Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παντως δεν ψηφιζω τους βιαστες μου οπως εσυ. Και η δουλεια μου ειναι ξεκουραστη. Δεν χρειαζεται να κανω τον τερματοφυλακα του σαιτ για 6σεντς το ποστ
1. Εξακολουθεις να μην λες τι ψηφιζεις. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να πεις σκατομαλάκα :)
2. Εξακολουθεις να μην λες τι δουλεια κανεις. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να πεις σκατομαλάκα :)
3. Το αρχειάκι που ανέβασες πιο πανω είναι ένα αρχείο word που μπορεί να φτιάξει το κάθε σκουπιδαριο, κατάλοιπο του στάλιν.

Πάρε τα ΕΠΙΣΗΜΑ έγγραφα αρχιμαλάκα μπινέ μπετόστοκε.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Ανεβασε λοιπόν τώρα κάτι άλλο από word που έχει φτιάξει κάποιος.

ΟΡΣΕ μαλάκα!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Να μην ξεχναμε και αυτα.. Βεβαιως.. βεβαιως..
οκ ομως οι ναζι δεν ειναι σε κοινοβουλια και ευρωβουλες σημερα

κριμα νεοι ανθρωποι να μην διαβαζουν τι τραβηξαν οι ουγγαριες, τσεχοσλοβακιες, ρουμανιες κλπ γι αυτο τους εστειλαν στον αγυριστο

κριμα να μην θυμουνται πως οι αλλοι παλευαν να δραπετευσουν απο το τειχος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
οκ ομως οι ναζι δεν ειναι σε κοινοβουλια και ευρωβουλες σημερα

κριμα νεοι ανθρωποι να μην διαβαζουν τι τραβηξαν οι ουγγαριες, τσεχοσλοβακιες, ρουμανιες κλπ γι αυτο τους εστειλαν στον αγυριστο

κριμα να μην θυμουνται πως οι αλλοι παλευαν να δραπετευσουν απο το τειχος
Αυτο που ανέβασε ο μπινες μαλακας μπορούσες να το φτιάξεις κι εσυ κι οποιοσδήποτε :)

Αστα να σκούζουν :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Οτι να ναι.. Συμφωνω, μπαμ κανετε αυτοι που ζειτε στο παιδικο σας δωματιο, με το κεα,αεργοι, και τα 6σεντς το ποστ, με ενα διαζυγιο στην πλατη. Βρε παπαριαδη υπαρχουν και οι αδειες για λογους υγειας, οπως πχ. γριπης. Κλαιν μαιν τωρα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Οτι να ναι.. Συμφωνω, μπαμ κανετε αυτοι που ζειτε στο παιδικο σας δωματιο, με το κεα,αεργοι, και τα 6σεντς το ποστ, με ενα διαζυγιο στην πλατη. Βρε παπαριαδη υπαρχουν και οι αδειες για λογους υγειας, οπως πχ. γριπης. Κλαιν μαιν τωρα
Πάμε παλι:

Τι κόμμα ψηφίζεις και τι δουλειά κανεις?

Δεν απαντάς με την ΚΑΜΙΑ!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πάμε παλι:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πάμε παλι:

Κρυψου ξεφτιλισμένε ρεζίλα! :dancing:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αναφορά ξανά για σπαμ και..

Πάμε παλι:

Κρυψου πισωγλεντάκο! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Kι άλλη αναφορά για σπαμ και....

Πάμε πάλι:

Τι κόμμα ψηφίζεις και τι δουλειά κάνεις?

ΚΡΥΨΟΥ ξεφτιλισμένε! :tooth:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Αν δεν υπηρχε αυτο το κομμα να κανει αγωνες, θα δουλευαμε απο την ανατολη ως την δυση του ηλιου. Γιατι ως γνωστο 'η δουλεια σε απελευθερωνει' που ελεγαν καποτε στο αουτσβιτς. Οι ' ρυθμιστές' του 12ωρου μας ακουν; Σημερα σιγα σιγα πανε να τα καταργησουν ολα, στο ονομα του κερδους. :confused:
Μαστορα,
Ο κολλητός μου είναι εργατολόγος…. Επειδή είχα ενδοιασμούς για τις τελευταίες νομοθεσίες, αυτό που μου είπε είναι πως πρώτη φορά έχουν ληφθεί τόσα μέτρα για την προστασία του εργαζομένου από την μαύρη εργασία και γενικότερα προστασία των δικαιωμάτων του. Με την εφαρμογή της κάρτα εργασίας που ανακοίνωσαν, δυο λεπτά να κάθεσαι παραπάνω στην δουλειά… ο εργοδότης θα αναγκάζεται να πληρώνει υπερωρίες….. Αντί να διαβάζεις «12ωρο» και να βγάζεις συμπεράσματα κάτσε και ρώτα κανέναν ειδικό να σου πει… Με λίγα λόγια αν κάποιος που δούλευε 12 ώρες αλλά πληρωνόταν για τις 8, τώρα πολύ απλά θα πληρώνεται για 12.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μαστορα,
Ο κολλητός μου είναι εργατολόγος…. Επειδή είχα ενδοιασμούς για τις τελευταίες νομοθεσίες, αυτό που μου είπε είναι πως πρώτη φορά έχουν ληφθεί τόσα μέτρα για την προστασία του εργαζομένου από την μαύρη εργασία και γενικότερα προστασία των δικαιωμάτων του. Με την εφαρμογή της κάρτα εργασίας που ανακοίνωσαν, δυο λεπτά να κάθεσαι παραπάνω στην δουλειά… ο εργοδότης θα αναγκάζεται να πληρώνει υπερωρίες….. Αντί να διαβάζεις «12ωρο» και να βγάζεις συμπεράσματα κάτσε και ρώτα κανέναν ειδικό να σου πει… Με λίγα λόγια αν κάποιος που δούλευε 12 ώρες αλλά πληρωνόταν για τις 8, τώρα πολύ απλά θα πληρώνεται για 12.
Τι προσπαθείς να εξηγήσεις του ανίδεου άεργου αρχιμαλάκα που ντρέπεται και για την ύπαρξή του ακόμα!!!

Εγώ ξέρω πως δουλεύοντας 12ωρα έβγαλα ΛΕΦΤΑ... κι ας πληρωνόμουν για 8ωρο.

Στα παπάρια μου!!! Άσε τον άλλον τον άχρηστο τεμπέλαρο, να δουλεύει (ΑΝ δουλεύει) 09:01 - 17:01 νταν!!! Λεπτό παραπάνω γιατί είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!

lmao.gif

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Αν δεν υπηρχε αυτο το κομμα να κανει αγωνες, θα δουλευαμε απο την ανατολη ως την δυση του ηλιου. Γιατι ως γνωστο 'η δουλεια σε απελευθερωνει' που ελεγαν καποτε στο αουτσβιτς. Οι ' ρυθμιστές' του 12ωρου μας ακουν; Σημερα σιγα σιγα πανε να τα καταργησουν ολα, στο ονομα του κερδους. :confused:
Ρώτα κανέναν εργατολόγο και θα δεις πως πρώτη φορά λαμβάνονται μέτρα υπέρ του εργαζομένου ΚΑΙ πλήρη έλεγχο του εργοδότη… πλέον αν κάποιος εργαζόμενος θέλει ή αναγκάζεται να δουλεύει 12ωρο αυτό θα καταγράφεται με την κάρτα εργασίας που έρχεται… όλα θα ελέγχονται ηλεκτρονικά. Στην κάρτα εργασίας θα καταγράφεται και το υποχρεωτικό διάλειμμα μισής ώρα εντός 8ώρου…… Αλλά μην τα ακούς από εμένα.. ρώτα και μετά τα ξαναλέμε….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom