Νέα

Γυναικεία εμφάνιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201246
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Γειά σου Polly!!
Μάλλον πρέπει να φτιαχτεί μια κάποια ειδική υποενότητα για τα (λίγα) γυναικεία μέλη (μη επαγγελματίες) του μπου !!
. Ειμαστε ανεπιθύμητες μάλλον εδώ αν κατάλαβα καλά απο διάφορα σχόλια.
Δεν ειδαμε απλά φως και μπήκαμε κύριοι!!
Τοσο κακό είναι που θέλουμε και την αντρική οπτική επί κάποιων θεμάτων??
Δηλαδή μονο επαγγελματίες είναι αποδεκτά σαν μέλη εδώ?

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.969
Πόντοι
3.506
Επειδή κάποιος από εσάς ενοχλήθηκε με το καινούριο νήμα μου και σβήστηκε χωρίς να προλάβω να δω καν αν απαντήθηκε θα προσπαθήσω να το συνεχίσω εδώ και αν επιβιώσει. ...
Είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τ'ανοιγω βλέπω εμπρός μου ο,τι και αν τύχει. Όταν τα κλείνω βλέπω εμπρός μου ο,τι ποθώ- έγραψε ο Ανδρέας Εμπειρίκος.
    Σαν γυναίκα με πολλές υποχρεώσεις και πολλά πρέπει είπα για μια ωρίτσα να τα γράψω όλα στο πεντακάθαρο ροζουλί μουνάκι μου και να μοιραστώ μαζί σας αγαπητοί αναγνώστες και ειδήμονες του μπου ένα θέμα που με απασχολεί τελευταίο διάστημα. Να μου πείτε την άποψή σας αν εχετε χρόνο και καλή διάθεση επί τούτου. 
   Λοιπόν,  ζω δύο διαφορετικές ζωές. Την πρώτη την μοιράζω ανάμεσα σε έναν αναίσθητο και αδιάφορο προς εμού γάτο,  ο οποίος με πλησιάζει μόνο όταν είναι άδειο  το μπολ του φαγητού του και έναν εξίσου αναίσθητο και αδιάφορο σύζυγο οποίος με θυμάται μόνο όταν χρειάζεται κανένα ψιλό να βάλει βενζίνη. Οπότε για να μην αναλώνομαι και γίνομαι κομμάτια ακόμα και για έναν τρίτο αναίσθητο και αδιάφορο (γκόμενο) η αποχή μου από το σεξ έφτασε να μετράει κάτι χρόνια. 
   Λόγω επαγγέλματος συναλλάσσομαι καθημερινά με πολλούς άντρες. Τους παρατηρώ κρυφά ή φανερά και σκέφτομαι τι θα τους έκανα... ή τι με τίποτα δε θα έκανα μαζί τους. Έτσι κάθε μέρα μέχρι να κλείσω τα μάτια μου...και ανοίξω την πόρτα σε μια άλλη ζωή. 
  Εκεί, στα όνειρά μου με επισκέπτονται άντρες. Κάθε νύχτα και άλλος. Απορώ και εγώ με τον εαυτό μου πόσο τσούλα είμαι. Τους κάνω,μου κάνουν - τα σενάρια των πορνοταινιών ωχριούν μπροστά τους-- με μόνη σταθερά να είναι πάντα ένας τη φορά. Αυτή την πιο καυτή φαντασίωση μου ούτε στον ύπνο μου να μην την ζω γμτ! Και όλο αυτό μέχρι τις 6.30 που ξεσπά το ξυπνητήρι μου και εγώ μην αντέχοντας την υστερία του ούτε στιγμή,το κλείνω με την πρώτη νότα. Ανοίγω τα μάτια μου,κλείνει η πόρτα.
    Τώρα η απορία μου είναι εξις. Τελικά τι από τα δύο ισχύει: ο εγκέφαλος ζει χωριστή ζωή από μένα και με χρησιμοποιεί σαν σώμα ή εγώ τον χρησιμοποιώ (καμιά φορά χαχαχα);

Έχεις γράψει ένα σεντόνι για να πεις ουσιαστικά ότι ενδόμυχα θέλεις να χωρίσεις αλλά φοβάσαι το άγνωστο. Δεν μπορώ να σου πω κάτι για να εξαφανιστεί η αβεβαιότητα· όντως θα βγεις μόνη σου στον κόσμο και έχεις ξεχάσει πως είναι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πόλυ ... δοκίμασε πρώτα με κανέναν μουνοβυθόμετρο ... ή απλό δονητή ... αν είναι δυνατόν να σου μπει πούτσα ....

Πολλές που έχουν να τον φάνε δεκαετία, έχουν βουλώσει τα σιφώνια και θέλουν χειρουργείο ....

Έπειτα δες αν είναι δυνατόν να καβλώσεις κάποιον για να σε πηδήξει ... και όρμα ....
Πιστεύω να θυμάσαι πως γίνεται.

Τώρα για το δήθεν σύζυγό σου ... που λες ότι σε θυμάται όποτε θέλει να βάλει βενζίνη .....
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ;;;;;
Σε ποιό πλανήτη παίζει αυτό , πληρώνω όσο όσο να πάω να το δω ....

Γιατί είπες και κάτι για μέρα .... πληρωμής .... υπαλληλάκι είσαι λοιπόν, όπως τόσοι τρόμπες άνδρες εδώ που το παίζουν μπρούκληδες
και είναι ληγουράκια του θανάτου ... με παπάκια, συχνάζουν στη μαβίλη .... άλλος πουλάει μούρη για το 2αρι στα ΒΠ
που θα αποπληρωθεί το 2091 και κάτι τέτοια ψοφίμια ...
Με τι τον χαρτζηλικώνεις τον παπάρα ;; Με τις 3.60 σου ;;;;;

Κανά τάληρο για βενζίνη σε παπάκι του δίνεις , να πάει για βρώμικο και μπάφο στη μαβίλη
σαν κάτι ληγούρια εδώ μέσα ;;;;;;;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Πόλυ ... δοκίμασε πρώτα με κανέναν μουνοβυθόμετρο ... ή απλό δονητή ... αν είναι δυνατόν να σου μπει πούτσα ....

Πολλές που έχουν να τον φάνε δεκαετία, έχουν βουλώσει τα σιφώνια και θέλουν χειρουργείο ....

Έπειτα δες αν είναι δυνατόν να καβλώσεις κάποιον για να σε πηδήξει ... και όρμα ....

Τώρα για το δήθεν σύζυγό σου ... που λες ότι σε θυμάται όποτε θέλει να βάλει βενζίνη .....

Γιατί είπες και κάτι για μέρα .... πληρωμής .... υπαλληλάκι είσαι λοιπόν, όπως τόσοι τρόμπες άνδρες εδώ που το παίζουν μπρούκληδες
και είναι ληγουράκια του θανάτου ... με παπάκια, συχνάζουν στη μαβίλη .... άλλος πουλάει μούρη για το 2αρι στα ΒΠ

Κανά τάληρο για βενζίνη σε παπάκι του δίνεις , να πάει για βρώμικο και μπάφο στη μαβίλη

Πολλοι αντρες ειναι ετσι,απορω γιατι οι γυναικες τους τον ανεχονται

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
που είναι αυτοί ρε μορτη ;;;

και τι φράγκα είναι δυνατό να να δώσει μια γυναίκα ;;;;;;

Μόνο αν μιλάμε για κανέναν που πάει με ... παπάκι στη μαβίλη και του δίνει 10€ και φτιάχνεται ....

5€ βενζίνη στο παπάκι ... και άλλα 5€ για βρώμικο ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.252
Πόντοι
5.506
Εδώ είσαι στο σωστό νήμα λάκη, να πάρεις πληροφορίες για τη γυναικεία εμφάνιση και να κάνεις σταδιοδρομία ως σπονσορέτα. Well done. :hi:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Πολεμος σε καθε θρεντ, ακουραστοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Όπως βλέπεις μέχρι τωρα έχεις μαζέψει απαντήσεις διαμάντια της παγκόσμιας λογοτεχνίας....
Δεν νομίζω να περίμενες κάτι καλύτερο.....
Πλέον καταλαβαίνω τι να περιμένω
Καλησπερα Polly ειμαι ο Αλεξανδρος

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εδώ είσαι στο σωστό νήμα λάκη, να πάρεις πληροφορίες για τη γυναικεία εμφάνιση και να κάνεις σταδιοδρομία ως σπονσορέτα. Well done. :hi:

Ρε μαλάκα .... ούτε όσοι βάζουν το φυσίγγι σε μονόκανο για να αυτοκτονήσουν δεν γελάνε με αυτές τις μαλακίες ....

Τελικά τι έγινε ;;;
Πήγες με την ... πορνοστάρ ;;;

Ωραία φάση να σε κατουράει ;;;

Σε κατούρησε αφότου σε γάμησε με το στράπον ή πριν ;;;
Της δίνεις να πιει κανένα μπουκάλι νερό για να σε κατουρήσει παραπάνω ;;;
ή θες φυσικό κάτουρο ;;;;;;

Αν κλάσει πριν σε κατουρήσει , η κλανιά χρεώνεται επιπλέον ;;
ή είναι προσφορά του καταστήματος ;;;;;;;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Ρε μαλάκα .... ούτε όσοι βάζουν το φυσίγγι σε μονόκανο για να αυτοκτονήσουν δεν γελάνε με αυτές τις μαλακίες ....

Τελικά τι έγινε ;;;
Πήγες με την ... πορνοστάρ ;;;

Ωραία φάση να σε κατουράει ;;;

Σε κατούρησε αφότου σε γάμησε με το στράπον ή πριν ;;;
Της δίνεις να πιει κανένα μπουκάλι νερό για να σε κατουρήσει παραπάνω ;;;
ή θες φυσικό κάτουρο ;;;;;;

Αν κλάσει πριν σε κατουρήσει , η κλανιά χρεώνεται επιπλέον ;;
ή είναι προσφορά του καταστήματος ;;;;;;;

Οτι και να εκανε ο μπαροκ στο κρεβατι του, οι γυναικες δεν κλανουν ολοι το ξερουν αυτο

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.701
Πόντοι
2.606
Επειδή κάποιος από εσάς ενοχλήθηκε με το καινούριο νήμα μου και σβήστηκε χωρίς να προλάβω να δω καν αν απαντήθηκε θα προσπαθήσω να το συνεχίσω εδώ και αν επιβιώσει. ...
Είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τ'ανοιγω βλέπω εμπρός μου ο,τι και αν τύχει. Όταν τα κλείνω βλέπω εμπρός μου ο,τι ποθώ- έγραψε ο Ανδρέας Εμπειρίκος.
    Σαν γυναίκα με πολλές υποχρεώσεις και πολλά πρέπει είπα για μια ωρίτσα να τα γράψω όλα στο πεντακάθαρο ροζουλί μουνάκι μου και να μοιραστώ μαζί σας αγαπητοί αναγνώστες και ειδήμονες του μπου ένα θέμα που με απασχολεί τελευταίο διάστημα. Να μου πείτε την άποψή σας αν εχετε χρόνο και καλή διάθεση επί τούτου. 
   Λοιπόν,  ζω δύο διαφορετικές ζωές. Την πρώτη την μοιράζω ανάμεσα σε έναν αναίσθητο και αδιάφορο προς εμού γάτο,  ο οποίος με πλησιάζει μόνο όταν είναι άδειο  το μπολ του φαγητού του και έναν εξίσου αναίσθητο και αδιάφορο σύζυγο οποίος με θυμάται μόνο όταν χρειάζεται κανένα ψιλό να βάλει βενζίνη. Οπότε για να μην αναλώνομαι και γίνομαι κομμάτια ακόμα και για έναν τρίτο αναίσθητο και αδιάφορο (γκόμενο) η αποχή μου από το σεξ έφτασε να μετράει κάτι χρόνια. 
   Λόγω επαγγέλματος συναλλάσσομαι καθημερινά με πολλούς άντρες. Τους παρατηρώ κρυφά ή φανερά και σκέφτομαι τι θα τους έκανα... ή τι με τίποτα δε θα έκανα μαζί τους. Έτσι κάθε μέρα μέχρι να κλείσω τα μάτια μου...και ανοίξω την πόρτα σε μια άλλη ζωή. 
  Εκεί, στα όνειρά μου με επισκέπτονται άντρες. Κάθε νύχτα και άλλος. Απορώ και εγώ με τον εαυτό μου πόσο τσούλα είμαι. Τους κάνω,μου κάνουν - τα σενάρια των πορνοταινιών ωχριούν μπροστά τους-- με μόνη σταθερά να είναι πάντα ένας τη φορά. Αυτή την πιο καυτή φαντασίωση μου ούτε στον ύπνο μου να μην την ζω γμτ! Και όλο αυτό μέχρι τις 6.30 που ξεσπά το ξυπνητήρι μου και εγώ μην αντέχοντας την υστερία του ούτε στιγμή,το κλείνω με την πρώτη νότα. Ανοίγω τα μάτια μου,κλείνει η πόρτα.
    Τώρα η απορία μου είναι εξις. Τελικά τι από τα δύο ισχύει: ο εγκέφαλος ζει χωριστή ζωή από μένα και με χρησιμοποιεί σαν σώμα ή εγώ τον χρησιμοποιώ (καμιά φορά χαχαχα);

tenor.gif

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Όπως βλέπεις μέχρι τωρα έχεις μαζέψει απαντήσεις διαμάντια της παγκόσμιας λογοτεχνίας....
Δεν νομίζω να περίμενες κάτι καλύτερο.....
Πλέον καταλαβαίνω τι να περιμένω
Καλησπερα Polly ειμαι ο Αλεξανδρος
χαχαχαχαχα τι γλιτσας ειναι αυτος ρεεεε

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
Κούκλα POly L

έλα να σε πάω βόλτα με τη νεκροφόρα στην Πειρα ι κή

Θα γουστάρεις γιατί είμαι μάγκας και μπεσαλής

Θα σου βάλω και γονίδη στο κασετόφωνο

:smitten::smitten::smitten:
τόσο πολυ ρομαντισμό δεν μπορώ να τον αντέξω . Έχετε πλάκα πάντως κύριε!

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης

Αγαπητέ κύριε διαβάζοντας τα σχόλια σας καταλαβαίνω πως η μόνη αντίδραση που μου βγαζετε είναι οίκτος. Ναι,ειμαι μισθωτή γιατί δε θέλω να ζω με τα επιδόματα. Δεν χρωστάω όμως ούτε 1 ευρώ στο Δημόσιο στις τράπεζες δεν εχω απλήρωτους λογαριασμούς. Τυχαίνει να μην τα βρίσκουν όλοι από την οικογένεια. Και να είστε σίγουρος θα καθαριζα ακόμα και τις δημόσιες τουαλέτες για να μην λείπει τίποτα στο παιδί μου.
Όσο για σας,με την οικονομική όπως καταλαβαίνω άνεσήσας,πάλι μόνος είστε για να είστε στο σάιτ. Δεν σας ανέχονται ούτε για τις παροχές που μπορείτε να προσφέρετε. Φαντάζομαι η τελευταια φορά που είδατε το μουνι χωρίς να το πληρώσετε ήταν όταν η μητέρα σας άλλαζε το μπεμπιλινο στην μικρή σας αδερφή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom