Το "εχω διαβασει βιβλια" και "ειμαι γονος στρατιωτικης οικογενειας" δεν ειναι πηγες. Για παραδειγμα να η πηγη της ξεπατικοσουρας μου: Heinz Richter, Η Ιταλο-Γερμανική επίθεση εναντίον της Ελλάδος, μτφρ.Κώστας Σαρρόπουλος, εκδ.Γκοβόστη, Αθήνα, 1998,σελ.246. Περιμενω καποια δικη σου πηγη...Έχω διαβάσει βιβλία. Που δεν νομίζω να ξέρεις καν. Επίσης είμαι γόνος παλιαάς στρατιωτικής οικογένειας. Εσύ τι σχέση εχεις με αυτά?
Η λέξη "Μανιαδάκης" σου λέει κάτι?
Αν ψαχτείς θα μάθεις. Δεν με καίει να σε πείσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΟΚ, τράβα στις προηγούμενες σελίδες να δεις το ξεφτιλίκι σου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνώμες για ΚΚΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 240K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
υπαξιωματικός???? κάνας ανθύπας?Σου ειπα π.ε. και εμαι ηδη εφ.αξ. υγ. του ε.σ. Οποτε δεν χρειαζεται να διαφημιζω τον μπαμπα μου
Τώρα εξηγούνται πολλά!!!!!!
Tην πηγή της ξεπατικοτούρας σου την έβγαλα φόρα παρτίδα και είδες ότι δεν είχε διαφορά ούτε στο κόμαΤο "εχω διαβασει βιβλια" και "ειμαι γονος στρατιωτικης οικογενειας" δεν ειναι πηγες. Για παραδειγμα να η πηγη της ξεπατικοσουρας μου: Heinz Richter, Η Ιταλο-Γερμανική επίθεση εναντίον της Ελλάδος, μτφρ.Κώστας Σαρρόπουλος, εκδ.Γκοβόστη, Αθήνα, 1998,σελ.246. Περιμενω καποια δικη σου πηγη...
Κατά τα άλλα μπράβο σου, βλέπω αρχίζεις να ψάχνεις Καλό θα σου κάνει!
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.618
- Πόντοι
- 3.936
Καλα τραγουδα.. ειπαμε αξ/κος. Μονο μην σε πετυχω σε καποια επιστρατευση, γιατι θα φας καλα..υπαξιωματικός???? κάνας ανθύπας?
Αρα δεν εχεις καποια πηγη, τουλαχιστον εμαθες πως πεθανευπαξιωματικός???? κάνας ανθύπας?
Tην πηγή της ξεπατικοτούρας σου την έβγαλα φόρα παρτίδα και είδες ότι δεν είχε διαφορά ούτε στο κόμα
Κατά τα άλλα μπράβο σου, βλέπω αρχίζεις να ψάχνεις Καλό θα σου κάνει!
Πως θα τον αναγνωρισεις;Καλα τραγουδα.. ειπαμε αξ/κος. Μονο μην σε πετυχω σε καποια επιστρατευση, γιατι θα φας καλα..
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Παλι εδω εισαι ρε τεμπελαρε;Τωρα το γυρισες κ ρωτας τι σπουδασε;Θες να σε ξεκολιαζουν πτυχιουχοι πια;Βαρεθηκες τους φραγκατους;Εσύ τι σπούδασες???
.... και πριν απαντήσεις το παραπάνω...
ΕΔΩ σπουδασες????
Η μλκια και ο βηχας δεν κρυβονται ?Πως θα τον αναγνωρισεις;
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.442
- Πόντοι
- 25.186
Το πραγμα ειναι αρκετα πολυπλοκο στην Ελλαδα...Πανεπιστημιακό άσυλο υπάρχει σε όλο τον κόσμο και νοείται ο χώρος μέσα στον οποίον μπορούν να διακινηθούν ελεύθερα όλες οι ιδέες.
Πανεπιστημιακό άσυλο στην Ελλάδα κι ιδιαίτερα για την ξεπλυμένη που λες νοείται ο χώρος ο οποίος είναι τσιφλίκι μας για να φτιάχνουμε μολότοφ και μπαφίδια και να μην επιτρέπεται να μπούνε να μας πιάσουνε.
Αλλά κι αυτό θα αλλάξει σύντομα
Αυτή η ξεπλυμένη κι οι απόγονοί της δεν πρόκειται να σπουδάσουν ποτέ διότι πλέον με 2 και με 3 δεν μπαίνεις στο Πανεπιστήμιο. Είδες που κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει? Δεν πειράζει όμως, δεν έχουμε ανάγκη μόνο από γιατρούς, καθηγητές, δικηγόρους κτλ, κτλ, χρειαζόμαστε και υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, τορναδόρους, ντελιβεράδες... μια χαρά λεφτά μπορούν να βγάλουν κι αυτοί αν είναι ξύπνιοι και δραστήριοι. Ειδάλλως, ο καθένας εκεί που μπορεί να φτάσει.
Έχω σπουδάσει στην Αγγλία. Το campus όλο πραγματικός παράδεισος.
Γκραφιτι? Τι είναι αυτό???
Ιδιωτική φύλαξη 24/7 και σε περίπτωση που τα πράγματα αγρίευαν, έσκαγαν μύτη 3-4 περιπολικά και έκοβαν κώλους για πλάκα, χωρίς σεις και σας και πολλά πολλά.
Βιβλιοθήκη όση είναι η Εθνική Βιβλιοθήκη!
Γήπεδα μπάσκετ, τενις, ποδοσφαίρου, σκουός, ράγκμπυ
Γυμναστήριο φουλ εξοπλισμένο
Υπολογιστές? Τότε παίζαμε με SUN 4 (90s) και Τ2 γραμμή
Εργαστήρια? Φουλ εξοπλισμένα, στην εντέλεια
Καφετέρια? Κλαμπ? Όλα εκεί μέσα!
Εδώ έχουμε την ξεπλυμένη
Προσωπικα οταν ειχα μπει για 1η φορα στο πανεπιστημιο στην Αθηνα το 2004 κι ειδα το χαος που επικρατουσε εκει μεσα, ειχα σοκαριστει...Μιλαμε για ενα μπουρδελο..
Ετυχε να βρεθω σε Πανεπιστημια στην Αγγλια, στη Γερμανια, στην Ελβετια, στο Ισραηλ....μιλαμε ηταν ΑΝΑΚΤΟΡΑ...
Παντου υπηρχε φυλαξη και παντου εμπαινες μεσα με φοιτητικη καρτα κι ετσι πρεπει να ειναι αλλα η Ελλαδα ειναι ειδικη περιπτωση..
Στην Ελλαδα τα Πανεπιστημια ειναι μπατε σκυλοι αλεστε, διακινηση ναρκωτικων, παρανομα parties απο τα κομματα, θυμαμαι εμπαιναν κατι ασχετοι μεσα κ τραμπουκιζαν φοιτητες....
Λαθρομεταναστες μεσα πουλανε την πραματια τους, μπαινουν μεσα αυτοκινητα κ κανουν μπαντιλικια...
Πρεπει να υπαρχει φυλαξη ( δημοσια φυλαξη ??, ιδιωτικες εταιρειες ??, δε ξερω ) αλλα κι εγω ειμαι κατα της αστυνομιας γιατι οι μπατσοι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΦΡΟΙ...Αφορμη ψαχνουν να σπασουν στο ξυλο ανθρωπους...
Απο την αλλη αυτοι που εχουν διαλυσει τα Πανεπιστημια ειναι τα κομματα και τα τσιρακια τους ( ΝΔ-ΔΑΠ, ΠΑΣΟΚ-ΠΑΣΠ, ΚΚΕ-ΚΝΕ, ΕΑΑΚ και παει λεγοντας.... )..
Τα πανεπιστημια θα επρεπε να ειναι χωρος παιδειας, ερευνας και κριτικης σκεψης.......Φασιστικα τα κομματα εχουν σφετεριστει αυτους τους χωρους και τους θεωρουν τσιφλικι τους και θυμαμαι οτι για ψυλλου πηδημα, εκαναν μια σικε ψηφοφορια, ψηφιζαν μονο αυτοι κι εκλειναν τη σχολη με το ετσι θελω....Ειχαμε χασει 4-5 εξεταστικες ανευ λογου κι αιτιας.
Ειχα παρεβρεθει μια φορα σε εκλογες πανεπιστημιακες και παραλιγο να ξερασω απο το εμετικο σκηνικο και το φανατισμο που υπηρχε...
Θα συμφωνουσα οτι σε ειδικες περιπτωσεις θα επρεπε αυτεπαγγελτα να επεμβαινει εισαγγελεας σε εκτροπα και να μπαινει αστυνομια κ να τσακιζει κωλους αλλα ετσι οπως ειναι το ελληνικο πανεπιστημιο καθε μερα αυτο θα συνεβαινε...
Γι'αυτο ειπα οτι τα πραγματα ειναι πολυπλοκα, γιατι απο τη μια εχεις τα κομματοσκυλα που εχουν διαλυσει τα παντα κι απο την αλλη εχεις τους κομπλεξικους μπατσους που ψαχνουν αφορμη να βγαλουν τα απωθημενα τους και να επιβαλλουν την "εξουσια" τους...( κι οι μπατσοι βεβαια μακρυ χερι των κομματων της βουλης ειναι που θελουν ιδιωτικοποιηση των πανεπιστημιων κτλ κτλ )
Αν γινοταν με καποιο μαγικο τροπο να εξαφανιστουν αυτες οι 2 ομαδες, θα ηταν το καλυτερο....
Επισης το πραγμα πασχει απο νωρις αφου στην ελλαδα απο μικρες ηλικιες υπαρχει κομματικος φανατισμος, ειδικα απο ΚΚΕ και γενικοτερα απο αριστερους...
Προσωπικα δεν ανηκω πουθενα και δεν εχω ψηφισει ποτέ κανεναν
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Αν γινοταν με καποιο μαγικο τροπο να εξαφανιστουν αυτες οι 2 ομαδες, θα ηταν το καλυτερο....
Τύπε κοινωνία χωρίς κομματικές νεολαίες με απλωμένα τραπεζάκια στους διαδρόμους έχουμε δει.
Κοινωνία χωρίς μπάτσους όχι.
Εκτός αν έχεις κάποια άλλη εναλλακτική να αντιμετωπίζουμε το έγκλημα και να επιβάλλουμε το δίκαιο... αυτοδικία στυλ φαρ-ουέστ ξέρω γω.
Το σενάριο να έχουμε καθαρά, σύγχρονα, μη κομματικοποιημένα πανεπιστήμια που θα είναι ελεγχόμενα από μπάτσους, αντίστοιχα ελεγχόμενους, εκπαιδευμένους, με κάμερες που δεν επιτρέπουν αυθαιρεσίες δεν παίζει;
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.442
- Πόντοι
- 25.186
οταν λεω να εξαφανιστουν οι μπατσοι μιλαω για τους μπατσους....οχι για τους αστυνομικους...Τύπε κοινωνία χωρίς κομματικές νεολαίες με απλωμένα τραπεζάκια στους διαδρόμους έχουμε δει.
Κοινωνία χωρίς μπάτσους όχι.
Εκτός αν έχεις κάποια άλλη εναλλακτική να αντιμετωπίζουμε το έγκλημα και να επιβάλλουμε το δίκαιο... αυτοδικία στυλ φαρ-ουέστ ξέρω γω.
Το σενάριο να έχουμε καθαρά, σύγχρονα, μη κομματικοποιημένα πανεπιστήμια που θα είναι ελεγχόμενα από μπάτσους, αντίστοιχα ελεγχόμενους, εκπαιδευμένους, με κάμερες που δεν επιτρέπουν αυθαιρεσίες δεν παίζει;
Ειχα φιλους μικρος οι οποιοι οταν μπηκαν στις σχολες της αστυνομιας( αξιωματικοι κι υπαξιωματικοι ), βγηκαν μετα αγνωριστοι...Σιχαθηκα να τους βλεπω
Εκει μεσα γινεται πλυση εγκεφαλου σε υπερθετικο βαθμο...
Αλλη η αστυνομια ως θεσμος ενος κρατους κι αλλο αυτο το χαλι σημερα..
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.423
- Πόντοι
- 2.356
KKE λες να ψηφιζε αυτη τυπε?Είναι κανονικά ΖΩΑ.... δηλαδή πραγματικά... ο σκύλος μου καταλαβαίνει περισσότερα!
Τώρα δύσκολα τα πράγματα... μπαίνει ο ΔΙΑΟΛΟΣ μέσα στην εργασία!!!!
Είσαι τυχερός. Εγώ είχα πετύχει (και όχι πριν 20 χρόνια, πιο πρόσφατα), μια που "έρχεται σε λίγο" η οποία έσκασε μύτη με ντομάτες, κρεμμύδια αλλά ΚΑΙ τσαντάκι Hondos Center (δεν ξέρω τι είχε μέσα, δεν φαινόταν!)
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Κάπου με μπερδεύεις.οταν λεω να εξαφανιστουν οι μπατσοι μιλαω για τους μπατσους....οχι για τους αστυνομικους...
Ειχα φιλους μικρος οι οποιοι οταν μπηκαν στις σχολες της αστυνομιας( αξιωματικοι κι υπαξιωματικοι ), βγηκαν μετα αγνωριστοι...Σιχαθηκα να τους βλεπω
Εκει μεσα γινεται πλυση εγκεφαλου σε υπερθετικο βαθμο...
Αλλη η αστυνομια ως θεσμος ενος κρατους κι αλλο αυτο το χαλι σημερα..
Τη μία διαχωρίζεις τους μπάτσους από τους αστυνομικούς, άρα μιλάς για καλούς και κακούς.
Την άλλη λες οτι σε όσους περνάνε από σχολές γίνεται πλύση εγκεφάλου, άρα όλοι είναι κακοί.
Δεν γίνονται και τα δύο.
Εγώ λέω οτι όπως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν και οι καλοί και οι κομπλεξικοί.
Δεν με ενδιαφέρουν όμως τα εσώψυχά τους.
Με ενδιαφέρει να λειτουργούν στα πλαίσια και με τους κανόνες που έχει ορίσει η πολιτεία.
Όταν η δουλειά τους είναι να μαζέψουν τους μπαχαλάκηδες, τους εγκληματίες και τους καταστροφείς περιουσιών να μπορούν να το κάνουν απερίσπαστοι από τις υστερικές με τα iphone που βλέπουμε στο youtube να ουρλιάζουν.
Όταν αυθαιρετούν να ελέγχονται και βάσει αποδείξεων από τις κάμερες να λογοδοτούν.
Τόσες σύγχρονες δημοκρατίες αυτό κάνουν.
Δεν θα ανακαλύψουμε εμείς τον τροχό.
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Για πες μας τις δικές σου σπουδές?Τριετης φοιτηση σε τει αγγλιας; Ή μετα το ιεκ, ενα χρονο διακοπουλες στην αγγλια με την ψευδαισθηση οτι πηρες μαστερ
Accountant
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 441
Φιλε τα έχεις μπερδέψει μου φαίνεται στο μυαλό σου.. Ποτέ διαληλωσε το κκε για την "λευτεριά" αναρχικού??Να λέτε και κανένα ευχαριστώ που σας βγάζουν βόλτα που και που οι αστυνομικοί να κάνετε καμία πορεία να διαδηλώσετε υπέρ της λευτεριάς κανενός αναρχικού που μπήκε φυλακή….?
Accountant
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 441
Για πες εσύ τι δουλειά κάνεις μεγαλεΓια πες μας τι δουλειά κανεις
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Οτι και να ψήφιζε….. δεν δίνει «άσυλο» σε κανέναν το συγκεκριμένο ποστ.KKE λες να ψηφιζε αυτη τυπε?
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Στο μεταξύ είχα συμμαθητή ο οποίος ήταν αναρχόπουλο εκεί κοντά στα 25-30… καταλήψεις πανεπιστήμια, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι και τέτοια… Θυμάμαι μια φορά (17 Νοεμβρίου) μας είχανε τηλεφωνήσει να πάμε να τους βγάλουμε από τα πανεπιστήμια με αυτοκίνητο γιατί απο έξω ήταν αστυνομικοί… (δεν πήγαμε ποτέ βέβαια…)
Κοντά στα 35 βρεθήκαμε τυχαία και τον πετυχαίνω με γυναίκα παιδί, κουρεμένο, σένιος ήταν. Του λέω τι έγινε ρε συ? που πήγανε οι αγώνες (μεταξύ άλλων)?
Ε …..μου λέει πιτσιρικάδες ήμασταν μαλακίες κάναμε….
Ιδεολόγος τέρμα μιλάμε…. από άποψη αγόραζε μια σακαράκα και ντυνόντανε ότι να’ ναι για να δηλώση παιδί του λαού..
Τώρα SUV, ιδιόκτητο σπίτι απο τον μπαμπά ….
ΣΣ: Διδάσκει γαλλικά ο μπαμπάς γνωστός ζωγράφος με οικονομική άνεση….
Κοντά στα 35 βρεθήκαμε τυχαία και τον πετυχαίνω με γυναίκα παιδί, κουρεμένο, σένιος ήταν. Του λέω τι έγινε ρε συ? που πήγανε οι αγώνες (μεταξύ άλλων)?
Ε …..μου λέει πιτσιρικάδες ήμασταν μαλακίες κάναμε….
Ιδεολόγος τέρμα μιλάμε…. από άποψη αγόραζε μια σακαράκα και ντυνόντανε ότι να’ ναι για να δηλώση παιδί του λαού..
Τώρα SUV, ιδιόκτητο σπίτι απο τον μπαμπά ….
ΣΣ: Διδάσκει γαλλικά ο μπαμπάς γνωστός ζωγράφος με οικονομική άνεση….
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Ακούγεται πως στον ΑΙΑΝΤΑ θα μπει χορηγός το αφρόλουτρο Dove για να γίνεται πιο σωστή δουλειά ?Αυτό αρχίζει και αλλάζει σιγα σιγά. Και σε κάποια φάση σύντομα θα είναι μια θλιβερή ανάμνηση. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να τους πλένουμε με τον "ΑΙΑΝΤΑ" στις πορείες!
Κοίτα τι ωραίο θέαμα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Εσυ δεν βαρέθηκες να τον παίζεις αγαμητε μαλακα?Παλι εδω εισαι ρε τεμπελαρε;Τωρα το γυρισες κ ρωτας τι σπουδασε;Θες να σε ξεκολιαζουν πτυχιουχοι πια;Βαρεθηκες τους φραγκατους;
Εσυ είσαι καινούργιος αδαής! Δεν πειράζει, υπάρχουν πολλοίΑρα δεν εχεις καποια πηγη, τουλαχιστον εμαθες πως πεθανε
Εγώ απο την αλλη δεν σε προτρέπω άλλο να μάθεις. Με συμφέρει να μείνεις με όση μόρφωση εχεις
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 366
Εδω χωράει συζήτηση για τον ποιον θεωρούμε αναρχικό… για το ΚΚΕ και τα παρακλάδια του μπορεί ο δικός μου αναρχικός να είναι ο δικός στους αγωνιστής υπέρ του λαού…..Φιλε τα έχεις μπερδέψει μου φαίνεται στο μυαλό σου.. Ποτέ διαληλωσε το κκε για την "λευτεριά" αναρχικού??
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 19K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 63