ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 6.255
Η καλύτερη παρέλαση ήταν η παρακάτω....
Τελικά ξέρουμε τι ψήφισε ο τύπος; Δεν καταλαβαίνω με τέτοια διακριτικοτητα και μυστικοπαθεια.
Σταθερότητατο κκε κοβει ψηφους απο τον συριζα ομως,για αυτο τη βολευει τη νουδουλα να εχει το κκε,να βγαινει να τα κανει πορειες να κλεινει δρομους,και μετα να λεει ο κοζμακης,ψηφιζω νδ για σταθεροτητα,γιατι οι αριστεροι κλεισανε τους δρομους,το πουτανακι της νουδουλας ειανι ο κουτσουμπας
Το πασοκ έκοψε ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ.Μην γράφεται ότι νάναιτο κκε κοβει ψηφους απο τον συριζα ομως,για αυτο τη βολευει τη νουδουλα να εχει το κκε,να βγαινει να τα κανει πορειες να κλεινει δρομους,και μετα να λεει ο κοζμακης,ψηφιζω νδ για σταθεροτητα,γιατι οι αριστεροι κλεισανε τους δρομους,το πουτανακι της νουδουλας ειανι ο κουτσουμπας
μια ζωη ειχαν δυναμη στα πνεπιστημια,απλα οι κκεδες μαζευοτναι ολοι μαζι στις πορειες,για να νομιζει ο κοσμος οτι ειναι πολλοι,τους υποχρεωνει το κομμα,εγω κομμουνσιτης ειμα,αλλα κκε δεν θα ψηφιζα ποτε,ο βελουχιωτης αν ζουσε σημερα,θα ηταν συριζα παρα αυτο το εκτρωμα του περισουΈχω την εντυπωση ότι με τα χρονια θα ανεβάζει ποσοστά, αν πάρει κανείς και δει τι επιρροη εχουν στη νεολαία (εδώ κ 2 χρονια πρώτοι στα πανεπιστήμια, φεστιβάλ, συναυλίες κλπ)
ισως δεν έχεις άδικο αλλά 40 χρόνια πρώτη στα πανεπιστήμια ήταν η ΝΔ που τώρα δεν είναιμια ζωη ειχαν δυναμη στα πνεπιστημια,απλα οι κκεδες μαζευοτναι ολοι μαζι στις πορειες,για να νομιζει ο κοσμος οτι ειναι πολλοι,τους υποχρεωνει το κομμα,εγω κομμουνσιτης ειμα,αλλα κκε δεν θα ψηφιζα ποτε,ο βελουχιωτης αν ζουσε σημερα,θα ηταν συριζα παρα αυτο το εκτρωμα του περισου
Αν ζούσε σήμερα ο Βελουχιώτης θα σου είχε πάρει το κεφάλι συριζαυγουλο.μια ζωη ειχαν δυναμη στα πνεπιστημια,απλα οι κκεδες μαζευοτναι ολοι μαζι στις πορειες,για να νομιζει ο κοσμος οτι ειναι πολλοι,τους υποχρεωνει το κομμα,εγω κομμουνσιτης ειμα,αλλα κκε δεν θα ψηφιζα ποτε,ο βελουχιωτης αν ζουσε σημερα,θα ηταν συριζα παρα αυτο το εκτρωμα του περισου
Ρε τύπε μπορείς να μου εξηγήσεις ποια σχέση έχει ο Σύριζα με τον κομμουνισμό?μια ζωη ειχαν δυναμη στα πνεπιστημια,απλα οι κκεδες μαζευοτναι ολοι μαζι στις πορειες,για να νομιζει ο κοσμος οτι ειναι πολλοι,τους υποχρεωνει το κομμα,εγω κομμουνσιτης ειμα,αλλα κκε δεν θα ψηφιζα ποτε,ο βελουχιωτης αν ζουσε σημερα,θα ηταν συριζα παρα αυτο το εκτρωμα του περισου