Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Παντως δεν ψηφιζω τους βιαστες μου οπως εσυ. Και η δουλεια μου ειναι ξεκουραστη. Δεν χρειαζεται να κανω τον τερματοφυλακα του σαιτ για 6σεντς το ποστΓια πες μας
Παντως δεν ψηφιζω τους βιαστες μου οπως εσυ. Και η δουλεια μου ειναι ξεκουραστη. Δεν χρειαζεται να κανω τον τερματοφυλακα του σαιτ για 6σεντς το ποστΓια πες μας
1. Εξακολουθεις να μην λες τι ψηφιζεις. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να πεις σκατομαλάκαΠαντως δεν ψηφιζω τους βιαστες μου οπως εσυ. Και η δουλεια μου ειναι ξεκουραστη. Δεν χρειαζεται να κανω τον τερματοφυλακα του σαιτ για 6σεντς το ποστ
Γέλα με τα χάλια σου καλυτερα...
Γελάω πραγματικα!!!Γέλα με τα χάλια σου...
οκ ομως οι ναζι δεν ειναι σε κοινοβουλια και ευρωβουλες σημεραΝα μην ξεχναμε και αυτα.. Βεβαιως.. βεβαιως..
Αυτο που ανέβασε ο μπινες μαλακας μπορούσες να το φτιάξεις κι εσυ κι οποιοσδήποτεοκ ομως οι ναζι δεν ειναι σε κοινοβουλια και ευρωβουλες σημερα
κριμα νεοι ανθρωποι να μην διαβαζουν τι τραβηξαν οι ουγγαριες, τσεχοσλοβακιες, ρουμανιες κλπ γι αυτο τους εστειλαν στον αγυριστο
κριμα να μην θυμουνται πως οι αλλοι παλευαν να δραπετευσουν απο το τειχος
Σημερα υπαρχουν οι απογονοι τους ομως.. και ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι..οκ ομως οι ναζι δεν ειναι σε κοινοβουλια και ευρωβουλες σημερα
Όπως υπάρχουν και άχρηστοι αέργοι χοντρομαλάκες οπως εσυ. ΜΠΑΜ κάνετεΣημερα υπαρχουν οι απογονοι τους ομως.. και ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι..
Οτι να ναι.. Συμφωνω, μπαμ κανετε αυτοι που ζειτε στο παιδικο σας δωματιο, με το κεα,αεργοι, και τα 6σεντς το ποστ, με ενα διαζυγιο στην πλατη. Βρε παπαριαδη υπαρχουν και οι αδειες για λογους υγειας, οπως πχ. γριπης. Κλαιν μαιν τωρακάνετε
Πάμε παλι:Οτι να ναι.. Συμφωνω, μπαμ κανετε αυτοι που ζειτε στο παιδικο σας δωματιο, με το κεα,αεργοι, και τα 6σεντς το ποστ, με ενα διαζυγιο στην πλατη. Βρε παπαριαδη υπαρχουν και οι αδειες για λογους υγειας, οπως πχ. γριπης. Κλαιν μαιν τωρα
Ρε χαζος εισαι; αλλα τι ρωταω..Δεν απαντάς !!!!
Πάμε πάλι:Ρε χαζος εισαι; αλλα τι ρωταω..
Πάμε παλι:Αφιερωμενο..
Πάμε παλι:Σύνδρομο Άσπεργκερ: Ποια είναι τα συμπτώματα
Το Σύνδρομο Άσπεργκερ ανήκει στις διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Είναι μία από τις πολύπλοκες νευροαναπτυξιακές διαταραχές που χαρακτηρίζονται από...www.onmed.gr
Αναφορά ξανά για σπαμ και..Σύνδρομο Άσπεργκερ: Ποια είναι τα συμπτώματα
Το Σύνδρομο Άσπεργκερ ανήκει στις διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Είναι μία από τις πολύπλοκες νευροαναπτυξιακές διαταραχές που χαρακτηρίζονται από...www.onmed.gr
Μαστορα,Αν δεν υπηρχε αυτο το κομμα να κανει αγωνες, θα δουλευαμε απο την ανατολη ως την δυση του ηλιου. Γιατι ως γνωστο 'η δουλεια σε απελευθερωνει' που ελεγαν καποτε στο αουτσβιτς. Οι ' ρυθμιστές' του 12ωρου μας ακουν; Σημερα σιγα σιγα πανε να τα καταργησουν ολα, στο ονομα του κερδους.
Τι προσπαθείς να εξηγήσεις του ανίδεου άεργου αρχιμαλάκα που ντρέπεται και για την ύπαρξή του ακόμα!!!Μαστορα,
Ο κολλητός μου είναι εργατολόγος…. Επειδή είχα ενδοιασμούς για τις τελευταίες νομοθεσίες, αυτό που μου είπε είναι πως πρώτη φορά έχουν ληφθεί τόσα μέτρα για την προστασία του εργαζομένου από την μαύρη εργασία και γενικότερα προστασία των δικαιωμάτων του. Με την εφαρμογή της κάρτα εργασίας που ανακοίνωσαν, δυο λεπτά να κάθεσαι παραπάνω στην δουλειά… ο εργοδότης θα αναγκάζεται να πληρώνει υπερωρίες….. Αντί να διαβάζεις «12ωρο» και να βγάζεις συμπεράσματα κάτσε και ρώτα κανέναν ειδικό να σου πει… Με λίγα λόγια αν κάποιος που δούλευε 12 ώρες αλλά πληρωνόταν για τις 8, τώρα πολύ απλά θα πληρώνεται για 12.
Ρώτα κανέναν εργατολόγο και θα δεις πως πρώτη φορά λαμβάνονται μέτρα υπέρ του εργαζομένου ΚΑΙ πλήρη έλεγχο του εργοδότη… πλέον αν κάποιος εργαζόμενος θέλει ή αναγκάζεται να δουλεύει 12ωρο αυτό θα καταγράφεται με την κάρτα εργασίας που έρχεται… όλα θα ελέγχονται ηλεκτρονικά. Στην κάρτα εργασίας θα καταγράφεται και το υποχρεωτικό διάλειμμα μισής ώρα εντός 8ώρου…… Αλλά μην τα ακούς από εμένα.. ρώτα και μετά τα ξαναλέμε….Αν δεν υπηρχε αυτο το κομμα να κανει αγωνες, θα δουλευαμε απο την ανατολη ως την δυση του ηλιου. Γιατι ως γνωστο 'η δουλεια σε απελευθερωνει' που ελεγαν καποτε στο αουτσβιτς. Οι ' ρυθμιστές' του 12ωρου μας ακουν; Σημερα σιγα σιγα πανε να τα καταργησουν ολα, στο ονομα του κερδους.