Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.942
Πόντοι
6.536
Η καλύτερη παρέλαση ήταν η παρακάτω....

FSSsgV8WQAATzne.jpeg

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.235
Πόντοι
2.356
Που είναι η Αλεξάνδρα Μπαλού, ρε τύποι; Έχω χρόνια να την δω στην TV. :think:

Πολύ δυνατό κουμμούνι!

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
το κκε εινα η αριστερη συνιστωσα της νεας δημοκρατιας,πιο γνησιοι κομμουνιστες ειναι ο ανταρσυα και το κκε μλ,παρα οι καπιταλιστες του περισου,η κανελη δε το εχει τερματισει,κανει επιθεση μονο σε συριζαιους και ειναι φανατικη χριστιανη,αυτο νομιζω τα λεει ολα για το ποσο κομμουνσιτες ειναι η κκεςδες,ο δε κουτσουμπας τεμπελης ου φοραει ρολεξ 20χιλιαδων ευρω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.944
Πόντοι
3.656
κκε ειναι κομμα w8n win. Με τις μλκιες που λεει
1.εγκκωβιζει ενα δυναμικό κοματι μέσα του που αλλου τα κάνει γυαλιά καρφια, πχ Γαλλία
.βγάζει θεωρίες περί μεσων παραγωγής λαου στην εξουσία εξω ο ιμπεριαλισμος κλπ αερολογηματα, κι οταν ειναι γισ καμμια δράση με αποτέλεσμα σφυραει αδιάφορα, οπως ακριβως βολεύει τα λαμογια του τόπου
Και
.αμείβεται πλούσιο παροχα εδω κ χρόνια και κονομανε κανα 3διλιαρο το μηνα 100 ατομα ενω ταυτοχρονα εχει δομες κι οργανωσεις σαν τους μασωνοθς ςε ολη την επικράτεια
Οτι πιο βολικό Τζαπα κι εκντου ασφαλούς αντιπολίτευση
Εξ ου κι ο κουλις γουστάρει να πιει καφέ με την κουτσουμπα

Η μεγαλύτερη κομπίνα της κομπινας που λέγεται μεταπολιτευση ειναι το παραμυθοκκε

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
το κκε κοβει ψηφους απο τον συριζα ομως,για αυτο τη βολευει τη νουδουλα να εχει το κκε,να βγαινει να τα κανει πορειες να κλεινει δρομους,και μετα να λεει ο κοζμακης,ψηφιζω νδ για σταθεροτητα,γιατι οι αριστεροι κλεισανε τους δρομους,το πουτανακι της νουδουλας ειανι ο κουτσουμπας

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.944
Πόντοι
3.656
το κκε κοβει ψηφους απο τον συριζα ομως,για αυτο τη βολευει τη νουδουλα να εχει το κκε,να βγαινει να τα κανει πορειες να κλεινει δρομους,και μετα να λεει ο κοζμακης,ψηφιζω νδ για σταθεροτητα,γιατι οι αριστεροι κλεισανε τους δρομους,το πουτανακι της νουδουλας ειανι ο κουτσουμπας
Σταθερότητα
Μεγαλη κουβέντα

Συνημμένα

• Screenshot_2023-05-26-20-38-53-728_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-05-26-20-38-53-728_com.android.chrome-edit.jpg
    400,1 KB · Εμφανίσεις: 58
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Έχω την εντυπωση ότι με τα χρονια θα ανεβάζει ποσοστά, αν πάρει κανείς και δει τι επιρροη εχουν στη νεολαία (εδώ κ 2 χρονια πρώτοι στα πανεπιστήμια, φεστιβάλ, συναυλίες κλπ)

Chrys74

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2022
Like
145
Πόντοι
1
Το πασοκ έκοψε ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ.Μην γράφεται ότι νάναι

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Έχω την εντυπωση ότι με τα χρονια θα ανεβάζει ποσοστά, αν πάρει κανείς και δει τι επιρροη εχουν στη νεολαία (εδώ κ 2 χρονια πρώτοι στα πανεπιστήμια, φεστιβάλ, συναυλίες κλπ)
μια ζωη ειχαν δυναμη στα πνεπιστημια,απλα οι κκεδες μαζευοτναι ολοι μαζι στις πορειες,για να νομιζει ο κοσμος οτι ειναι πολλοι,τους υποχρεωνει το κομμα,εγω κομμουνσιτης ειμα,αλλα κκε δεν θα ψηφιζα ποτε,ο βελουχιωτης αν ζουσε σημερα,θα ηταν συριζα παρα αυτο το εκτρωμα του περισου

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
μια ζωη ειχαν δυναμη στα πνεπιστημια,απλα οι κκεδες μαζευοτναι ολοι μαζι στις πορειες,για να νομιζει ο κοσμος οτι ειναι πολλοι,τους υποχρεωνει το κομμα,εγω κομμουνσιτης ειμα,αλλα κκε δεν θα ψηφιζα ποτε,ο βελουχιωτης αν ζουσε σημερα,θα ηταν συριζα παρα αυτο το εκτρωμα του περισου
ισως δεν έχεις άδικο αλλά 40 χρόνια πρώτη στα πανεπιστήμια ήταν η ΝΔ που τώρα δεν είναι

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
889
Πόντοι
96
Αν ζούσε σήμερα ο Βελουχιώτης θα σου είχε πάρει το κεφάλι συριζαυγουλο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.942
Πόντοι
6.536
Ρε τύπε μπορείς να μου εξηγήσεις ποια σχέση έχει ο Σύριζα με τον κομμουνισμό?

Είσαι και κομμουνιστής τρομάρα σου...
:confused:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.910
Πόντοι
8.346
Δυστυχώς έχει εξελιχθεί σε ένα κόμμα βολεμενο. Οι απόψεις του είναι όχι σε ολα και σε όλα οχι. Δεν έχουν διάθεση να προσπαθήσουν για το κάτι παραπάνω. Πιστεύω αν γίνει κάποιο λάθος κ βγουν πρώτοι με ικανό αριθμό βουλευτών να κυβερνήσουν θα πουν πάλι όχι, γτ αυτό που ξέρουν κ θέλουν να κάνουν είναι απλά να πανε κόντρα στους πάντες.
Θα μείνουν για πάντα στο 7-9% ( πεθαίνει κανένας, ανασταίνεται κανένας )

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Αν το ΚΚΕ πάρει 9 θα πέσει θέμα ηγεσίας, αυτοί μέχρι 6 θέλουν να περνούν, να τσεπώνουν τα λεφτά, Ν κάνουν πλάτες στη νουδουλα και να μην έχουν ευθυνες

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.513
Πόντοι
446
Αριστεροί με δεξιές τσέπες.

Stories