Νέα

Γυναικεία εμφάνιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201246
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.433
Πόντοι
27.261
[quote author=Polly_L link= ]Είναι ωραία η γυναίκα χωρίς μακιγιάζ;
Το καλύτερο μακιγιάζ είναι το χαμόγελο, το καλύτερο κόσμημα είναι η σεμνότητα,το καλύτερο ρούχο είναι η αυτοπεποιθηση-λένε οι σοφοί. Συμφωνείτε με αυτό; παρακαλώ, απόψεις....

Συμφωνώ με αυτά και πρόσθεσε κι άλλο ένα:ταλέντο στην πίπα
[/quote]

Μονο που η πιπα δε συμπεριλαμβανεται στην εμφανιση, αλλα στις υπηρεσιες-παροχες της καθε κοπελας.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Το καλύτερο μακιγιάζ είναι το χαμόγελο, το καλύτερο κόσμημα είναι η σεμνότητα,το καλύτερο ρούχο είναι η αυτοπεποιθηση-λένε οι σοφοί. Συμφωνείτε με αυτό; παρακαλώ, απόψεις....

Μονο που η πιπα δε συμπεριλαμβανεται στην εμφανιση, αλλα στις υπηρεσιες-παροχες της καθε κοπελας. [/quote]Ούτε και η σεμνότητα ή η αυτοπεποίθηση περιλαμβάνονται στην εμφάνιση,αλλά στα ψυχικά χαρίσματα
Βάλε και την πίπα εκεί φίλε
:tooth::tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.433
Πόντοι
27.261

Μονο που η πιπα δε συμπεριλαμβανεται στην εμφανιση, αλλα στις υπηρεσιες-παροχες της καθε κοπελας.
Ούτε και η σεμνότητα ή η αυτοπεποίθηση περιλαμβάνονται στην εμφάνιση,αλλά στα ψυχικά χαρίσματα
Βάλε και την πίπα εκεί φίλε
:tooth::tooth: [/quote]

Κατσε ρε φιλε, δηλαδη εσυ βλεπεις την αλλη και καταλαβαινεις αν κανει καλη πιπα????
Τη σεμνοτητα δεν τη βλεπεις π.χ. στον τροπο ντυσιματος-εμφανιση???

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον , που απολύτως παρθένες , όχι απαραίτητα νέας ηλικίας, ρωτάνε εδώ για να μαθαίνουν την ανδρική οπτική του κόσμου,
με την οποία δεν έχουν έρθει ποτέ πιο κοντά από τα 5-10 μέτρα.

Πιστεύω γνωρίζετε ότι παρθένες μέσης ηλικίας ή μεγαλύτερες , όπως και κάποιες που είχαν κάνει σέξ επί χούντας και από τότε δεν ξανάκαναν,
δεν είναι δυνατόνα να τους τον βάλετε ; Χρειάζεται χειρουργική επέμβαση για να τους ξεβουλώσουν τα σιφώνια.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον , που απολύτως παρθένες , όχι απαραίτητα νέας ηλικίας, ρωτάνε εδώ για να μαθαίνουν την ανδρική οπτική του κόσμου,
με την οποία δεν έχουν έρθει ποτέ πιο κοντά από τα 5-10 μέτρα.

Πιστεύω γνωρίζετε ότι παρθένες μέσης ηλικίας ή μεγαλύτερες , όπως και κάποιες που είχαν κάνει σέξ επί χούντας και από τότε δεν ξανάκαναν,
δεν είναι δυνατόνα να τους τον βάλετε ; Χρειάζεται χειρουργική επέμβαση για να τους ξεβουλώσουν τα σιφώνια.
Ο,τι πείτε. Είναι η μέρα πληρωμής και έχουμε Καλή διάθεση.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τώρα κάποιοι αυνάνες ... που έχουν συνηθίσει να χύνουν την οθόνη του υπολογιστή με τσόντες .....
και το βρίσκουν περίεργο που οι γκόμενες όταν ξυπνάνε , δεν είναι όπως οι playmates .... είναι θύματα του αυνανισμού ....

Αν πάνε με μερικές γυναίκες, θα ισιώσουν .
Και πουτάνες καλό κάνουν , αρκεί να λιγοστέψουν τη μαλακία, τουλάχιστον σε μονοψήφια νούμερα ανά ημέρα !

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
Επειδή κάποιος από εσάς ενοχλήθηκε με το καινούριο νήμα μου και σβήστηκε χωρίς να προλάβω να δω καν αν απαντήθηκε θα προσπαθήσω να το συνεχίσω εδώ και αν επιβιώσει. ...
Είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τ'ανοιγω βλέπω εμπρός μου ο,τι και αν τύχει. Όταν τα κλείνω βλέπω εμπρός μου ο,τι ποθώ- έγραψε ο Ανδρέας Εμπειρίκος.
    Σαν γυναίκα με πολλές υποχρεώσεις και πολλά πρέπει είπα για μια ωρίτσα να τα γράψω όλα στο πεντακάθαρο ροζουλί μουνάκι μου και να μοιραστώ μαζί σας αγαπητοί αναγνώστες και ειδήμονες του μπου ένα θέμα που με απασχολεί τελευταίο διάστημα. Να μου πείτε την άποψή σας αν εχετε χρόνο και καλή διάθεση επί τούτου. 
   Λοιπόν,  ζω δύο διαφορετικές ζωές. Την πρώτη την μοιράζω ανάμεσα σε έναν αναίσθητο και αδιάφορο προς εμού γάτο,  ο οποίος με πλησιάζει μόνο όταν είναι άδειο  το μπολ του φαγητού του και έναν εξίσου αναίσθητο και αδιάφορο σύζυγο οποίος με θυμάται μόνο όταν χρειάζεται κανένα ψιλό να βάλει βενζίνη. Οπότε για να μην αναλώνομαι και γίνομαι κομμάτια ακόμα και για έναν τρίτο αναίσθητο και αδιάφορο (γκόμενο) η αποχή μου από το σεξ έφτασε να μετράει κάτι χρόνια. 
   Λόγω επαγγέλματος συναλλάσσομαι καθημερινά με πολλούς άντρες. Τους παρατηρώ κρυφά ή φανερά και σκέφτομαι τι θα τους έκανα... ή τι με τίποτα δε θα έκανα μαζί τους. Έτσι κάθε μέρα μέχρι να κλείσω τα μάτια μου...και ανοίξω την πόρτα σε μια άλλη ζωή. 
  Εκεί, στα όνειρά μου με επισκέπτονται άντρες. Κάθε νύχτα και άλλος. Απορώ και εγώ με τον εαυτό μου πόσο τσούλα είμαι. Τους κάνω,μου κάνουν - τα σενάρια των πορνοταινιών ωχριούν μπροστά τους-- με μόνη σταθερά να είναι πάντα ένας τη φορά. Αυτή την πιο καυτή φαντασίωση μου ούτε στον ύπνο μου να μην την ζω γμτ! Και όλο αυτό μέχρι τις 6.30 που ξεσπά το ξυπνητήρι μου και εγώ μην αντέχοντας την υστερία του ούτε στιγμή,το κλείνω με την πρώτη νότα. Ανοίγω τα μάτια μου,κλείνει η πόρτα.
    Τώρα η απορία μου είναι εξις. Τελικά τι από τα δύο ισχύει: ο εγκέφαλος ζει χωριστή ζωή από μένα και με χρησιμοποιεί σαν σώμα ή εγώ τον χρησιμοποιώ (καμιά φορά χαχαχα);

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αν εισαι γκομενα και δεν εισαι πουστρακι που πουστράκι σε κοβω βγες στο κλαρι.
Εδω μεσα το γυναικειο φυλο μονο ως ιεροδουλη μπορει να ειναι,ειναι σαιτ μπουρδελιαριδων και μονο.
Αλλιως πρέπει να το δουν οι διαχειριστες να σε μπαναρουν.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Pollyτωρα που εχουν κλεισει τα μπουρδελα εχω ριξει τα στανταρ μου και μπαζακι να εισαι σου ριχνω ενα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
Αν εισαι γκομενα και δεν εισαι πουστρακι που πουστράκι σε κοβω βγες στο κλαρι.
Εδω μεσα το γυναικειο φυλο μονο ως ιεροδουλη μπορει να ειναι,ειναι σαιτ μπουρδελιαριδων και μονο.
Αλλιως πρέπει να το δουν οι διαχειριστες να σε μπαναρουν.
Υπάρχει δλδ κοινωνικός εγκύκλιος των μελών του μπου που να μην επιτρέπει γυναίκες; Ή μήπως προσβάλλεται κανείς από εσάς με αυτά που γράφω; εχω ενοχλήσει σε pm κάποιο μέλος;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επειδή κάποιος από εσάς ενοχλήθηκε με το καινούριο νήμα μου και σβήστηκε χωρίς να προλάβω να δω καν αν απαντήθηκε θα προσπαθήσω να το συνεχίσω εδώ και αν επιβιώσει. ...
Είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τ'ανοιγω βλέπω εμπρός μου ο,τι και αν τύχει. Όταν τα κλείνω βλέπω εμπρός μου ο,τι ποθώ- έγραψε ο Ανδρέας Εμπειρίκος.
    Σαν γυναίκα με πολλές υποχρεώσεις και πολλά πρέπει είπα για μια ωρίτσα να τα γράψω όλα στο πεντακάθαρο ροζουλί μουνάκι μου και να μοιραστώ μαζί σας αγαπητοί αναγνώστες και ειδήμονες του μπου ένα θέμα που με απασχολεί τελευταίο διάστημα. Να μου πείτε την άποψή σας αν εχετε χρόνο και καλή διάθεση επί τούτου. 
   Λοιπόν,  ζω δύο διαφορετικές ζωές. Την πρώτη την μοιράζω ανάμεσα σε έναν αναίσθητο και αδιάφορο προς εμού γάτο,  ο οποίος με πλησιάζει μόνο όταν είναι άδειο  το μπολ του φαγητού του και έναν εξίσου αναίσθητο και αδιάφορο σύζυγο οποίος με θυμάται μόνο όταν χρειάζεται κανένα ψιλό να βάλει βενζίνη. Οπότε για να μην αναλώνομαι και γίνομαι κομμάτια ακόμα και για έναν τρίτο αναίσθητο και αδιάφορο (γκόμενο) η αποχή μου από το σεξ έφτασε να μετράει κάτι χρόνια. 
   Λόγω επαγγέλματος συναλλάσσομαι καθημερινά με πολλούς άντρες. Τους παρατηρώ κρυφά ή φανερά και σκέφτομαι τι θα τους έκανα... ή τι με τίποτα δε θα έκανα μαζί τους. Έτσι κάθε μέρα μέχρι να κλείσω τα μάτια μου...και ανοίξω την πόρτα σε μια άλλη ζωή. 
  Εκεί, στα όνειρά μου με επισκέπτονται άντρες. Κάθε νύχτα και άλλος. Απορώ και εγώ με τον εαυτό μου πόσο τσούλα είμαι. Τους κάνω,μου κάνουν - τα σενάρια των πορνοταινιών ωχριούν μπροστά τους-- με μόνη σταθερά να είναι πάντα ένας τη φορά. Αυτή την πιο καυτή φαντασίωση μου ούτε στον ύπνο μου να μην την ζω γμτ!

Πάρε σκύλο.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Καλα θα φερω και κανενα φιλο μου

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
ανάμεσα σε έναν αναίσθητο και αδιάφορο προς εμού γάτο,  ο οποίος με πλησιάζει μόνο όταν είναι άδειο  το μπολ του φαγητού του

Πάρε σκύλο.
Είχα κάποτε. Δεν είμαι έτοιμη για τέτοια έξοδα. Έτρωγε καθημερινά το διπλάσιο σε βάρος του σώματος του παπούτσια. Βέβαια ήταν ο μόνος έτοιμος να υπακούσει στις εντολές μου τοσες φορές όσες λιχουδιές του είχε απομείνει στο πακέτο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.900
Πόντοι
6.030
  Εκεί, στα όνειρά μου με επισκέπτονται άντρες. Κάθε νύχτα και άλλος. Απορώ και εγώ με τον εαυτό μου πόσο τσούλα είμαι. Τους κάνω,μου κάνουν - τα σενάρια των πορνοταινιών ωχριούν μπροστά τους-- με μόνη σταθερά να είναι πάντα ένας τη φορά. Αυτή την πιο καυτή φαντασίωση μου ούτε στον ύπνο μου να μην την ζω γμτ! Και όλο αυτό μέχρι τις 6.30 που ξεσπά το ξυπνητήρι μου και εγώ μην αντέχοντας την υστερία του ούτε στιγμή,το κλείνω με την πρώτη νότα. Ανοίγω τα μάτια μου,κλείνει η πόρτα.
    Τώρα η απορία μου είναι εξις. Τελικά τι από τα δύο ισχύει: ο εγκέφαλος ζει χωριστή ζωή από μένα και με χρησιμοποιεί σαν σώμα ή εγώ τον χρησιμοποιώ (καμιά φορά χαχαχα);
Το προβλημα με τις παρτουζιαρες , σε γενικες γραμμες ,ειναι οτι εχουν χαμηλη αυτοεκτιμηση.
Εχουν συνηθισει να αρεσκονται σε αντρες που τις γραφουν, δεν ενδιαφερονται γι αυτες, γατους που δεν τους προσφερουν αγαπη κλπ και φαντασιωνονται παρτουζες, να ειναι η μοναδικη γυναικα κυριως,ωστε να ειναι το επικεντρο, μηπως παρουν καποια αξια.
Πριν προχωρησεις λοιπον στο εγχειρημα και κανεις κατι που μετα μπορει να το μετανιωσεις, θα σου προτεινα να βρεις εναν καλο γαμια, που να σε ανεβαζει και εγκεφαλικα ομως. Να αναπτυξεις πρωτα μια καλη ανθρωπινη σχεση αλληλοεκτιμησης και μετα να πεσουν τα σκληρα και καβλωμενα γαμησια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ανάμεσα σε έναν αναίσθητο και αδιάφορο προς εμού γάτο,  ο οποίος με πλησιάζει μόνο όταν είναι άδειο  το μπολ του φαγητού του

Πάρε σκύλο.
Είχα κάποτε. Δεν είμαι έτοιμη για τέτοια έξοδα. Έτρωγε καθημερινά το διπλάσιο σε βάρος του σώματος του παπούτσια. Βέβαια ήταν ο μόνος έτοιμος να υπακούσει στις εντολές μου τοσες φορές όσες λιχουδιές του είχε απομείνει στο πακέτο.

Μπορείς τότε να ξαλαφρώνεις το Sadman.Δεν τρώει πολύ και θα σε υπακούει.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.963
Πόντοι
2.306
Όπως βλέπεις μέχρι τωρα έχεις μαζέψει απαντήσεις διαμάντια της παγκόσμιας λογοτεχνίας....
Δεν νομίζω να περίμενες κάτι καλύτερο.....

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
Όπως βλέπεις μέχρι τωρα έχεις μαζέψει απαντήσεις διαμάντια της παγκόσμιας λογοτεχνίας....
Δεν νομίζω να περίμενες κάτι καλύτερο.....
Πλέον καταλαβαίνω τι να περιμένω

• Like
Αντιδράσεις: HIERRO

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι