Νέα

Γκόμενες βορείων προαστίων - εμπειρίες και απόψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα reddna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλησπέρα
Ακριβώς επειδη ειναι ολες για σφαλιάρες, κ ποτε δεν μπορεις εξ αρχης να καταλάβεις τις πραγματικές τους προθέσεις, το παιζεις αφραγκος, χωρις να δείχνεις σπιτια , αμαξια, λεφτά ρολόγια κλπ..
Υπάρχουν κ μάγκες ( δε λεω για μένα) που δεν του φαίνονται τα λεφτά, κ αυτοι τα χουν πολλά !!, κ αν σου πουν οτι "αυτος " εχει ετουτο κ το αλλο, τον κοιτας κ ειναι για φτύσιμο... κατι ξέρει ομως αυτος..  
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Εγώ είχα μία γκόμενα βπ, σούπερ φραγκάτη, μέτρια εμφανισιακά, βυζόμπαλα μεγάλα, στην τρίχα φτιαγμένη πάντα με σούπερ ρουχαλάκια και τσαντούλες που όταν της έβαζα κωλοδάχτυλό έλεγε: "μη, ντροπή". Τα κατάπινε όμως όλα. Η απόλυτη καύλα. Την χώρισα τελικά και δεν κατάφερα να της πάρω την παρθενιά της πίσω πόρτας... Τυχερός θα ήταν ο επόμενος..

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6

Αγαπητοί συναρθρογράφοι,

Δεν νομίζω οτι εξυπηρετεί κάποιο σκοπο να γράφετε ορισμένοι που εισαστε είτε απο Ν.Π ειτε απο Β.Π.
ειτε απο την ακτή του ελεφαντοστου, οτι καποτε ή τωρα γαματε γκόμενα απο Β.Π., δεν απασχολει κανεναν αυτό.
Εδω περα το θεμα μας ειναι αν υπαρχει μια γενικευμενη διαφοροποιηση στη συμπεριφορά των γυναικών ανάλογα με την
γεωγραφική τους κατανομή, η οποία σχτίζεται άμεσα με το οικονομικό status.

Και βλέπω , οτι όλες οι απόψεις συγκλίνουν προς το όχι, δεν έχει πλεον σημασια,
ειτε Β.Π ειτε Ν.Π τα ίδια ειναι όλες.

Επισκέπτης
Αγαπητοί συναρθρογράφοι,

Δεν νομίζω οτι εξυπηρετεί κάποιο σκοπο να γράφετε ορισμένοι που εισαστε είτε απο Ν.Π ειτε απο Β.Π.
ειτε απο την ακτή του ελεφαντοστου, οτι καποτε ή τωρα γαματε γκόμενα απο Β.Π., δεν απασχολει κανεναν αυτό.
Εδω περα το θεμα μας ειναι αν υπαρχει μια γενικευμενη διαφοροποιηση στη συμπεριφορά των γυναικών ανάλογα με την
γεωγραφική τους κατανομή, η οποία σχτίζεται άμεσα με το οικονομικό status.

Και βλέπω , οτι όλες οι απόψεις συγκλίνουν προς το όχι, δεν έχει πλεον σημασια,
ειτε Β.Π ειτε Ν.Π τα ίδια ειναι όλες.
να μια σωστη αποψη επισης.ολες ιδιες ειστε βλαμμενες,γι αυτο και σας γραφουμε και παμε με αλλοδαπες.οχι οτι ειναι μαλαμα ,απλως δε στα πρηζουν τοσο πολυ

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Έχω πάντως την εντύπωση ότι το θέμα αυτό ανακυκλώνεται τακτικά στα διάφορα θέματα που ανοίγονται. Το ζήτημα δεν είναι η περιοχή αλλά πως την έχουν μαθει την γυναίκα να συμπεριφέρεται. Άμα τις μεγαλώνουν οι μανάδες τους σαν κακομαθημένα κοριτσόπουλα και τους λένε ότι η ουσία είναι να τα βρούν όλα έτοιμα και χωρίς να ιδρώσουν-άντε και λίγο στο κρεβάτι-τι να λέμε!!ο σκοπος αγιάζει τα μέσα...
Το ζήτημα είναι αυριο μεθάυριο σαν γονιός θα γαλουχήσεις το παιδί σου έτσι ώστα να εκτιμά τον κόπο του αλλουνού και την πραγματική αξία του χρήματος  για να μην συμπεριφέρεται σαν αυτά τα τσουλάκια? Εκεί είναι η μαγκιά ΙΜΟ!
Φιλε μου εγραψες!!!! Ειπες μεγαλες αληθειες που ομως πλεον σπανιζουν στις περισσοτερες οικογενειες νεο-Ελληνων.....

Επισκέπτης
προτεινω αντι ελλεεινιδικη μερα κατα τη διαρκεια της οποιας θα κυκλοφορουμε στο κολωνακι σε παρεες των 10 ατομων με καμμια 20 αλλοδαπες να μας ακολουθουν ζητωντας απο οποια βρισκουν στο δρομο να τους πει την ωρα...στοιχημα οτι απαντηση δε θα παρει καμμια...

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Μάλλον είσαι μικροψώλης, δε την ικανοποίησες απο την πίσω πόρτα, και γι αυτό χαθήκατε...
Πήγε Σκωτία να σπουδάσει, εγώ έτσι και αλλιώς δε μένω Αθήνα,για αυτό χαθήκαμε.
Να λείπουν οι ειρωνίες, είσαι και Moderator τρομάρα σου

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Σαν κατοικος Β.Π. εχω να πω λιγα πραγματα:

Ολες οι γκομενες που ειχα μεχρι τωρα ηταν απο τα Β.Π. εκτος απο μια που ηταν απο Παγκρατι και μια απο Περιστερι.

Στο κρεβατι τουλαχιστον καμια διαφορα.
Στον τροπο ζωης γενικοτερα επισης δεν υπηρχε καμια διαφορα εκτος απο τη μια που ηταν και Αρσακιαδα και πολυ ομορφη με αποτελεσμα να εχει ενα υφακι.

Στο τελος εφαγε μερικα μπινελικια για το εν λογω υφος της και πηρε τον πουλοδρομο.

Δυο καλα μερη για να βρεις ΒΠ γκομενακια ειναι το bar B-Bluz στον πεζοδρομο του Χαλανδριου και λιγο πιο διπλα το Details.

Στο Details αν πας βραδυ Παρασκευης ή Σαββατου θα δεις ενα χαμο ενω το B-Bluz ειναι για πιο χαλαρες καταστασεις.

Τις ΒΠ γκομενες νομιζω οτι τις πλησιαζεις το ιδιο ευκολα οπως και στις αλλες περιοχες δεν ειναι πλεον οι ντιβες που ηταν καποτε.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Λάθος! Πιο μάγκας είναι αυτός που του το παίρνει ο μπαμπάς, του το πληρώνει κιόλας μετά την αγορά και μετά του λέει ο κανακάρης σε γράφω στα @@ μου, πέσε τώρα για εξάτμιση, ζαντόνια και ποδιές και τσιμουδιά στη μάνα...
Έτσι λέω και εγώ ρε μάγκες, να το πάρεις μόνός σου αλλά μακάρι να είχα και ένα μπαμπά να μου το έπαιρνε, κέρδος θα ήταν. Μακάρι να είχα και εγώ και να έπαιρνα σε όλους. Δεν γαμιέται, παιδί του είμαι, παιδί μου θα ήταν κλπ...

Πιο μάγκας είναι αυτός που του το παίρνει ο μπαμπάς και του το γυρίζει πίσω, λέγοντας του "εγώ δεν ήθελα αυτό. Ή μου παίρνεις αυτό που θέλω ή βολεύομαι με τα πόδια".

Και μη λέμε μόνο για τα κοριτσάκια, γιατί υπάρχουν πάμπολλα σκατόφλωρα αγοράκια έξω, που το μόνο "αντρικό" που κάνουν είναι να πληρώνουν. Ξεκολλάτε. Βλέπω καθημερινά ενήλικες, με δουλειές και κοστούμια κι ό,τι άλλο γουστάρετε που τους πιάνουν κότσο επιτήδειοι και είναι ταμπουρωμένοι πίσω από πρωτόκολλα και οικογενειακές καβάτζες. Οι γκόμενες που ζητάνε λεφτά και το παίζουν μούρη σας πείραξαν ? Τίποτα φιλαράκια σας που είναι σκατόφλωροι, δε σας ενοχλούν δηλαδή ? Τυχαίνει να έχω φίλους που είναι μαλθακοί, αφελείς και στην τελική, ναι, και σκατόφλωροι. Άν τους αρμέξει καμιά καπάτσα ποιος θα φταίει ? Η καπάτσα ή ο μαλάκας ?
Ο καθένας βρίσκει και τα κάνει, παίδες.
Και λίγο προσοχή με τις περπατημένες (που μερικοί ζητάνε). Μη δώσετε καμιά πίπα κι αντί να τα καταπιούν, μήπως σας τα φτύσουν στα μούτρα ...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τις ΒΠ γκομενες νομιζω οτι τις πλησιαζεις το ιδιο ευκολα οπως και στις αλλες περιοχες δεν ειναι πλεον οι ντιβες που ηταν καποτε.

Χαχαχα Ωραιο ανεκδοτο!
Εχεις κι αλλα τετοια?

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Φίλε μου τα γκομενάκια που συχνάζουν στον πεζόδρομο του Χαλανδρίου δεν θεωρούνται ΒΠ. ΒΠ σημαίνει Ψυχικό, Φιλοθέη, Εκάλη κλπ. Για πραγματικές ΒΠ δοκίμασε Villa Mercedes στο prive, Baraonda, και για καφέ Παλιά Αγορά στη Φιλοθέη..

Ολες οι γκομενες που ειχα μεχρι τωρα ηταν απο τα Β.Π. εκτος απο μια που ηταν απο Παγκρατι και μια απο Περιστερι.

Στον τροπο ζωης γενικοτερα επισης δεν υπηρχε καμια διαφορα εκτος απο τη μια που ηταν και Αρσακιαδα και πολυ ομορφη με αποτελεσμα να εχει ενα υφακι.

Στο τελος εφαγε μερικα μπινελικια για το εν λογω υφος της και πηρε τον πουλοδρομο.

Δυο καλα μερη για να βρεις ΒΠ γκομενακια ειναι το bar B-Bluz στον πεζοδρομο του Χαλανδριου και λιγο πιο διπλα το Details.

Στο Details αν πας βραδυ Παρασκευης ή Σαββατου θα δεις ενα χαμο ενω το B-Bluz ειναι για πιο χαλαρες καταστασεις.

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Χαχαχα Ωραιο ανεκδοτο!
Εχεις κι αλλα τετοια?

Ισως εχεις καποιο δικιο να γελας.
Επρεπε να ξεκαθαρισω το θεμα ''ηλικια''
Αν θες πιτσιρικα ναι ειναι δυσκολο αν ομως θες καποια μεγαλυτερη τοτε ειναι οπως τα λεω.
Οι πιτσιρικες πραγματικα εχουν ενα φοβερο τουπε ενω οι μεγαλυτερες ειναι ανετες.

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Φίλε μου τα γκομενάκια που συχνάζουν στον πεζόδρομο του Χαλανδρίου δεν θεωρούνται ΒΠ. ΒΠ σημαίνει Ψυχικό, Φιλοθέη, Εκάλη κλπ. Για πραγματικές ΒΠ δοκίμασε Villa Mercedes στο prive, Baraonda, και για καφέ Παλιά Αγορά στη Φιλοθέη..

Και ομως και αυτα τα γκομενακια ΒΠ ειναι.
εχω δοκιμασει και στα μαγαζια που λες και σε παραπεμπω στην παραπανω απαντηση που εδωσα στον SPEED.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
προσωπικα ειμαι κατοικος Ν.Π. αλλα γουσταρω περισσοτερο τις Β.Π. γκομενες ηλικιας ανω των 26-27 γιατι ειναι στυλατες,λιγοτερο ψωναρες εχουν χρημα και ειναι cool..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προσωπικα ειμαι κατοικος Ν.Π. αλλα γουσταρω περισσοτερο τις Β.Π. γκομενες ηλικιας ανω των 26-27 γιατι ειναι στυλατες,λιγοτερο ψωναρες εχουν χρημα και ειναι cool..
άχ ρε καβλιάρη μου πόσα χρόνια μπροστά είσαι......  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
εδω παλι 514χλ βορεια αν δεν εχεις καλο αμαξι και χοντρο πορτοφολι πηδας μονο απο την χαρα σου!!!!! δεν πα να ειναι η γκομενα απο πανοραμα η απο δεντροποταμο τα εχουνε καβαλησει ολα εκτος απο τα καυλια τιγκα στο ψωνιο ολες

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
  Το θέμα δεν ΠΟΥ καθεται η κάθε γκομενα αλλα ΝΑ ΣΟΥ κάθεται!!! 

Μετα το σεξ πας στη σχεση μετα στο γαμο!!! Αν ειναι να παντερευεις καποια με φραγκα να προτιμησεις μια με 2-3 σπίτια και εξοχικο παρα καποια με ΜΙΑ επαυλη!! Στην επευλη θα μενεις στο υπόγειο και τα πεθερικα στο πάνω οποτε γαμα τα!!!

ΥΓ και στην Αθηνα ετσι ειναι αλλα οι περισσοτεροι στο site ΝΠ και ΒΠ ειναι

ΥΓ επισης το θεμα δεν ειναι να ειναι ΝΠ ΒΠ ή ΝΠΔΔ αλλα να ειναι ΙΧ και οχι ΔΧ ή γκομενα και ειδικα μην ειναι ΦΔΧ!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πήγε Σκωτία να σπουδάσει, εγώ έτσι και αλλιώς δε μένω Αθήνα,για αυτό χαθήκαμε.
Να λείπουν οι ειρωνίες, είσαι και Moderator τρομάρα σου

Γιατί ρε πατρίδα, εμείς οι moderator δε μπορούμε να κάνουμε πλάκα δηλαδή?

Δε μας γέννησε μανούλα εμάς δηλαδή?

Δεν είμαστε και μεις αθρώποι?

Επισκέπτης
εδω παλι 514χλ βορεια αν δεν εχεις καλο αμαξι και χοντρο πορτοφολι πηδας μονο απο την χαρα σου!!!!! δεν πα να ειναι η γκομενα απο πανοραμα η απο δεντροποταμο τα εχουνε καβαλησει ολα εκτος απο τα καυλια τιγκα στο ψωνιο ολες
και κει ρε συναδελφε,νομιζα ηταν αλλιως τα πραγματα πανω

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
γαματες τις ολες μαγκες ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.αλλωστε ολες στο ιδιο σημειο το εχουνε, τι βορειες τι νοτιες :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:μονο ετσι τους φευγει η μαγκια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom