gatoni9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Σε ευχαριστω πολυ για την αναλυτικη απαντηση φιλαρακι τρεις διευκρινισεις!
1)Τι βρισκεις τωρα μονο στο Cavo στις 7 το πρωι ενω παλια ηταν παντου.; το τοπλες και γυμνισμος ή τα οργια ζευγαριων που γαμιουνταν λαιβ..??
2)Τις εχει παρει το ματι μου σε αλλα νησια τις μουναρες Ιταλιδες που σου φευγει το καφασι και η μονιμη απορεια μου ειναι ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΑΥΤΕΣ;;; καθως ειναι γνωστο της πασης οτι οι Ιταλιδες κολυμπουν τοπλες.. :o!!!
3)την Παράγκα και την Ψαρρού τις προτεινεις για περισσοτερες πιθανοτητες τοπλες ή απλα σαν καλυτερες παραλιες κα8ως ολοι εδω προτεινουν Παραδεισο και Σουπερ για γυμνισμο γιατι εσυ λες μακρια απο αυτες..;;??
1) Παλιά ήταν παντού αυτό που πε και ο φίλος ότι έβλεπες όργια ΠΑΝΤΟΥ , γαμίσια κτλ...και φυσικά μπορούσες να κάνεις κι εσύ!! Τώρα θεωρώ ότι το Cavo είναι μόνο για τέτοιες καταστάσεις αφού κάτι μαγαζιά τύπου SPACE (παίζει να χει αλλάξει και όνομα) μαζευεί αλβανούς και νοτιο Ιταλούς κάγκουρες.
2) στην Παράγκα είδα αρκετές Ιταλίδες topless....Super Paradise θα διαφωνήσω για εκεί δεξιά,όλο κάτι Gay γέρους είχε.
Υ.Γ. πάντως ρε τύπε,πας Μύκονο αποκλειστικά για μάτι? Χώσου και κάνε κανα σκηνικό,εγώ έχοντας αυτοσκοπό να κάνω φάση με Ιταλίδα μετά από 3-4 αποτυχημένες προσπάθειες (στρεφόμουν σε δυνατά κομμάτια) χαμούρεψα έναν μούναρο που θα τον θυμάμαι για πάντα. Που θα ξαναβρεις τέτοια ευκαιρία? Πάρε φόρα και όρμα!! Πόσο χρονών είσαι αλήθεια?