Νέα

Γκόμενες βορείων προαστίων - εμπειρίες και απόψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα reddna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εδω παλι 514χλ βορεια αν δεν εχεις καλο αμαξι και χοντρο πορτοφολι πηδας μονο απο την χαρα σου!!!!! δεν πα να ειναι η γκομενα απο πανοραμα η απο δεντροποταμο τα εχουνε καβαλησει ολα εκτος απο τα καυλια τιγκα στο ψωνιο ολες
σωπα μωρε αυτα παντου ισχυουν!!!και αν καταλαβα καλα αν αναφερεσαι στην Θεσ/νικη παλι καλα ειναι τα πραγματα!!οτι και να μου πουνε για Αθηνα-Θεσ/νικη οτι και να ναι δεν ειναι οπως επαρχια που λιγο πολυ σε ξερουν ολοι!!θα βγεις για καφε με το αυτοκινητο και δεν υπαρχει περιπτωση να μην κορναρεις 2-3 ατομα!!στο καφε θα χερετησεις απο σερβιτορα μεχρι τον διπλανο σου!!μαθαινεις ανετα πληροφοριες για το τι ρολο βαραει ο καθενας και μπλα μπλα...!
πλεον οι γυναικες συναναστρεφονται με ατομα μεσα απο την παρεα τους!αποφευγουνε τους ασχετους!
αλλα και παλι αν εισαι κυριλα θα την βρεις την ακρη!!

Επισκέπτης
παντως με τη μονη θεσσαλονικια που τα ειχα ειχα περασει πολυ ωραια,η κοπελα ηταν πολυ ντομπρος ανθρωπος και ηθελε να περναει καλα χωρις να κοροιδευει κανεναν και κυριως χωρις να λεει και να κανει ολες τις μαλακιες που κανουν οι περισσοτερες

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
σας της χαριζω και τις βπ και τις νπ.εγω βρηκα την υγεια μου με κ....βανη

Stories