοχλεί κανένας μετανάστης που έχει νόμιμη δουλειά, στέγη, οικογένεια κλπ.
Με ενοχλεί να έχω Υουργό Απασχόλησης που έχει σύγχρονους δούλους στη δούλεψή του.
Με ενοχλεί που περνάνε κάθε μέρα εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες από το αυτόφωρο, πληρώνω δικαστές και εισαγγελείς για να τους απελαύνουν από τη χώρα συνοδεία αστυνομικών που εγώ πληρώνω και μάλιστα επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τα έξοδα απέλασης, τους κρατάω και τους ταίζω με δικά μου λεφτά στο μεταγωγών. Εν συνεχεία τους αφήνω πάλι ελεύθερους να βρουν λεφτά να φύγουν από το κράτος των πενηντάρηδων που προτιμάς. Κατά τα λοιπά είσαι σε Ευρωπαική χώρα. Μπάτε σκύλοι αλέστε και όταν τελειώσετε πληρώνουμε και τον μπόγια.

Για τους αφέντες και τους Αλβανούς τα παράπονά σου στους πενηντάρηδες που τους δημιούργησαν.......

Να σου θυμίσω απλά ποια πολιτική παράταξη αντιδρούσε με πάθος σε κάθε προσπάθεια να εφαρμοστεί μεταναστευτική πολιτική...
Και όχι, δεν ήταν η ΝΔ, ο ΛΑΟΣ, ούτε καν το Πασοκ...

Ειλικρινά ενφό περιμένεις να κάνεις δημιουργικό διάλογο με άτομο που προτιμά τον Ζαγορίτη από τον Τσιπρα; Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό....

Περίεργο...Και εμένα μου είναι δύσκολο να πάρω στα σοβαρά κάποιον που προτιμά τον τσίπρα από το ζαγορίτη...
Παρόλα αυτά προσπαθώ, ίσως διότι δεν είμαι αριστερόμαγκας ξερόλας με τρέντυ υφάκι και πάντοτε έχω το φόβο ότι μπορεί να κάνω και λάθος...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Καλά..Εσύ αν θες πλήρωσε το ενοίκιό σου με την προσωπική σου εξέλιξη...Πιθανότατα θα πάρεις και ρέστα...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Η προσωπική εξέλιξη πολλές φορές είναι από μόνη της μεγάλη ανταμοιβή.
  Το θεμα δεν ειναι που τοποθετεις ΕΣΥ τον εαυτο σου σε μια κοινωνία αλλα που σε τοποθετει ΑΥΤΗ. ο Κακοφωνιξ θεωρουσε τον εαυτο του μεγάλο τροβαδουρο αλλα οι αλλοι τον φιμωναν μηπως τραγουδήσει!!!
  Εγω αυτο που λέω ειναι οτι στην Ελλαδα σε φιμωνουν ΠΡΙΝ σε ακουσουν!!!
ΥΓ δεν κλαψομουνιαζω για να συκινησω α πλήθη ως Ξανθόπουλος αλλα επειδη θα εκτιμουσα το να με ειχε προειδοποιησει καποιος για το χάλι της Ελλαδας ΠΡΙΝ αρχίσω να ονειρευομαι!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ οποιος εχει προσβαση σε εξοδο κινδυνου ας την κάνει και αν θέλει ας  δειξει την πορτα σε κανεναν αλλον μηπως σωσει τίποτα!!!

ΥΓ2 Κυριε ιδιοκτητη ΔΕΝ εχω τα λεφτα του ενοικιου αλλα μαθαινω php!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να σου θυμίσω απλά ποια πολιτική παράταξη αντιδρούσε με πάθος σε κάθε προσπάθεια να εφαρμοστεί μεταναστευτική πολιτική...
Και όχι, δεν ήταν η ΝΔ, ο ΛΑΟΣ, ούτε καν το Πασοκ...
Ρε φίλε ξεκόλλα. Εδώ δεν ήρθαμε να καταθέσουμε τις κομματικές μας ταυτότητες.
Δε με ενδιαφέρει τι ιδεολογία επικαλείται ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας. Με ενδιαφέρει πάντως να φύγει ο Ζαγορίτης και ο Πάγκαλος....

Περίεργο...Και εμένα μου είναι δύσκολο να πάρω στα σοβαρά κάποιον που προτιμά τον τσίπρα από το ζαγορίτη...
Εδώ αυτούς που υπερασπίζεσαι δεν παίρνουν στα σοβαρά τους ψηφοφόρους τους.... Τον Τσίπρα θα πάρουν;
Μου αρέσουν οι 30άρηδες που δεν παίρνουν στα σοβαρά το 17% του εκλογικού σώματος.... Μου αποδεικνύουν περίτρανα πόσο βολεμένοι είναι.....

Παρόλα αυτά προσπαθώ, ίσως διότι δεν είμαι αριστερόμαγκας ξερόλας με τρέντυ υφάκι και πάντοτε έχω το φόβο ότι μπορεί να κάνω και λάθος...
Εχει τρελλό γέλιο όταν αρχίζει η δεξιόστροφη επίθεση για μαγκιές, υφάκια, και ξερολίαση. Η καημένη η εξουσία που βάλλεται από παντού......Θα αγιάσει στο τέλος η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σ αυτή τη χώρα. Ρεμάλια αριστεροί που καταντήσατε αυτόν τον τόπο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά..Εσύ αν θες πλήρωσε το ενοίκιό σου με την προσωπική σου εξέλιξη...Πιθανότατα θα πάρεις και ρέστα...
Εγώ απ την προσωπική μου εξέλιξη έχω πάρει και ρέστα.... Και δεν έχω ούτε 1 εκατομμύριο δόσεις στο κεφάλι μου, ούτε υποθήκη το σπίτι μου. Η μόρφωσή μου, μου έμαθε να πιάνω μέχρι εκεί που απλώνει το χέρι μου.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποτε δεν καταλαβα ολες αυτες οι παπαριες που καναμε στα σχολεια που χρησιμευσαν στην κοινωνικη μας συμβιωση με αλλους ανθρωπους.
Το αντιθετο θα ελεγα...Αφου ο Ελληνας μαθητης τρωει μια ψωλαρα που δεν την τρωνε ουτε στα κολεγια της Αγγλιας Γερμανιας κτλ...
Αχρηστες παπαγαλιστικες γνωσεις που μετα απο μερικους μηνες γινονται αερας.
Η μόρφωση δεν είναι μόνο αυτή που αποκτάς απ την παπαγαλία....Ο άνθρωπος μέχρι την ενηλικίωση κατά βάση μορφώνεται..... Ο καθένας αυτό το καλλιεργεί όπως νομίζει.... Αλλοι με φέιμ στόρι, άλλοι με ξένες γλώσσες, άλλοι με πουτάνες...... Ο λογαριασμός έρχεται μετά τα 30......

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Η μόρφωση δεν είναι μόνο αυτή που αποκτάς απ την παπαγαλία....Ο άνθρωπος μέχρι την ενηλικίωση κατά βάση μορφώνεται..... Ο καθένας αυτό το καλλιεργεί όπως νομίζει.... Αλλοι με φέιμ στόρι, άλλοι με ξένες γλώσσες, άλλοι με πουτάνες...... Ο λογαριασμός έρχεται μετά τα 30......

Τράβα το λίγο παραπάνω. Και πολύ μετά την ενηλικίωση μπορείς να επενδύσεις με αυτόν τον τρόπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom