Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Εμπειριες σκηνικα απο τις παραλιες γυμνιστων στο σουνιο
Εμπειριες σκηνικα απο τις παραλιες γυμνιστων στο σουνιο
Στό λιμανάκι άνατολικά άπό τόν Ναό άκριβώς κάτω άπό τό parking έχει καί γυμνιστές καί γαμισάκια, ΑΛΛΑ τά τελευταία χρόνια έχουν έμφανιστεί κάτι κωλόψαρα πού δαγκώνουν καί πουλιά καί κώλους γι'αύτό τά λέω καί κωλόψαρα. Δέν κάνουν ζημιά, είναι όμως πολύ ένοχλητικά καί όχι πάνω άπό 4-5 cm.
Δωσε οδηγιες πως θα παμε τυπε;
Πιάσε παραλιακή καί τράβα καμμιά 50αριά χιλιόμετρα καί έφθασες. Περνάς Βουλιαγμένη, Βάρη, Άγιά Μαρίνα, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Άνάβυσσο, Παλαιά Φώκαια, Θυμάρι, Χάρακα, Λεγραινά καί βλέπεις τόν Ναό τού Ποσειδώνα στό Σούνιο...
Άκολούθα τίς πινακίδες γιά τόν Ναό, καί στά 100 μέτρα πρίν τόν Ναό στό δεξί σου χέρι πάρκαρε, έχει πολύ χώρο. Πέρνα τόν δρόμο άπέναντι, βρές τό μονοπάτι καί σέ πάει κατεύθείαν κάτω στήν παραλία...
Καλό μπάνιο, καλό μάτι, καλά γαμίσια καί προσοχή στά κωλόψαρα καί στούς κωλομπαράδες...
Παραλια γυμνιστων ειναι ή αναμικτη;
Καλό μπάνιο, καλό μάτι, καλά γαμίσια καί προσοχή στά κωλόψαρα καί στούς κωλομπαράδες...
Κωστα την νυχτα με φακο πατε στο μονοπατι? :S :S :SΤύποι είναι πολύ ωραία η παραλία εκεί αλλά τα σκ μαζεύει πολύ κόσμο και γίνεται χαμός :S :S,συν ότι πιάνει πολύς αέρας κάτι που δυσκολεύει να σταθεί η ομπρέλα και οι ψάθες :-( :-(.Θα κατέβετε αρκετά σκαλιά και θα βρείτε πρώτα την παραλία που είναι με μαγιώ,θα πάτε όλο δεξιά και δείτε το δύσβατο μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία των γυμνιστών :coolcondom: .Για φάσεις και παιχνίδια πάντα νυχτερινές ώρες γιατί η παραλία είναι μικρή και πολύ δύσκολα να γίνει κάτι μέρα.Απόγευμα και βράδι σκάνε και αρκετά ζευγάρια
Κωστα την νυχτα με φακο πατε στο μονοπατι? :S :S :S
χυστη προτιμω το σκοτεινα μονοπατια του ανταλτ παρα να παω στην παραλια με τους ματακιδες / λουγκρεςΝαι μύστη μου είναι θεοσκότεινο όλο το μονοπάτι.Και φυσικά στην παραλία των γυμνιστών επίσης δεν υπάρχει φωτισμός.Τα φώτα σταματούν στην παραλία με μαγιώ όπου παίζει και κάμπινγκ που και που.
Ενημέρωσε παρακαλώ τον άνθρωπο Λεε να προσέχει και κάτι κωλόγερους που "προστατεύουν" την παραλία. Βέβαια εάν ο σωματότυπος του επιτρέπει το παίξιμο ξύλου δεν έχει να φονηθεί κανέναν.
Ενημέρωσε παρακαλώ τον άνθρωπο Λεε να προσέχει και κάτι κωλόγερους που "προστατεύουν" την παραλία. Βέβαια εάν ο σωματότυπος του επιτρέπει το παίξιμο ξύλου δεν έχει να φονηθεί κανέναν.
Εχει φουλ ματακηδες και πουστακια εκει. Γεροι και πατσαβουρες. Δεν αξιζει
Προσωπικά τις λίγες φορές που έχω πάει εκεί μια χαρά νορμάλ κόσμο έχει δε πρόσεξα κάτι περίεργο.
Τύπε έχει φουλ ματάκηδες και ανώμαλους το ΚΑΠΕ,υπάρχουν και σελίδες στο φεις που τα συζητούν κιόλας.
εγω το εχω πει πολλες φορες , σε παραλιες γυμνιστων μην πηγαινετε με το σκεπτικο να παιχτει καποια φαση ! πηγαινετε να χαλαρωσετε και να κανετε το μαυρισμα σας με περισσοτερη ηρεμια !
το ποιο πιθανο ειναι να πεσετε σε λεσβιες ή ανωμαλες γυναικες ! και οι περιπτωσεις που να παιχτει καποια φαση ειναι πολυ μικρη !