Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Ακριβως οπως τα λες!!!! Επισης με ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου 2019/2819 (RSP) ο κομμουνισμος δεν εχει καποια διαφορα απο το ναζισμο και ηταν ολωκληρωτικο και αυταρχικο καθεστος και εδω που τα λεμε σκότωσαν πιο πολλους απτους ναζι. Αλλα εδω στην Ελλαδα εχουν διαστρεβλώσει τα παντα, βγαινουν οι κνητες με στιλιαρια και κρανη..κοπανανε κανα μπατσο, κοπανανε και κανεναν ανηλικο μαθητη και δεν τρεχει τιποτα...ουτε ειναι ταγματα εφοδου , ουτε εγκληματικη οργανωση , ουτε λενε κατι εις βαρος τους τα καναλια των νταβατζηδων , οπως οι ίδιοι τα ονομάζουν.

Υ.Γ: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9-2019-0021_EL.html
όταν έλθουν οι ευρωεκλογές, να θυμηθούμε τι ψήφισαν οι έλληνες ευρωβουλευτές

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μιλησε τωρα ο αρχικλοουν του σαιτ αυτος που τον φτυνουν ολοι και νομιζει οτι βρεχει..
Μίλησε η πούστρα που κρύβεται και δεν τολμάει ΚΑΝ να πει τι ψηφίζει ή τι δουλειά κάνει.

ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ, κι έτσι ΠΡΕΠΕΙ!!! :)

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αυτό αρχίζει και αλλάζει σιγα σιγά. Και σε κάποια φάση σύντομα θα είναι μια θλιβερή ανάμνηση. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να τους πλένουμε με τον "ΑΙΑΝΤΑ" στις πορείες!
Κοίτα τι ωραίο θέαμα :)

EnBtjxGXMAA1aND.jpg
Καλο θα ηταν να το χρησιμοποιουσατε στις πυρκαγιες, οχι που αφησατε να καει η μιση ελλαδα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ....ΤΩΡΑ!!!

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Γιατι δεν τα κοψανε αυτα την εποχη των μνημονιων.. φοβηθηκαν μην χασουν ψηφαλακια;Οι παπαδες στο δημοσιο με την εκκλησιαστικη περιουσια;Πνευμα και υλη δεν πανε μαζι.Οι θυγατερες γιατι δεν κανουν υποχρωτικη θητεια στον ε.σ, (αλλα κανουν μονο για μονιμες εμμισθες θεσεις)

τι να σου πω; αφου δεν καταλαβαινεις οτι το προβλημα δεν ειναι οι πολιτικοι αλλα οι ψηφοφοροι.
η ποιοτητα του πολιτικου ειναι σε ευθεια σχεση με το ψηφοφορο που τον επιλεγει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλο θα ηταν να το χρησιμοποιουσατε στις πυρκαγιες, οχι που αφησατε να καει η μιση ελλαδα
#αντυπωλείτεφσοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι να σου πω; αφου δεν καταλαβαινεις οτι το προβλημα δεν ειναι οι πολιτικοι αλλα οι ψηφοφοροι.
η ποιοτητα του πολιτικου ειναι σε ευθεια σχεση με το ψηφοφορο που τον επιλεγει.
Είναι μαλάκας αυτός, μην περιμένεις πολλά :)

• Χαχα
Αντιδράσεις: sigman

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια
Έχω συναντήσει πολλές κότες αρχιμαλάκες σαν εσένα που είναι κρυψίνους και ανάρχιδοι.

Εσύ είσαι ο καλύτερος μαλάκας κυρψίνους μέχρι τώρα. :)

Πάμε πάλι μπας και βγάλεις αρχίδια και γίνεις άντρας και όχι πουστρα:

Τι κόμμα ψηφίζεις και τι δουλειά κάνεις? :)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Αν δεν υπηρχε αυτο το κομμα να κανει αγωνες, θα δουλευαμε απο την ανατολη ως την δυση του ηλιου. Γιατι ως γνωστο 'η δουλεια σε απελευθερωνει' που ελεγαν καποτε στο αουτσβιτς. Οι ' ρυθμιστές' του 12ωρου μας ακουν; Σημερα σιγα σιγα πανε να τα καταργησουν ολα, στο ονομα του κερδους. :confused:
Φίλε μου υποστηρικτή του ΚΚΕ πες μας κάτι για τους κατατρεγμένους μετανάστες θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων.
Δεν πιστεύω να είσαι από αυτούς που δεν τους γουστάρουν, ε;

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.859
Πόντοι
446
Για νά τα λέει ένας αριστερός σαν τον τζιμάκο τελειώνει εδώ το παραμύθι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Αν δεν υπηρχε αυτο το κομμα να κανει αγωνες, θα δουλευαμε απο την ανατολη ως την δυση του ηλιου. Γιατι ως γνωστο 'η δουλεια σε απελευθερωνει' που ελεγαν καποτε στο αουτσβιτς. Οι ' ρυθμιστές' του 12ωρου μας ακουν; Σημερα σιγα σιγα πανε να τα καταργησουν ολα, στο ονομα του κερδους. :confused:
Aν δεν ήταν ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς να θεσμοθετήσει το Ι.Κ.Α.και το 8ωρο ακόμα σε 12ωρα θα ήμασταν...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Aν δεν ήταν ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς να θεσμοθετήσει το Ι.Κ.Α.και το 8ωρο ακόμα σε 12ωρα θα ήμασταν...
Από τους καλύτερους που είχε η Ελλάδα ποτέ.

Απόδειξη? Τον φάγανε! :wink:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μαστορα,
Ο κολλητός μου είναι εργατολόγος…. Επειδή είχα ενδοιασμούς για τις τελευταίες νομοθεσίες, αυτό που μου είπε είναι πως πρώτη φορά έχουν ληφθεί τόσα μέτρα για την προστασία του εργαζομένου από την μαύρη εργασία και γενικότερα προστασία των δικαιωμάτων του. Με την εφαρμογή της κάρτα εργασίας που ανακοίνωσαν, δυο λεπτά να κάθεσαι παραπάνω στην δουλειά… ο εργοδότης θα αναγκάζεται να πληρώνει υπερωρίες….. Αντί να διαβάζεις «12ωρο» και να βγάζεις συμπεράσματα κάτσε και ρώτα κανέναν ειδικό να σου πει… Με λίγα λόγια αν κάποιος που δούλευε 12 ώρες αλλά πληρωνόταν για τις 8, τώρα πολύ απλά θα πληρώνεται για 12.
Τι????
Δεν μας έσωσαν οι άπλυτοι με την ντουντούκα που ζητούσαν 1200€ κατώτατο μισθό;
Ούτε τα ΚΝΑΤ με τα στυλιάρια με το κόκκινο πανάκι για ξεκάρφωμα;
Ούτε οι οικοδόμοι που ήταν πρώτη μούρη σε μαθητικά συλλαλητήρια;
Ούτε το ΠΑΜΕ που καταλάμβανε τις ράμπες των πλοίων;
Ούτε οι συνδικαληστές του κώλου που έκαναν περιπολίες μπας και βρουν κανέναν να δουλεύει σε μέρα απεργίας για να τον κατεβάσουν από την σκαλωσιά;
Μου ανατρέπεις τα εσώψυχα ρε τύπε!
Χρειάστηκε ένα αστικό φιλελεύθερο κόμμα να νομοθετήσει για να καταγράφονται ηλεκτρονικά οι υπερωρίες και να καταργηθούν οι μεγάλες διακρίσεις εργατών-υπαλλήλων;
Ήμουν έτοιμος να γραφώ στον Περισσό και μου το χάλασες...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τι????
+ αυτοκίνητο και κινητό! :tooth:

Aυτούς τους πλένει ο Αίαντας :)

Αυτοί έχουν δουλειά τώρα που έχει πάρει μπρος η οικοδομή. Δουλεύουν και βγάζουν λεφτά, δεν έχουν ώρα για αριστερίστικες πούτσες :)

Υπάρχουν ακόμα αυτοί? Καιρό είχα να τους ακούσω! :tooth:

Ούτε οι συνδικαληστές του κώλου που έκαναν περιπολίες μπας και βρουν κανέναν να δουλεύει σε μέρα απεργίας για να τον κατεβάσουν από την σκαλωσιά;
Υπάρχουν κι αυτοί? Ούτε που έχω ακούσει κάτι! :)

Χρειάστηκε ένα αστικό φιλελεύθερο κόμμα να νομοθετήσει για να καταγράφονται ηλεκτρονικά οι υπερωρίες και να καταργηθούν οι μεγάλες διακρίσεις εργατών-υπαλλήλων;
Έλα, έλα, μην κάνεις έτσι... όλα θα γίνουν, μην μου στεναχωριέσαι!!!

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.859
Πόντοι
446

Να ρωτήσουμε τους Κινέζους πόσο δουλεύουν... καί αυτούς που έχουν νύχτα μέρα στα καράβια μεσοπέλαγα...για να ράβουν ρούχα και να τα στέλνουν στα λιμάνια ?
Αν υπήρχε πραγματικά ΚΚΕ
Δεν θα είχαμε μνημόνια
Αλλά...κοτουλες όπως πάντα
Γιατί όπως είπε η Παπαρήγανη
Εμείς εδώ είμαστε για να κάνουμε ντόρο δεν ξέρουμε πως να κυβερνήσουμε ?

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Οτι να ναι.. Συμφωνω, μπαμ κανετε αυτοι που ζειτε στο παιδικο σας δωματιο, με το κεα,αεργοι, και τα 6σεντς το ποστ, με ενα διαζυγιο στην πλατη. Βρε παπαριαδη υπαρχουν και οι αδειες για λογους υγειας, οπως πχ. γριπης. Κλαιν μ
Τι????
Sorry ?.
Επίσης και μια λεπτομέρεια που μου διέφυγε να αναφέρω. Το 8ώρο θα είναι ουσιαστικά 7,5 ώρες για τους κουμμουνο λάτρες προστάτες της εργατιας…. Θα υπάρχει υποχρεωτικό μισάωρο διάλειμμα. Ο εργαζόμενος θα χτυπάει την κάρτα και θα παίρνει άδεια…. το αν χτυπαει την κάρτα φαίνεται άμεσα.. Σε τυχαίους ελέγχους και αν σε αυτόν το χρόνο «υποχρεωθεί» να δουλεύει… Η «καμπάνα» θα είναι επικών διαστάσεων.

ΒΕΒΑΙΑ, εδω να αναφέρουμε και την αντίθετη πλευρά…. Κάποιοι λουφαδόροι… δεν θα περάσουν καλά… δημόσιοι ή ιδωτικοί υπάλληλοι….
ΟΠΟΤΕ: περιμένω πορείες περί ιδιωτικότητας εργασίας απο τα κομμουνια για να προστατευτούν οι τεμπελχανάδες

»Οχι στον ηλεκτρονικό έλεγχο των αφεντικών« και κάτι παρόμοια συνθήματα
Γιατί ως γνωστόν, στα δικαιώματα είναι πρώτοι αλλά στις υποχρεώσεις…. είναι και πάλι εργατικό δικαίωμα να μην έχουν?

Τελευταία τροποποίηση:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Sorry ?.
Επίσης και μια λεπτομέρεια που μου διέφυγε να αναφέρω. Το 8ώρο θα είναι ουσιαστικά 7,5 ώρες για του κουμμουνο λάτρες προστάτες της εργατιας…. Θα υπάρχει υποχρεωτικό μισάωρο διάλειμμα. Ο εργαζόμενος θα χτυπάει την κάρτα και θα πέρνει άδεια…. το αν χτυπαει την κάρτα φαίνεται άμεσα.. Σε τυχαίους ελέγχους και αν σε αυτόν το χρόνο «υποχρεωθεί» να δουλεύει… Η «καμπάνα» θα είναι επικών διαστάσεων.

ΒΕΒΑΙΑ, εδω να αναφέρουμε και την αντίθετη πλευρά…. Κάποιοι λουφαδόροι… δεν θα περάσουν καλά… δημόσιοι ή ιδωτικοί υπάλληλοι….
ΟΠΟΤΕ: περιμένω πορείες περί ιδιωτικότητας εργασίας απο τα κομμουνια για να προστατευτούν οι τεμπελχανάδες

»Οχι στον ηλεκτρονικό έλεγχο των αφεντικών« και κάτι παρόμοια συνθήματα
Γιατί ως γνωστόν, στα δικαιώματα είναι πρώτοι αλλά στις υποχρεώσεις…. είναι και πάλι εργατικό δικαίωμα να μην έχουν?
Μηδέν ενσυναίσθηση.
Και τι θα κάνουν ρε τύπε τόσες κυρίες ΔΥ που μέσα στο κοπιώδες 8ωρο βρίσκουν ευκαιρία να πετάγονται μέχρι την λαϊκή για να πάρουν φασολάκια;*
Τώρα θα απολογούνται για τις ηλεκτρονικές καταγραφές του σατανά;

*Πραγματικό περιστατικό. Προ εικοσαετίας βέβαια. Ανέμενα υπάλληλο που "έρχεται σε λίγο" και εμφανίστηκε με τσάντα φασολάκια.
Μην της φάω το δίκιο όμως. Μόνο τα ψώνισε. Δεν περίμενα και να τα καθαρίσει. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom