Νέα

Γκόμενες βορείων προαστίων - εμπειρίες και απόψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα reddna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
ρε μαγκες παρτε το χαμπαρι στην ελλαδα δεν υπαρχουν αρκετες γκομενες για ολους εκει που δουλευω η αναλογια ειναι 70-30 αντρες γυναικες μεταξυ των πελατων

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Μια φορά είχα φιλήσει μια γεματούλα απο ΒΠ σε ένα πάρτυ και την επόμενη μου είχε γίνει τσιμπούρι για πολύ καιρό.Στην αρχή λεώ δε μαμιέται ας την αφήσω να μου πάρει μια πίπα όπως και έγινε,τα κατάπιε όλα χωρίς να πώ κουβέντα.Λόγω κοινής παρέας την γνώρισα μιλάμε για απίστευτη ψωνάρα που αν δεν πήγαινε για ψώνια 3 φορές την εβδομάδα θα έσκαγε.Έλεος ,όλο για αγορές μιλούσε,20χρονών κορίτσι!Γονείς φραγκάτοι εννοείται.
Ε μου τα είχε πρήξει καιρό ε δε δε πάει στο καλό την πήδηξα και μάλιστα δεν μου αρνήθηκε κώλο την πρώτη φορά!Μετά χαθήκαμε...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
βπ ολα ειναι μυθος αυτοι ειναι μεγαλυτεροι κομπλεξικοι

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
οι 27 επισκεπτες ειναι βπ?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
βόρεια προάστια καλε

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Άλλο πλούσια και άλλο νεόπλουτη! Το θέμα είναι ότι είτε ΒΠ έιτε ΝΠ οι γυναίκες ψάχνουν για το πιο φορτωμένο δόλωμα για να τσιμπήσουν το αγγίστρι!
Δεν βΛέπετε τι γίνεταιμε τον Κ***για και την Βα***δου. Κλασική περίπτωση μοντέλας που έκατσε για τα φράγκα,έφαγε,βαρέθηκε και τα βρόντηξε ΜΙΑ ΩΡΑΊΑ ΝΎΧΤΑ! Όταν επενδύεις σε μια τέτοια σχέση μην περιμένεις καλή κατάληξη... όσο για τα ΒΠ γκομενάκια ισχύει ο κανόνας της γυναίκας και όχι της περιοχής  .
Θα στην κάνει είτε μένει Μενίδι είτε Κηφισιά!

speck50

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
περα απο τη περιοχη εχει να κανει κ με το χαρακτηρα της καθε γυναικας, άλλωστε όλες εχουν ενα τουπε..άλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο. βεβαια πάντα υπάρχουν και οι "κακομαθημένες" της υποθεσης  που δε παιζονται με τπτ κυριως των ΒΠ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μεγάλωσα στα ΒΠ. Όσο μεγαλυτερο είναι το εισόδημα τόσο χειρότερο δείγμα είναι η κοπέλα. Με εξαιρέσεις φυσικά. Οι λιγότερο οικονομικά ψάχνουν για το κατσαρόλας με γελοιότερο ακόμα τρόπο όταν φτάσει η ώρα.
Και μιας και το έφερε η κουβέντα. Στο Ραντεβού στα Τυφλά χθες είχε τρια νέα παιδιά 2 εμφανίσημοι και ένας λιγότερο. Και σκάει μύτη μια κατίνα που έψαχνε για Έλληνα θύμα. Και μιλάμε για θύμα. 23 και copy paste η μάνα της. Ο πιο εμφανίσημος μια χαρά παιδί, χαρούμενο χαχαχαχ άνετο, είπε ότι ψάχνει και για σχέση. Από μέσα μου είπα, επειδή συνήθως βγαίνει ο πιο εμφανίσημος, να μη τον διαλέξει κρίμα είναι το παιδί.
Τεσπά με τα χίλια νάζια και στυλ Ζιζέλ είσαι μπάζο, η καρακατίνα από τα 23 διαλέγει τον λιγότερο εμφανίσημο. Και βγαίνει ο άνθρωπος και λέει με αυτή δε θα έβγαινα ούτε βόλτα :cheesy: . Πράγματι αυτή είναι η κατάσταση. Πολλοί - και από εδώ - θα προτιμούσαν από τα μπουρδέλα ή οτιδήποτε άλλο να είχαν μια κανονική σχέση, όχι όμως να βάλουν ένα Ταγματασφαλίτη(laki) ή ένα Γκαουλάιτερ στη ζωή τους. Συνέλθετε...αγριογκόμενες ο Λιακόπουλος θα βγει με το ξανθό γένος αληθινός

επειδη το ειδα για κανα 10λεπτο στην αρχη... θα συμφωνησω για τη γκομενα... κ εμενα ετσι μου φανηκε... αλλα κ σιγα τους ανδρες... το αφησα εκει που της αφιερωσε ο κ καλα εμφανισιμος... κοκκινου :uglystupid:
κ οι 4 για το εκτελεστικο αποσπασμα... αλλα αμα ηταν σοβαρα ατομα θα πηγαιναν στο ραντεβου στα τυφλα???? :uglystupid:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
...ε δε δε πάει στο καλό την πήδηξα και μάλιστα δεν μου αρνήθηκε κώλο την πρώτη φορά!Μετά χαθήκαμε...

Μάλλον είσαι μικροψώλης, δε την ικανοποίησες απο την πίσω πόρτα, και γι αυτό χαθήκατε...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Άλλο πλούσια και άλλο νεόπλουτη! Το θέμα είναι ότι είτε ΒΠ έιτε ΝΠ οι γυναίκες ψάχνουν για το πιο φορτωμένο δόλωμα για να τσιμπήσουν το αγγίστρι!
Δεν βΛέπετε τι γίνεταιμε τον Κ***για και την Βα***δου. Κλασική περίπτωση μοντέλας που έκατσε για τα φράγκα,έφαγε,βαρέθηκε και τα βρόντηξε ΜΙΑ ΩΡΑΊΑ ΝΎΧΤΑ! Όταν επενδύεις σε μια τέτοια σχέση μην περιμένεις καλή κατάληξη... όσο για τα ΒΠ γκομενάκια ισχύει ο κανόνας της γυναίκας και όχι της περιοχής  .
Θα στην κάνει είτε μένει Μενίδι είτε Κηφισιά!
καλα δεν ειναι και μακρια το μενιδι απο την κηφισια.5 λεπτα χωρις κινηση :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
τουλαχιστον ειναι κοντα το φαληρο,για το τραινακι.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
  παντως στο thread βλέπω μια λάθος φιλοσοφία (που δυστυχως την εχει η ελληνικη κοινωνία). Σεβόμαστε πιο πολύ τον ΠΛΟΥΣΙΟ που τα βρηκε ετοιαμ τα φραγκα απο τον ΝΕΟΠΛΟΥΤΟ που τα εβγαλε μόνος του!!!!!!!!!!!!!!
  Μετα το ΕΠΙΠΕΔΟ κρθινεται συνηθως απο το πόσο φραγκα εχεις (οσο πιο ευκολα τα βγαζεις τοσο πιο μαγκας εισαι) παρα απο αλλα στοιχεια του ανθρωπου (τι να σε κανουν αν μιλας 5 γλώσσες αλλα δεν εχεις αυτοκινητο!!!)  αλλα τι να κανουμε.

"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom