Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Μιλησε τωρα ο αρχικλοουν του σαιτ αυτος που τον φτυνουν ολοι και νομιζει οτι βρεχει..Τρομπαρίας ολκής!!!!
Μιλησε τωρα ο αρχικλοουν του σαιτ αυτος που τον φτυνουν ολοι και νομιζει οτι βρεχει..Τρομπαρίας ολκής!!!!
όταν έλθουν οι ευρωεκλογές, να θυμηθούμε τι ψήφισαν οι έλληνες ευρωβουλευτέςΑκριβως οπως τα λες!!!! Επισης με ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου 2019/2819 (RSP) ο κομμουνισμος δεν εχει καποια διαφορα απο το ναζισμο και ηταν ολωκληρωτικο και αυταρχικο καθεστος και εδω που τα λεμε σκότωσαν πιο πολλους απτους ναζι. Αλλα εδω στην Ελλαδα εχουν διαστρεβλώσει τα παντα, βγαινουν οι κνητες με στιλιαρια και κρανη..κοπανανε κανα μπατσο, κοπανανε και κανεναν ανηλικο μαθητη και δεν τρεχει τιποτα...ουτε ειναι ταγματα εφοδου , ουτε εγκληματικη οργανωση , ουτε λενε κατι εις βαρος τους τα καναλια των νταβατζηδων , οπως οι ίδιοι τα ονομάζουν.
Υ.Γ: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9-2019-0021_EL.html
Μίλησε η πούστρα που κρύβεται και δεν τολμάει ΚΑΝ να πει τι ψηφίζει ή τι δουλειά κάνει.Μιλησε τωρα ο αρχικλοουν του σαιτ αυτος που τον φτυνουν ολοι και νομιζει οτι βρεχει..
Καλο θα ηταν να το χρησιμοποιουσατε στις πυρκαγιες, οχι που αφησατε να καει η μιση ελλαδαΑυτό αρχίζει και αλλάζει σιγα σιγά. Και σε κάποια φάση σύντομα θα είναι μια θλιβερή ανάμνηση. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να τους πλένουμε με τον "ΑΙΑΝΤΑ" στις πορείες!
Κοίτα τι ωραίο θέαμα
Γιατι δεν τα κοψανε αυτα την εποχη των μνημονιων.. φοβηθηκαν μην χασουν ψηφαλακια;Οι παπαδες στο δημοσιο με την εκκλησιαστικη περιουσια;Πνευμα και υλη δεν πανε μαζι.Οι θυγατερες γιατι δεν κανουν υποχρωτικη θητεια στον ε.σ, (αλλα κανουν μονο για μονιμες εμμισθες θεσεις)
#αντυπωλείτεφσοιΚαλο θα ηταν να το χρησιμοποιουσατε στις πυρκαγιες, οχι που αφησατε να καει η μιση ελλαδα
Είναι μαλάκας αυτός, μην περιμένεις πολλάτι να σου πω; αφου δεν καταλαβαινεις οτι το προβλημα δεν ειναι οι πολιτικοι αλλα οι ψηφοφοροι.
η ποιοτητα του πολιτικου ειναι σε ευθεια σχεση με το ψηφοφορο που τον επιλεγει.
Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτριαΕίναι μ.. αυτός, μην περιμένεις
Έχω συναντήσει πολλές κότες αρχιμαλάκες σαν εσένα που είναι κρυψίνους και ανάρχιδοι.Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια
Φίλε μου υποστηρικτή του ΚΚΕ πες μας κάτι για τους κατατρεγμένους μετανάστες θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων.Αν δεν υπηρχε αυτο το κομμα να κανει αγωνες, θα δουλευαμε απο την ανατολη ως την δυση του ηλιου. Γιατι ως γνωστο 'η δουλεια σε απελευθερωνει' που ελεγαν καποτε στο αουτσβιτς. Οι ' ρυθμιστές' του 12ωρου μας ακουν; Σημερα σιγα σιγα πανε να τα καταργησουν ολα, στο ονομα του κερδους.
Aν δεν ήταν ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς να θεσμοθετήσει το Ι.Κ.Α.και το 8ωρο ακόμα σε 12ωρα θα ήμασταν...Αν δεν υπηρχε αυτο το κομμα να κανει αγωνες, θα δουλευαμε απο την ανατολη ως την δυση του ηλιου. Γιατι ως γνωστο 'η δουλεια σε απελευθερωνει' που ελεγαν καποτε στο αουτσβιτς. Οι ' ρυθμιστές' του 12ωρου μας ακουν; Σημερα σιγα σιγα πανε να τα καταργησουν ολα, στο ονομα του κερδους.
Από τους καλύτερους που είχε η Ελλάδα ποτέ.Aν δεν ήταν ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς να θεσμοθετήσει το Ι.Κ.Α.και το 8ωρο ακόμα σε 12ωρα θα ήμασταν...
Τι????Μαστορα,
Ο κολλητός μου είναι εργατολόγος…. Επειδή είχα ενδοιασμούς για τις τελευταίες νομοθεσίες, αυτό που μου είπε είναι πως πρώτη φορά έχουν ληφθεί τόσα μέτρα για την προστασία του εργαζομένου από την μαύρη εργασία και γενικότερα προστασία των δικαιωμάτων του. Με την εφαρμογή της κάρτα εργασίας που ανακοίνωσαν, δυο λεπτά να κάθεσαι παραπάνω στην δουλειά… ο εργοδότης θα αναγκάζεται να πληρώνει υπερωρίες….. Αντί να διαβάζεις «12ωρο» και να βγάζεις συμπεράσματα κάτσε και ρώτα κανέναν ειδικό να σου πει… Με λίγα λόγια αν κάποιος που δούλευε 12 ώρες αλλά πληρωνόταν για τις 8, τώρα πολύ απλά θα πληρώνεται για 12.
+ αυτοκίνητο και κινητό!Τι????
Δεν μας έσωσαν οι άπλυτοι με την ντουντούκα που ζητούσαν 1200€ κατώτατο μισθό;
Aυτούς τους πλένει ο ΑίανταςΟύτε τα ΚΝΑΤ με τα στυλιάρια με το κόκκινο πανάκι για ξεκάρφωμα;
Αυτοί έχουν δουλειά τώρα που έχει πάρει μπρος η οικοδομή. Δουλεύουν και βγάζουν λεφτά, δεν έχουν ώρα για αριστερίστικες πούτσεςΟύτε οι οικοδόμοι που ήταν πρώτη μούρη σε μαθητικά συλλαλητήρια;
Υπάρχουν ακόμα αυτοί? Καιρό είχα να τους ακούσω!Ούτε το ΠΑΜΕ που καταλάμβανε τις ράμπες των πλοίων;
Υπάρχουν κι αυτοί? Ούτε που έχω ακούσει κάτι!Ούτε οι συνδικαληστές του κώλου που έκαναν περιπολίες μπας και βρουν κανέναν να δουλεύει σε μέρα απεργίας για να τον κατεβάσουν από την σκαλωσιά;
Έλα, έλα, μην κάνεις έτσι... όλα θα γίνουν, μην μου στεναχωριέσαι!!!Μου ανατρέπεις τα εσώψυχα ρε τύπε!
Χρειάστηκε ένα αστικό φιλελεύθερο κόμμα να νομοθετήσει για να καταγράφονται ηλεκτρονικά οι υπερωρίες και να καταργηθούν οι μεγάλες διακρίσεις εργατών-υπαλλήλων;
Ήμουν έτοιμος να γραφώ στον Περισσό και μου το χάλασες...
Αν δεν υπηρχε αυτο το κομμα να κανει αγωνες, θα δουλευαμε απο την ανατολη ως την δυση του ηλιου. Γιατι ως γνωστο 'η δουλεια σε απελευθερωνει' που ελεγαν καποτε στο αουτσβιτς. Οι ' ρυθμιστές' του 12ωρου μας ακουν; Σημερα σιγα σιγα πανε να τα καταργησουν ολα, στο ονομα του κερδους.
Οτι να ναι.. Συμφωνω, μπαμ κανετε αυτοι που ζειτε στο παιδικο σας δωματιο, με το κεα,αεργοι, και τα 6σεντς το ποστ, με ενα διαζυγιο στην πλατη. Βρε παπαριαδη υπαρχουν και οι αδειες για λογους υγειας, οπως πχ. γριπης. Κλαιν μ
Sorry ?.Τι????
Δεν μας έσωσαν οι άπλυτοι με την ντουντούκα που ζητούσαν 1200€ κατώτατο μισθό;
Ούτε τα ΚΝΑΤ με τα στυλιάρια με το κόκκινο πανάκι για ξεκάρφωμα;
Ούτε οι οικοδόμοι που ήταν πρώτη μούρη σε μαθητικά συλλαλητήρια;
Ούτε το ΠΑΜΕ που καταλάμβανε τις ράμπες των πλοίων;
Ούτε οι συνδικαληστές του κώλου που έκαναν περιπολίες μπας και βρουν κανέναν να δουλεύει σε μέρα απεργίας για να τον κατεβάσουν από την σκαλωσιά;
Μου ανατρέπεις τα εσώψυχα ρε τύπε!
Χρειάστηκε ένα αστικό φιλελεύθερο κόμμα να νομοθετήσει για να καταγράφονται ηλεκτρονικά οι υπερωρίες και να καταργηθούν οι μεγάλες διακρίσεις εργατών-υπαλλήλων;
Ήμουν έτοιμος να γραφώ στον Περισσό και μου το χάλασες...
Μηδέν ενσυναίσθηση.Sorry ?.
Επίσης και μια λεπτομέρεια που μου διέφυγε να αναφέρω. Το 8ώρο θα είναι ουσιαστικά 7,5 ώρες για του κουμμουνο λάτρες προστάτες της εργατιας…. Θα υπάρχει υποχρεωτικό μισάωρο διάλειμμα. Ο εργαζόμενος θα χτυπάει την κάρτα και θα πέρνει άδεια…. το αν χτυπαει την κάρτα φαίνεται άμεσα.. Σε τυχαίους ελέγχους και αν σε αυτόν το χρόνο «υποχρεωθεί» να δουλεύει… Η «καμπάνα» θα είναι επικών διαστάσεων.
ΒΕΒΑΙΑ, εδω να αναφέρουμε και την αντίθετη πλευρά…. Κάποιοι λουφαδόροι… δεν θα περάσουν καλά… δημόσιοι ή ιδωτικοί υπάλληλοι….
ΟΠΟΤΕ: περιμένω πορείες περί ιδιωτικότητας εργασίας απο τα κομμουνια για να προστατευτούν οι τεμπελχανάδες
»Οχι στον ηλεκτρονικό έλεγχο των αφεντικών« και κάτι παρόμοια συνθήματα
Γιατί ως γνωστόν, στα δικαιώματα είναι πρώτοι αλλά στις υποχρεώσεις…. είναι και πάλι εργατικό δικαίωμα να μην έχουν?