Νέα

Γκόμενες υψηλού επιπέδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.748
Πόντοι
1.706
Για το πουτσο κλαιγανε ΦΙΛΕ
Δεν αποκτάς κανενα τυπικό προσόν , απο αυτα τα σεμινάρια , απλα καποια λαμογια ροκανίζουν τα χρηματα της ΕΕ

Αν θέλει καποιος νέος να μη καταντήσει να τρώει σκουπίδια απο τους κάδους , πρεπει να σπουδάσει σε κανονικό πανεπιστήμιο κ οχι σε αυτα τα σεμινάρια της πουτσας
Μιλάμε για έναν όμιλο που ιδρύθηκε το 1964, που δίνει διπλώματα που αναγνωρίζονται από το γαλλικό κράτος, που οι σπουδαστές είναι ανάρπαστοι και πολλοί κλείνουν συμβόλαια με εταιρείες πριν καν αποφοιτήσουν, που έρχονται από άλλα κράτη (ακόμα κι από την Κίνα) για το γαλλικό know-how, αλλά ο stealthgas με μία περιήγηση στο site συμπέρανε ότι πρόκειται για σεμινάρια της πούτσας.

Τύπε δεν είμαι δικηγόρος του ομίλου, ούτε πάω για καριέρα εκεί, οπότε πες ό,τι θες. Αυτή η σχολή είναι απλά ένα σκαλί στην δική μου ατζέντα που έχει σχέση με ταξίδια και γκόμενες.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.748
Πόντοι
1.706
Γιατί νομίζεις πήγε;
Σωστός. Όταν θες καλά γκομενάκια πρέπει να βρεις κι έναν τρόπο. Ο @Kman2 πάει Ουκρανία. Εγώ δοκίμασα με το mentoring, αλλά προς το παρόν δεν τραβάει. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία για τη θέση του επιτηρητή εξετάσεων και είδα τις ειδικότητες σκέφτηκα ότι θα έχει κλασάτες γκόμενες και δεν απογοητεύτηκα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όταν θες καλά γκομενάκια πρέπει να βρεις κι έναν τρόπο. Ο @Kman2 πάει Ουκρανία. Εγώ δοκίμασα με το mentoring, αλλά προς το παρόν δεν τραβάει.

Αυτό λέμε.Και άλλοι δοκίμασαν με το γαμπριλίκι τον ερωτοτουρισμό,το λαμόγιινγκ αλλά δεν τραβάει.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.748
Πόντοι
1.706
Αυτό λέμε.Και άλλοι δοκίμασαν με το γαμπριλίκι τον ερωτοτουρισμό,το λαμόγιινγκ αλλά δεν τραβάει.
Το δικό μου μοντέλο mentoring (καθοδήγηση σε νέες επιχειρηματίες) εννοώ ότι δεν τραβάει. Είναι ένα πρόβλημα που μάλλον είναι προσωρινό. Μετά τον covid δεν ξέρω πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση.

Με εκείνο το θέμα με τον εργασιοπορνοτουρισμό είδα λίγο φως στο τούνελ και προσπαθώ να φτιάξω ένα νέο μοντέλο. Αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το ποιες είναι οι σωστές κινήσεις. Αν βασιστώ στο γραφείο πρόσκαιρης εργασίας θα μου δίνει αποστολές ποικίλης φύσεως. Αν προσπαθήσω να εξελιχθώ μέσω του επαγγ. ομίλου, θα είμαι πάντα δίπλα σε γκόμενες επιπέδου, αλλά θα πρέπει να προσληφθώ ως υπάλληλος, για να είμαι σίγουρος και μου έχουν κάνει ήδη πρόταση για πρόσληψη. Δεν έχω δουλέψει όμως ποτέ ιδιωτικός υπάλληλος και ζορίζομαι να ξεκινήσω σε αυτήν την ηλικία.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.748
Πόντοι
1.706
Λοιπόν, πολλοί στραβομουτσουνιάσατε με το θέμα, η μία σας ξίνιζε, η άλλη σας βρώμαγε και το φαγητό ήταν κονσέρβα. :tooth:

Εγώ λέω ότι σε σχολές με καλές ειδικότητες θα βρεις γκόμενες επιπέδου ή τέλος πάντων υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες. Εσείς που το βλέπετε αλλιώς, για πέστε πού θα βρούμε ποιοτικά γκομενάκια.

Μία άλλη πιθανή κατηγορία είναι οι influencers, κατά τη γνώμη μου, αλλά αυτό εξαρτάται και από τη θεματολογία τους.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Και το mentoring στη Γαλλία το έκανα, είμαι μόνιμος κάτοικος. Τώρα λόγω covid, πάτωσε η οικονομία, πάτωσε και το mentoring. Ψάχνουμε άλλους τρόπους. Σκέφτομαι να γίνω εργασιοπορνοτουρίστας. Να παίρνω αποστολές ολίγων μηνών για εξωτερικό, κατά προτίμηση σε περιοχές με αρκετές γκόμενες.

Από το γραφείο πρόσκαιρης εργασίας βρήκα πρόσκαιρη θέση ως επιτηρητής εξετάσεων σε όμιλο επαγγ. σχολών με πολλά παραρτήματα στο εξωτερικό. Η θέση αυτή είναι απλώς ένα σκαλοπάτι. Δεν θα άφηνα τέτοια ευκαιρεία να περάσει. Στοχεύω το παράρτημα της Βαρκελώνης για επόμενη στάση.
Α,εχω χασει πολλά επεισόδια!
Ο Ρωσοποντ εχει ξεφύγει!
Χατσαπουρι και Καζακστάν, τσεμπουρεκ και Μενιδι, κάποια στιγμή λασκαρει η βιδα.
Θεραπευεις τον καρκίνο με χορτοφαγία και ουίσκυ,γαμας μοντέλα απο την οθόνη του υπολογιστή σου, είσαι ο Ωνάσης του δήμου Αχαρνών.
Το απίστευτο ήταν τα χαπατα που τον πιστευαν και του εδιναν και τα προσωπικά τους στοιχεία!
Κάποιοι μιλαγαν μαζι του και για μπίζνες ???
Παίζει να δαγκωσε κανένα,πριν ξεφτιλιστει.
Να σε δουλεύει ο τρελος Μενιδιάτης ΡΠ ρε μαλακα!
Ημαρτον!

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
https://www.ecole-tunon.com/

Αυτή είναι η πιο high class σχολή του ομίλου, με παρακλάδια στο εξωτερικό (θυγατρικές, συνεργασίες κλπ) κι έχει ειδικότητες:
-επαγγέλματα αέρος πχ αεροσυνοδοί
-events πχ παρουσιαστές εκδηλώσεων
-ξενοδοχειακά πχ reception
-luxe πχ event & luxury manager
-τουρισμός πχ travel agent

Έχω κάνει και στην παρακάτω, που έχει ποικίλες ειδικότητες, από κομμωτική μέχρι ακίνητα κλπ
https://www.pigier.com/

Έχει κι άλλες που δεν τις έχω ψάξει ακόμα.
??????
Έχουν παράρτημα και στη Δυτική Αττική για νυχουδες μυταρουδες ΡΠ?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom