Νέα

Παραλίες γυμνιστών στην Κρήτη που παιζουν φασεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lefterpap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

lefterpap

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
66
Πόντοι
0
καλησπερα στην καυλοπαρεα..σημερα το πρωι πηγα μετα απο πολυ ακιρο στην παραλια γυμνιστων σαρανταρι στη χερσονησο..μετα τις 11 αρχισε να μαζευει κοσμο...ειχε δυο ζευγαρια ηλικιωμενων και μετα μονο ψωλές...ηρεμη παραλια, αλλα αρκετα βραχωδης οπότε δεν πολυευχιστιεσαι το μπανιο..για μουνακια ουτε λογος...εγω κολυμπησα, λιαστηκα, βαρεσα τη μαλακια μου κι εφυγα

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
451
Πόντοι
26
Ξερετε καμία παραλία γυμνιστών στην ροδο που παίζεται φάση;
Μένω στην πόλη και ρωτάω γτ οι παραλίες γυμνιστων που ξέρω είναι μακριά, είναι κοντά στο Φαληράκι.
Ρωτάω για να μην πηγαίνω άδικα.

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
32
Like
28.458
Πόντοι
8.346
....μαγκες πριν απο καμμια δεκαπενταρια χρονια ειχα παει 10 μερες σε ενα ξενοδοχειο γυμνιστων εξω απο την Χωρα Σφακιων, Βριτομαρτις νομιζω το λεγανε. Υπαρχει ακομη?

fmmr

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
11
Πόντοι
0
Αρκετά πριν τον Ξερόκαμπο, (δλδ. δυτικότερα σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων) υπάρχει η παραλία Λαγκάδα. Μεγάλη παραλία με καλό κόσμο και με φάσεις σε περιόδους εκτός High season.
Εκεί στην Λαγκάδα που λές επειδή κάνω διακοπές εκεί κοντά και δοκίμασα να πάω κανά 2 φορές αλλά μέχρι και οικογένειες με παιδιά βρήκα. Να πάω όπως βλέπεις την θάλασσα δεξιά τέρμα ίσως?

OP
OP
L

lefterpap

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
66
Πόντοι
0
ναι υπαρχει ακομα το βριτομαρτις...εκει τι παιζει?

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
28.992
Πόντοι
5.956
....μαγκες πριν απο καμμια δεκαπενταρια χρονια ειχα παει 10 μερες σε ενα ξενοδοχειο γυμνιστων εξω απο την Χωρα Σφακιων, Βριτομαρτις νομιζω το λεγανε. Υπαρχει ακομη?
Φυσικά,ήμουν εκει αρχές Ιουνίου

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
32
Like
28.458
Πόντοι
8.346
Φυσικά,ήμουν εκει αρχές Ιουνίου
....ωωω ρε φιλε, τι ωραια ειχα περασει! Ειχα παει για 3 βραδυα κ τελικα εμεινα 10! Εχει ακομα dresscode στο πρωινο και στα γευματα? :grin:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
28.992
Πόντοι
5.956
....ωωω ρε φιλε, τι ωραια ειχα περασει! Ειχα παει για 3 βραδυα κ τελικα εμεινα 10! Εχει ακομα dresscode στο πρωινο και στα γευματα? :grin:
Δεν έχει αλλάξει τίποτα όπως ήταν το 14 που πήγα πρώτη φορά!

• Like

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
32
Like
28.458
Πόντοι
8.346
Δεν έχει αλλάξει τίποτα όπως ήταν το 14 που πήγα πρώτη φορά!
...ωραιες εποχες! Το μονο κακο ηταν η prive παραλια που ειχε ηταν χαλι μαυρο, ολο βραχια !!! Αλλα επαιζε συνεχως πισινα :D:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
28.992
Πόντοι
5.956
...ωραιες εποχες! Το μονο κακο ηταν η prive παραλια που ειχε ηταν χαλι μαυρο, ολο βραχια !!! Αλλα επαιζε συνεχως πισινα :D:
Εγώ πήγαινα για μπάνιο στον παλιγκρεμνο, οργανωμένη γυμνιστων!
Αλλιώς πισίνα!

• Like
OP
OP
L

lefterpap

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
66
Πόντοι
0
πεφτουν γαμησια και παρτουζες στους ανοιχτους χωρους του ξενοδοχειου η μονο στα δωματια?

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
28.992
Πόντοι
5.956
Πάντως όσοι έχουνε μπερδέψει τον γυμνισμό με γαμήσια και παρτούζες έχουν μαύρα μεσάνυχτα,το αντίθετο θα έλεγα!
Ειναι σχεδον απίθανο να δεις γυμνιστη με στυση!
Είναι τελείως ασεξουαλ η φάση του γυμνισμου!
Όσο αφορά τις δικές μου εμπειρίες τουλάχιστον, που κανω γυμνισμο εδώ και 45 χρόνια!

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Εκεί στην Λαγκάδα που λές επειδή κάνω διακοπές εκεί κοντά και δοκίμασα να πάω κανά 2 φορές αλλά μέχρι και οικογένειες με παιδιά βρήκα. Να πάω όπως βλέπεις την θάλασσα δεξιά τέρμα ίσως?
Κοίταξε, γυμνιστές υπάρχουν σε όλη την παραλία, ενίοτε. Όμως, τέρμα δεξιά, στα αλμυρίκια, αράζουν ζευγάρια ακόμη και μόνοι/ες. Σημειώνω μόνο, ότι κάποιοι "μόνιμοι" ντόπιοι της παραλίας θα σε κοιτάξουν λίγο λοξά. Αγνόησέ τους!

fmmr

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
11
Πόντοι
0
Κοίταξε, γυμνιστές υπάρχουν σε όλη την παραλία, ενίοτε. Όμως, τέρμα δεξιά, στα αλμυρίκια, αράζουν ζευγάρια ακόμη και μόνοι/ες. Σημειώνω μόνο, ότι κάποιοι "μόνιμοι" ντόπιοι της παραλίας θα σε κοιτάξουν λίγο λοξά. Αγνόησέ τους!
τους ειδα και αυτους... θα παω τερμα δεξια λοιπον....

BigCurber

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
15
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Δεν υπάρχει παραλία στην Κρήτη (όχι όμορρα νησιά) με νέους γυμνιστές / γυμνίστριες. Ιδέες δεκτές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom