καλησπερα στην καυλοπαρεα..σημερα το πρωι πηγα μετα απο πολυ ακιρο στην παραλια γυμνιστων σαρανταρι στη χερσονησο..μετα τις 11 αρχισε να μαζευει κοσμο...ειχε δυο ζευγαρια ηλικιωμενων και μετα μονο ψωλές...ηρεμη παραλια, αλλα αρκετα βραχωδης οπότε δεν πολυευχιστιεσαι το μπανιο..για μουνακια ουτε λογος...εγω κολυμπησα, λιαστηκα, βαρεσα τη μαλακια μου κι εφυγα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλίες γυμνιστών στην Κρήτη που παιζουν φασεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lefterpap
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εκεί στην Λαγκάδα που λές επειδή κάνω διακοπές εκεί κοντά και δοκίμασα να πάω κανά 2 φορές αλλά μέχρι και οικογένειες με παιδιά βρήκα. Να πάω όπως βλέπεις την θάλασσα δεξιά τέρμα ίσως?Αρκετά πριν τον Ξερόκαμπο, (δλδ. δυτικότερα σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων) υπάρχει η παραλία Λαγκάδα. Μεγάλη παραλία με καλό κόσμο και με φάσεις σε περιόδους εκτός High season.
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 28.992
- Πόντοι
- 5.956
Φυσικά,ήμουν εκει αρχές Ιουνίου....μαγκες πριν απο καμμια δεκαπενταρια χρονια ειχα παει 10 μερες σε ενα ξενοδοχειο γυμνιστων εξω απο την Χωρα Σφακιων, Βριτομαρτις νομιζω το λεγανε. Υπαρχει ακομη?
Odin_
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 32
- Like
- 28.458
- Πόντοι
- 8.346
....ωωω ρε φιλε, τι ωραια ειχα περασει! Ειχα παει για 3 βραδυα κ τελικα εμεινα 10! Εχει ακομα dresscode στο πρωινο και στα γευματα?Φυσικά,ήμουν εκει αρχές Ιουνίου
Odin_
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 32
- Like
- 28.458
- Πόντοι
- 8.346
...τι εννοεις τι παιζει? Ξενοδοχειο γυμνιστων ειναι κ μαλιστα πολυ καλο!ναι υπαρχει ακομα το βριτομαρτις...εκει τι παιζει?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.161
- Πόντοι
- 7.885
Ποσο εχει το πολυ καλο χοτελι τυπε??...τι εννοεις τι παιζει? Ξενοδοχειο γυμνιστων ειναι κ μαλιστα πολυ καλο!
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 28.992
- Πόντοι
- 5.956
Δεν έχει αλλάξει τίποτα όπως ήταν το 14 που πήγα πρώτη φορά!....ωωω ρε φιλε, τι ωραια ειχα περασει! Ειχα παει για 3 βραδυα κ τελικα εμεινα 10! Εχει ακομα dresscode στο πρωινο και στα γευματα?
Odin_
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 32
- Like
- 28.458
- Πόντοι
- 8.346
...που να θυμαμαι ρε μαγκα, πριν απο 13-15 χρονια ειχα παει! Ψαξτο σε κανα γουγληΠοσο εχει το πολυ καλο χοτελι τυπε??
Odin_
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 32
- Like
- 28.458
- Πόντοι
- 8.346
...ωραιες εποχες! Το μονο κακο ηταν η prive παραλια που ειχε ηταν χαλι μαυρο, ολο βραχια !!! Αλλα επαιζε συνεχως πισιναΔεν έχει αλλάξει τίποτα όπως ήταν το 14 που πήγα πρώτη φορά!
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 28.992
- Πόντοι
- 5.956
Εγώ πήγαινα για μπάνιο στον παλιγκρεμνο, οργανωμένη γυμνιστων!...ωραιες εποχες! Το μονο κακο ηταν η prive παραλια που ειχε ηταν χαλι μαυρο, ολο βραχια !!! Αλλα επαιζε συνεχως πισινα
Αλλιώς πισίνα!
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 28.992
- Πόντοι
- 5.956
Πολλές τσόντες βλέπεις!πεφτουν γαμησια και παρτουζες στους ανοιχτους χωρους του ξενοδοχειου η μονο στα δωματια?
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 28.992
- Πόντοι
- 5.956
Ειναι σχεδον απίθανο να δεις γυμνιστη με στυση!Πάντως όσοι έχουνε μπερδέψει τον γυμνισμό με γαμήσια και παρτούζες έχουν μαύρα μεσάνυχτα,το αντίθετο θα έλεγα!
Είναι τελείως ασεξουαλ η φάση του γυμνισμου!
Όσο αφορά τις δικές μου εμπειρίες τουλάχιστον, που κανω γυμνισμο εδώ και 45 χρόνια!
cretan_nudist
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 890
- Πόντοι
- 81
Κοίταξε, γυμνιστές υπάρχουν σε όλη την παραλία, ενίοτε. Όμως, τέρμα δεξιά, στα αλμυρίκια, αράζουν ζευγάρια ακόμη και μόνοι/ες. Σημειώνω μόνο, ότι κάποιοι "μόνιμοι" ντόπιοι της παραλίας θα σε κοιτάξουν λίγο λοξά. Αγνόησέ τους!Εκεί στην Λαγκάδα που λές επειδή κάνω διακοπές εκεί κοντά και δοκίμασα να πάω κανά 2 φορές αλλά μέχρι και οικογένειες με παιδιά βρήκα. Να πάω όπως βλέπεις την θάλασσα δεξιά τέρμα ίσως?
τους ειδα και αυτους... θα παω τερμα δεξια λοιπον....Κοίταξε, γυμνιστές υπάρχουν σε όλη την παραλία, ενίοτε. Όμως, τέρμα δεξιά, στα αλμυρίκια, αράζουν ζευγάρια ακόμη και μόνοι/ες. Σημειώνω μόνο, ότι κάποιοι "μόνιμοι" ντόπιοι της παραλίας θα σε κοιτάξουν λίγο λοξά. Αγνόησέ τους!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις