Καλημέρα αυτό που έχω να πω είναι ότι έχουν χαθεί πολλά σποτ γυμνιστών επειδή τα ανακάλυψαν ή άρχισαν να πηγαίνουν textiles έτσι τους λένε οι ξένοι τους ντυμένους στις παραλίες γυμνιστών. Το βίωσα και εγώ μέσα στα χρόνια. Για αυτό καλό είναι να κρατάμε τον χαρακτήρα της παραλίας για να μην χάσουμε και αυτές τις λίγες που έχουν απομείν
Αυτοί είναι από μόνοι τους μια κατηγορία!!!Προβληματικοί άνθρωποι που δεν έχουν καμία ζωή και προσπαθούν να αυτοεπιβεβαιωθούν από μαλακίες που κάνουν.Οι περισσότεροι δεν πρόκειται να γαμήσουν αν κάτσει φάση.Τους αρκεί αυτό που κάνουν και φαντασιώνονται .
Επίσης αυτό που έχω παρατηρήσει στα τόσα χρόνια γυμνισμού είναι η κατηγορία τουρ που αποκαλώ εγώ προσωπικά. Ξεκινάνε και ελέγχουν τις γνωστές παραλίες γυμνιστών και αν δουν ζευγάρι ή γυναίκα μόνη κάθονται αλλιώς πάνε στην επόμενη. Επίσης επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω κινητών. Πριν κάνα 2 χρόνια με την τότε σύντροφό μου είμαστε σε παραλία γυμνιστών και είναι ακόμα 2 ζευγάρια και απολαμβάνουμε το μπάνιο μας. Έρχεται τύπος μόνος του ο οποίος έκατσε σχετικά δίπλα μας τόσο ώστε μπορούσαμε να ακούσουμε τι έλεγε στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή αποφασίσαμε να φύγουμε όπως και τα άλλα 2 ζευγάρια. Μόλις το κάναμε αυτό ειδοποίησε κάποιον φίλο του να μην έρθει στην παραλία και ότι έρχεται αυτός να βρεθούν.Αυτοί είναι από μόνοι τους μια κατηγορία!!!Προβληματικοί άνθρωποι που δεν έχουν καμία ζωή και προσπαθούν να αυτοεπιβεβαιωθούν από μαλακίες που κάνουν.Οι περισσότεροι δεν πρόκειται να γαμήσουν αν κάτσει φάση.Τους αρκεί αυτό που κάνουν και φαντασιώνονται .
Τελευταία τροποποίηση: