Νέα

Γυναικεία εμφάνιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201246
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
κατα γενικη ομολογια ωραια ειναι τα αρσενικα ζωα.το ιδιο συμβαινει και με τους ανθρωπους αλλα επιδει δεν ειμαστε ομοφυλοφυλοι δεν το προσεχουμε.
τα αρσενικα ζωα ειναι αυτα που εχουν τα λεγομενα δευτερογενη φυλετικα χαρακτηριστικα που τα κανουν εντυπωσιακα, οπως χρωματα στα πουλια και χαιτες κερατα και παρομοια στα θηλαστικα. ακομα και στα ψαρια τα πολυχρωμα ειναι παντα τα αρσενικα ενω τα θηλυκα συνηθως μονοχρωμα.
θελω να πω οτι σε ολη την φυση τα αρσενικα ζωα μας εντυπωσιαζουν και οχι τα θηλυκα.
τωρα σχετικα με τους ανθρωπους συμβαινουν τα ιδια αλλα οπως εγραψα δεν μας πολυνοιαζει.ομως η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες γυναικες δεν ειναι ομορφες αλλα βαφονται και ετσι μας κινουν το ενδιαφερον
αμα σε εντυπωσιαζουν τα αντρικα σωματα εισαι γκει φιλε σορυ που στο λεω

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.326
Πόντοι
2.036

Ο ορισμός της γυναίκας. Ποτέ πολύ βαμμένη αλλά πάντα κούκλα και πάνω απ' όλα Γ Υ Ν Α Ι Κ Α!!!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Χωρίς μακιγιάζ είναι για τα μπάζα οι γκόμενες.Αυτο ειναι το καλο με τις Σλαβες.Φορανε παντού μακιγιάζ και είναι περιποιημένες οπου και να πανε οποτε εισαι σε διαρκή κατάσταση πριαπισμου,οφθαλμολουτρο που λένε.

παντως η κοπελα μου στο Κιεβο kman2 και αβαφη ειναι ωραια γυναικα χωρις ιδιαιτερες ατελειες ειδικά οταν βαφεται για βραδινη εξοδο απογειωνεται η ομορφια της.

αλλά συνηθως δεν βαφεται εντονα ποτέ, παρα μονο πολυ ελαφρα.

συνηθως τα κοπροσκυλα που συχναζουν στο carribean ειναι βαμενες σαν καραναβαλοι μπας και πετυχουν κανενα καλό χορηγο :wink:

rainbow1

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
127
Πόντοι
0

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.326
Πόντοι
2.036
Monica Vitti.
Ο ορισμός της γυναίκας. Ποτέ πολύ βαμμένη αλλά πάντα κούκλα και πάνω απ' όλα Γ Υ Ν Α Ι Κ Α!!!!!

Που και πως να ξέρουν αυτές τις γυναικάρες τα σύγχρονα νιάνιαρα;
Όπως ακριβώς τα λες. Τα νέα κορίτσια προσπαθούν να μοιάσουν όσο γίνεται στ' αγοράκια και οι ώριμες γυναίκες των 40+ αντιγράφουν τις 18άρες. Η δε γυναικεία φύση και στις δύο περιπτώσεις πάει περίπατο...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.858
Πόντοι
3.556
κατα γενικη ομολογια ωραια ειναι τα αρσενικα ζωα.το ιδιο συμβαινει και με τους ανθρωπους αλλα επιδει δεν ειμαστε ομοφυλοφυλοι δεν το προσεχουμε.
τα αρσενικα ζωα ειναι αυτα που εχουν τα λεγομενα δευτερογενη φυλετικα χαρακτηριστικα που τα κανουν εντυπωσιακα, οπως χρωματα στα πουλια και χαιτες κερατα και παρομοια στα θηλαστικα. ακομα και στα ψαρια τα πολυχρωμα ειναι παντα τα αρσενικα ενω τα θηλυκα συνηθως μονοχρωμα.
θελω να πω οτι σε ολη την φυση τα αρσενικα ζωα μας εντυπωσιαζουν και οχι τα θηλυκα.
τωρα σχετικα με τους ανθρωπους συμβαινουν τα ιδια αλλα οπως εγραψα δεν μας πολυνοιαζει.ομως η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες γυναικες δεν ειναι ομορφες αλλα βαφονται και ετσι μας κινουν το ενδιαφερον
αμα σε εντυπωσιαζουν τα αντρικα σωματα εισαι γκει φιλε σορυ που στο λεω

μην δειτε καποιον να εντυπωσιάζεται απο ανδρικά κορμιά φτερά χαιτες κλπ αμεσως να τον πειτε μπούστη :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Χωρίς μακιγιάζ είναι για τα μπάζα οι γκόμενες.Αυτο ειναι το καλο με τις Σλαβες.Φορανε παντού μακιγιάζ και είναι περιποιημένες οπου και να πανε οποτε εισαι σε διαρκή κατάσταση πριαπισμου,οφθαλμολουτρο που λένε.

Μετα το "αυτο ειναι το καλο με τις σλαβες" περιμενα να διαβασω οτι παραμενουν ομορφες και χωρις makeup :sunglasses:

Εκτός απο αυτά , και η συχνή χρήση make up δεν συμβάλει στο να "χαλάσει" ενα πρόσωπο ;

Ναι αμα εχει χημικα που χαλανε το προσωπο λογικο ειναι... Ενα εσκορτακι του γκλαμουρ μου ελεγε οτι τα περισσοτερα δυτικα καλλυντικα ειναι γτπ και οτι αυτη προτιμαει κορεατικα τα οποια ειναι πολυ ανωτερα σ'αυτο το τομεα. Δε καταλαβα αν εννοουσε κρεμες και τετοια που ειναι για να βελτιωνουν το δερμα ή τα αλλα που τα φορανε σε καθημερινη βαση αλλά δε με πολυενδιεφερε και να μαθω οπότε δε ρωτησα... ενα αλλο εσκορτακι μου λεγε οτι θεωρει οτι το σπερμα σιγουρα βελτιωνει το δερμα γιατι με τα CIF ειχε δει διαφορά, αλλά ενω η γενικοτερη ποιοτητα του δερματος μπορει να βελτιωνεται καποιοι ποροι μπορει να κανουν σπυρακια που δε τα θελει για τη δουλεια. Θυμαμαι πριν χρονια ειχε γινει ενας ψιλοπανικος με αυτο
Αν σκεφτει κανεις οτι στα διαφορα treatments βαζουν μεσα απο υγρα σαλιγκαριων μεχρι ...ανθρωπινο πουτσοδερμα ( ) δε μου κανει τοσο εντυπωση.

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Το βάψιμο μας πείραξε; Εδώ κάποιες ρίχνουν ολόκληρη ανακαίνιση με μποτοξ και πλαστικές και δεν συμμαζεύεται.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Κολημα τρελο εχεις με την εμφανιση την βελτιωση την προσοχη... φιλικα στο λεω ΞΕΚΟΛΛΑ!
Ναι είμαι απαιτητική. ...

Σε εμένα το έλεγε (μαλλον)

Ναι σε σενα τα λεγα τρελε!!!

Ξεκολα τυπε!

Οπως θελει ο καθενας και με οποια ενφανιση γουσταρει ο καθενας θα ζησει!!!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Κολημα τρελο εχεις με την εμφανιση την βελτιωση την προσοχη... φιλικα στο λεω ΞΕΚΟΛΛΑ!
Ναι είμαι απαιτητική. ...

Σε εμένα το έλεγε (μαλλον)

Ναι σε σενα τα λεγα τρελε!!!

Ξεκολα τυπε!

Οπως θελει ο καθενας και με οποια ενφανιση γουσταρει ο καθενας θα ζησει!!!

Πολλά νεύρα βλέπω Στράτο.

Αν δεν θέλει ο άλλος να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του (όχι μόνο σε εμφάνιση, αλλά και σαν χαρακτήρας) πρόβλημα του.Με τις ανάλογες συνέπειες σαφώς .Και η οποία βελτίωση δεν είναι για να το παίξεις καγκουρας κλπ,αλλά για να είσαι υγιής και να νιώθεις καλά με εσένα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.223
Πόντοι
27.261
[quote author=Polly_L link= ]Είναι ωραία η γυναίκα χωρίς μακιγιάζ;
Το καλύτερο μακιγιάζ είναι το χαμόγελο, το καλύτερο κόσμημα είναι η σεμνότητα,το καλύτερο ρούχο είναι η αυτοπεποιθηση-λένε οι σοφοί. Συμφωνείτε με αυτό; παρακαλώ, απόψεις.... [/quote]

μακιγιαζ = ενα ειδος καμουφλαζ = να κρυψεις η' να αλλοιωσεις, καπως, το αρχικο-πραγματικο κομματι.
αρα οσο το λιγοτερο, τοσο το καλυτερο.
εξαιρεσεις υπαρχουν παντα βεβαια, π.χ. καποια σωματικη ανωμαλια η' δυσμορφια, που εκει δικαιολογειται σε εναν ορισμενο βαθμο.
γνωμη μου.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.856
Πόντοι
6.030
Το θέμα είναι πολυδιάστατο. Τι εννοώ με αυτό;
Π.χ, θέλω να κάνω μια βρωμιά με μια πουτάνα.Θέλω να είναι βαμμένη φούλ με πρόστυχα εσώρουχα και την ώρα που βάζω το καβλί μου στο ζεστό στοματάκι της, γουστάρω να τη βλέπω φούλ βαμμένη και αρωματισμένη κλπ κλπ.
Θέλω να βγώ με τη σύντροφο μου έξω βόλτα και μετά να κάνουμε καλό σεξ. Θέλω μια γυναίκα περιποιημένη με όμορφο και διακριτικό βάψιμο με πιο κυριλέ εσώρουχα την ώρα που βάζω το καβλί μου στο ζεστό στοματάκι της.
Υπάρχουν πολλές απόψεις επι του θέματος.
Η μόνη σταθερά είναι ότι σε κάθε γυναίκα θέλω να βάζω το καβλί μου στο ζεστό στοματάκι της....
:D::D::D::D:

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.326
Πόντοι
2.036
Το θέμα είναι πολυδιάστατο. Τι εννοώ με αυτό;
Π.χ, θέλω να κάνω μια βρωμιά με μια πουτάνα.Θέλω να είναι βαμμένη φούλ με πρόστυχα εσώρουχα και την ώρα που βάζω το καβλί μου στο ζεστό στοματάκι της, γουστάρω να τη βλέπω φούλ βαμμένη και αρωματισμένη κλπ κλπ.
Θέλω να βγώ με τη σύντροφο μου έξω βόλτα και μετά να κάνουμε καλό σεξ. Θέλω μια γυναίκα περιποιημένη με όμορφο και διακριτικό βάψιμο με πιο κυριλέ εσώρουχα την ώρα που βάζω το καβλί μου στο ζεστό στοματάκι της.
Υπάρχουν πολλές απόψεις επι του θέματος.
Η μόνη σταθερά είναι ότι σε κάθε γυναίκα θέλω να βάζω το καβλί μου στο ζεστό στοματάκι της....
:D::D::D::D:
Το πρόβλημα είναι όταν η δικιά σου ξεπορτίζει με τα βαφτικά της...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Το καλύτερο μακιγιάζ είναι το χαμόγελο, το καλύτερο κόσμημα είναι η σεμνότητα,το καλύτερο ρούχο είναι η αυτοπεποιθηση-λένε οι σοφοί. Συμφωνείτε με αυτό; παρακαλώ, απόψεις.... [/quote]
Συμφωνω απολυτα και θα ηθελα να προσθεσω κατι, οπως λενε επισης οι σοφοι τα ματια ειναι ο καθρεπτης της ψυχης και ο τροπος που κοιταζει μια γυναικα και το αντιστροφο λενε πολλα...τα ματια ποτε δεν λεν ψεματα :sunglasses:

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
1
Το μακιγιάζ είναι το περιτύλιγμα. Αν το πακέτο δεν λέει δεν έχει νόημα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296

Συμφωνώ με αυτά και πρόσθεσε κι άλλο ένα:ταλέντο στην πίπα

Γιατί αν είναι καλή εκεί της παραβλέπεις πολλές μικροατέλειες.

Θυμάμαι κάπου στο 2011 με είχαν καλέσει σ ένα σπίτι στη Νίκαια και πριν πάω έκανα μια μινι τσαρκα στο τότε Μετάξι.

Κάπου στα Ιάσωνος προς τα κάτω(Λίγο πριν τη Μεγάλου Αλεξάνδρου στο αριστερό σου χέρι όπως κατεβαίνεις)πέτυχα ένα πουτανάκι με ωραίο σώμα(λεπτή) αλλά φάτσα Κώστα Τσάκωνα.

Μπήκα μέσα γιατί είπα θα τη σκίσω στα 4 καθότι κωλάρα...ξεκίνησε μια πιπαρα μαλακες....αστα να πανε

Αφού σκέφτηκα να την αφήσω μόνο την πίπα και α ξαναπληρώσω για να τη γαμήσω

ΜΕ πίπωνε για κανα 10 λεπτο μαγκες.

Μετα την εστησα στα 4 για ενα σφυροκοπημα και τελειωσα ανετα.

Δε την ξαναπετυχα,αλλά τη μνημονέυω ως την καλύτερη πίπα EVER

Αρα για μενα καλα ολα(χαμογελα,αυτοπεποιθηση,διαμαντι ψυχης κτλ)αλλα θελω ταλεντο και στο πνευστο...:rockon::rockon::rockon:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Αναμφίβολα υπάρχουν περιπτώσεις που είναι όμορφες από την φύση τους δίχως πολλά πολλά (σοβάντισμα) όπως η συγκεκριμένη π.χ.
117316618_1892289570905293_7571212419691332207_n.jpg

Οι περισσότερες βέβαια είναι σαν "μεταλλαγμένα" που υπάρχει περίπτωση να πάθεις έμφραγμα ξυπνώντας δίπλας τους...
quote]η πρώτη κάτι μου κάνει φίλε Msakis...καύλα και στις δύο περιπτώσεις...για άλλους λόγους βέβαια

• Like
Αντιδράσεις: msakis

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom