You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλίες γυμνιστών στην Κρήτη που παιζουν φασεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lefterpap
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλησπερα παιδια..πηγα σημερα 40αρι κατια τις 3 το μεσημερι κι ηταν ωραια φαση...αρκετοι γκει και καποια ωραιαα μουνακια καθως και λιγες μιλφαρες με φοβερα βυζια...επισης υπηρχε ενα ζευγαρι 50-60χρ που επαιζε φαση με πιπα,μαλακια και χιδεμα μουνιου...γενικα ηταν καλα σημερα και σκεφτομαι να παω και αυριο κατα τη 1-2 αν ψηνεται κανεις η και κανενα ζευγαρι να παμε μαζι ας μου στειλει
Nikos.maria
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδιά καλησπέρα... θα ειμαστε κρήτη τέλη αυγουστου περίπου 23-28 (κυρίως νότιο ηράκλειο), ψάχνουμε παραλίες για φάση και παρέα φυσικά αν κάποιος ενδιαφέρεται!!
καμία ιδέα;;
καμία ιδέα;;
Big Rocket
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2023
- Like
- 187
- Πόντοι
- 0
Παλίγκρεμνος στον Πλακιά του Ρεθύμνου, στο τέρμα της παραλίας προς τα ανατολικά. Τα καλύτερα μπάνια για γυμνισμό. Σχεδόν όλοι τουρίστες και ζήτημα να ακούσεις δείγμα ελληνικών. Η πλειοψηφία των τουριστών είναι Γερμανοί και ίσως και Γάλλοι.
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
ναι οντως εκει δεν πολυπανε Ελληνες μπανιστηρτζηδες και ειναι καλα ..εχω καταγωγη απο Σελλια ,πηγαινω καθε χρονο ,αλλα μαλον φετος δεν το βλεπω ..ας οψεται η αναπτυξηΠαλίγκρεμνος στον Πλακιά του Ρεθύμνου, στο τέρμα της παραλίας προς τα ανατολικά. Τα καλύτερα μπάνια για γυμνισμό. Σχεδόν όλοι τουρίστες και ζήτημα να ακούσεις δείγμα ελληνικών. Η πλειοψηφία των τουριστών είναι Γερμανοί και ίσως και Γάλλοι.
Nikos.maria
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εμεις ειμαστεΚαλησπέρα στην παρέα. Αν ενδιαφέρεται καμία για τέλος Αυγούστου να αραξουμε σε καμία παραλία να μου στείλει
ζευγαρι
αν σε ενδιαφερει μας λες
Neosgipas22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 261
- Πόντοι
- 280
Αυτό δεν είναι παραλία γυμνιστών.... κάι δεν συμπίπτει με την ευρεία έννοια του γυμνιστή.... που το κάνει για να αποβάλλει τα φίλτρα της προσωπικότητας μέσα από την απουσία ρούχων και να είναι ελεύθερος. Κανονίστε και κάντε καμία παρτουζα ρε παίχτες ελεος
Ανάλογα...ηλικία? Σώμα? Κτλ είμαι 24εμεις ειμαστε
ζευγαρι
αν σε ενδιαφερει μας λες
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 227
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα σε λίγες μέρες θα κατέβω Πλακιά για 3 νύκτες και ήθελα πληροφορίες για την παραλία γυμνιστών. Έχει πάει κάποιος από εμάς? Παίζουν φάσεις εκεί ?
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
βασικα απο εκει εχω καταγωγη, πηγαινω διακοπες καθε Αυγουστο απο προ χριστου ..λοιπον στο Πλακια στο τελος της παραλιας προς Δαμνονι μερια εει γυμνιστες ,αλλα τα τελευταια τουλαχιστον 10 χρονια εχου παρασοβαρεψει τα πραγματα.Ειναι ολοι ζευγαρια ,οικογενειες, δεν θα παιξει φαση εκει.μονο κατασκοπια εντος νερου να δεις προσεκτικα αν καποια δεν συνοδευεται η εινσι με φιλη της ,και οταν μπουνε μεσα ε αρχιζεις σιγα σιφα καποια συζητηση ,οκ αν εισαι παικτης τα ξερεις τα συστηματα.Εχει παντως γενικα και μονες τους, πολλες Πολωνες την τελευταια φορα αυτες ειναι καπως μαζεμενες , παντως ο ξαδερφος μου που εχει τα καραβια και πηγαινει δρομολογια Πλακιας Πρεβελη μου ελεγε πως ο μικρος ,ο γιος του δηλσδη ,να πουμε ομως εδω πως ειναι ο ατιμος μανεκεν , του την πεφτουν συνεχως μεσα στο καραβι ,εχει πολλες πεινασμενες τελικαΚαλησπέρα σε λίγες μέρες θα κατέβω Πλακιά για 3 νύκτες και ήθελα πληροφορίες για την παραλία γυμνιστών. Έχει πάει κάποιος από εμάς? Παίζουν φάσεις εκεί ?
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 227
- Πόντοι
- 21
Κατάλαβα. Εγώ θα κατέβω μόνος και μία που χρόνια τώρα με ελκύει ο γυμνισμός θα πάω από εκεί. Τώρα καλό θα ήταν αν έπαιζε παιχνίδι στο άσχετο έστω και για μάτι. Τσπα θα πάω μια που είναι στο πρόγραμμα και ότι κάτσει.βασικα απο εκει εχω καταγωγη, πηγαινω διακοπες καθε Αυγουστο απο προ χριστου ..λοιπον στο Πλακια στο τελος της παραλιας προς Δαμνονι μερια εει γυμνιστες ,αλλα τα τελευταια τουλαχιστον 10 χρονια εχου παρασοβαρεψει τα πραγματα.Ειναι ολοι ζευγαρια ,οικογενειες, δεν θα παιξει φαση εκει.μονο κατασκοπια εντος νερου να δεις προσεκτικα αν καποια δεν συνοδευεται η εινσι με φιλη της ,και οταν μπουνε μεσα ε αρχιζεις σιγα σιφα καποια συζητηση ,οκ αν εισαι παικτης τα ξερεις τα συστηματα.Εχει παντως γενικα και μονες τους, πολλες Πολωνες την τελευταια φορα αυτες ειναι καπως μαζεμενες , παντως ο ξαδερφος μου που εχει τα καραβια και πηγαινει δρομολογια Πλακιας Πρεβελη μου ελεγε πως ο μικρος ,ο γιος του δηλσδη ,να πουμε ομως εδω πως ειναι ο ατιμος μανεκεν , του την πεφτουν συνεχως μεσα στο καραβι ,εχει πολλες πεινασμενες τελικα
Από πού είναι η πρόσβαση στη παραλία..? Είναι μετά το κεντρικό κόλπο Σαραντάρι μετά τη ταβέρνα στην ανηφόρα?ισχυει ειναι λιγο γκρεμος να κατεβεις, αλλα εγω παω απο τη διπλα παραλια που ειναι πιο ασφαλες...αν γουσταρετε μπορουμε να κανονισουμε να βρεθουμε στην παραλια να παιχτει καμια φαση
Μετά από 15 χρόνια συστηματικών καθοδων στην Κρήτη έχω να καταθέσω τα εξής:
Σουγια. Κυρίως ξένοι, εναλλακτικοί .ωραία ατμόσφαιρα
Παλιόχωρα. Στα τέλη της σεζόν που πήγαμε μόνο ξένοι συνταξιούχοι 70+
Γλυκά Νερά. Ελεύθερο κάμπινγκ, ζευγάρια , καλός
κόσμος
Φυλακη. Γυμνιστών του Βριτομαρτυς. Κοτρωνια.κακη παραλία
Αμμουδακι. Μικρή παραλία, υποτίθεται αποκλειστικά γυμνιστών. Στην πράξη μικτή. Άβολη κατασταση- τα σκ πολλοί ντόπιοι από Ρέθυμνο ντυμένοι
Πλακιάς. Καθαρά γυμνιστικο το κομμάτι του παλιγκρεμνου .ξένες οικογένειες κυρίως.
Γαύδος. Παντού γυμνισμός εκτός από τον Κόρφο.
Νέες παρέες και εναλλακτικα ζευγάρια. Άλλη κατάσταση
Φέτος θα πάμε προς Λασίθι....υπάρχουν προτάσεις;;
κόσμος
Αμμουδακι. Μικρή παραλία, υποτίθεται αποκλειστικά γυμνιστών. Στην πράξη μικτή. Άβολη κατασταση- τα σκ πολλοί ντόπιοι από Ρέθυμνο ντυμένοι
Πλακιάς. Καθαρά γυμνιστικο το κομμάτι του παλιγκρεμνου .ξένες οικογένειες κυρίως.
The_Curber
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2024
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Είχα κάνει σε μια παραλία δίπλα από το Βάι (πάει με μονοπάτι) που άξιζε!!Μετά από 15 χρόνια συστηματικών καθοδων στην Κρήτη έχω να καταθέσω τα εξής:
κόσμος
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 227
- Πόντοι
- 21
Μετά από πέρασμα από Πλακιά με ωραίες παρουσίες και κανένα ωραίο σκινικο πήγα στον Άγιο Παύλο για σκ λιγοστοί οι επισκέπτες πλέων και εκλεκτοί θα έλεγα. Πέσιμο από κλασικούς γκέι και να σου ένα ζευγαράκι παραδίπλα μου στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά μετά από λίγο ο τύπος μου έκανε τον πουτσο κάγκελο. Τις έπαιζε το μουνακι και αυτή σπαρταρουσε σαν ψάρι δεν με κοίταξαν καν δυστυχώς, μήπως και ήθελαν παρέα όποτε συναιχισα να χαϊδεύω το καβλι μου μέχρι που ήρθε το τέλος... Κλείνω το καλοκαίρι μου με μια καλή μαλακια και του χρόνου να είμαστε καλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις