Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλα τραγουδα.. ειπαμε αξ/κος. Μονο μην σε πετυχω σε καποια επιστρατευση, γιατι θα φας καλα..
Ναι, αλλα πρόσεχε μη μάθω εγώ τωρα το ονομα σου και πας πουθενά παραμεθόριο για καμία 10αρια χρονια! :wink:

Ενα πράμα μονο θα σε ρωτήσω: Ευελπίδων, Ικαρων, Δοκιμων ή κάτι άλλο? :)

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.380
Πόντοι
25.186
Κάπου με μπερδεύεις.
Τη μία διαχωρίζεις τους μπάτσους από τους αστυνομικούς, άρα μιλάς για καλούς και κακούς.
Την άλλη λες οτι σε όσους περνάνε από σχολές γίνεται πλύση εγκεφάλου, άρα όλοι είναι κακοί.
Δεν γίνονται και τα δύο.

Εγώ λέω οτι όπως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν και οι καλοί και οι κομπλεξικοί.
Δεν με ενδιαφέρουν όμως τα εσώψυχά τους.
Με ενδιαφέρει να λειτουργούν στα πλαίσια και με τους κανόνες που έχει ορίσει η πολιτεία.
Όταν η δουλειά τους είναι να μαζέψουν τους μπαχαλάκηδες, τους εγκληματίες και τους καταστροφείς περιουσιών να μπορούν να το κάνουν απερίσπαστοι από τις υστερικές με τα iphone που βλέπουμε στο youtube να ουρλιάζουν.
Όταν αυθαιρετούν να ελέγχονται και βάσει αποδείξεων από τις κάμερες να λογοδοτούν.
Τόσες σύγχρονες δημοκρατίες αυτό κάνουν.
Δεν θα ανακαλύψουμε εμείς τον τροχό.
Το ιδιο λεμε...
Απλως ολες οι σχολες πλεον βγαζουν μπατσους...Ελαχιστοι καταφερνουν να βγουν απο τις σχολες αλωβητοι και να διατηρησουν ανθρωπια αλλα και τι σημαινει αστυ-νομια..
Η πολιτεια ειναι αυτη που οριζει να λειτουργουν ως μπατσοι...
Δε μαζευουν μπαχαλακηδες κι εγκληματιες γιατι αν ηταν ετσι θα ειχαν συλλαβει τους εαυτους τους και ολους τους βουλευτες..
Αυθαιρετουν καθημερινα γιατι εχουν αυτοβαφτιστει ως εξουσια..
Καμια χωρα δεν εχει Δημοκρατια...Αλλες χωρες τηρουν απλως καποιους νομους για να εχουν ευταξια..Εδω εχουμε Τυρρανικο καθεστως

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Στο μεταξύ είχα συμμαθητή ο οποίος ήταν αναρχόπουλο εκεί κοντά στα 25-30… καταλήψεις πανεπιστήμια, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι και τέτοια… Θυμάμαι μια φορά (17 Νοεμβρίου) μας είχανε τηλεφωνήσει να πάμε να τους βγάλουμε από τα πανεπιστήμια με αυτοκίνητο γιατί απο έξω ήταν αστυνομικοί… (δεν πήγαμε ποτέ βέβαια…)

Κοντά στα 35 βρεθήκαμε τυχαία και τον πετυχαίνω με γυναίκα παιδί, κουρεμένο, σένιος ήταν. Του λέω τι έγινε ρε συ? που πήγανε οι αγώνες (μεταξύ άλλων)?
Ε …..μου λέει πιτσιρικάδες ήμασταν μαλακίες κάναμε….

Ιδεολόγος τέρμα μιλάμε…. από άποψη αγόραζε μια σακαράκα και ντυνόντανε ότι να’ ναι για να δηλώση παιδί του λαού..
Τώρα SUV, ιδιόκτητο σπίτι απο τον μπαμπά ….

ΣΣ: Διδάσκει γαλλικά ο μπαμπάς γνωστός ζωγράφος με οικονομική άνεση…αλ

Εδω χωράει συζήτηση για τον ποιον θεωρούμε αναρχικό… για το ΚΚΕ και τα παρακλάδια του μπορεί ο δικός μου αναρχικός να είναι ο δικός στους αγωνιστής υπέρ του λαού…..
Φίλε μου, αγαπητέ μου φίλε, συγνώμη, αλλά το κκε ΔΕΝ θα απολογηθει για τις μαλακίες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικου χωρου... Φιλικά το λεω

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Το ιδιο λεμε...
Απλως ολες οι σχολες πλεον βγαζουν μπατσους...Ελαχιστοι καταφερνουν να βγουν απο τις σχολες αλωβητοι και να διατηρησουν ανθρωπια αλλα και τι σημαινει αστυ-νομια..
Η πολιτεια ειναι αυτη που οριζει να λειτουργουν ως μπατσοι...
Δε μαζευουν μπαχαλακηδες κι εγκληματιες γιατι αν ηταν ετσι θα ειχαν συλλαβει τους εαυτους τους και ολους τους βουλευτες..
Αυθαιρετουν καθημερινα γιατι εχουν αυτοβαφτιστει ως εξουσια..
Καμια χωρα δεν εχει Δημοκρατια...Αλλες χωρες τηρουν απλως καποιους νομους για να εχουν ευταξια..Εδω εχουμε Τυρρανικο καθεστως
Αν θες την γνώμη μου εδώ έχουμε ως επί το πλείστον "καλή " αστυνομία .. Σίγουρα δεν θέλουμε να γίνουμε αμερικανικάκια. Να σε σκοτώνουν με το παραμικρό.. Σαν τον Τζορτζ Φλόιντ.. Όχι τέτοια αστυνομία δεν θέλουμε..

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Αν θες την γνώμη μου εδώ έχουμε ως επί το πλείστον "καλή " αστυνομία .. Σίγουρα δεν θέλουμε να γίνουμε αμερικανικάκια. Να σε σκοτώνουν με το παραμικρό.. Σαν τον Τζορτζ Φλόιντ.. Όχι τέτοια αστυνομία δεν θέλουμε..
Υπάρχουν κ αυτά που λες, με τις συμπεριφορές πάντως.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.942
Πόντοι
6.946
οταν λεω να εξαφανιστουν οι μπατσοι μιλαω για τους μπατσους....οχι για τους αστυνομικους...
Ειχα φιλους μικρος οι οποιοι οταν μπηκαν στις σχολες της αστυνομιας( αξιωματικοι κι υπαξιωματικοι ), βγηκαν μετα αγνωριστοι...Σιχαθηκα να τους βλεπω
Εκει μεσα γινεται πλυση εγκεφαλου σε υπερθετικο βαθμο...
Αλλη η αστυνομια ως θεσμος ενος κρατους κι αλλο αυτο το χαλι σημερα..
Δεν ξέρω αν είναι πλύση εγκεφάλου όπως λες, ή απλά να μαθαίνει κάποιος να κάνει κάτι χωρίς ιδιαίτερη αμφισβήτηση, γιατί είναι διαταγή. Πέρα από αυτό, καλό θα ήταν να πάνε ΟΛΟΙ οι πολίτες για μερικές βάρδιες είτε σε περιπολικό είτε σ άλλες υπηρεσίες στον δρόμο, απλά σαν παρατηρητές, θα αναθεωρήσουν πάρα πολλές απόψεις τους για την κοινωνία, πίστεψέ με.
Αφού ήρθε πάλι καλά…. Άλλοι δεν πατούσαν για μέρες….
Το όνειρο του κάθε κουμμούνα είναι να γίνει επαγγελματίας συνδικαλιστής, πρόεδρος των εκάστοτε συλλόγων εργαζομένων κτλ ώστε να πληρώνεται, να κωλοβαράει και να μην μπορούνε να τον απολύσουν
Εδώ θα διαφωνήσω... ΌΛΟΙ οι συνδικαλιστές στο Δημόσιο, θέλουν το ΙΔΙΟ πράγμα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, να βολεύονται οι ίδιοι, οι κολλητοί και οι υποστηρικτές τους. ΠΟΤΕ με ΠΟΤΕ δεν θα συζητήσουν κάτι ουσιαστικό για την βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, ΔΕΝ τους ΝΟΙΑΖΕΙ αυτό, γιατί μπορεί να σημαίνει ΞΕΒΟΛΕΜΑ. Οι "δήθεν" διαφωνίες τους από πολιτικής σκοπιάς, είναι περισσότερο για το θεαθήναι.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Δεν ξέρω αν είναι πλύση εγκεφάλου όπως λες, ή απλά να μαθαίνει κάποιος να κάνει κάτι χωρίς ιδιαίτερη αμφισβήτηση, γιατί είναι διαταγή. Πέρα από αυτό, καλό θα ήταν να πάνε ΟΛΟΙ οι πολίτες για μερικές βάρδιες είτε σε περιπολικό είτε σ άλλες υπηρεσίες στον δρόμο, απλά σαν παρατηρητές, θα αναθεωρήσουν πάρα πολλές απόψεις τους για την κοινωνία, πίστεψέ με.

Εδώ θα διαφωνήσω... ΌΛΟΙ οι συνδικαλιστές στο Δημόσιο, θέλουν το ΙΔΙΟ πράγμα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, να βολεύονται οι ίδιοι, οι κολλητοί και οι υποστηρικτές τους. ΠΟΤΕ με ΠΟΤΕ δεν θα συζητήσουν κάτι ουσιαστικό για την βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, ΔΕΝ τους ΝΟΙΑΖΕΙ αυτό, γιατί μπορεί να σημαίνει ΞΕΒΟΛΕΜΑ. Οι "δήθεν" διαφωνίες τους από πολιτικής σκοπιάς, είναι περισσότερο για το θεαθήναι.
OK δεν θα διαφωνήσω μαζί σου… έχεις ένα point

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
Το μουνι του γαμάει δηλαδή? Γιατί επρόκειτο για τον ΥΠΕΡφασίστα:

Στάλιν: Σκότωσε 80.000.000 ανθρώπους συμπεριλαμβανουμένου ΚΑΙ δικους του.
Χίτλερ: Σκότωσε 50.000.000 ανθρώπους, τους εχθρους του, κανέναν δικό του

Διάβαζες καθόλου στο σχολείο ή τον έπαιζες και το απόγευμα πήγαινες και παρακολουθούσες κάτι βρωμιάρηδες, με τσαλακωμενα ρούχα και σανδάλι στην ΚΝΕ? :)
Ο Στάλιν πέθανε δυστυχώς νωρίς αλλά από τα αποτελέσματα φαίνεται οτι λίγους έφαγε. Ωστόσο να ξέρεις οτι η μάνα του Στάλιν είναι πάλι έγκυος....
Το μουνι του γαμάει δηλαδή? Γιατί επρόκειτο για τον ΥΠΕΡφασίστα:

Στάλιν: Σκότωσε 80.000.000 ανθρώπους συμπεριλαμβανουμένου ΚΑΙ δικους του.
Χίτλερ: Σκότωσε 50.000.000 ανθρώπους, τους εχθρους του, κανέναν δικό του

Διάβαζες καθόλου στο σχολείο ή τον έπαιζες και το απόγευμα πήγαινες και παρακολουθούσες κάτι βρωμιάρηδες, με τσαλακωμενα ρούχα και σανδάλι στην ΚΝΕ? :)
Από τη γλώσσα που χρήσιμοποιείς, το γεγονός οτι δε γνωρίζεις τι ειναι η ΠΕ και η ανάγκη σου να βρίζεις σε κάθε ποστ φανερώνει ξεκάθαρα ποιός πηγε σχολείο και ποιος διάβαζε και πηγε και πανεπιστήμιο. Αλλά είπαμε : αυτοί είστε και το μόνο που σας αξίζει είναι ένα κονσερβοκούτι...

Τελευταία τροποποίηση:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
Aν δεν ηταν οι εργοστασιάρχες να κάνουν εργοστάσια για να δουλεύουν κάτι μπιχλες αριστεροί και να έχουν να φάνε, τωρα θα βοσκαγαν στο διπλανό οικόπεδο

Δεν εχεις πει ουτε τι δουλειά κανεις (αόριστα) ουτε τι ψηφίζεις (δημοκρατικά κομματα… my ass!!!) :tooth:

Για πες μας χαζομαλάκα :)
Ο βιομήχανος Πρόδρομος Μποδοσάκης είχε πει κάποτε: "Αν εγώ κι ο εργάτης μου ψηφίζουμε το ίδιο κόμμα, τότε ο ένας από τους δυο μας είναι ηλίθιος". Κι ο Μποδοσάκης μπορεί να ήταν οτιδήποτε, αλλά ηλίθιος δεν ήταν.

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Με highspeed στη Λέρο και μετά σαπούνια

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
1633637376803.png

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι, μάλλον την γάμησε ο Τραμπ, έχει γαμήσει πολλές ρωσίδες :)

Κάτσε στο περιθώριο σκουπιδαριό της κοινωνίας και στα γαμήδια :) Εσάς δεν σας αξίζει τίποτα απολύτως και το τίποτα απολύτως θα έχετε :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο βιομήχανος Πρόδρομος Μποδοσάκης είχε πει κάποτε: "Αν εγώ κι ο εργάτης μου ψηφίζουμε το ίδιο κόμμα, τότε ο ένας από τους δυο μας είναι ηλίθιος". Κι ο Μποδοσάκης μπορεί να ήταν οτιδήποτε, αλλά ηλίθιος δεν ήταν.
Ναι, εσύ κατάλαβες τι εννοούσε? :)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ρε πούστη μου, ποστάρει τα έγγραφα για το εθνοπροδοτικό ΚΚΕ ο Μπαρμπαπήδουλας, τα διαβάζουμε και φρίττουμε, αλλά λέμε περάσαν και τόσα χρόνια.
Και έρχεται ο Παφίλης το 2021 και φτύνει στα μούτρα της Πατρίδας.
Αν δεχθούμε εισβολή δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μόνο αυτή αλλά και τον Παφίλη με το ΚΚΕ που θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αστικό κράτος. :angry:
Ρε ούστ λέμε!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτοί φίλε έχουν τελειώσει. Απλα ακούγονται πολύ γιατι σκούζουν δυνατά καθώς βλέπουν οτι παίρνουν πουλο σιγά σιγά. Η αστική τάξη θα τους γαμησει την μούνα ως συνήθως και θα πανε στο περιθώριο, όπου ανήκουν.

Αστα λοιπον να σκούζουν… ειναι η τελευταία ανάσα που παίρνει ένας ετοιμοθάνατος :)

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
φτύνει στα μούτρα της Πατρίδας.

για το ελληνικο KKE δεν υπαρχει πατριδα.

και επιπλεον το πρόβλημά τους ειναι οτι τωρα που δεν υπαρχει ρωσικο ΚΚΕ δεν ξερουν πλεον ποιος ειναι ο εχθρος και ποιος συμμαχος.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Πέρασα μπροστά από το μπουρδέλο σπίτι του λαού :jerking: το απόγευμα.

Οι αφίσες και τα πανό έγραφαν:

"Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Καμία εμπλοκή της χώρας στους σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ"

Ο Πούτιν έχει μπουκάρει, για ΗΠΑ & ΝΑΤΟ μιλάνε τα κουμμούνια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom