Αντε ρε μην τα πάρω παραπάνω… Που θέλουνε και πανεπιστημιακό άσυλο και παπαριές.. βγήκε η άλλη και έλεγε έξω «να φύγουν οι μπάτσοι από το πανεπιστήμιό μου». Ποιό πανεπιστήμιό σου μωρή ξεπλυμένη…. Δικό μου είναι και των υπολοίπων φορολογουμένων….
Πανεπιστημιακό άσυλο υπάρχει σε όλο τον κόσμο και νοείται ο χώρος μέσα στον οποίον μπορούν να διακινηθούν ελεύθερα όλες οι ιδέες.
Πανεπιστημιακό άσυλο στην Ελλάδα κι ιδιαίτερα για την ξεπλυμένη που λες νοείται ο χώρος ο οποίος είναι τσιφλίκι μας για να φτιάχνουμε μολότοφ και μπαφίδια και να μην επιτρέπεται να μπούνε να μας πιάσουνε.
Αλλά κι αυτό θα αλλάξει σύντομα
Το πληρώνουμε για να σπουδάσεις και να μπορέσεις να προσφέρεις στην κοινωνία… οφείλεις να το σέβεσαι και να το προσέχεις… που αν περάσεις από τα πανεπιστήμια το βράδυ σε υπάρχει παζάρι ναρκωτικών… Άντε πάνε έξω που φυλάσσονται 24 ώρες το 24ωρο…
Αυτή η ξεπλυμένη κι οι απόγονοί της δεν πρόκειται να σπουδάσουν ποτέ διότι πλέον με 2 και με 3 δεν μπαίνεις στο Πανεπιστήμιο. Είδες που κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει?
Δεν πειράζει όμως, δεν έχουμε ανάγκη μόνο από γιατρούς, καθηγητές, δικηγόρους κτλ, κτλ, χρειαζόμαστε και υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, τορναδόρους, ντελιβεράδες... μια χαρά λεφτά μπορούν να βγάλουν κι αυτοί αν είναι ξύπνιοι και δραστήριοι. Ειδάλλως, ο καθένας εκεί που μπορεί να φτάσει.
Η Πανεπιστημιούπολη είναι ένας παράδεισος κανονικά και το βράδυ δεν μπορείς να πατήσεις το πόδι σου…. την ημέρα δε σε πιάνει κατάθλιψη με την κατάντια των κτηρίων…. Θα έπρεπε οι πιτσιρικάδες- οικογένειες να μπορουν να κάνουν βόλτες, γυμανστική πρωί βράδυ αλλά που…
Έχω σπουδάσει στην Αγγλία. Το campus όλο πραγματικός παράδεισος.
Γκραφιτι? Τι είναι αυτό???
Ιδιωτική φύλαξη 24/7 και σε περίπτωση που τα πράγματα αγρίευαν, έσκαγαν μύτη 3-4 περιπολικά και έκοβαν κώλους για πλάκα, χωρίς σεις και σας και πολλά πολλά.
Βιβλιοθήκη όση είναι η Εθνική Βιβλιοθήκη!
Γήπεδα μπάσκετ, τενις, ποδοσφαίρου, σκουός, ράγκμπυ
Γυμναστήριο φουλ εξοπλισμένο
Υπολογιστές? Τότε παίζαμε με SUN 4 (90s) και Τ2 γραμμή
Εργαστήρια? Φουλ εξοπλισμένα, στην εντέλεια
Καφετέρια? Κλαμπ? Όλα εκεί μέσα!
Εδώ έχουμε την ξεπλυμένη