SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 18.439
- Πόντοι
- 3.796
Χρειαζονται και γνωμες για κομματα?
Όποιον θέλεις διόριζαν, αρκεί να ήξεραν ότι θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ (ο ίδιος και η οικογένειά του) ή "να εγγυόταν" κάποιος δικός τους για αυτόν... Εμένα τον θείο μου θα τον διόριζε ο Λαλιώτης (μέσω κοινού γνωστού οδοντίατρου, που ήταν συμφοιτητές με τον Λαλιώτη) οδηγό στο υπουργείο προεδρίας... Αυτός όμως (ο θείος μου) προτίμησε την πράσινη τσόχα του καφενείου (από την οποία ήταν εξαρτημένος) και δεν πήγε... Καλά, ο θείος μου ήταν περίπτωση... Υπ΄όψιν ότι ο κοινός οικογενειακός φίλος (οδοντίατρος), ήταν χουντικός...Συγγενικό πρόσωπο φίλου μου διορίστηκε επί Παπανδρεα αν και ΚΚΕ!!!
Συγκινήθηκα...τουςΤα ορφανά του Πατερούλη μια ζωή φωνασκούν:
Περαστικά τους!
Τουλάχιστον έφυγε η αρβυλοκνίτισσα, κάτι είναι κι αυτό...
Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ν.Δ.και όχι τα πράσινο/ ροζουλι μπερδεμένα που πατάνε στα γκεη "pride" !Μα το βρωμοΠΑΣΟΚ των 80s ήταν αυτό που έδωσε συντάξεις "εθνικής" αντίστασης στους κατσαπλιάδες και φυσικά η ροζ ΝΔ τιμάει τους αγώνες της αριστερής σφηκοφωλιάς, όμως τέτοιες ομιλίες όπως του κ. Τασούλα επισημαίνουν τι μας περίμενε αν επικρατούσαν τα κουμμούνια...
Kανουν αι κομμουνισται διαφημισεις για καπιταλιστικες εταιρειες-κολοσσους?
τι δουλειά έχεις στους κομμουνιστάς?Kανουν αι κομμουνισται διαφημισεις για καπιταλιστικες εταιρειες-κολοσσους?![]()
Είναι σύντροφός μαςτι δουλειά έχεις στους κομμουνιστές?![]()
Πκσήταν και στην κνε?![]()