Νέα

Γυναικεία εμφάνιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201246
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.292
Πόντοι
46.423

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.222
Πόντοι
27.261

ειναι ευγενικη παντως δε μπορεις να πεις εεε ????
:tooth:
Φαντάζομαι η τελευταια φορά που είδατε το μουνι χωρίς να το πληρώσετε ήταν όταν η μητέρα σας άλλαζε το μπεμπιλινο στην μικρή σας αδερφή.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.839
Πόντοι
2.306
Πόλυ ... δοκίμασε πρώτα με κανέναν μουνοβυθόμετρο ... ή απλό δονητή ... αν είναι δυνατόν να σου μπει πούτσα ....

Πολλές που έχουν να τον φάνε δεκαετία, έχουν βουλώσει τα σιφώνια και θέλουν χειρουργείο ....

Έπειτα δες αν είναι δυνατόν να καβλώσεις κάποιον για να σε πηδήξει ... και όρμα ....
Πιστεύω να θυμάσαι πως γίνεται.

Τώρα για το δήθεν σύζυγό σου ... που λες ότι σε θυμάται όποτε θέλει να βάλει βενζίνη .....
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ;;;;;
Σε ποιό πλανήτη παίζει αυτό , πληρώνω όσο όσο να πάω να το δω ....

Γιατί είπες και κάτι για μέρα .... πληρωμής .... υπαλληλάκι είσαι λοιπόν, όπως τόσοι τρόμπες άνδρες εδώ που το παίζουν μπρούκληδες
και είναι ληγουράκια του θανάτου ... με παπάκια, συχνάζουν στη μαβίλη .... άλλος πουλάει μούρη για το 2αρι στα ΒΠ
που θα αποπληρωθεί το 2091 και κάτι τέτοια ψοφίμια ...
Με τι τον χαρτζηλικώνεις τον παπάρα ;; Με τις 3.60 σου ;;;;;

Κανά τάληρο για βενζίνη σε παπάκι του δίνεις , να πάει για βρώμικο και μπάφο στη μαβίλη
σαν κάτι ληγούρια εδώ μέσα ;;;;;;;
Αγαπητέ κύριε διαβάζοντας τα σχόλια σας καταλαβαίνω πως η μόνη αντίδραση που μου βγαζετε είναι οίκτος. Ναι,ειμαι μισθωτή γιατί δε θέλω να ζω με τα επιδόματα. Δεν χρωστάω όμως ούτε 1 ευρώ στο Δημόσιο στις τράπεζες δεν εχω απλήρωτους λογαριασμούς. Τυχαίνει να μην τα βρίσκουν όλοι από την οικογένεια. Και να είστε σίγουρος θα καθαριζα ακόμα και τις δημόσιες τουαλέτες για να μην λείπει τίποτα στο παιδί μου.
Όσο για σας,με την οικονομική όπως καταλαβαίνω άνεσήσας,πάλι μόνος είστε για να είστε στο σάιτ. Δεν σας ανέχονται ούτε για τις παροχές που μπορείτε να προσφέρετε. Φαντάζομαι η τελευταια φορά που είδατε το μουνι χωρίς να το πληρώσετε ήταν όταν η μητέρα σας άλλαζε το μπεμπιλινο στην μικρή σας αδερφή.
Όπως λένε και στα Γκραβαρα....touché

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.626
Πόντοι
4.546
Πόλυ ... δοκίμασε πρώτα με κανέναν μουνοβυθόμετρο ... ή απλό δονητή ... αν είναι δυνατόν να σου μπει πούτσα ....

Πολλές που έχουν να τον φάνε δεκαετία, έχουν βουλώσει τα σιφώνια και θέλουν χειρουργείο ....

Έπειτα δες αν είναι δυνατόν να καβλώσεις κάποιον για να σε πηδήξει ... και όρμα ....

Τώρα για το δήθεν σύζυγό σου ... που λες ότι σε θυμάται όποτε θέλει να βάλει βενζίνη .....

Γιατί είπες και κάτι για μέρα .... πληρωμής .... υπαλληλάκι είσαι λοιπόν, όπως τόσοι τρόμπες άνδρες εδώ που το παίζουν μπρούκληδες
και είναι ληγουράκια του θανάτου ... με παπάκια, συχνάζουν στη μαβίλη .... άλλος πουλάει μούρη για το 2αρι στα ΒΠ

Κανά τάληρο για βενζίνη σε παπάκι του δίνεις , να πάει για βρώμικο και μπάφο στη μαβίλη
Αγαπητέ κύριε διαβάζοντας τα σχόλια σας καταλαβαίνω πως η μόνη αντίδραση που μου βγαζετε είναι οίκτος. Ναι,ειμαι μισθωτή γιατί δε θέλω να ζω με τα επιδόματα. Δεν χρωστάω όμως ούτε 1 ευρώ στο Δημόσιο στις τράπεζες δεν εχω απλήρωτους λογαριασμούς. Τυχαίνει να μην τα βρίσκουν όλοι από την οικογένεια. Και να είστε σίγουρος θα καθαριζα ακόμα και τις δημόσιες τουαλέτες για να μην λείπει τίποτα στο παιδί μου.
Όσο για σας,με την οικονομική όπως καταλαβαίνω άνεσήσας,πάλι μόνος είστε για να είστε στο σάιτ. Δεν σας ανέχονται ούτε για τις παροχές που μπορείτε να προσφέρετε. Φαντάζομαι η τελευταια φορά που είδατε το μουνι χωρίς να το πληρώσετε ήταν όταν η μητέρα σας άλλαζε το μπεμπιλινο στην μικρή σας αδερφή.
:hi: :hi: :hi: :hi:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.479
Πόντοι
2.646
Ρε πολυ, διώξε το μαλακα αρχικά.Ξεκινάς μετα να τρως ψωλές για λίγο καιρο μέχρι να ισιωσεις και να βρεις μετά κανένα άλλο μαλακα για μόνιμη αντικατάσταση του.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

πως τον πετσόκοψες έτσι ρε Πόλλυ τον τύπο :2funny::2funny::2funny:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ασταματητος ο Λακης, παλευει σε πολλα μετωπα

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.103
Πόντοι
736
Πολυ είσαι αστέρι :P :P

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Φαντάζομαι η τελευταια φορά που είδατε το μουνι χωρίς να το πληρώσετε ήταν όταν η μητέρα σας άλλαζε το μπεμπιλινο στην μικρή σας αδερφή.

Για αυτό , έκανα καταγγελία.
Δεν υπάρχει βιασύνη .

Θα περιμένω μερικές μέρες.
Αν δεν σβηστεί , θεωρώ ότι είναι ΑΝΕΚΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΦΟΣ, οπότε θα απαντήσω στον ίδιο τόνο.

Οι παλιοί και ... φανατικοί ... ξέρουν ότι .... μπορώ !!!!!

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.217
Πόντοι
456

[/quote] Φαντάζομαι η τελευταια φορά που είδατε το μουνι χωρίς να το πληρώσετε ήταν όταν η μητέρα σας άλλαζε το μπεμπιλινο στην μικρή σας αδερφή. [/quote]

:kneel::kneel::kneel:

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης

Δεν υπάρχει βιασύνη .

Αν δεν σβηστεί , θεωρώ ότι είναι ΑΝΕΚΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΦΟΣ, οπότε θα απαντήσω στον ίδιο τόνο.

Αααα ΚΑΙ ρουφιανος;;;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.858
Πόντοι
3.556

Δεν υπάρχει βιασύνη .

Αααα ΚΑΙ ρουφιανος;;;

χαρη σου εκανε τύπε
και σε παει ρελαντί. ο παλιος λάκης θα σε ειχε κλεισει μεσα στην ντουλάπα παλι:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.998
Πόντοι
12.756
ο female coach χαθηκε..αντικαταστατης του ειναι ο Πολυ;:confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Θες να πεις ότι το συγκεκριμένο σίχαμα, δεν είναι γυναίκα, αλλά είναι καταγεγραμμένο στα μητρώα αρρένων ;;;;;

Η αλήθεια είναι ότι το περί ... "ρουφιάνου" φέρνει μπόχα καλλιδρομίου και πέριξ δρόμων ...
Όπου το 95% όντως δεν είναι γυναίκες. Το 5% που είναι ... καλύτερα να μην ήταν ... αλλά να ήταν σαν το υπόλοιπο 95% !!!!!!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.998
Πόντοι
12.756
Θες να πεις ότι το συγκεκριμένο σίχαμα, δεν είναι γυναίκα, αλλά είναι καταγεγραμμένο στα μητρώα αρρένων ;;;;;

Η αλήθεια είναι ότι το περί ... "ρουφιάνου" φέρνει μπόχα καλλιδρομίου και πέριξ δρόμων ...
Όπου το 95% όντως δεν είναι γυναίκες. Το 5% που είναι ... καλύτερα να μην ήταν ... αλλά να ήταν σαν το υπόλοιπο 95% !!!!!!!!
Λακαρε αυτο υπονοουμε οτι ειναι αρρεν:grin:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.998
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

Όπως πάντα ο Λαλάκης ανεβάζει στροφές με χρονοκαθυστέρηση,σε αντίθεση με το σέατ ίμπιζα ντίζελ που πληρώνει 550 ευρώ το μήνα...:embarrased::2funny::2funny::2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.998
Πόντοι
12.756

Όπως πάντα ο Λαλάκης ανεβάζει στροφές με χρονοκαθυστέρηση,σε αντίθεση με το σέατ ίμπιζα ντίζελ που πληρώνει 550 ευρώ το μήνα...:embarrased::2funny::2funny::2funny:
κατσε τωρα εχουμε νεο νταλκα..θα με ξεμπροστιασει ο κλωντ οτι ημουν παλια καψουρης με γκομενα που εμπαινε εδω μεσα...τον εχουν ενημερωσει οι πηγες του:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom