Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 206
Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε ναυάγια της ζωής
Άσε τα "γερμανοτσολιάδες" σε μένα μικρέ, τα κουμμούνια είναι η μεγαλύτερη κατάρα που έπεσε πάνω σε αυτό το πλανήτη, οι πληγές του Φαραώ και ο Αττίλας ήταν πτέσματα....Καλα εσεις απο συμμαχοι τον γερμανων [γερμανοτσολιαδες] γινατε συμμαχοι των αμερικανων εν ριπη οφθαλμου , μολις νιωσατε την κρεατοβεργα να πλησιαζει. Και ενω σ ολη την Ευρωπη κρεμουσαν τους συνεργατες τον ναζι σε παρκα και πλατειες εδω σας εδωσαν εξουσια.
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ
Τα λένε αυτά γιατί νομίζουν όλοι ότι θα βγουν από την πλεμπα και θα γίνουν άρχουσα τάξη αν έρθουν στα πραγματα...στην πραγματικότητα μόνο οι κολλητοί του Κουτσούμπα η έστω του τοπικού κομματάρχη θα ζουν καλά.Ολοι οι άλλοι θα ζουν στην καταπίεση και την στέρηση της ιδιωτικότητας δοξάζοντας το Κόμμα...μέχρι να μην αντέχουν άλλο .Εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση στους φίλτατους κομμουνιστές.
Αν, λέω ΑΝ! υποθετικά γινόταν κυβέρνηση το κομμουνιστικό κόμμα,, βάσει εμπειρίας που υπάρχει έως τώρα… θα ξαναγινόντουσαν ποτέ εκλογές? ? Δεν ξέρω σε ποιά κομμουνιστική χώρα συμβαίνει αυτό… Επίσης ο έλεγχος της επικοινωνίας, η ελευθερία του λόγου, η ιδιωτικότητα, είναι άγνωστες λέξεις…
Ελάτε συντροφιακατσε να γραψω μερικα αγωνιστικα αντικαπιταλιστικα στους παλιοδεξιους,απ'το περα για περα αντικαπιταλιστικο μου iphone των 1000 ευρω.
Αν δεν υπηρχε αυτο το κομμα να κανει αγωνες, θα δουλευαμε απο την ανατολη ως την δυση του ηλιου. Γιατι ως γνωστο 'η δουλεια σε απελευθερωνει' που ελεγαν καποτε στο αουτσβιτς. Οι ' ρυθμιστές' του 12ωρου μας ακουν; Σημερα σιγα σιγα πανε να τα καταργησουν ολα, στο ονομα του κερδους.το μονο κόμμα που αγωνίζεται για το λαο. ολοι οι αλλοι τα παιρνουν
Ελάτε συντροφια
να βγούμε στους δρόμους
με iphone στα χέρια
και γούνες στους ώμους.
Μου φαίνεται αδιανόητο ένα 10% του πληθυσμού να πιστεύει σε ΤΕΤΟΙΕΣ πίπες!!!!
Aν δεν ηταν οι εργοστασιάρχες να κάνουν εργοστάσια για να δουλεύουν κάτι μπιχλες αριστεροί και να έχουν να φάνε, τωρα θα βοσκαγαν στο διπλανό οικόπεδο χαμομηλάκι Διότι ως γνωστόν, κανεις βρομιάρης αριστερός δεν ειναι ικανός να στήσει μια επιχείρηση. Απολύτως ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Μονο για τον δρόμο ειναι (προσφάτως, για το πεζοδρόμιο)Αν δεν υπηρχε αυτο το κομμα να κανει αγωνες, θα δουλευαμε απο την ανατολη ως την δυση του ηλιου. Γιατι ως γνωστο 'η δουλεια σε απελευθερωνει' που ελεγαν καποτε στο αουτσβιτς. Οι ' ρυθμιστές' του 12ωρου μας ακουν; Σημερα σιγα σιγα πανε να τα καταργησουν ολα, στο ονομα του κερδους.
Εσυ είσαι στου 1% των υπερηλίθιων του πλανήτη. Μην βάζεις τον εαυτό σου στο 10%
Για πες μας τι δουλειά κανειςΣυνεχίστε να μας διασκεδάζετε ναυάγια της ζωής
Aν δεν ηταν οι εργοστασιάρχες να κάνουν εργοστάσια για να δουλεύουν κάτι μπιχλες αριστεροί και να έχουν να φάνε
Πες του εσυ καλυτερα, που ξεκινησε η ημερα σου με 6σεντς το ποστΓια πες μας τι δουλειά κανεις
Άσε δεν θα πει, όπως δεν λεει σχεδόν κανεις εδω μέσα.Πες του εσυ καλυτερα, που ξεκινησε η ημερα σου με 6σεντς το ποστ
Βρε χαζοχαζε λοβοτομημενε, π.ε ειμαι και στο εχω ξαναπει. Τι καφεδες; Μη με μπερδευεις με τον ΒarockΟυτε εσυ λες, οποτε
Τι είσαι? Π.Ε.? Πουτσα Έφαγες? Τι ειναι αυτο?Βρε χαζοχαζε λοβοτομημενε, π.ε ειμαι και στο εχω ξαναπει. Τι καφεδες; Μη με μπερδευεις με τον Βarock
Στο εξηγησα την προηγουμενη φορα, αλλα εσυ απο μυαλο ΚατμανΤι ειναι αυτο?
Δεν εχεις πει ουτε τι δουλειά κανεις (αόριστα) ουτε τι ψηφίζεις (δημοκρατικά κομματα… my ass!!!)Στο εξηγησα την προηγουμενη φορα, αλλα εσυ απο μυαλο Κατμαν
Να μην ξεχναμε και αυτα.. Βεβαιως.. βεβαιως..