Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Μηδέν ενσυναίσθηση.
Και τι θα κάνουν ρε τύπε τόσες κυρίες ΔΥ που μέσα στο κοπιώδες 8ωρο βρίσκουν ευκαιρία να πετάγονται μέχρι την λαϊκή για να πάρουν φασολάκια;*
Τώρα θα απολογούνται για τις ηλεκτρονικές καταγραφές του σατανά;

*Πραγματικό περιστατικό. Προ εικοσαετίας βέβαια. Ανέμενα υπάλληλο που "έρχεται σε λίγο" και εμφανίστηκε με τσάντα φασολάκια.
Μην της φάω το δίκιο όμως. Μόνο τα ψώνισε. Δεν περίμενα και να τα καθαρίσει. :confused:
Αφού ήρθε πάλι καλά…. Άλλοι δεν πατούσαν για μέρες….
Το όνειρο του κάθε κουμμούνα είναι να γίνει επαγγελματίας συνδικαλιστής, πρόεδρος των εκάστοτε συλλόγων εργαζομένων κτλ ώστε να πληρώνεται, να κωλοβαράει και να μην μπορούνε να τον απολύσουν

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μηδέν ενσυναίσθηση.
Είναι κανονικά ΖΩΑ.... δηλαδή πραγματικά... ο σκύλος μου καταλαβαίνει περισσότερα!

Και τι θα κάνουν ρε τύπε τόσες κυρίες ΔΥ που μέσα στο κοπιώδες 8ωρο βρίσκουν ευκαιρία να πετάγονται μέχρι την λαϊκή για να πάρουν φασολάκια;*
Τώρα θα απολογούνται για τις ηλεκτρονικές καταγραφές του σατανά;
Τώρα δύσκολα τα πράγματα... μπαίνει ο ΔΙΑΟΛΟΣ μέσα στην εργασία!!!! :tooth:

*Πραγματικό περιστατικό. Προ εικοσαετίας βέβαια. Ανέμενα υπάλληλο που "έρχεται σε λίγο" και εμφανίστηκε με τσάντα φασολάκια.
Μην της φάω το δίκιο όμως. Μόνο τα ψώνισε. Δεν περίμενα και να τα καθαρίσει. :confused:
Είσαι τυχερός. Εγώ είχα πετύχει (και όχι πριν 20 χρόνια, πιο πρόσφατα), μια που "έρχεται σε λίγο" η οποία έσκασε μύτη με ντομάτες, κρεμμύδια αλλά ΚΑΙ τσαντάκι Hondos Center :) (δεν ξέρω τι είχε μέσα, δεν φαινόταν!)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Είσαι τυχερός. Εγώ είχα πετύχει (και όχι πριν 20 χρόνια, πιο πρόσφατα), μια που "έρχεται σε λίγο" η οποία έσκασε μύτη με ντομάτες, κρεμμύδια αλλά ΚΑΙ τσαντάκι Hondos Center :) (δεν ξέρω τι είχε μέσα, δεν φαινόταν)

Αμα φαινόταν ομως θα μας τα έλεγες όλα ένα προς ένα ε; ε χαφιέ;; :)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Αντε ρε μην τα πάρω παραπάνω… Που θέλουνε και πανεπιστημιακό άσυλο και παπαριές.. βγήκε η άλλη και έλεγε έξω «να φύγουν οι μπάτσοι από το πανεπιστήμιό μου». Ποιό πανεπιστήμιό σου μωρή ξεπλυμένη…. Δικό μου είναι και των υπολοίπων φορολογουμένων…. Το πληρώνουμε για να σπουδάσεις και να μπορέσεις να προσφέρεις στην κοινωνία… οφείλεις να το σέβεσαι και να το προσέχεις… που αν περάσεις από τα πανεπιστήμια το βράδυ σε υπάρχει παζάρι ναρκωτικών… Άντε πάνε έξω που φυλάσσονται 24 ώρες το 24ωρο…

Η Πανεπιστημιούπολη είναι ένας παράδεισος κανονικά και το βράδυ δεν μπορείς να πατήσεις το πόδι σου…. την ημέρα δε σε πιάνει κατάθλιψη με την κατάντια των κτηρίων…. Θα έπρεπε οι πιτσιρικάδες- οικογένειες να μπορουν να κάνουν βόλτες, γυμανστική πρωί βράδυ αλλά που…

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αντε ρε μην τα πάρω παραπάνω… Που θέλουνε και πανεπιστημιακό άσυλο και παπαριές.. βγήκε η άλλη και έλεγε έξω «να φύγουν οι μπάτσοι από το πανεπιστήμιό μου». Ποιό πανεπιστήμιό σου μωρή ξεπλυμένη…. Δικό μου είναι και των υπολοίπων φορολογουμένων….
Πανεπιστημιακό άσυλο υπάρχει σε όλο τον κόσμο και νοείται ο χώρος μέσα στον οποίον μπορούν να διακινηθούν ελεύθερα όλες οι ιδέες.

Πανεπιστημιακό άσυλο στην Ελλάδα κι ιδιαίτερα για την ξεπλυμένη που λες νοείται ο χώρος ο οποίος είναι τσιφλίκι μας για να φτιάχνουμε μολότοφ και μπαφίδια και να μην επιτρέπεται να μπούνε να μας πιάσουνε.

Αλλά κι αυτό θα αλλάξει σύντομα :)

Το πληρώνουμε για να σπουδάσεις και να μπορέσεις να προσφέρεις στην κοινωνία… οφείλεις να το σέβεσαι και να το προσέχεις… που αν περάσεις από τα πανεπιστήμια το βράδυ σε υπάρχει παζάρι ναρκωτικών… Άντε πάνε έξω που φυλάσσονται 24 ώρες το 24ωρο…
Αυτή η ξεπλυμένη κι οι απόγονοί της δεν πρόκειται να σπουδάσουν ποτέ διότι πλέον με 2 και με 3 δεν μπαίνεις στο Πανεπιστήμιο. Είδες που κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει? :) Δεν πειράζει όμως, δεν έχουμε ανάγκη μόνο από γιατρούς, καθηγητές, δικηγόρους κτλ, κτλ, χρειαζόμαστε και υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, τορναδόρους, ντελιβεράδες... μια χαρά λεφτά μπορούν να βγάλουν κι αυτοί αν είναι ξύπνιοι και δραστήριοι. Ειδάλλως, ο καθένας εκεί που μπορεί να φτάσει.

Η Πανεπιστημιούπολη είναι ένας παράδεισος κανονικά και το βράδυ δεν μπορείς να πατήσεις το πόδι σου…. την ημέρα δε σε πιάνει κατάθλιψη με την κατάντια των κτηρίων…. Θα έπρεπε οι πιτσιρικάδες- οικογένειες να μπορουν να κάνουν βόλτες, γυμανστική πρωί βράδυ αλλά που…
Έχω σπουδάσει στην Αγγλία. Το campus όλο πραγματικός παράδεισος.
Γκραφιτι? Τι είναι αυτό???
Ιδιωτική φύλαξη 24/7 και σε περίπτωση που τα πράγματα αγρίευαν, έσκαγαν μύτη 3-4 περιπολικά και έκοβαν κώλους για πλάκα, χωρίς σεις και σας και πολλά πολλά.
Βιβλιοθήκη όση είναι η Εθνική Βιβλιοθήκη!
Γήπεδα μπάσκετ, τενις, ποδοσφαίρου, σκουός, ράγκμπυ
Γυμναστήριο φουλ εξοπλισμένο
Υπολογιστές? Τότε παίζαμε με SUN 4 (90s) και Τ2 γραμμή
Εργαστήρια? Φουλ εξοπλισμένα, στην εντέλεια
Καφετέρια? Κλαμπ? Όλα εκεί μέσα!

Εδώ έχουμε την ξεπλυμένη :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Στο στομα σου θα τα βρεις.. μαζι με τα κερατα σου τα τραγια
By t he way, μιας και μου είπες ότι με φτυνουν, κάνε ένα κόπο να δεις τα ρεζιλίκια σου και τις καραμούζες που έχεις φάει από όλο τον ντουνιά σε αυτό το νήμα! Θα αισθανθείς πραγματικά σκουπίδι και μαλάκας και γι' αυτο σου λέω να το κάνεις. Για να το χαρώ!!! :) :) :)

@Gemini@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2019
Like
2.837
Πόντοι
441
Από τους καλύτερους που είχε η Ελλάδα ποτέ.

Απόδειξη? Τον φάγανε! :wink:
Ο Ιωάννης Μεταξάς αρρώστησε από βαριά φλεγμονή του φάρυγγος, η οποία κατέληξε σε παραμυγδαλικό απόστημα με τοξιναιμικά φαινόμενα και επιπλοκές και πέθανε στις 29 Ιανουαρίου του 1941 στις 6:00 π.μ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο Ιωάννης Μεταξάς αρρώστησε από βαριά φλεγμονή του φάρυγγος, η οποία κατέληξε σε παραμυγδαλικό απόστημα με τοξιναιμικά φαινόμενα και επιπλοκές και πέθανε στις 29 Ιανουαρίου του 1941 στις 6:00 π.μ.
Ναι ΟΚ, πες μας και για τους γιατρούς που τον είδανε τελευταία φορά. Ξέρεις? :)

Κι επειδή ήμουν κατά 99,999999999999% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι το ξεπατίκωσες από το wikipedia...

1633603907095.jpeg

Το ξέρεις ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει edit στο wikipedia?

Από το wikipedia ενημερώνεσαι? :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ρε μιναρα με ποιον να μιλησω και γιατι; Με τα παιδια του μπαμπα (χωρις κανενα ενσημο)με τα παντα ολα στον αυτοματο, ή με εσενα τον λοβοτομημενο, που ταυτιζεσαι με το κεφαλαιο, αλλα στην πραγματικοτητα μετρας το εικοσαρικο επειδη δεν σου περισσευει..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε μιναρα με ποιον να μιλησω και γιατι; Με τα παιδια του μπαμπα (χωρις κανενα ενσημο)με τα παντα ολα στον αυτοματο, ή με εσενα τον λοβοτομημενο, που ταυτιζεσαι με το κεφαλαιο, αλλα στην πραγματικοτητα μετρας το εικοσαρικο επειδη δεν σου περισσευει..
Πάλι η μπάλα στην εξέδρα :confused:

Ρε σούργελο μαλάκα είδες τι σου σούρνουν τόσοι με τις ΠΙΠΕΣ που λες? Δεν αισθάνεσαι ΜΑΛΑΚΑΣ μέχρι το μεδούλι? ΑΥτό θέλω εγώ :) ΝΑ αισθάνεσαι σκουπίδι γιατί ΕΙΣΑΙ σκουπίδι :)

Κι έτσι πρέπει, αυτό είναι το σωστό :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

@Gemini@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2019
Like
2.837
Πόντοι
441
Ναι ΟΚ, πες μας και για τους γιατρούς που τον είδανε τελευταία φορά. Ξέρεις? :)

Κι επειδή ήμουν κατά 99,999999999999% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι το ξεπατίκωσες από το wikipedia...

1633603907095.jpeg

Το ξέρεις ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει edit στο wikipedia?

Από το wikipedia ενημερώνεσαι? :)
Ναι για να σου δειξω ποσο ευκολο ειναι να ελεγξεις κατι πριν το γραψεις. Μπορεις να παραθεσεις τις πηγες σου που λενε για την δολοφονια του Μεταξα?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τριετης φοιτηση σε τει αγγλιας; Ή μετα το ιεκ, ενα χρονο διακοπουλες στην αγγλια με την ψευδαισθηση οτι πηρες μαστερ
Εσύ τι σπούδασες???

.... και πριν απαντήσεις το παραπάνω...

ΕΔΩ σπουδασες????

lmao.gif

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ρε τύπε, κάνει μπαμ οτι είσαι ΔΥ.
Εμένα στα παπάκια μου, δεν με ενδιαφέρει η δουλειά του άλλου, πέραν του αν κατέχει το θέμα για το οποίο μιλάει.
Να λες όμως για παιδιά του μπαμπά με τα πάντα όλα στον αυτόματο όταν είσαι στην ασφάλεια και στο αραλίκι πάει πολύ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι για να σου δειξω ποσο ευκολο ειναι να ελεγξεις κατι πριν το γραψεις. Μπορεις να παραθεσεις τις πηγες σου που λενε για την δολοφονια του Μεταξα?
Έχω διαβάσει βιβλία. Που δεν νομίζω να ξέρεις καν. Επίσης είμαι γόνος παλιαάς στρατιωτικής οικογένειας. Εσύ τι σχέση εχεις με αυτά?

Η λέξη "Μανιαδάκης" σου λέει κάτι?

Αν ψαχτείς θα μάθεις. Δεν με καίει να σε πείσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βρε παπαριαδη διαλογο κανουν εδω μεσα και οχι μονολογο, ο καθενας ας λεει την αποψη του, που αυτη δεν αλλαζει.. Οποτε κλαιν μαιν.. Παμε παρακατω
ΟΚ, τράβα στις προηγούμενες σελίδες να δεις το ξεφτιλίκι σου :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε τύπε, κάνει μπαμ οτι είσαι ΔΥ.
Εμένα στα παπάκια μου, δεν με ενδιαφέρει η δουλειά του άλλου, πέραν του αν κατέχει το θέμα για το οποίο μιλάει.
Να λες όμως για παιδιά του μπαμπά με τα πάντα όλα στον αυτόματο όταν είσαι στην ασφάλεια και στο αραλίκι πάει πολύ.
Παιδάκι του μπαμπά ήταν ο ίδιος! ΚΙ ΑΝ δουλεύει, έστω και σαν ΔΥ και δεν τον τρέφει ΑΚΟΜΑ ο μπαμπάς!

Ο δικός μου ο μπαμπας με έστειλε στο Πανεπιστήμιο αλλά εγώ το έβγαλα όμως! Δεν το τέλειωσε ο πατέρας μου :) Εγώ το τελείωσα. Και τρέφομαι μόνος μου. Κι έχω το δικό μου σπίτι. Κι έχω κι ένα γιο!

Αυτός ο σκουπιδομαλάκας τι έχει στο όνομά του? Άντε κάνα παπάκι κι αν!!!! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το "εχω διαβασει βιβλια" και "ειμαι γονος στρατιωτικης οικογενειας" δεν ειναι πηγες. Για παραδειγμα να η πηγη της ξεπατικοσουρας μου: Heinz Richter, Η Ιταλο-Γερμανική επίθεση εναντίον της Ελλάδος, μτφρ.Κώστας Σαρρόπουλος, εκδ.Γκοβόστη, Αθήνα, 1998,σελ.246. Περιμενω καποια δικη σου πηγη...
Tην πηγή της ξεπατικοτούρας σου την έβγαλα φόρα παρτίδα και είδες ότι δεν είχε διαφορά ούτε στο κόμα :wink:

Κατά τα άλλα μπράβο σου, βλέπω αρχίζεις να ψάχνεις :) Καλό θα σου κάνει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom