You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.222
- Πόντοι
- 27.261
ειναι ευγενικη παντως δε μπορεις να πεις εεε ????
Φαντάζομαι η τελευταια φορά που είδατε το μουνι χωρίς να το πληρώσετε ήταν όταν η μητέρα σας άλλαζε το μπεμπιλινο στην μικρή σας αδερφή.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.839
- Πόντοι
- 2.306
Όπως λένε και στα Γκραβαρα....touchéΑγαπητέ κύριε διαβάζοντας τα σχόλια σας καταλαβαίνω πως η μόνη αντίδραση που μου βγαζετε είναι οίκτος. Ναι,ειμαι μισθωτή γιατί δε θέλω να ζω με τα επιδόματα. Δεν χρωστάω όμως ούτε 1 ευρώ στο Δημόσιο στις τράπεζες δεν εχω απλήρωτους λογαριασμούς. Τυχαίνει να μην τα βρίσκουν όλοι από την οικογένεια. Και να είστε σίγουρος θα καθαριζα ακόμα και τις δημόσιες τουαλέτες για να μην λείπει τίποτα στο παιδί μου.Πόλυ ... δοκίμασε πρώτα με κανέναν μουνοβυθόμετρο ... ή απλό δονητή ... αν είναι δυνατόν να σου μπει πούτσα ....
Πολλές που έχουν να τον φάνε δεκαετία, έχουν βουλώσει τα σιφώνια και θέλουν χειρουργείο ....
Έπειτα δες αν είναι δυνατόν να καβλώσεις κάποιον για να σε πηδήξει ... και όρμα ....
Πιστεύω να θυμάσαι πως γίνεται.
Τώρα για το δήθεν σύζυγό σου ... που λες ότι σε θυμάται όποτε θέλει να βάλει βενζίνη .....
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ;;;;;
Σε ποιό πλανήτη παίζει αυτό , πληρώνω όσο όσο να πάω να το δω ....
Γιατί είπες και κάτι για μέρα .... πληρωμής .... υπαλληλάκι είσαι λοιπόν, όπως τόσοι τρόμπες άνδρες εδώ που το παίζουν μπρούκληδες
και είναι ληγουράκια του θανάτου ... με παπάκια, συχνάζουν στη μαβίλη .... άλλος πουλάει μούρη για το 2αρι στα ΒΠ
που θα αποπληρωθεί το 2091 και κάτι τέτοια ψοφίμια ...
Με τι τον χαρτζηλικώνεις τον παπάρα ;; Με τις 3.60 σου ;;;;;
Κανά τάληρο για βενζίνη σε παπάκι του δίνεις , να πάει για βρώμικο και μπάφο στη μαβίλη
σαν κάτι ληγούρια εδώ μέσα ;;;;;;;
Όσο για σας,με την οικονομική όπως καταλαβαίνω άνεσήσας,πάλι μόνος είστε για να είστε στο σάιτ. Δεν σας ανέχονται ούτε για τις παροχές που μπορείτε να προσφέρετε. Φαντάζομαι η τελευταια φορά που είδατε το μουνι χωρίς να το πληρώσετε ήταν όταν η μητέρα σας άλλαζε το μπεμπιλινο στην μικρή σας αδερφή.
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.626
- Πόντοι
- 4.546
Αγαπητέ κύριε διαβάζοντας τα σχόλια σας καταλαβαίνω πως η μόνη αντίδραση που μου βγαζετε είναι οίκτος. Ναι,ειμαι μισθωτή γιατί δε θέλω να ζω με τα επιδόματα. Δεν χρωστάω όμως ούτε 1 ευρώ στο Δημόσιο στις τράπεζες δεν εχω απλήρωτους λογαριασμούς. Τυχαίνει να μην τα βρίσκουν όλοι από την οικογένεια. Και να είστε σίγουρος θα καθαριζα ακόμα και τις δημόσιες τουαλέτες για να μην λείπει τίποτα στο παιδί μου.Πόλυ ... δοκίμασε πρώτα με κανέναν μουνοβυθόμετρο ... ή απλό δονητή ... αν είναι δυνατόν να σου μπει πούτσα ....
Πολλές που έχουν να τον φάνε δεκαετία, έχουν βουλώσει τα σιφώνια και θέλουν χειρουργείο ....
Έπειτα δες αν είναι δυνατόν να καβλώσεις κάποιον για να σε πηδήξει ... και όρμα ....
Τώρα για το δήθεν σύζυγό σου ... που λες ότι σε θυμάται όποτε θέλει να βάλει βενζίνη .....
Γιατί είπες και κάτι για μέρα .... πληρωμής .... υπαλληλάκι είσαι λοιπόν, όπως τόσοι τρόμπες άνδρες εδώ που το παίζουν μπρούκληδες
και είναι ληγουράκια του θανάτου ... με παπάκια, συχνάζουν στη μαβίλη .... άλλος πουλάει μούρη για το 2αρι στα ΒΠ
Κανά τάληρο για βενζίνη σε παπάκι του δίνεις , να πάει για βρώμικο και μπάφο στη μαβίλη
Όσο για σας,με την οικονομική όπως καταλαβαίνω άνεσήσας,πάλι μόνος είστε για να είστε στο σάιτ. Δεν σας ανέχονται ούτε για τις παροχές που μπορείτε να προσφέρετε. Φαντάζομαι η τελευταια φορά που είδατε το μουνι χωρίς να το πληρώσετε ήταν όταν η μητέρα σας άλλαζε το μπεμπιλινο στην μικρή σας αδερφή.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.479
- Πόντοι
- 2.646
Ρε πολυ, διώξε το μαλακα αρχικά.Ξεκινάς μετα να τρως ψωλές για λίγο καιρο μέχρι να ισιωσεις και να βρεις μετά κανένα άλλο μαλακα για μόνιμη αντικατάσταση του.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Αγαπητέ κύριε διαβάζοντας τα σχόλια σας καταλαβαίνω πως η μόνη αντίδραση που μου βγαζετε είναι οίκτος. Ναι,ειμαι μισθωτή γιατί δε θέλω να ζω με τα επιδόματα. Δεν χρωστάω όμως ούτε 1 ευρώ στο Δημόσιο στις τράπεζες δεν εχω απλήρωτους λογαριασμούς. Τυχαίνει να μην τα βρίσκουν όλοι από την οικογένεια. Και να είστε σίγουρος θα καθαριζα ακόμα και τις δημόσιες τουαλέτες για να μην λείπει τίποτα στο παιδί μου.Πόλυ ... δοκίμασε πρώτα με κανέναν μουνοβυθόμετρο ... ή απλό δονητή ... αν είναι δυνατόν να σου μπει πούτσα ....
πως τον πετσόκοψες έτσι ρε Πόλλυ τον τύπο
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Ασταματητος ο Λακης, παλευει σε πολλα μετωπα
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Φαντάζομαι η τελευταια φορά που είδατε το μουνι χωρίς να το πληρώσετε ήταν όταν η μητέρα σας άλλαζε το μπεμπιλινο στην μικρή σας αδερφή.
Για αυτό , έκανα καταγγελία.
Δεν υπάρχει βιασύνη .
Θα περιμένω μερικές μέρες.
Αν δεν σβηστεί , θεωρώ ότι είναι ΑΝΕΚΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΦΟΣ, οπότε θα απαντήσω στον ίδιο τόνο.
Οι παλιοί και ... φανατικοί ... ξέρουν ότι .... μπορώ !!!!!
funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.217
- Πόντοι
- 456
[/quote] Φαντάζομαι η τελευταια φορά που είδατε το μουνι χωρίς να το πληρώσετε ήταν όταν η μητέρα σας άλλαζε το μπεμπιλινο στην μικρή σας αδερφή. [/quote]
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 201246
Επισκέπτης
Αααα ΚΑΙ ρουφιανος;;;Φαντάζομαι η τελευταια φορά που είδατε το μουνι χωρίς να το πληρώσετε ήταν όταν η μητέρα σας άλλαζε το μπεμπιλινο στην μικρή σας αδερφή.
Δεν υπάρχει βιασύνη .
Αν δεν σβηστεί , θεωρώ ότι είναι ΑΝΕΚΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΦΟΣ, οπότε θα απαντήσω στον ίδιο τόνο.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.858
- Πόντοι
- 3.556
Αααα ΚΑΙ ρουφιανος;;;Φαντάζομαι η τελευταια φορά που είδατε το μουνι χωρίς να το πληρώσετε ήταν όταν η μητέρα σας άλλαζε το μπεμπιλινο στην μικρή σας αδερφή.
Δεν υπάρχει βιασύνη .
χαρη σου εκανε τύπε
και σε παει ρελαντί. ο παλιος λάκης θα σε ειχε κλεισει μεσα στην ντουλάπα παλι
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.998
- Πόντοι
- 12.756
ο female coach χαθηκε..αντικαταστατης του ειναι ο Πολυ;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.998
- Πόντοι
- 12.756
παλια εμπαιναν γυναικες πραγματικες...μπαζα οι περισσοτερες αλλα τουλαχιστον γυναικεςφρομ γκει του γκει...
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Θες να πεις ότι το συγκεκριμένο σίχαμα, δεν είναι γυναίκα, αλλά είναι καταγεγραμμένο στα μητρώα αρρένων ;;;;;
Η αλήθεια είναι ότι το περί ... "ρουφιάνου" φέρνει μπόχα καλλιδρομίου και πέριξ δρόμων ...
Όπου το 95% όντως δεν είναι γυναίκες. Το 5% που είναι ... καλύτερα να μην ήταν ... αλλά να ήταν σαν το υπόλοιπο 95% !!!!!!!!
Η αλήθεια είναι ότι το περί ... "ρουφιάνου" φέρνει μπόχα καλλιδρομίου και πέριξ δρόμων ...
Όπου το 95% όντως δεν είναι γυναίκες. Το 5% που είναι ... καλύτερα να μην ήταν ... αλλά να ήταν σαν το υπόλοιπο 95% !!!!!!!!
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.626
- Πόντοι
- 4.546
Μην ξεχνάς την Πενταγιώτισσαο female coach χαθηκε..αντικαταστατης του ειναι ο Πολυ;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.998
- Πόντοι
- 12.756
Λακαρε αυτο υπονοουμε οτι ειναι αρρενΘες να πεις ότι το συγκεκριμένο σίχαμα, δεν είναι γυναίκα, αλλά είναι καταγεγραμμένο στα μητρώα αρρένων ;;;;;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.998
- Πόντοι
- 12.756
ναι το ξεχασα αυτο το οργιο...Μην ξεχνάς την Πενταγιώτισσαο female coach χαθηκε..αντικαταστατης του ειναι ο Πολυ;
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Λακαρε αυτο υπονοουμε οτι ειναι αρρενΘες να πεις ότι το συγκεκριμένο σίχαμα, δεν είναι γυναίκα, αλλά είναι καταγεγραμμένο στα μητρώα αρρένων ;;;;;
Όπως πάντα ο Λαλάκης ανεβάζει στροφές με χρονοκαθυστέρηση,σε αντίθεση με το σέατ ίμπιζα ντίζελ που πληρώνει 550 ευρώ το μήνα...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.998
- Πόντοι
- 12.756
κατσε τωρα εχουμε νεο νταλκα..θα με ξεμπροστιασει ο κλωντ οτι ημουν παλια καψουρης με γκομενα που εμπαινε εδω μεσα...τον εχουν ενημερωσει οι πηγες τουΛακαρε αυτο υπονοουμε οτι ειναι αρρενΘες να πεις ότι το συγκεκριμένο σίχαμα, δεν είναι γυναίκα, αλλά είναι καταγεγραμμένο στα μητρώα αρρένων ;;;;;
Όπως πάντα ο Λαλάκης ανεβάζει στροφές με χρονοκαθυστέρηση,σε αντίθεση με το σέατ ίμπιζα ντίζελ που πληρώνει 550 ευρώ το μήνα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 884
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 29K