Εντάξει, ας μην είμαστε τελείως αρνητικοί.
Ένας επιχειρηματίας που έχει επιδείξει έργο ως υφυπουργός στην παρούσα Κυβέρνηση είναι ο Φώλιας.
Αυτό ακριβώς λέω, διάβασε τα προηγούμενα.
Εντάξει, ας μην είμαστε τελείως αρνητικοί.
Ένας επιχειρηματίας που έχει επιδείξει έργο ως υφυπουργός στην παρούσα Κυβέρνηση είναι ο Φώλιας.
Ανεξαρτήτως πτυχίων και βαρύτητας αυτών, έχω δει αριστούχους ξένων πανεπιστημίων να παραπαίουν επαγγελματικά, και αποφοίτους Ι.Ε.Κ. να κάνουν θαύματα......Εεε...στόχος δεν ειναι η διαχείριση της συρρίκνωσης.
Στοχος ειναι (ή πρέπει να είναι) η ανάπτυξη. Εκει έχει αποτύχει η πολιτική ηγεσία όλων των κομμάτων.
Οσον αφορά στο "κόψιμο" στις πανελλήνιες και αγγλίες και τα ρέστα, μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσεις την πραγματική ποιότητα της λεγόμενης ανώτατηες εκπαίδευσης στην ελλάδα σε σχέση με αυτή του εξωτερικού. Για μερικούς το να δώσουν πανελλήνιες ειναι ήδη μια αποτυχία.
Γιατι ξέρεις, ίσως το οτι εισαι μηχανικός απο τη θεσσαλονίκη ή το πανεπιστήμιο θεσσαλίας να αποτελεί "ισχυρισμό" για κάποιον που έχει τελειώσει το πολυτεχνείο του μονάχου ή το UCL.
Η το να δηλώνεις οικονομολόγος όταν έχεις τελειώσει ασοεε, σε κάποιον που εχει τελειώσει London School of Economics.
Ανεξαρτήτως πτυχίων και βαρύτητας αυτών, έχω δει αριστούχους ξένων πανεπιστημίων να παραπαίουν επαγγελματικά, και αποφοίτους Ι.Ε.Κ. να κάνουν θαύματα......
Εεε...στόχος δεν ειναι η διαχείριση της συρρίκνωσης.
Στοχος ειναι (ή πρέπει να είναι) η ανάπτυξη. Εκει έχει αποτύχει η πολιτική ηγεσία όλων των κομμάτων.
Οσον αφορά στο "κόψιμο" στις πανελλήνιες και αγγλίες και τα ρέστα, μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσεις την πραγματική ποιότητα της λεγόμενης ανώτατηες εκπαίδευσης στην ελλάδα σε σχέση με αυτή του εξωτερικού. Για μερικούς το να δώσουν πανελλήνιες ειναι ήδη μια αποτυχία.
Γιατι ξέρεις, ίσως το οτι εισαι μηχανικός απο τη θεσσαλονίκη ή το πανεπιστήμιο θεσσαλίας να αποτελεί "ισχυρισμό" για κάποιον που έχει τελειώσει το πολυτεχνείο του μονάχου ή το UCL.
Η το να δηλώνεις οικονομολόγος όταν έχεις τελειώσει ασοεε, σε κάποιον που εχει τελειώσει London School of Economics.
Και να φανταστεί κανείς ότι για τον εν λόγω ΚΩΛΟΒΛΑΧΟ φιλοτεχνείται επί χρόνια προφίλ "Νέστορα" της πολιτικής.
θα πει κανείς, ο μόνος είναι, ή ο χειρότερος;...
Δλδ τώρα μας λες ότι τα 2000 είναι πολλά για 80 ώρες εργασία εβδομαδιαίως......παίρνω 2000€ καθαρά,είμαι 29 χρονών και έχω πτυχίο.Δουλεύω 80 ώρες την εβδομάδα σε μια πολυεθνική και η προσωπική μου ζωή ειναι σκατά. Τα λεφτά δεν μου λένε τίποτα
Δλδ τώρα μας λες ότι τα 2000 είναι πολλά για 80 ώρες εργασία εβδομαδιαίως......
παίρνω 2000€ καθαρά,είμαι 29 χρονών και έχω πτυχίο.Δουλεύω 80 ώρες την εβδομάδα σε μια πολυεθνική και η προσωπική μου ζωή ειναι σκατά. Τα λεφτά δεν μου λένε τίποτα
Επ, όχι βλάχος. Σαρακατσάνος.
μαλλον υοπερβαλεις με τις 80 ωρες!!! Κατα τα αλλα υπαρχει ενας τροπος να εκτιμησεις τη ζωη που κάνεις!
....
...
...
Ο ΓΑΜΟΣ
πάμε .... 2000 μηνιαίος. Δια 25 εργάσιμες = 80 Ευρώ την ημέρα καθαρά....Αναλογα τη δουλεια...
Αλλα τι να τα κανεις τα 2000 αν δεν ζεις. Να ηταν 10 να πεις οκ.
Μάθε πώς υπολογίζεται το ωρομίσθιο και ο μηνιαίος μισθός σε ένα λογιστήριο εταιρείας και το ξανασυζητάμε.....Aπό που προκύπτουν τα 5 ευρώ ανά ώρα; Θα μας τρελάνεις; Σταφύλια με πεπόνια διαιρείς;
Έκανα λάθος ρε. Δεν είχα διαβάσει ότι δουλεύει 80 ώρες. Το έσβησα δεν το είδες; Μη μου τι λες για λογιστικά γιατί θα πέσει γέλιοΜάθε πώς υπολογίζεται το ωρομίσθιο και ο μηνιαίος μισθός σε ένα λογιστήριο εταιρείας και το ξανασυζητάμε.....
Αντε ρε από κει... Οι μοντ σε κάναν μιούτ επειδή δεν ξέρεις προπαίδεια...Έκανα λάθος ρε. Δεν είχα διαβάσει ότι δουλεύει 80 ώρες. Το έσβησα δεν το είδες;
Ρώτησα τον εαυτό μου και μου απάντησε!Μάθε πώς υπολογίζεται το ωρομίσθιο και ο μηνιαίος μισθός σε ένα λογιστήριο εταιρείας και το ξανασυζητάμε.....
Αυτός που κόπηκε στις πανελλήνιες και σπούδασε Αγγλία δε σπούδασε στο London School of Economics.Είναι απλό γιατί.Γιατί και εκεί τα κριτήρια εισαγωγής είναι αυστηρά και εκεί εξετάζουν το βαθμό που πήρε στις πανελλήνιες και αν ήταν τόσο μέτριος που δεν μπόρεσε να περάσει ούτε ΑΣΟΕΕ αποκλείεται να αριστεύσει στις αγγλικές εξετάσεις ώστε να εισαχθεί σε πρώτης γραμμής σχολή.Οπότε ο τύπος τελειώνει τη σχολή νούμερο 30 και κάτω της Αγγλίας που έχει φτιαχτεί για μέτριους Ελληνες και Αραβες και από την οποία δεν πρόκειται να βρει ποτέ θέση εργασίας στην Αγγλία ή αν βρει θα είναι τρίτης διαλογής.Το πτυχίο του όμως στην Ελλάδα θεωρείται ισοδύναμο της ΑΣΟΕΕ που είναι η πιο περιζήτητη οικονομική σχολή.Εξομοιώνουνν δηλαδή την πούτσα με την βούρτσα με βάση γενικολογίες.
Ενώ αν λαμβανόταν υπόψη η δυσκολία εισαγωγής,το πτυχίο ΑΣΟΕΕ δεν θα εξομοιωνόταν αποτέ με το πτυχίο σχολής νούμερο 30 στην Αγγλία,όπως και το πτυχίο της τελευταίας δεν εξομοιώνεται ποτέ με του London School of Economics.
Αυτά βέβαια δεν πρόκειται να στα πουν ποτέ οι φωστήρες που θέλουν να συγχέουν τα πράγματα.
Απλά στις σχολές του Εξωτερικού πρώτης γραμμής και δημοφιλείς,η εισαγωγή γίνεται με ανταγωνιστικές εξετάσεις οπότε και ελάχιστοι αποτυχόντες των πανελληνίων εισάγονται.Τώρα είναι γελοίο να χρησιμοποιούμε το μικρό δείγμα για να γενικεύσουμε,όταν ο μέσος αποτυχών των πανελληνίων δε φοιτά σε τέτοιες σχολές.
Αλλά πού να τα ακούσεις αυτά?Τραβάνε ό,τι θέλουν από εδώ και από εκεί.
Είμαι σίγουρος ότι μόνο αυτό δε θα ισχύει στη χώρα που ζει ...........Μέχρι τότε καλά να περνάς
Τα επιχειρήματά σου ειναι ελαφρώς εκτός πραγματικότητας. Δειγμα του οτι ακόμα δεν εχεις μπει στον εργασιακό χώρο.
Περνάς τη φάση μετα την επιτυχία στις πανελλήνιες. Το ίδιο πέρασα και εγώ και άλλοι χιλιάδες σαν εσένα και εμένα.
Οταν τελειώσεις με το καλό, πας φαντάρος και βρεις δουλειά τότε θα καταλάβεις.
Μέχρι τότε καλά να περνάς